Idézet: weigertj - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 13:40
A 20D némileg valóban alacsonyabb zajt produkál, mint a 10D ISO 1600-on, de közel sem olyan alacsony a zajszint, mint ISO 400-on
ezt csak megerositeni tudom.
de iszonyuan elvezem, hogy amig a z2-m 400 iso eseten iszonyu zajos kepeket muvelt, ez viszont szepeket

szenzorporral nekem is volt mar talalkozasom. tegnap vegre eleg rendesen megpucoltam, hogy f/22-nel sem zavar, amit muvel, de azert...
most olvastam a dpreview forumaban valaki tollabol, hogy a gepet optikaval (es szenzorral) lefele tarolja. nem tudom, ha megfeleloen meg tudnam tamasztani... de egyelore nincs betervezve egy rendes taska, mert meg azt se tudom, mit es hogyan fogok bele pakolni... ez azert elegge borzaszto

vagy van itt (vagy a bolhan) valaki, aki megvenne, ha kinottem?
nekem foleg az azonnali bekapcsolas imponalt.
a shutter lag pedig felelmetesen rovid az en fogalmaim szerint

erre nem is gondoltam, a z2-e is eleg jo volt, mert olyan normalis. volt mar kezemben gep, amivel masodpercig kellett varni az expo gomb megnyomasa utan...
ja, es megtartani is meg kell tanulnom a gepet.
nem mondom, azota sikerult mar 1/25-ot is megtartani 105*1.6mm mellett, de azert ez messze nem altalanos, sot, be kell valljam, neha a 1/100-ot is sikerul berazni

persze ezen masfelszer annyi pixelt mozdul minden, mint a z2-n, szoval oruljek
felbontas meg... hat ez a 8mp nagyon szep es jo, ami azt illeti, igazabol lovesem nincs, mi a fenet csinalnek tobbel. ebben is van boven tartalek az en fogalmaim szerint. azert orulok neki, mert a monitoros nezegetes utan meglattam apam nehany jobban sikerult regi diajat, amire majdnem sirva fakadtam... igy meg azert jobban erzem magam

csak persze ki kell tennem valami nagyobb felbontasu mediara, mert a monitor enyhen gyatra ehhez a felbontashoz, meg a kommersz 10x15 is...
igazabol nagyon erdekelne, hogyan nezne ki
ez diara levilagitva, de eddig mindenki csak lebeszelt rola, meg azt se tudom, hol csinalnak olyat. pedig igazan jol sikerult kepeket szivesen megneznek teljes fenyukben...