Idézet: saen - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 22:54
Nekem ilyen Elite Pro van 512-es, meg kaptam kölcsön még egy ugyanilyet már egyszer és mindkettővel volt bajom és mindkettő minden másban tökéletesen megy. Továbbra is csak az ajánlott kártyákat ajánlom. Na ez jó kis mondat volt itt a végén

Nekem a tapasztalatom a következő. Szinte mindig, mikor berakom a kingston kártyát a gépbe, nem ismeri fel. Eject, újból berakom, és felismeri.

Ki érti ezt? Amúgy lehet hogy más márka lesz, mert ha ilyen hiba van, lehet másik is, inkább működjön.
Egyébként ma hirtelen ötlettől vezérelve feltettem a D70-re a régi 28-80G 3.3-5.6 obimat. Nagyon sok szidást olvastam erről az obiról a neten (tényleg elég műanyag, de legalább olcsó), viszont volt aki azt írta hogy egészen korrekt kis darab a képminőséget tekintve, az árához képest.
Nos én ez utóbbi véleményt tudom megerősíteni. Elmarad a 18-70 ED-től (naná), de nem annyival, mint amennyivel az ára indokolja! Mennyibe kerülhetett ez újonnan? Biztosan kevesebb, mint a negyede, mint a 18-70. Nos annyival messze nem rosszabb, sőt.
Egyébként sejtettem, hogy az olcsó dolgokat az emberek nagy része divatból és sznobériából szidja, de ennek az objektívnak a képe meglepett.