Helló.
Az első aukcióm volt most az E-bay-en, és megnyertem az áhitott Western bar kvarcjátékot.
Gondoltam leírom a menetét az üzlet lebonyolitásáról, ha sikerül, hátha tanul belőle valaki.
(franciából küldik-legalább is remélem
1. Irtam neki, mennyi lenne a szállitás magyarországra, 3,75 eurót írt. (normál postai csomag)
(Leírtam ki vagyok, és megkérdeztem mennyi a költség magyarországra - másnapra válaszolt)
2. Licitáltam,nyertem. Küldött egy levelet, melyben azt írja hogy gratulál az aukcuóhoz és levezette hogy mennyi a termék, és mennyi a postaköltég és összeadva mennyit kell utalni.
3. Most írtam neki válaszul, (szerintem licit elött jobb tisztázni) hogy adja fel értékbiztositással, mert szerintem nem megbizható a magyar posta, és hogy a valódi értékkel biztositsa. (Ez azért fontos, mert inkább fizetek többet, de tényleg nem bízom a postában, ha elveszik, reklamálni lehet a biztositott értéken így elvileg legalább a pénz megmarad) Persze, ehez az kell, hogy tényleg megérje elvinni a terméket még a többletdijjal együtt is. És azt, hogy milyen számlára utaljak. (megadta,hogy bármilyen átutalást elfogad - neki mindegy, csak megérkezzen a pénz)
Nos egyenlőre itt tartok, folyt köv...
Szerkesztette: zsborg 2006. 03. 14. 22:30 -kor