idézet:
Ezt írta piftuka, az örök négycsillagos:
Válasz MIRE ?
Az 1. vagy a 2. kérdésre ?[/quote]
Az első kérdésre a válasz igen. A másodikra nem.
Átalakul a PC Guru, CHIP, Playtime!
Elküldve: 2002. 09. 17. 16:05
Elküldve: 2002. 09. 17. 17:22
Elküldve: 2002. 09. 17. 18:58
Elküldve: 2002. 09. 17. 20:32
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Elküldve: 2002. 09. 17. 20:56
Méghogy a vízhűtéssel nem foglalkozik, "mer'a számítógépház nem akvárium"??? Mega ÁEMDÉ ***, mer a VIA *** chipkészleteket gyárt (nézzen már körül chipkészlet ügyében. pl.: nForce mond neki valamit?). Én nem vagyok egy tuningmester, sőt, igen láma vagyok ezen a téren (annyira nem hogy ne tudjam a helyzetet megítélni), de 1000-szer jobb embert is találhatnának OldMan helyére. Olyat aki foglakozik az igazi tuningal és OBJEKTÍV. OB-JEK-TÍV.
Sajnos viszont sok ember lett a hatására ilyen intel hívő. Én nem mondom hogy "intel sux", pl.: a tualatin cerkák igenis jó széria. Viszont az OldManhez hasonló emberek "segítségének", "tanácsainak", és "szakértelmének" köszönhetően mondja sok láma hogy: "A intel ajó, azaemdé a szar". És ha rákérdezel miért: "Me csak. A ódmen aszonta"
Persze ez nevetségesen hangzik, de sok embernek a PC GURU az isten (főleg vidéken), ami önmagában jó, hiszen színvonalas, de sajnos a PC GURU része a tuning rovat.
Márpedig az intelnek megérheti a gamereken reklámoznia magát, mert ha mondjuk X.Y láma szeretné tudni milyen gépet vegyen, +kérdezi Pistikét, aki intelhívő és Pistike megmondja a választ. Persze, ez megéri, feltéve ha valami ördögi konspirációt feltételezünk az öreg és az intel között.
Vaahhh, megint felisegesítettem magam....
powa: XP 2.4+, 512 DDR, GeForce FX5.6, 15+40+120G, SBLive
kool: K7c 650, 128+64+32+32 SD, Voodoo 3, 1.2+4.3G, SB16V
vaio: P3M 1.2, 512 SD, MRadeon 16M DDR, 60G, iSmax
pda: HTC Wizard
Elküldve: 2002. 09. 17. 21:55
idézet:
Ezt írta asdf:
A fogyaszto megtevesztese, vedjegybitorlas meg hasonlok megallnak nem? [/quote]
Igen; úgy kb. ebben a sorrendben (de ha minden igaz, nem véfjegy, hanem védettlogo felhasználása).
Szóval kedves Bullseye ! Kíváncsi vagyok a véleményedre, de az tutti, hogy ez a címlap
![]()
, hogy is mondjam...: nagyon "gáz" !!!
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2002. 09. 17. 23:04
idézet:
Ezt írta asdf:
Ehehhe. Azert a cimlapbol lesz egy fasza per, ezt mar most boritekolom. A fogyaszto megtevesztese, vedjegybitorlas meg hasonlok megallnak nem? Anelkul[/quote]
jaja...de ne adj legalabb 5leteket![]()
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 17. 23:09
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 17. 23:27
Magyar PC Magazin-A CHIP jövője, akkor ez egy egyszerű eset.
ELLENREKLÁM (így hívják) és MINDEN piaci szerplőnek SZIGORÚAN TILOS és büntetett cselekedet ! Szóval, ha holnap tényleg így jelenik meg a MPM, akkor komoly fejfájást okozhat nekik majd a VOGEL ügyvédi gárdája.
Elküldve: 2002. 09. 17. 23:28
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Szerintem azert biggyesztettek oda,hogy tudjak az emerek h ez a regi CHIP.Marmint az aki meg nem informalt a valtozasokrol.De szerintem is lesz itt bunyo emiatt.[/quote]
(namostan ez magánvélemény, nem céges offkorz)
Kb erről van szó, kis emlékeztető. Amúgy szerintem inkább csak kis trükk, nem átverés, meg ilyesmi, hiszen a címer/logó/akármi a helyén van rendben, a szövegkörnyezetből is nyilvánvaló ez nem az a lap. Bunyó meg miért lenne? Csak mert reklámoztuk a konkurenciát?)
Elküldve: 2002. 09. 18. 06:50
Az hogy ki milyen lapot vesz ez magánügye és a cégek mindig próbálnak újat alkotni. Na most a reklámok és filmek között is látható a populista irányzat. Azt vetítik amit a "paraszt" "fogyaszt". Vagyis amit úgyis a legtöbben néznek, vesznek stb. Lásd a TV2 "újítását". Cél közönség a fiatalság akik szórják a pénzt, ez van
Úgy hívják KAPITALIZMUS.
Az ügyvédek meg szerintem nem fognak csinálni semmit, mert ez akár a CHIP magazin reklámja is lehetne, hiszen, mint én odamegyek az újságoshoz és azt mondom kérek egy CHIP-et és nem az, hogy kérek egy CHIP-nek látszó úságot
Elküldve: 2002. 09. 18. 08:18
A magyaer újságkiadás rejtelmeiről:
EZÉRT nem fizetek elő semmilyen szaklapra, újságra, hiába van 20-30% kedvezmény.
Üdv
Elküldve: 2002. 09. 18. 08:33
idézet:
Ezt írta jimmysam:
Az ügyvédek meg szerintem nem fognak csinálni semmit... [/quote]
Ha a legkisebb esélyt látják, hogy rossz színben tüntethetik fel a konkurenciát, akkor bizony fognak ők csinálni sok mindent.
Elküldve: 2002. 09. 18. 15:08
idézet:
Ezt írta Dzsano:
Hi!
A magyaer újságkiadás rejtelmeiről:
EZÉRT nem fizetek elő semmilyen szaklapra, újságra, hiába van 20-30% kedvezmény.
Üdv[/quote]
Én pedíg AZÉRT, mert a magazinokat GYŰJTÖM és megbecsülöm. Nekem pl. a 1990-es CoV vagy 576KByte ill. az első PÓKEMBER is olyan, mintha új lenne.
Tudjátok, ha nem a kedvenc postásunk jön (végtelenül rendes srác; fiatal családapa. Évek óta ő a postás. Ha valami olyan jön, ami nem fér be a ládába, akkor visszahozza, amikor OTTHON vagyunk), mint például ma:
Nővérem által megrendelt ELLE Magazin "szépen" félbehajtva, begyűrve találtatott reggel a postaládában. Tudjátok, van aki ezt nem szereti !!!
![]()
Elküldve: 2002. 09. 18. 15:48
Elküldve: 2002. 09. 18. 16:02
idézet:
Ezt írta aliendeath:
haverom pont most fizetett elő a CHIPre, de nem tudja mi a pája[/quote]
jujj! Nem irigylem. Nézze meg a számlát mi áll rajta. Ha G.F.H. vagy IPMA, akkor minket fog kapni, mármint a PC Magazint. Vagy ha megadja a nevét megkérdezhetem az irodistákat holnap, van-é-e ilyen előfizetőnk.
Mondjuk ha régi CHIPet akart és PC Magazintot kap, akkor max a névcsere meg 1-2 változtatott design elem okozhat némi meglepetést neki, azon remélhetően hamar túlteszi magát.
Elküldve: 2002. 09. 18. 16:07
Elküldve: 2002. 09. 18. 16:39
bullseye: mennyibe kerül majd a PC Magazin ?
[ 2002. szeptember 18.: muchacho szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 18. 17:47
idézet:
Ezt írta muchacho:
bullseye: mennyibe kerül majd a PC Magazin ?
[ 2002. szeptember 18.: muchacho szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
standon 1190 Ft, előfizetve - bár ugye jelen közhangulatban inkább nem agitálnék- 833 Ft.
Igaz csak 2 CD van benne, és semmi nyereményjáték, de 164 oldalas és magyar
![]()
Elküldve: 2002. 09. 18. 18:01
Engem meglepett a váltás. Részemről majd a tartalom ill. a minőség fog dönteni.
De hogy aktuállis legyek, én ma megkaptam a Magyar PC Magazin első számát, mint tisztelet példányt. Átfutva tiszta "Chip", de ez szerintem a gyorsaság miatt van. Remélem jobb lesz.
Viszont a Vogel Publishingtől egy szívhezszoló levelet kaptam.
De az IPMA-tól is kaptam egy hasonló levelet.
Egyenlőre csak az "új" PC Magazin van a kezembe, így nem tudom összehasonlítani őket.
Azért kíváncsi lennék, ha mindkét kiadó a szokásos 28-30 ezres példányszámban nyomtatja ki az újságjait, abból mennyit fognak tudni eladni. (Nem hiszem, hogy hirtelen megduplázódna ezen típusú újságok olvasótábora.)
Mert itt valaki nagyott bukhat. Hogy ki lesz az, azt nem tudom.
Azthiszem, hogy cak évvégére fogunk tisztán látni, ill. addigi felhalmozódó tapasztalatok alapján lesz érdemes lándzsát törni az egyik vagy a másik kiadó újságja mellett.
Zoli_The_Hun

Súgó
A téma zárva.