Ma voltam szoftvert frissittetni westelnel. A menu angolra volt allitva mikor beadtam(igy szoktam meg), de azert vittem elsosorban, hogy kiprobaljam a magyar t9-et, mert az uj szoftverekben ugye mar van, az enyemben meg nem volt. Na a lenyeg, itthon nezem a telefont, at akartam valtani a nyelvet magyarra es nincs a listaban

, viszont cserebe van japan, arab meg szlovak, sooot kaptam "ajandekba" nehany helyre DEBUG menupontokat

Mi a turo ez, mit raktak nekem fel? Valami magyarul nem tudo beta verziot vagy mi? Amugy jol mukodik, de azert holnap bemegyek es megkerdezem, hogy ez komoly-e, mert viccnek durva azokutan, hogy kihangsulyoztam, hogy a magyar t9 miatt szeretnem frissiteni a szoftvert..
Az entertainment (jatekok/szorakozas vagy mi) menuben pl van ilyen menupont, hogy DEBUG TOOLS..
Ezen belul:
- Filesystem
(ezalatt minden rejtett cuccot latok ami a telon van, az egesz filerendszert)
- FS Status
- Automatic keyboard
- Call loop
- Auto answer on
- Zero WaitState
- Lost SIM counter
- Dump heap
- Dump
Aztan SMS irasnal is van egy hasonlo erdekesseg. SMS iras kozben ha a More(tovabb) gombra "kattintok", akkor ott a szokasos menupontok alatt is van meg egy DEBUG menupont ami mindenfele inforamciot kiir az aktualis SMS-rol, pl kurzor pozicio, maximalis hossz, sorok szama, bekezdesek szama, van-e benne ems kep stb..