HWSW Informatikai Kerekasztal: Ultrahordozható gépek -- subnotebook, Tablet PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ultrahordozható gépek -- subnotebook, Tablet PC Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   sanda_banda 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 27. 09:17

Kép

Egy kis nosztalgia....a héten vettem egy 110-es Toshiba Librettot hibátlan állapotban. A 233-as Intel MMX stabilan megy 266MHz-en ;)
És ami a legszebb: az 1998-as gyártmányban simán megy a PCMCIA USB 2.0 kártya, meg az Asus wi-fi kártya is.
Úgyhogy a jelenlegi gépállományom:
Toshiba Libretto 100
IBM X21
IBM T42

Szerkesztette: sanda_banda 2005. 11. 27. 09:19 -kor

#722 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 27. 09:41

Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. nov. 27., vasárnap - 1:23

Rendkívül megbízható gép, és nem csak a hp-hoz képest. Az enyém 1.0 GHz / 40GB atombiztosan megy több, mint egy éve, hetente kb. 50-80 órát. Folyamatosan velem van, konyhában, építkezésen, reptéren - elképesztően strapabíró. Szerintem a megszűnés nem alkatrész ellátásban fog gondot okozni (hacsak bele nem lépsz a képernyőbe), hanem a kiegészítők rendelhetőségében. Az én DC912A tokom már tavaly megszűnt, kérdés meddig lesz hozzá docking station, vagy asztali akkutöltő. Én úgy saccolom, hogy max egy évig még jönnek ilyenek renew-ként, tehát már most jobb eldönteni, hogy később mit akarsz még venni hozzá, mert utána csak az e-bay marad, de nem valószínű, hogy valaki úgy akarna eladni egy radíros tollat, hogy a gépet megtartja.

Hú, ez nagyon jó hogy szóltál!
Lenne még két kérdésem hozzád (de persze bárki válaszolhat):
1.Szerinted jövő év elején mehet jelentősen lejjebb az ára? 10-15e nem lenne annyira bosszantó, de 30e már igen. Ehhez hozzátartozik, hogy már most is tudnám használni, de igazi munka kb. február végén kezdődne. Az üzletben az eladó szerint bizos nem lesz olcsóbb, de hát neki ugye eladó, bár idáig nagyon rendes volt.
2.Mit ajánlasz a kiegészítők közül megvételre? Ez a radíros toll hasznosnak tűnik, a dokkoló nem tudom pontosan mire, miért jó, számomra nincs a megveendők között, de rá lehet beszélni, ha olyan jó dolog. Most megyek rákeresek a kiegészítőkre. (lehet hogy ezzel kellett volna kezdeni) Ja, amit szeretnék majd hozzá, az egy olyan tok amiből nem kell kivenni, hogy ne is lássák mások hogy mibe, mire írok. Lehet hogy poont ez volt a DC912A?

#723 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 09:44

Azt elfelejtettem, hogy az ÁFA-t vissza akarom majd kapni valamilyen úton-módon, tehát az adócsökkentés nem oszt, nem szoroz, amiatt nem várok.

#724 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 16:50

Idézet: dobista - Dátum: 2005. nov. 27., vasárnap - 9:41

1.Szerinted jövő év elején mehet jelentősen lejjebb az ára? 10-15e nem lenne annyira bosszantó, de 30e már igen. Ehhez hozzátartozik, hogy már most is tudnám használni, de igazi munka kb. február végén kezdődne. Az üzletben az eladó szerint bizos nem lesz olcsóbb, de hát neki ugye eladó, bár idáig nagyon rendes volt.

2.Mit ajánlasz a kiegészítők közül megvételre? Ez a radíros toll hasznosnak tűnik, a dokkoló nem tudom pontosan mire, miért jó, számomra nincs a megveendők között, de rá lehet beszélni, ha olyan jó dolog. Most megyek rákeresek a kiegészítőkre. (lehet hogy ezzel kellett volna kezdeni) Ja, amit szeretnék majd hozzá, az egy olyan tok amiből nem kell kivenni, hogy ne is lássák mások hogy mibe, mire írok. Lehet hogy poont ez volt a DC912A?

1. Megjósolhatatlan. Kint nem ment le az ára, renew gépek nettó 650-1250 € között vannak továbbra is. Új gépekre vadászat folyik, mivel az USA-ban már nincs, ők Kanadából és Angliából próbálnak még rendelni. Jelenleg inkább nő, mint csökken a kereslet (vagy legalábbis igen élénk a 'hol lehet még kapni' téma), viszont ha valamelyik gyártó kijön később egy modellel, ami szimpatikus a mostani TC1100 tulajdonosoknak, és beindul a használtpiac (ami jelenleg szinte nulla) pillanatok alatt bruttó 120e-190e Ft közé eshet az ár. Szerintem jelenleg nincs alternatív lehetőség. Aki már használt slate-ként TC1100-át az bumfordi vaskosnak látja az összes convertible modellt. A Fujitsu ugyan pár hónapja kihozta a 3. generációt az ST5000 sorozatból, de nagy újdonság nincs benne, és ahhoz tényleg kell hogy vegyen az ember valami állványt, meg persze billentyűzetet, ami súlyos pénz, és akkor még mindig nincs előrébb, mint egy csupasz TC1100-ával.

2. Kigészítőkről a teljesség igénye nélkül. Javaslom a Google képkeresőjébe beírni az SKU számot.

Radíros toll (DM685A)
Szerintem alapvető fontosságú, viszont ez nem madzagozható oda a géphez, mint az eredeti. Egyébként bármilyen Wacom kompatibilis toll használható, például a Cross-nak vannak exkluzív tollai is semmivel sem drágábban, mint a HP féle, csak persze nem tűzhető bele a gépbe.

Vékony portfolió tok (DC912A)
Csak billentyűzet nélkül rakható bele a gép. Rögzítő kapocs, karcvédő elválasztó lap, két névjegyzseb, és egy dokumentumfül 10-15 A4-es lapnak. Valódi bőr puha béléssel. A gép tokkal együtt 29-32 mm.

Portfolió tok (DC909A)
Zipzáras tok, csak billentyűzetre csatolt gépnek. Valódi bőr bevonat, műanyag merevítés. Rögzítő kapocs, karcvédő elválasztó lap, három névjegyzseb, és két CD zseb. Vastagsága kb. 45-50 mm.

A géphez (renewhoz is) egyébként alapból jár egy zipzáras tok, ami a DC909A-nak egy kiherélt műbőr változata, mindössze a rögzítő kapocs van benne. Léteznek más gyártótól is tokok (a fentieket a Targus gyártotta), de horribilis áron kínálják őket.

Cseppálló kemény tok (DK503A)
Egyéb leírással ellentétben nem való búvárkodásra! Használják EÜ környezetben, mivel a tokot lehet fertőtleníteni, esetleg poros helyeken, vagy ahol egy kicsivel nagyobb a mechanikai sérülés esélye, fröccsenő víz érheti, vagy esetleg fontos a kézszíjas-válszíjas hordozás. Megjegyzem, a TC1100 képernyője direkt napfényben olvashatatlan.

Válszíjas puha tok (DK504A)
Alapfokú por és cseppvédelem, egyszerű válszíjas tok. Én azt hittem, ez majd jó lesz túrázáshoz, de lásd megjegyzést. Megjegyzem, a TC1100 képernyője direkt napfényben olvashatatlan.

Dokkoló állvány (DC911A)
Szép is, jó is, van belőle renew is. Lehet bele mindenféle multibay-es dolgot rakni, viszont tudtommal a gépet csak úgy lehet dokkolni, ha fel van rá csatolva a billentyűzet.

Pótakku (DC907A)
Nekem új korában 4-4,5 órát ment a gép akkuról, egy évesen max 3-at bír. Akku biztos lesz később is, sőt, ebből is akad renew.

Asztali töltő (most PK403A, régen DF903A)
Szerintem a PK-s lesz később is, viszont én vadászom egy renew DF903A-ra.

A többi, pld. utitöltő, memória stb. standard kiegészítés, biztos, hogy később is megvehető. A billentyűzetnél van esetleg még lehetőség variálásra, mivel az angol 87 gomboson kívül akadnak nyelvi verziók 88-as kiosztással is. Ha szerencséd van a vásárláskor, akkor lesz gombod a hosszú í-nek, ha nem, akkor altgr+j=í vagy altgr+i=Í. Esetleg PC875A, de azt most meg nem mondom, melyik nyelvnek milyen a kiosztása.

#725 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 19:53

Nagyon köszönöm!
Még egy pár szót írnál arról, hogy hogy van ez a multibay keret? Ez egy foglalat, ezt lehet a géphez csatlakoztatni, és ebbe mennek bele a különböző eszközök, példál egy optikai meghajtó? Van még Multibay I, és Multibay II, úgy néztem méretbeli küönbség van közöttük. Két különböző szabványnak fogható fel? Melyiket válasszam?
Kicsit belezavarodtam, lehet hogy azt csinálom hogy egyszerűen elfogadom amit az üzletben adnak és kész. Nettó 20-ért kombó, 40-ért DVDíró van.
Lehet hogy én vagyok a hülye, de nekem nem tiszta a HP oldala. Mi az például hogy hordozómeghajtó? Egy meghajtó amivel szállítani lehet dolgokat? Gondolom inkább hordozható meghajtó akart lenni, vagy esetleg meghajtóhordozó, de a hordozómeghajtónak szerintem semmi értelme. A többi kiegészítőnél is fogalmazhattak volna tisztábban!
(Amiket írtál kiegészítőket, azokat éjfél után nézem meg részletesen, akkor már csak 0.5 forint egy perc. Itthon csak ilyen netem van.)

#726 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 21:46

A DC911A docking station egy állvány, aminek a talpába MultiBay* I-es eszközöket lehet csúsztatni. Ezen kívül tartalmaz 4 db USB csatlakozót, amelyikből egy képes külső MultiBay eszközt is kezelni. Csatlakoztatható ethernet hálózathoz, és tölteni is tudja a gépet. Előnye, hogy háromféle módon rögzíthető rajta a táblapc: függőlegesen fekvő formátumban gépíráshoz (így van a saját billentyűzetén is), függőlegesen álló formátumban gépíráshoz, és fektetetve álló formátumban kézíráshoz. Ez jelenleg renew-ként nettó 59.900,- a HP Outlet -nél.

Egyébként külső DVD teljesen jó megoldás lehet, csak ha bootolni akarsz róla, nem mindegy, hogy melyik USB csatolóba dugod.

Viszont amint látom a különálló asztali töltőknél nem írtam, hogy a PK403A csak csatlakozó készlet, ehhez kell az alap DT533A töltő is. Illetve a direkt TC1100-hoz kiadott asztali töltő helyesen DF933A. Most, hogy nézem a HP magyar oldalát, már nálunk is megszűnt termékként szerepel, viszont a tartozéklistát még nem vették le a szerverről LINK A hordozómeghajtó, gondolom valami szószerinti fordítás eredménye, mivel ez olyan meghajtó amibe adathordozó rakható, lásd Optical Disk Drive.

Összezavarni meg ne hagyd magad. Első lépésben old meg, hogy tudj DVD-t olvasni hálózatos gépről, USB-s eszközről, vagy dokkolóról [nettó 1,2e-20e-80e]. Amint lehet, vegyél egy jó tokot [nettó 15e-35e]. Ugyan ez a legjobb dolog, de csak a harmadik legfontosabb a radíros toll [nettó 12e-16e]. Ha úgy látod, nem elég egy napra egy akku, akkor csapjál le egy asztali töltőre amíg még kapható [nettó 28e-54e]. Akkut később is tudsz venni, akár utángyártottat is [nettó 22e-48e]. És amikor már teljesen behálózta az életed a táblapc, mikor már csak mosolyogsz a subnote gépeken, akkor rájössz, hogy elcseszted, mert mégis a dokkolót kellett volna megvenned az elején. C'est la vie!

* A MultiBay olyan egységes méretű és csatlakozójú "fiók" amibe csavarozás, és kábelezés nélkül tudsz berakni, vagy akár cserélni ennek a formának kialakított floppyt, CD-t, CD-RW-t, DVD-t, DVD-RW-t, combo-t, winchestert, esetenként pótakkut, bár ez utóbbi jelen esetben nem működik.

#727 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 01:37

Nagyon köszönöm ezt a sok hasznos információt!

Átnéztem a régi hozzászólásokat, és ezt írtad:
Én bemutatótermi TC1000-et, gyárilag újracsomagolva, 3 év garival, ajándék portfolio case-el 750 euróért (nettó) vettem. Nyár végére már lesznek TC1100-ák is, ugyan így renew kategóriában.

Esetleg valami hasonlóan kedvező vételről nem tudsz mostanában? Korábban azt írtam csak magyarországi vétel érdekel, de arra goondoltam ha valahol a szomszédban lenne olcsóbban akkor azért lehet hogy azt választanám. Próbáltam osztrák oldalakon nézelődni de én nem találtam olcsóbban ott sem. Amit jelenleg kinéztem az Pentium procis, 1 év gyári garanciával netto 229e.

#728 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 11. 28. 01:47

(hülyeség volt, bocs.)

Szerkesztette: special 2005. 11. 28. 01:48 -kor

#729 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 14:02

Idézet: dobista - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 1:37

Nagyon köszönöm ezt a sok hasznos információt!

Átnéztem a régi hozzászólásokat, és ezt írtad:
Én bemutatótermi TC1000-et, gyárilag újracsomagolva, 3 év garival, ajándék portfolio case-el 750 euróért (nettó) vettem. Nyár végére már lesznek TC1100-ák is, ugyan így renew kategóriában.

Esetleg valami hasonlóan kedvező vételről nem tudsz mostanában? Korábban azt írtam csak magyarországi vétel érdekel, de arra goondoltam ha valahol a szomszédban lenne olcsóbban akkor azért lehet hogy azt választanám. Próbáltam osztrák oldalakon nézelődni de én nem találtam olcsóbban ott sem. Amit jelenleg kinéztem az Pentium procis, 1 év gyári garanciával netto 229e.

Nagyon régi az a hozzászólás, amit idéztél. Akkoriban még senki sem foglalkozott Magyarországon "hivatalosan" renew gépekkel. Azóta ez megváltozott, és szerintem jó áraik vannak, ha vissza tudod igényelni az áfát, akkor nem érdemes kinti vásárlással foglalkozni. Az eurós árat csak példának írtam, hogy kint sem estek az árak, így szerintem egy-két hónapos távlatban itthon sem fognak.

Egyébként TC1000 nem sokáig volt meg, most szintén renew TC1100-ám van, de az már itthoni beszerzés volt.

#730 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 14:14

GoLAN, én arra lennék kíváncsi, hogy a Crusoe-t mennyire érezted szánalmasan lassúnak? :)

#731 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 15:20

Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 15:02

Nagyon régi az a hozzászólás, amit idéztél. Akkoriban még senki sem foglalkozott Magyarországon "hivatalosan" renew gépekkel. Azóta ez megváltozott, és szerintem jó áraik vannak, ha vissza tudod igényelni az áfát, akkor nem érdemes kinti vásárlással foglalkozni. Az eurós árat csak példának írtam, hogy kint sem estek az árak, így szerintem egy-két hónapos távlatban itthon sem fognak.

Egyébként TC1000 nem sokáig volt meg, most szintén renew TC1100-ám van, de az már itthoni beszerzés volt.

Az ÁFA-t csak határon való trükközéssel tudom visszakapni, illetve 16.7%-ot. Remélem nem sül el balul a dolog, állítólag nem szokott probléma lenni.
A BT és a wifi megy egyszerre? Azt hallottam a 1.1-es szabvánnyal előfordulhat ilyen probléma.
Szeretném internetre is haszálni, és amikor  ezt az egyik eladónak említettem akkor azt mondta feltétlenül vegyem meg a gyári optikai meghajtót, hogy újra tudjam majd telepíteni az oprendszert, a vírusok miatt. Egyébként nem sokat használnám, szerinted is vegyek gyári meghajtót? Az is hozzátartozik, hogy az eladó azt mondta ha megveszem a gépet beszerzési áron adja hozzá a meghajtót, de azt mondjuk már nem mondta hogy mennyi ez az ár.
Most gyorsan odatelefonáltam, és egy másik srác elmondása szerint a beszerzési ár azt jelenti hogy a kombó nettó 20, a dvd író meg 43 nettó, de ezek kerettel együtt! Te melyiket választanád, az a + 23e szerintem aránytalan sok egy kicsit.

#732 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 19:41

Idézet: special - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 14:14

GoLAN, én arra lennék kíváncsi, hogy a Crusoe-t mennyire érezted szánalmasan lassúnak? :)

Kb. egy hetet volt nálam, elvérzett egy 27MB-os excel tábla újraszámoltatásán. Ennyi. A toll sem volt szimpatikus, teljes csalódás. Mivel az alapvető teszten megbukott, több programot nem raktam rá - ment, ahogy jött. (Egyébként nem került tulajdonomba.) Okultam belőle, és nagyon örültem, amikor pár hónappal később zsozsoék belefogtak a renew témába. Akkor már kizárólag a Pentium M érdekelt.

#733 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 20:43

Idézet: dobista - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 15:20

A BT és a wifi megy egyszerre?
Megy

Idézet

... feltétlenül vegyem meg a gyári optikai meghajtót, hogy újra tudjam majd telepíteni az oprendszert
- Vírus ellen NOD32 a megoldás, és nem az újratelepítés.
- Olvastam olyanról, hogy csak HP meghajtóról bootol, de nincs tapasztalatom. Amit tudok, hogy a két USB port nem azonos, és lehet, hogy multibay support kell bootoláshoz. Egyszer volt egy fellángolásom, hogy újrahúzom a gépet magyarított op.rendszerrel, és bejelentkeztem a notebookstorehoz - mondták OK, négy-öt óra alatt megcsinálják. Aztán elszégyeltem magam, nehogy már ne tudjam megoldani. Patch kábellel összekötöttem a notebookommal és újrahúztam. Nem format c:\ , de amennyire a Windows engedte, új könyvtárba stb. Nem nagy ördöngősség, de tényleg időigényes. Kell hozzá HP_OS_Restore + Tablet PC Components + HP Driver Recovery CD + SP2 + Tornado MUI CD1 + Tablet PC Edition 2005 MUI + Tablet PC Edition 2005 Recognizer Pack. Aztán már csak a drivereket kell frissítened, meg az op.rendszert.

Idézet

Egyébként nem sokat használnám, szerinted is vegyek gyári meghajtót? Az is hozzátartozik, hogy az eladó azt mondta ha megveszem a gépet beszerzési áron adja hozzá a meghajtót, de azt mondjuk már nem mondta hogy mennyi ez az ár.
A HP listaárát te is meg tudod nézni, ahhoz képest láthatod, milyen az ár. Valami DVD olvasó megoldás mindenképp kell. Nekem nincs külső optikai meghajtóm, mert eddig nem kellett, viszont ha hirtelen kellene, még aznap az asztalomon lenne. Szóval vásárlásról helyetted nem dönthetek.

#734 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 20:51

Köszönöm!
Ha most vásárolnál elgondolkoznál a TC4200-on?

#735 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 21:05

bocs, hogy közebszólok, de szerintem feleslegesen böszme, nehéz, és nem is hibrid.

#736 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 21:10

Idézet: special - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 22:05

bocs, hogy közebszólok, de szerintem feleslegesen böszme, nehéz, és nem is hibrid.

Én kérek elnézést, hogy ennyire lefoglaltam ezt a topikot! Minden véleményt köszönök!

#737 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 21:13

Idézet: dobista - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 20:51

Köszönöm!
Ha most vásárolnál elgondolkoznál a TC4200-on?

Én a Fujitsu ST5032-őn gondolkodom, ha convertible akkor Toshiba Portege M200, viszont én ragaszkodom a slate formához. De a Fujitsuhoz kellene venni dokkolót és billentyűzetet is. Rágódom már rajta egy ideje, de mindig oda lyukadok ki, hogy van jobb LCD-jű gép (M200), és van gép jobb üzemidővel is (ST5032), de nekem pont ez a TC1100 kell. Persze ízlések és pofonok, illetve igények és lehetőségek - sokaknak bejön a HP TC4200, vagy a Lenovo X41. Egyikről sem foglak lebeszélni, még akkor sem, ha nekem az a véleményem, hogy a convertible gépek csak annyira táblapc-k, mint amennyire egy Nissan Navara pickup személyautó.

#738 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 09:41

Idézet: special - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 22:05

A tc4200-nak sok helyen szerintem rosszul tüntetik fel a méretét. Megnéztem a HP oldalát, gondoltam az a tuti, és ott meg nem találtam meg, de szerintem nem én voltam a béna, egyszerűen nem írják az adatoknál a méretet. Én is teljesen biztos voltam benne hogy nem kell convertible, de ezeken a képeken a tc1100 mellett sem látszik túl nagynak, szerintem. Linkelni nem tudok csak így:
http://81.5.185.34/t...0-review-5.html
Angolul nem tudok, így azt sem tudom a tesztelő mit írt az összehasonlításhoz
A két kiló az ami kicsit sok, de az is attól függ, mihez viszonyítjuk, az 1100 is 1.8 billentyűzettel. Ehhez kapcsolódóan kérdeznélek GoLan, Te mennyire használd a bill.? Valaki azt mondta, hogy Ő már teljesen elfelejtette hogy egyáltalán van!
Szerintem 1100 lesz belőle, csak általános vásárlás előtti elbizonytalanodásról van szó részemről.
Itt van egy rövid videó is a 4200-ról:
http://reviews.cnet.com/HP_Compaq_tc4200/4...31273672-2.html

#739 Felhasználó inaktív   xedos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 09:54

Ajánlanék én is egyet: bár azt hiszem újonnan nem lehet már kapni...
ACER C102 ezt convertible, ugyanakkor kicsi és könnyű!
Largeur 25.1 cm
Profondeur 20.8 cm
Hauteur 2.9 cm
Poids 1.4 kg
Intel Pentium III-M 800 MHz
10.4" matrice active TFT 1024 x 768 / 24 bits (16,7 millions de couleurs)

Egy link a c111-hez

Én EBAY--ről akartam venni, de végül kb 600Euro lett az ára..

Sőt találtam egy újat! Jobb felszereltséggel...
ACER C112

#740 Felhasználó inaktív   dobista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 10:17

Idézet: xedos - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 10:54

Ajánlanék én is egyet: bár azt hiszem újonnan nem lehet már kapni...
ACER C102 ezt convertible, ugyanakkor kicsi és könnyű!
Largeur 25.1 cm
Profondeur 20.8 cm
Hauteur 2.9 cm
Poids 1.4 kg
Intel Pentium III-M 800 MHz
10.4" matrice active TFT 1024 x 768 / 24 bits (16,7 millions de couleurs)

Egy link a c111-hez

Én EBAY--ről akartam venni, de végül kb 600Euro lett az ára..

Sőt találtam egy újat! Jobb felszereltséggel...
ACER C112

Netto 240, brutto 260 a max amit adni tudok érte, így elég sok gép kiesik, sajnos ezek is, ha jól láttam.

Téma megosztása:

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.