HWSW Informatikai Kerekasztal: Ultrahordozható gépek -- subnotebook, Tablet PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ultrahordozható gépek -- subnotebook, Tablet PC Értékeld a témát: -----

#821 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 05. 21:16

Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 21:27

Tisztázzunk valamit. Melyik országban laksz?

Köszönöm a linkeket, éjfél után tudo őket részletesen megnézni.
Egy szeged melletti kis faluban lakom, a barátom romániai, az Ő nevére vettük a gépet.
Van teleház, nagyobb lélegzetvételű dolgokhoz az ottani hálozatot használom - kemény 100 ft egy óra

#822 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 21:23

Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 21:57

A géped valószínű 2005 májusi kiadás. És nem vagyok benne biztos, hogy renew.

A garancia ellenőrzés szerint 2005 jun 1, és 3 év garancia - király lenne, de szerintem most igazat mondtak a HP-nál, az számít ami a számlám van.
Hogyan tudnám eldönteni hogy renew vagy asis a gépem?
Az akut levettem, ott van a kódos windows matrica.
Ma csináltam az automatikus update-t, annyit vettem észre csak hogy indításnál nem kéri a felhasználó kiválasztását

Szerkesztette: dobista 2005. 12. 05. 21:24 -kor

#823 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 21:29

FőDudu!
Valóban a bemutatóéról telepítették, de én megkaptam a lemezeket, ( pl.: 2db xptablet 2003-as, helyreállító, Bt dokumentáció, nyelvi csomagokat, vagy 4-5 hp-set) eredeti papírjaiban, gyári vonalkódos lezárással.

Szerintem az egyém silver lehet, remélem. A windows matrica biztos rajta van az ablakkal a centrino mellett, az aku alatt mindjárt megnézem a vonalkódosat is.

A garancia miatt már épp megnyugodtam, most megint nem tudom mi van. A számlán fel van tűntetve a sorozatszám, a 12 hónap garancia. Holnap megpróbálom felhívni a szervízt.

#824 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 05. 22:04

Sajnos a HP egy szemét társaság a garanciát illetően. Nekem is volt egy HP N5000 igen fullos gépem. Használtan vettem az eredeti számlával és a neten is ellenőrizhető garanciával.
Sokat szívtam már a HP szervízzel, így a gép garanciális dolgaira is rákérdeztem.

El nem hiszitek mit mondott a HP szervize (Prielle Kornélia úti központi szerviz):
"
Tisztelt Dudás Péter,

Köszönjük, hogy felkereste a Hewlett-Packard Magyarország honlapját. Vevőszolgálatunk munkanapokon 08:30-18:00 között áll rendelkezésére a 1/382-1111-es telefonszámon.

A HP Compaq nx5000 sorozatú notebookokra alapból 1 év garanciát vállal a HP, az Ön által említett model a rendszerünkben a szériaszáma alapján 2005. 10. hóig garanciális. Ez azonban csak tájékoztató jellegű információ, a tényleges garanciát a jótállási jeggyel és a számlával Ön tudja bizonyítani. Amennyiben ilyen sorozatú készülék vásárlása előtt áll, figyelmébe ajánluk a www.hpshop.hu weboldalunkat, ahol megtalálható a teljes kereskedelmi forgalomban kapható notebook kínálatunk ajánlott végfelhasználói árakkal.

Ha a továbbiakban bármilyen kérdése, észrevétele vagy problémája lenne a HP termékeivel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Hewlett-Packard Vevőszolgálat
"

Mi a lófasz az hogy ez azonban csak tájékoztató jellegű!? Már a saját rendszerüknek sem hisznek?

Erre fel is hívtam őket, mert a fenti elég fura volt, hiszen a gépen olyan business garancia volt melyre akár helyszíni javítást is kérhettem volna. Nincs garjegy, nincs javítás!

Dobj egy mailt a vevoszolgalat@hp.hu címre, hátha azóta (1 éve) megváltoztak!

#825 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 23:06

Idézet: FőDudu - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 22:04

Sajnos a HP egy szemét társaság a garanciát illetően...

Off, vagy sem.

xxxxxxxgépeket gyártó világcég. Gépek jellemzően 15-50 MFt között. Gyártói alap garancia 2 év, minimális felárral 4 év. Magyarországi magántulajdonú hivatalos márkaképviselet behozza a gépet 4 év garanciával a gyártótól, ügyfélnek eladja a kötelező 1 év garanciával. Másfél év múlva előjön ez-az, ügyfél kifizet 0,5-1 MFt-ot javításra. Márkaképviselet jelzi a gyártónak, hogy "garancia időn belül" ez-az cserélve lett. Gyártó jóváírja a "garanciális" alkatrészeket, valamint megtéríti a "garanciában" végzett munkát a márkaképviseletnek. Jól látod, az ügyfélnek számlázott alkatrész 100% haszon, a munkadíj pedig dupla bevétel. Ez, a három évnyi garanciaidő különbség alatt akár 4-5 MFt is lehet.
Persze ez nem számítógép, és az kizárt dolog, hogy valamit kifizettessenek az ügyféllel, ami a Hewlett-Packard Company (Palo Alto, USA)  szerint még garanciális.

#826 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 23:57

Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 22:06

Off, vagy sem.

xxxxxxxgépeket gyártó világcég. Gépek jellemzően 15-50 MFt között. Gyártói alap garancia 2 év, minimális felárral 4 év. Magyarországi magántulajdonú hivatalos márkaképviselet behozza a gépet 4 év garanciával a gyártótól, ügyfélnek eladja a kötelező 1 év garanciával. Másfél év múlva előjön ez-az, ügyfél kifizet 0,5-1 MFt-ot javításra. Márkaképviselet jelzi a gyártónak, hogy "garancia időn belül" ez-az cserélve lett. Gyártó jóváírja a "garanciális" alkatrészeket, valamint megtéríti a "garanciában" végzett munkát a márkaképviseletnek. Jól látod, az ügyfélnek számlázott alkatrész 100% haszon, a munkadíj pedig dupla bevétel. Ez, a három évnyi garanciaidő különbség alatt akár 4-5 MFt is lehet.
Persze ez nem számítógép, és az kizárt dolog, hogy valamit kifizettessenek az ügyféllel, ami a Hewlett-Packard Company (Palo Alto, USA)  szerint még garanciális.

:offtopic:

Sajnos el tudom képzelni, hogy ilyen megtesznek Magyarországon...
Mondjuk az még okés, hogy a garjegyet kérik, de a számlát miért??? Ahhoz mi közük? Van aki meg sem tartja, mert nem kötelező..

#827 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 10:05

GoLan!
A véleményed szeretném kérni! Holnap újrahúznám akkor az oprendszert a következő módon:
- kezdeném az angol nyelvű M W XP Tablet Edition Disc1, majd Disc2-vel (adtak hozzá franciát is, szintén két lemezen)
- Egy barátomnak meg van az SP2 cd-n tablet edition-höz is (az internetes nem működött)
- majd az link amit így írtál be: Ez kelleni fog az SP2 után, hogy minden rész tudjon magyarul
Ez így okés?

Most csinálok egy tesztet - a ventilátor csak nem hagy nyugodni. Nem akarom elhinni hogy ha nincs billentyűzeten akkor állandóan mennie kell. Most leveszem a gépet a töltőröl és lekapcsolom a billentyűzetről (azonnal el fog indulni a venti), majd megfigyelem nulla munkával meddig képes menni a venti (szerintem merülésig) Ez aksi tesztnek is jó lesz.

#828 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 11:28

Idézet: dobista - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 10:05

Most csinálok egy tesztet - a ventilátor csak nem hagy nyugodni. Nem akarom elhinni hogy ha nincs billentyűzeten akkor állandóan mennie kell. Most leveszem a gépet a töltőröl és lekapcsolom a billentyűzetről (azonnal el fog indulni a venti), majd megfigyelem nulla munkával meddig képes menni a venti (szerintem merülésig) Ez aksi tesztnek is jó lesz.

Mindig lesz különbség az álló / fekvő / fekvő saját billentyűzetén üzemmódok között. Érdemes játszani az energiatakarékos beállításokkal, de még ha egy külön progival vissza is veszed a processzor feszültségét és órajelét, akkor is be fog kaspcsolni, mert ott a portré módban jobban dolgozó VGA és az egyedi beépítésű HDD fogyasztása. Nagyon ki van hegyezve a füled erre a hangra. Én például ball felső sarkánál fogom a gépet, úgy, hogy a kézfejem felém néz, és a tenyeremet fújja a venti. Így egyáltalán nem hallom a ventit, de lehet már túl öreg vagyok. Ne feljeds el, hogy portré módban fele olyan távol van az orrodtól (füledtől) a gép, mintha a billentyűzetén írnál. Ha egy notebooknak lenne ilyen halk a ventije, arról ódákat zengnének.

#829 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 12:09

Idézet: dobista - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 10:05

Holnap újrahúznám akkor az oprendszert a következő módon:
- kezdeném az angol nyelvű M W XP Tablet Edition Disc1, majd Disc2-vel (adtak hozzá franciát is, szintén két lemezen)
- Egy barátomnak meg van az SP2 cd-n tablet edition-höz is (az internetes nem működött)
- majd az link amit így írtál be: Ez kelleni fog az SP2 után, hogy minden rész tudjon magyarul
Ez így okés?

Életemben egyszer húztam újra a rendszert, leírom azt, bár szerintem lehet gyorsabban is:
1. Rendszer indít akármilyen XP-ről, táblapc-s win szériaszám megad
2. Kérni fogja a TabletPC Components-t (CMPNENTS könyvtár, vagy lehet ez nálad Disk 2?)
3. HP Driver Recovery CD-ről eszközöket feltelepít
4. Tablet "magyarítás" lemezt feltelepít, ami valójában a Microsoft Tornado Multilanguage User Interface pack 1-es CD-je, és használható bármilyen XP Pro (eng) akármilyen nyelvűvé tételére. Szabadon letölthető az MS oldaláról, a 2-es CD-n újabb tucatnyi nyelvi mutációval
5. Windows XP SP2 feltelepít, ettől kezdve TabletPC 2005-öt van Emlékeim szerint adtak ki ebből valami egyszerűbb verziót is, ami TPC-hez kevés, valami 72 mega lehetett. Amit anno az MS oldala felajánlott az talán 178 MB volt, amit jelenleg még installként le lehet tölteni tőlük az a Windows XP Service Pack 2 Network Installation Package for IT Professionals and Developers 266 MB.
6. A hivatkozott TabletPC 2005 Multilanguage User Interface feltelepít. He-he, erről nem tudott semmit a notebookzone-os srác. Egyébként ez már csak 20 nyelvet támogat, ellentétben a Tornado közel 50-ével, de örüljünk, mert a TOP20-ban ott a magyar is.
7. HP Driver Update webhelyről, ami kell, frissít
8. MS Windows Update webhelyről, ami kell frissít

Gépet regisztrál HP-nél, op.rendszert MS-nél, ha van radíros tollad, akkor javasolt a Wacom TabletPC drivere, ha nem tetszik, hogy a Windows konfigurálja a WiFi-det, akkor Intel PROSet letölt.

Amin esetleg változtatnék, hogy lehet a 4-es lépés felesleges, mivel szerintem a 6-os 446 MB-os csomagja már tartalmazza. Azért is lenne ez logikus, mert a mai XP-k már eleve SP2-vel vannak kiadva. Ebből következik, hogy lehet, az 5-ös is megspórolható, ha SP2-es CD-vel indítasz. Francia XP-vel ne próbálkozz, mert MUI-t csak angolra lehet telepíteni.

Szerkesztette: GoLAN 2005. 12. 06. 12:15 -kor

#830 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 12:30

Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 13:09

Életemben egyszer húztam újra a rendszert, leírom azt, bár szerintem lehet gyorsabban is:
1. Rendszer indít akármilyen XP-ről, táblapc-s win szériaszám megad
2. Kérni fogja a TabletPC Components-t (CMPNENTS könyvtár, vagy lehet ez nálad Disk 2?)
3. HP Driver Recovery CD-ről eszközöket feltelepít
4. Tablet "magyarítás" lemezt feltelepít, ami valójában a Microsoft Tornado Multilanguage User Interface pack 1-es CD-je, és használható bármilyen XP Pro (eng) akármilyen nyelvűvé tételére. Szabadon letölthető az MS oldaláról, a 2-es CD-n újabb tucatnyi nyelvi mutációval
5. Windows XP SP2 feltelepít, ettől kezdve TabletPC 2005-öt van Emlékeim szerint adtak ki ebből valami egyszerűbb verziót is, ami TPC-hez kevés, valami 72 mega lehetett. Amit anno az MS oldala felajánlott az talán 178 MB volt, amit jelenleg még installként le lehet tölteni tőlük az a Windows XP Service Pack 2 Network Installation Package for IT Professionals and Developers 266 MB.
6. A hivatkozott TabletPC 2005 Multilanguage User Interface feltelepít. He-he, erről nem tudott semmit a notebookzone-os srác. Egyébként ez már csak 20 nyelvet támogat, ellentétben a Tornado közel 50-ével, de örüljünk, mert a TOP20-ban ott a magyar is.
7. HP Driver Update webhelyről, ami kell, frissít
8. MS Windows Update webhelyről, ami kell frissít

Gépet regisztrál HP-nél, op.rendszert MS-nél, ha van radíros tollad, akkor javasolt a Wacom TabletPC drivere, ha nem tetszik, hogy a Windows konfigurálja a WiFi-det, akkor Intel PROSet letölt.

Amin esetleg változtatnék, hogy lehet a 4-es lépés felesleges, mivel szerintem a 6-os 446 MB-os csomagja már tartalmazza. Azért is lenne ez logikus, mert a mai XP-k már eleve SP2-vel vannak kiadva. Ebből következik, hogy lehet, az 5-ös is megspórolható, ha SP2-es CD-vel indítasz. Francia XP-vel ne próbálkozz, mert MUI-t csak angolra lehet telepíteni.

Köszönöm!

#831 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 12:32

Megszívtam!
Egyrészt a használt billentyűzet miatt, mert a másikat már eladták.
Másrészt úgy úgy néz ki komoly  bajok vannak a gépemmel. Fentebbb írtam hogy csinálok egy tesztet. Na ennek az lett az eredménye, hogy legnagyobb csodálatomra a ventilátor ugyan rögtön elindult, de kis idő mulva le is állt. Korán örültem, mert cserébe elkezdett ciripelni, de nagyon, és ráadásul úgy hogy ha a tollat a kijelző fölé vittem mindjárt felhangosodott - szinte biztos a kijelzőhiba. Nem is a ventilátornál lehet legjobban hallani, hanem annál a nyílásnál ami mellette van. Fogalmam sincs minek a csatlakozópontja az. Korábban írtam hogy pattanást lehet hallani a HDD- ből, de mindig is gyanús volt, hogy az lehet hogy a kijelzőtől jön. Most már inkább azt hiszem, hogy az utóbbi. A HDD "csak" kattog és klattyog.
Vagy viszem a gépet pestre a szervízbe, majd megyyek is érte, és a használt, karcosaljú billentyűzetet használom, vagy visszavásárolják, de akkor nem tudom lesz-e még lehetőségen ilyen gépet venni.
Korábban írtam, hogy bizonyos gombok nehezen működnek, ez megszűnt. Újból felszedtem amit az eladó átcserélgetett és jobban vissza tettem őket - így már teljesen jó.

De legalább ne Pestre kellene menni mindenért!

#832 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 12:51

Valamelyik fórumon beszélték, hogy HDD cserénél szigetelni kell statikus feltöltődés ellen. Megpróbálom visszakeresni, lehet csak a szakszerűtlen vinyó cseréd volt.

#833 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 15:02

Ezt találtam:
TC1100 HDD csere

Jó esetben csak elektromagnetikus interferencia, ami a winchester beépítés ellenőrzésével ki kell derüljön:
"Apart from some protection from vibration etc. this shielding provides vital EM field shielding which is important so that the HDD does not interfere with the tablet digitzer."

#834 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 15:12

Idézet: dobista - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 12:32

Korábban írtam, hogy bizonyos gombok nehezen működnek, ez megszűnt. Újból felszedtem amit az eladó átcserélgetett és jobban vissza tettem őket - így már teljesen jó.

Eddig négy dologról derült ki, hogy elcseszték a notebookzone-nál. Add nekik vissza a gépet, hogy tanuljanak az esetből, te pedig nézd meg a notebookstore.hu-t - mást nem tudok, akinél most lenne TC1100.

#835 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 15:49

Jelezd nekik hivatalosan: tértivevényes ajánlott  levélben,mert ha kifutsz a három napból, akkor jogosan tagadják meg az azonnali cserét. Szerintem a gép garancialevél hiánya miatt amúgy sem a HP szakszervizben lesz javítva, így eleve kétséges a javítás kimenetele.

Szerintem hívd fel őket, hivatalosan kifogásold meg a gépet. Ne higgy a szavuknak, ha 3 napon belül nem jelentkezel hivatalosan (levél, fax, valami egyéb visszakövethető forma (e-mail nem elég, telefont meg letagadják)) akkor csak javításra veszik át, esélyed sincs a cserére vagy a pénzed visszaszerzésére.

Tanulj az esetből, és vegyél gépet outletből!

Én a helyedben azonnal indulnék pestre, mert kb 200k amit buksz a dolgon!!!!!

Ha nincs garjegye akkor senki nem javítja meg gyári alkatrészekkel (ezekből nincs sok itthon, alkatrész meg mégúgyse), ergo rajtad marad a hibás gép és az eladásnál vagy nagyot buksz, vagy vele élsz, vagy át kell verned a vevőt!

#836 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 07. 09:29

Felületesen olvastam át a hozzászólásod, és egy emailt küldtem nekik, de mint utólag olvastam ez kevés. Levelet nem tudtam volna már küldeni nekik csak ma, de ma úgy is megyek személyesen.
Most a teleházban vagyok, próbáljuk javítani az oprendszert, de nem hiszem már hogy ez a ciripelést és a pattogást kijavítaná.
Abban nem értek veled egyet, hogy ezt a gyár nem javítaná, nekem két különböző vevőszolgálati is azt mondta, hogy elég a számla ha az alapján egyértelműen azonosítható a gép, például sorozatszám.
A Hp oldaláról:
Szervizünk garanciális javítást csak érvényes, pecséttel és holografikus emblémával ellátott jótállási jegy bemutatására végez. Ezért ha az Ön készüléke garanciális, a jótállási jegyet feltétlenül hozza magával. Amennyiben a garanciajegy nem áll rendelkezésre (elveszett, sérült), a készülék vásárlását igazoló dokumentum bemutatása szükséges.

Az első mondat után megijedtem, a harmadik után megnyugodtam, kicsit.

Korábban még gondolkoztam, hogy próbálom szervízelni, de most már azon leszek hogy visszakapjam a pénzem.

Szerkesztette: dobista 2005. 12. 07. 09:30 -kor

#837 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 07. 13:46

MaxPac 8210X Dual Xeon/875 hordozható gep.
Dual Xeon/875 Rugged Portable Workstation három 19 collos LCD kijelzővel, PCI-X, 5 Fix SATA HD-vel. A MaxPac8210X hordozható erőmű tényleg azoknak ajánlott, akik nem érik be akármivel.

Dual Xeon 3.06 Ghz proci, dual PC2700 DDR RAM (1GB), tripla kijelző, 4 SATA drive összesen 1,25 Terabyte tárhellyel. Aluház, 400 Wattos táp, 3 szívó és 3 fújó venti, 5 PCI/PCI-X slot, optikai megjhajtó. Az egész egy pazar alu-kofferbe hajtogatható. Ja és a listaár? $17.237 (= 3,2M Ft)

CCA 32 kg.

AKAROOOOM! :D

Csatolt fájl:

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#838 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 07. 14:27

Idézet: FőDudu - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 23:04

az Ön által említett model a rendszerünkben a szériaszáma alapján 2005. 10. hóig garanciális. Ez azonban csak tájékoztató jellegű információ,

Mi a xxxxx az hogy ez azonban csak tájékoztató jellegű!? Már a saját rendszerüknek sem hisznek?

a leheto legtavolabb alljon tolem, hogy a HP madjarorszagot vedjem. azonban mint ahogy kesobb is elokerul, a szamitogepes rendszer azt teszi lehetove, hogy ha nincs meg a garanciajegy, sot, akar esetleg a szamla(!), akkor is tudjak a gyari szam alapjan, hogy mikor gyartottak le. ehhez hozzacsapnak 1-2 honapot (mondvan ennyi az eladas ideje), es ehhez teszik hozza a garanciaidot. (mar sikeresen javittatam anno egy Compaq gyartmanyu gepet igy, aminek se szamlaja se garanciajegye -- nem figyelmetlensegbol, hanem mert igy lehetett csak megvenni.)

tehat a tajekoztato adat ebbol adodik, es altalaban rovidebb idore szol, mint a valos garancia, ami mindig az eladas datumatol szammit.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#839 Felhasználó inaktív   Kateikyoushi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 07. 14:49

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. dec. 7., szerda - 14:46

MaxPac 8210X Dual Xeon/875 hordozható gep.
Dual Xeon/875 Rugged Portable Workstation három 19 collos LCD kijelzővel, PCI-X, 5 Fix SATA HD-vel. A MaxPac8210X hordozható erőmű tényleg azoknak ajánlott, akik nem érik be akármivel.

Dual Xeon 3.06 Ghz proci, dual PC2700 DDR RAM (1GB), tripla kijelző, 4 SATA drive összesen 1,25 Terabyte tárhellyel. Aluház, 400 Wattos táp, 3 szívó és 3 fújó venti, 5 PCI/PCI-X slot, optikai megjhajtó. Az egész egy pazar alu-kofferbe hajtogatható. Ja és a listaár? $17.237 (= 3,2M Ft)

CCA 32 kg.

AKAROOOOM! :D

Majdnem jo a topic, bar meg nincs ultrahordozhato workstation.

Inkabb errol meselj.

Idézet: SFIJ

nekem ilyen van jelenleg rendelés alatt: Sony VAIO VGN-S4HP/B, kicsit több mit 500.
Kép
Szerintem fontos a hordozhatóság és így az, hogy ne nagyon legyen 2 kilónál nehezebb... Ennek amúgy az LCDje is pöpec. geforce go 6800 128 rammal.

Leginkabb az erdekelne, hogy hol rendelted ezt az egyedi 6800al szerelt darabot ? ;)
Why can't be technology as simple as the box it comes in ?

Vaio X505 800g pure gentoo power.
Vaio Type A 17" WUXGA 1GB Core Duo T2500 7600GT 2x100GB  BD drive 3.8kg.

#840 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 07. 15:20

Idézet: Kateikyoushi - Dátum: 2005. dec. 7., szerda - 14:49

Majdnem jo a topic, bar meg nincs ultrahordozhato workstation.

Inkabb errol meselj.

Leginkabb az erdekelne, hogy hol rendelted ezt az egyedi 6800al szerelt darabot ? ;)

notebook.hu-ban vettem de gef go 6200 van benne, sajnos. a notebook.hu-s sracok szahar adatlapot adtak meg hozza. leadtam a rendelest, eloleggel es szallitaskor derult ki a turpissag. anyaztam is miatta. igy nem mux a h.264-HD videok nezese :(

Szerkesztette: SFIJ 2005. 12. 07. 15:42 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44