idézet:
Ezt írta Josephus:
Hi!A topic olvasasa kozben kurvara elszomorodtam. Szoval azt mondjatok hogy a chip-ben randomra fals teszteket hoztak ki?
de alig tudom elhinni foleg mikor nem is olyan reg egy mindenre kihato 5.1es hangkari teszt volt.[/quote]
Hát pedig régóta gyanusak voltak nekem a tesztek. Pl. a BIOS frissítés nélkül el se induló, rossz feszt leadó ABIT alaplapot hozták ki győztesnek egy csomó "igazi" márka közül ...
De a legfeltünőbb az volt, hogy a tesztek még véletlen se tükrözték pl. a német CHIP-ben megjelent teszteredményeket
Most, hogy már nem Vogel, hanem Burda Vogel! a kiadó a Jisten se tudja mi lesz benne ... talán szabásminták?
Átalakul a PC Guru, CHIP, Playtime!
Elküldve: 2002. 09. 08. 14:40
Elküldve: 2002. 09. 08. 17:38
idézet:
Ezt írta Inquisitor:
Hát ez nagyon mókás!!!
1. Van egy angol PC-Games újság, ami drága ezért nem veszem.
2. Van egy német PC-Games újság, olcsó DVD-s és REÁLIS értékeléssel a játékokról, HW-ről. (Most éppen 2 DVD volt benne!)
3. Van egy magyar PC.Games (értsd PC-pont-Games!) ami szintén szivemnek csücske, persze a DVD-s verzó.
Na ennek a három újságnak az ég világon SEMMI köze egymáshoz ..... Most akkor melyik a legnagyobb EU újság?
A német vagy az angol? [url="http://"http://www.pcgames.de"]www.pcgames.de[/url] [url="http://"http://www.pc.games.hu"]www.pc.games.hu[/url][/quote]
Nemet v angol?ide egy nemet illetve egy magyar link-t szurtal be
Na mind1.Szerintem ugyanaz a folyoirat csak orszagonkent mas-mas stab allitja ossze,irja a cikkeket.Illetve a Roman ujsag az a nemet-bol van leforditva es meg a logo-ja is megegyezik.
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 09. 07:38
idézet:
Ezt írta Degeczi:
eppen azert irtam, mert ez a lehagyott kulon megjegyzes csak egy hiba es semmikepp nem szandekos felrevezetes (voodoo-arusok lennenek, vagy mi?) es nem is szakmai tevedes, aminek itt be lett allitva[/quote]
Hoztak le helyreigazítást? Szerintem nem!
Ne haragudj, de egy kicsit naív vagy szerintem(persze meg van az esélye, hogy Neked van igazad, és meg kéne követni a cikkírót).
Elküldve: 2002. 09. 09. 08:20
a monitor tema teljesen mas
egyfelol az reszben szubjektiv is, de a szoras is nagyobb: kifoghatnak az atlaghoz kepest jobb, de rosszabb peldanyt is
masfelol tenyleg lehet, h egy adott tipus forgalmazoja elosegiti a jobb eredmeny alakulasat (mindenesetre jo annak, aki ezt latatlanban is biztosan tudja)
Elküldve: 2002. 09. 09. 10:56
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Nemet v angol?ide egy nemet illetve egy magyar link-t szurtal be
Na mind1.Szerintem ugyanaz a folyoirat csak orszagonkent mas-mas stab allitja ossze,irja a cikkeket.Illetve a Roman ujsag az a nemet-bol van leforditva es meg a logo-ja is megegyezik.[/quote]
Az angolnak más a design-ja meg a szerkezete is, imho nem függnek össze. A román(?) verziót még nem láttam. Az angol oldalát meg nem tudom.
Más. Szerintem a Guru Gamer helyett Gamer Guru picit értelmesebb, nem?
A CHIP helyett meg legyen CSIP.
P.S. Érdekesen nézz ki az a Burda(?) Vogel felirat a CHIP hírdetési ártáblázatán. Azt viszont nem értem miért vette meg a Vogel a PC Guru nevet?![]()
Elküldve: 2002. 09. 09. 20:54
idézet:
Ezt írta Inquisitor:
Az angolnak más a design-ja meg a szerkezete is, imho nem függnek össze. A román(?) verziót még nem láttam. Az angol oldalát meg nem tudom.
Más. Szerintem a Guru Gamer helyett Gamer Guru picit értelmesebb, nem?
A CHIP helyett meg legyen CSIP.
P.S. Érdekesen nézz ki az a Burda(?) Vogel felirat a CHIP hírdetési ártáblázatán. Azt viszont nem értem miért vette meg a Vogel a PC Guru nevet?[/quote]
1. A román verziót arról lehet megismerni, hogy szakadt, gyűrött lapokból áll és fényévente összeszednek hozzá egy 5 1/4-es floppy mellékletet.![]()
2. Chip lehetne, CHip Thsip Tsaukha nem ?![]()
3. A VOGEL akkor megvette már a nevet, amikor átvette 98-ban az újság kiadását. Ez teljesen logikus lépés volt. Még jó, hogy levédik, azt, mai az övék !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2002. 09. 09. 22:51
idézet:
Ezt írta Mumia:
Mert a 86Mhz-es Video bandwith aligha lesz 110-es. Véletlenül [/quote]
meg egyszer, utoljara kikerestem az erintett cikket (1999. junius), es a nyilvan lefizetett Belinea ajanlast: "altalanos celra, az atlagos igenyu es penztarcaju felhasznaloknak ajanlhatoak"
B+
a kepminosegnek kben csak egyik osszetevoje a videosavszelesseg
ezzel egyutt az erre adott pontszamok szinte kivetel nelkul ugyanott (23-24 pont) ingadoznak, egyedul 2 peldany kap 20-at, ill 21-et
ezek is Belineak... napnal is vilagosabb a lefizetes, valoban
de teljesen mindegy, ha egy ujsag lesajnalo fikazasara is lehet elvezni, hat en nem akarom senki oromet elrontani
Elküldve: 2002. 09. 10. 05:15
idézet:
Degeczi írta:
de teljesen mindegy, ha egy ujsag lesajnalo fikazasara is lehet elvezni, hat en nem akarom senki oromet elrontani [/quote]
Tényleg Degec(z)ről származhatsz!![]()
Elküldve: 2002. 09. 10. 10:10
Commodor Világ (CoV) a legjobb lap és PUNKTUM !!!
Egyébként tényleg szerettem. Talán van még itt pár ember, aki hozzám hasonlóan szeret nosztalgiázni. Időnként előveszem és olvasgatom a Navy Seals, Popolous, North & South és "társainak" leírását. Jókat mosolygok, amikor a hírek rovatban felháborodva ecsetelik a PC-s és AMIGA-s TORNADO repszim rettentő brutális gépigényét. Utóbbinál AGA 1200 040-es procival !
És nagyokat sóhajtok ! HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !
Azok voltak ám a szép idők !
Elküldve: 2002. 09. 10. 16:35
A Vogelnek nagy informacios hattere van, sajnos az itthoni szerkesztok nem igazan vettek igenybe, nyelvi nehezsegek miatt...
Ugyhogy tessek figyelni az ujsagos standokat honap vege fele.
Elküldve: 2002. 09. 11. 09:14
idézet:
solyom írta:
Hubertus kollega! Csak nem hazabeszel on?)))) [/quote]
![]()
Elküldve: 2002. 09. 12. 09:08
idézet:
Ezt írta Hubertus:
Es ha igen?[/quote]
Úgyis a szinvonal fogja eldönteni, hogy egyik, vagy másik(esetleg mindkettő) marad-e talpon. Tessék versengeni az olvasók kegyeiért!
![]()
Elküldve: 2002. 09. 12. 14:56
Mi független fórumtagok írhatunk jót/rosszat bármelyik magazniról( bár, ha a hatályos jogszabályokat nézzük, akkor reklámot/ellenreklámot/cégnevet/stb nem lehetne itt sem), de a tulajdonos... !!!
Tessék már észbekapni "ősmagyar" kolléga !
Elküldve: 2002. 09. 12. 15:29
idézet:
Ezt írta piftuka, az örök négycsillagos:
Aki némi Intel-OLDMAN "összeesküvést" sejt a háttérben, az sem gondolhatja rosszul.
[/quote]
Ember, ez itt Magyarorszag! Gondolod, hogy az Intelt egy pillanatig is erdeki, mit ir Oldman es hajlando lenne egy fillert is aldozni arra, hogy a velemenyen valtoztasson? Ugyan mar, tessek vegre felebredni... Egy Anandtech vagy Tomshardware szintu lapnal meg megertenem, hogy a HW gyartok igyekeznek joban lenni a szerkesztokkel, na de magyar viszonyok kozt? Ugyan kerem![]()
Elküldve: 2002. 09. 12. 15:38
Dolgoztam a kereskedelemben, tehát ismerem a LOBBY fogalmát !
Érted már, dear Ytse ???
Elküldve: 2002. 09. 12. 19:03
idézet:
Ezt írta piftuka, az örök négycsillagos:
De OLDMAN köztudottan egy jól menő tuning műhely/bolt tulajdonosa, ahol vagyonokért árulja a húzott processzort és a "szaktudását". Namost az egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy jó kapcsolatot épített ki az Intel Mo-i képviseletével(nem az anyacéggel persze) és a beszállítókkal (biztos nem úgy varázsolja elő a válogatott tálcányi processzort !) és ezért jó áron kap Intel cuccokat, cserébe agyba-főbe dícséri (miközben az AMD-t porig gyalázza; ÉS ITT A LÉNYEG, nem az INTEL dícséreten) a termékeket egy számítástechnikai magazinban, ami magyar viszonylatban IGEN NAGY példányszámban megy el !!![/quote]
Szerinted az Intel hazai eladásainak hány százaléka Old man? Szerinted az Intel magyarországi képviselete tudja egyáltalán, hogy ki az az Old man?
Plusz próbálj rendes árlistát szerezni az Intel magyarországtól és vesd össze a kisker árakkal...

Súgó
A téma zárva.