HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#621 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 02. 23:12

Ma voltam szoftvert frissittetni westelnel. A menu angolra volt allitva mikor beadtam(igy szoktam meg), de azert vittem elsosorban, hogy kiprobaljam a magyar t9-et, mert az uj szoftverekben ugye mar van, az enyemben meg nem volt. Na a lenyeg, itthon nezem a telefont, at akartam valtani a nyelvet magyarra es nincs a listaban :D , viszont cserebe van japan, arab meg szlovak, sooot kaptam "ajandekba" nehany helyre DEBUG menupontokat :D Mi a turo ez, mit raktak nekem fel? Valami magyarul nem tudo beta verziot vagy mi? Amugy jol mukodik, de azert holnap bemegyek es megkerdezem, hogy ez komoly-e, mert viccnek durva azokutan, hogy kihangsulyoztam, hogy a magyar t9 miatt szeretnem frissiteni a szoftvert.. :)

Az entertainment (jatekok/szorakozas vagy mi) menuben pl van ilyen menupont, hogy DEBUG TOOLS..
Ezen belul:
- Filesystem
(ezalatt minden rejtett cuccot latok ami a telon van, az egesz filerendszert)
- FS Status
- Automatic keyboard
- Call loop
- Auto answer on
- Zero WaitState
- Lost SIM counter
- Dump heap
- Dump

Aztan SMS irasnal is van egy hasonlo erdekesseg. SMS iras kozben ha a More(tovabb) gombra "kattintok", akkor ott a szokasos menupontok alatt is van meg egy DEBUG menupont ami mindenfele inforamciot kiir az aktualis SMS-rol, pl kurzor pozicio, maximalis hossz, sorok szama, bekezdesek szama, van-e benne ems kep stb..
-ZsOlTi-

#622 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 00:33

idézet:
Ezt írta zZsOlTi:
Ma voltam szoftvert frissittetni westelnel. A menu angolra volt allitva mikor beadtam(igy szoktam meg), de azert vittem elsosorban, hogy kiprobaljam a magyar t9-et, mert az uj szoftverekben ugye mar van, az enyemben meg nem volt. Na a lenyeg, itthon nezem a telefont, at akartam valtani a nyelvet magyarra es nincs a listaban :D , viszont cserebe van japan, arab meg szlovak, sooot kaptam "ajandekba" nehany helyre DEBUG menupontokat :D Mi a turo ez, mit raktak nekem fel? Valami magyarul nem tudo beta verziot vagy mi? Amugy jol mukodik, de azert holnap bemegyek es megkerdezem, hogy ez komoly-e, mert viccnek durva azokutan, hogy kihangsulyoztam, hogy a magyar t9 miatt szeretnem frissiteni a szoftvert.. :)

Az entertainment (jatekok/szorakozas vagy mi) menuben pl van ilyen menupont, hogy DEBUG TOOLS..
Ezen belul:
- Filesystem
(ezalatt minden rejtett cuccot latok ami a telon van, az egesz filerendszert)
- FS Status
- Automatic keyboard
- Call loop
- Auto answer on
- Zero WaitState
- Lost SIM counter
- Dump heap
- Dump

Aztan SMS irasnal is van egy hasonlo erdekesseg. SMS iras kozben ha a More(tovabb) gombra "kattintok", akkor ott a szokasos menupontok alatt is van meg egy DEBUG menupont ami mindenfele inforamciot kiir az aktualis SMS-rol, pl kurzor pozicio, maximalis hossz, sorok szama, bekezdesek szama, van-e benne ems kep stb..
[/quote]

:D :eek: :D

Én amikor bevittem a pannonhoz sw frissítés miatt, egyből átirányítottak az EVIC-hez, mert hogy ők is odaküldenék, de ha én megyek, akkor sokkal gyorsabb. A westel ezt helyben csinálja?

Szervíz menüvel nézd meg a software verziót, hátha kiderül vmi...
(egy kis FAQ hozzá: [url="http://"http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=35026&forum=2"]link[/url] )

Egyébként ez az új software kicsit lassabbnak tűnik, vagy csak beképzelem?.

[ 2003. december 03.: hko szerkesztette a hozzászólást ]

#623 Felhasználó inaktív   Hetya. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 05:44

idézet:
Ezt írta caratyuska:

azt ugye tudod hogy ez hülyeség?

tökéletesen tudok fel-le tölteni bármit 1500hufos kábelen keresztül
[/quote]

csak olvastam, hogy nem lehet - mint írtam - nekem infám van.
Úgy tudom, hogy a szgépről a telefon könytárszerkezetét, csak bluetooth-on keresztül lehet látni, küldeni képet vagy hangot pedig ugyancsak bt-n vagy infrán lehet.

Megoszthatnád, hogy ezt milyen softtal csinálod, mert elég általános problémának tűnik.
Peti

#624 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 11:28

idézet:
Ezt írta hko:
Én amikor bevittem a pannonhoz sw frissítés miatt, egyből átirányítottak az EVIC-hez, mert hogy ők is odaküldenék, de ha én megyek, akkor sokkal gyorsabb. A westel ezt helyben csinálja?
[/quote]

Igen, a Westelnel meg tudjak csinalni helyben (persze westeles marhasagok benne vannak a szoftverben, de legalabb 15 perc alatt megvan, es kozel van :), Petofi Sandor utcai Westel..)

Amugy nem tudom milyen szoft ez, nem a legujabb, mert az valami R3Cxxxx. Ez meg ha jol latom ITP Version: R1B005.
Viszont itt is vannak az sw infonal erdekes szamsorozatok, amik tartalmazzak a -DEV kiegeszitest (nem lehet hogy ez a dev valami development, azaz fejlesztoi, nem vegleges verziot akar jelenteni? Kulonben minek lenne benne debug menu? A debug menuben a telo fajlrendszererol barmit at tudok kuldeni infan a szamitogepre (pl GDFS.GDF, factory_settings.gdf, stb) :D
-ZsOlTi-

#625 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 14:05

idézet:
Ezt írta Hetya.:

Megoszthatnád, hogy ezt milyen softtal csinálod, mert elég általános problémának tűnik.
[/quote]

Float-al, link feljebb :)

----atyuska----

#626 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 14:45

idézet:
Ezt írta zZsOlTi:

Amugy nem tudom milyen szoft ez, nem a legujabb, mert az valami R3Cxxxx. Ez meg ha jol latom ITP Version: R1B005.
Viszont itt is vannak az sw infonal erdekes szamsorozatok, amik tartalmazzak a -DEV kiegeszitest (nem lehet hogy ez a dev valami development, azaz fejlesztoi, nem vegleges verziot akar jelenteni? Kulonben minek lenne benne debug menu? A debug menuben a telo fajlrendszererol barmit at tudok kuldeni infan a szamitogepre (pl GDFS.GDF, factory_settings.gdf, stb) :D
[/quote]

Hát ez jó. :D

#627 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 15:24

idézet:
Ezt írta hko:

(egy kis FAQ hozzá: [url="http://"http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=35026&forum=2"]link[/url] )

[/quote]

ez nagyon jó leírás :)

----atyuska----

#628 Felhasználó inaktív   Kalle 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 03. 15:34

idézet:
Ezt írta simi:
Hi,

Mivel volt szives egy hazigazda lezarni a masik threadet, most itt is felteszem a Nagy Kerdest..

Van egy ilyen. Mikor lemerül az aksi, és felteszem tölteni, a töltést jelző kis elemecske a felétől kezd el mendegélni felfelé, nem pedig nulláról. Nem is ez a baj, hanem hogy egy két nap alatt lemerül a teló,és a töltés után már pár órával lemegy egy kicsi a töltésjelzőből.

Ugyanez van a vadiúj aksival is, nem lehet hogy valami gond van, vagy másnak is hasonló a helyzet?
[/quote]

Nálunk a cégnél mindenkinek ilyen van és ugyanez a helyzet.
Gyorsan merül, egyból jelzi, hogy már nincs tele.
Viszont mikor jelzi, hogy üres akkor még elműködik egy darabig...

#629 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 18:30

idézet:
Ezt írta caratyuska:

ez nagyon jó leírás :)
[/quote]

Szerintem is. Ajánlom mindenkinek. :D
Meg úgy egyáltalán, angolul tudók Esato fórumain sok dologra találhatnak választ.

#630 Felhasználó inaktív   Jagello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 04. 13:23

Bocsi, ha volt már róla szó, de nem olvastam végig a topicot.
Azt hallottam, hogy tegnap a Voda leállította a T610 forgalmazását, mert problémák merültek fel, amikor az ember mms-t próbál e-mailre küldeni.
Tapasztalt ilyet valaki?

#631 Felhasználó inaktív   simi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 04. 13:51

Koszi az infot...

semmi sem tokeletes :(
...most akkor honnan lojelek fejbe?? -- Dombi Ur

#632 Felhasználó inaktív   KovA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 04. 18:06

idézet:
Ezt írta Jagello:
Bocsi, ha volt már róla szó, de nem olvastam végig a topicot.
Azt hallottam, hogy tegnap a Voda leállította a T610 forgalmazását, mert problémák merültek fel, amikor az ember mms-t próbál e-mailre küldeni.
Tapasztalt ilyet valaki?
[/quote]

Hát nem tudom ebből mi igaz .. nekem ugyan westelnél vásárolt T610em van pannon halózaton hasznalva és semmi gondom az mms emailre küldésével. Mondjuk amilyen elcseszett a Voda-s SW a T610n .. lehet abban van a bibi.. :)
De majd letesztelem és referálok :)

[ 2003. december 04.: KovA szerkesztette a hozzászólást ]
Written By KovA

Konfig

#633 Felhasználó inaktív   KovA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 05. 00:22

Nahh .. magamnak valaszolva .. elküldtem mms-t email .. siman at is jött. No problemo.
Written By KovA

Konfig

#634 Felhasználó inaktív   Jagello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 05. 11:45

Érdekes...

Pedig amit írtam, az tényleg igaz, szóval nem lehet már kapni. Ezek szerint azért nem olyan nagy a baj.

Talán tényleg a Live bugos...

#635 Felhasználó inaktív   KovA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 05. 11:51

idézet:
Ezt írta Jagello:
Érdekes...

Pedig amit írtam, az tényleg igaz, szóval nem lehet már kapni. Ezek szerint azért nem olyan nagy a baj.

Talán tényleg a Live bugos...
[/quote]

Mondjuk eddig sem nagyon lehettett mar kapni lévén nem volt raktar készlet. De a Vodahonlapon nem irnak ilyen jellegű hibaról és még ott az van hogy akcióban lehet kapni ...
Mondjuk nekem mind1 :) Nekem mar van .. és nagyon meg vagyok elégedve .. most mar csak egy Mp3 as BTs fülest kéne szervalni hozza .. :)
Written By KovA

Konfig

#636 Felhasználó inaktív   KovA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 05. 12:00

Van itt olyan valaki akinek a Pannon GPRS START csomagjaval megy a net Palm m505ösön ?

Mert nekem nem akar sikerülni a connect :(
Pedig mar egy rakas beallitast végig zongoraztam ...
Written By KovA

Konfig

#637 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 05. 12:07

Milyen programmal tudok játékot feltölteni T610-re bluetoothon keresztül?
Valamint jó telefonkönyv és naptárszerkesztőt keresnék .
"Bátran tervezd meg a jövődet, de ha jót akarsz, csak ceruzával!"

#638 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 05. 12:45

Használj Float's Mobile Agent-et. Elég jó. [url="http://"http://fma.xinium.com/"]fma homepage[/url]

Naptárra meg talán a legjobb a Lotus Notes lenne, de ahhoz ugye a fullverziós XTND Connect kell.
Legalábbis úgy hallottam Lotus Notes-t lehet vele szinkronizálni.

Lehet hogy volt már róla szó, de ez a szülinap dolog hogy müxik a naptárban? Ha azt mondom "add appointment" és mondjuk kiválasztom hogy évforduló típús legyen, akkor is csak egy exakt időpontra teszi be, nem pedig évenkénti ismétlésre. Azért az ennél jóval gagyibb telefonok is meg tudják oldani hogy csak hó napot kér, és minden évre beteszi (végülis ettől ÉVforduló).

[ 2003. december 05.: hko szerkesztette a hozzászólást ]

#639 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 05. 13:06

idézet:
Ezt írta hko:
Használj Float's Mobile Agent-et. Elég jó. [url="http://"http://fma.xinium.com/"]fma homepage[/url]

Naptárra meg talán a legjobb a Lotus Notes lenne, de ahhoz ugye a fullverziós XTND Connect kell.
Legalábbis úgy hallottam Lotus Notes-t lehet vele szinkronizálni.

Lehet hogy volt már róla szó, de ez a szülinap dolog hogy müxik a naptárban? Ha azt mondom "add appointment" és mondjuk kiválasztom hogy évforduló típús legyen, akkor is csak egy exakt időpontra teszi be, nem pedig évenkénti ismétlésre. Azért az ennél jóval gagyibb telefonok is meg tudják oldani hogy csak hó napot kér, és minden évre beteszi (végülis ettől ÉVforduló).

[ 2003. december 05.: hko szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Float's Mobile Agent-t már probáltam sehogy se akar kapcsolodni a mobilhoz bluetooth-on keresztül .
"Bátran tervezd meg a jövődet, de ha jót akarsz, csak ceruzával!"

#640 Felhasználó inaktív   KovA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 05. 13:51

idézet:
Ezt írta sinya:

Float's Mobile Agent-t már probáltam sehogy se akar kapcsolodni a mobilhoz bluetooth-on keresztül .
[/quote]

Bluetooth Serial portot be kell aálitani és Serial porton keresztül csatlakozni. Nativ BT vel nem megy .. legalabb is nekem . MSI key-el.
Written By KovA

Konfig

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »