HWSW Informatikai Kerekasztal: Nikon DSLR - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nikon DSLR

#461 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 29. 18:35

Kikerült a Nikon ázsiai oldalra egy Nikon D70s users manual, most töltöm :)

Ps.: A D50-é is jön  :banana: Azt már látom új kit obi lesz, AF-S DX 18-55 f3.5-5.6G, tehát specben ugyanaz mint a Canon, csak usm-mel.

Szerkesztette: saen 2005. 03. 29. 18:46 -kor

#462 Felhasználó inaktív   Anubis 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 29. 19:31

Idézet: saen - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 19:31

Valójában a részletek védelme prioritást használ a gép (ahogy te fogalmaztál), ez teljesen szándékos. Az általad említett helyes expozíció prioritás pedig van a gépben, úgy hívják, hogy expozíciókorrekció. Egyébként szerintem csak azért tűnnek neked alulexponáltnak a képek, mert filmhez vagy szokva. Ott kívánatos az enyhe túlexponálás + ott a laborba leadott képeidet a gép általában automatán javítja és valójában nem is tudod pontosan, hogy a régi géped hogyan exponált.

:think: Ezt marhára nem értem, semmi változás nincs a mélységellességben. A gép tökéletesen ugyanúgy működik minden objektívvel.

Érdekes, többezer kép után nekem egyedül egy szunyoghálón produkált moire-t.

Ez az összes eddigi Nikon DSLR-re jellemző. Egyetértek, hogy jobb lenne ha az igazat mutatná, de egy kis gyakorlattal így is meg tudod állapítani a helyes értéket. Nem egy nagy dolog.

A hiba a többi programban van, a gépeden a szinterek nincsenek rendesen beállítva és valószínűleg nem olvassa ki a file-ból a helyes színteret és ráerölteti az sRGB-t hibásan. Ez nem a D70 hibája.

A gépben sok paraméterben állíthatod, hogy milyen legyen a jpeg, ráadásul még curve-öket is tölthetsz fel. Ezekkel az eszközökkel közel olyan jó eredményeket lehet elérni, mint nef-ben fotózva, csak tudd, hogy mit csinálsz. Rengeteg utómunkát lehet így megspórolni és szerintem semmi baj a jpeggel.

Megnéztem a fotó galériádat, úgyhogy elhiszem neked, hogy tényleg lehet az általad leírtak szerint is szuper képeket készíteni a D70-el, gratulálok hozzájuk!

De! Az expozíció korrekciót ugyan lehet használni a "gyári hiba" korrigálására, de csak manuális programok esetében, digitális programoknál nem engedi. Márpedig -főleg JPEG- képnél kellemes dolog, hogy 1 fordítással be lehet állítani a fontosabb paramétereket. Jó, tudom, hogy a profik csak manuáloznak, de én csak amatőr vagyok és sokszor jól jönne 1-1 spontán családi fotó készítésekor, ha nem kellene molyolnom a menü állítgatásával (sztem erre való lenne a programtárcsa). Amúgy Te is tudod, hogy az exp korrekció arra szolgál, hogy az esetlegesen az elektronika által rosszul kiértékelt fény-szituációkban korrigáljon az ember, nem pedig 1 konstans korrekció használatra. Nemcsak szerintem sötétek a képek, mert pl: a hozzáadott programok is auto üzemmódban jócskán világosítják a képet, de már a gép lcd-jén, és a hisztogrammon is látható hogy sötét. JPEG-ben fotózva kevesebbszer alulexponált a korrekció nélküli kép is, ez tény (gondolom a gép utófeldolgozza a nyers képet és világosít rajta).

Ami a színtereket illeti, felraktam a monitorom és a nyomtatóm gyári színprofiljait, mit kellene még állítgatnom? Az srgb képek szinte teljesen a monitoron megjelenítettel egyezően nyomtatódnak ki, sőt a kinyomtatott kép gyakorlatilag megegyezik színekben a fotózott téma színeivel (természetesen a technikai korlátokon belül).

A moire-s farmernadrág és vászondzseki tény, akár a fotókat is felrakhatom, ha megmondjátok: hová tudom?

A mélységélességben is van sajnos változás (csökken az éles tartomány), ehhez is tudnék fotókat felrakni. A 70-300-as régi objektívemmel f8 rekesz alatt nem lehet arcképet fotózni, mert pl: a szemre élesített képnél a fülek és az orr már életlen lesz még 1 gyermek arcnál is. Erre valahol máshol is panaszkodtak már.

#463 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 19:38

Anubis: a problémák, amiket felsoroltál - hidd el nem kötözködni akarok - egy kezdő felhasználó kezdő hibái. Amúgy is Saen már megválaszolta tételesen, az alulexponálás hidd el, hogy direkt van, mert a digitális kép esetében az alulexponált képből lehet részleteket kihozni, a túlexponáltból meg nem. Ha nem tetszik, korrigálj. Azzal egyetértek - Saennel szemben -, hogy a jpg-ben való fotózást tényleg nem érdemes használni, sokkal inkább raw-ban fotózni, és a gépen a NC-rel, Rawshooter-rel (ingyenes!), vagy Capture One-nal (a kedvencem) "előhívni" a digitális negatívot.
Biztos vagyok benne, hogy ha kiismered a géped, sok nagyon szép képet fogsz még vele készíteni.

#464 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Javaslom ezt a topicot is átnevezni Nikon DSLR-re, a'la Canon, mindjárt megjön a többi gép és nagy lesz a zűr :)

Na a D50 user manual lennt van, íme a lényeg:
-ccd ugyanaz, mint D70
-kereső: ez valami fixed-eyelevel penta-Dach mirror, hogy mi ez  :think:  méretben ugyanakkorának tűnik, mint a d70
-AF CAM900 modul szintén, de van új mód: auto AF-C/AF-S
-shutter ugyanaz, mint d70, de csak 1/4000-ig megy max.
-új, nagyobb LCD
-metering 3d color matrix II, cserébe viszont csak 420 segment vs 1005, spot csak 2,5% vs eddigi 1%
-fullos i-ttl vaku a'la D70, kompenzáció is van
-SD kártyát fogad (!!)
-elem ugyanaz, mint d70
-első tárcsa nincs :( ergonómiának lőttek...
-új kit obi, a'la canon, csak silent wave motorral

Így elsőre ennyi, összességében egy nagyon enyhén butított D70, de azért teljesen jól használható szerintem, főleg ha jó ára lesz. Budget kategóriában garantáltan hódítani fog, 300d szintet simán hozza, 350d-t azért nem teljesen, de lesz is árkülönbség.

Szerkesztette: saen 2005. 03. 29. 19:42 -kor

#465 Felhasználó inaktív   Anubis 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Idézet: saen - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 17:35

Kikerült a Nikon ázsiai oldalra egy Nikon D70s users manual, most töltöm :)

Ps.: A D50-é is jön  :banana: Azt már látom új kit obi lesz, AF-S DX 18-55 f3.5-5.6G, tehát specben ugyanaz mint a Canon, csak usm-mel.

Milyen nyelvű manuál? Angol az eddig is elérhető volt, sőt ha jól emlékszem mindenféle nagyobb világnyelveken nyomtatottat is lehet rendelni -hivatalos forrásból- kb:10 USD+postaköltségért. Szóval 3000 Ft körül. Csak a magyar számít 30 eFt-os unikumnak....
Nekem van angol és magyar is (sőt francia és holland is), semmi különleges és nélkülözhetetlen plussz info nincs bennük, főleg aki már használja a gépét 1 ideje és legalább a menü angol nyelvét megérti, annak tök fölösleges. Szerintem.

#466 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 19:42

Idézet: Anubis - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 18:31

Megnéztem a fotó galériádat, úgyhogy elhiszem neked, hogy tényleg lehet az általad leírtak szerint is szuper képeket készíteni a D70-el, gratulálok hozzájuk!

De! Az expozíció korrekciót ugyan lehet használni a "gyári hiba" korrigálására, de csak manuális programok esetében, digitális programoknál nem engedi. Márpedig -főleg JPEG- képnél kellemes dolog, hogy 1 fordítással be lehet állítani a fontosabb paramétereket. Jó, tudom, hogy a profik csak manuáloznak, de én csak amatőr vagyok és sokszor jól jönne 1-1 spontán családi fotó készítésekor, ha nem kellene molyolnom a menü állítgatásával (sztem erre való lenne a programtárcsa). Amúgy Te is tudod, hogy az exp korrekció arra szolgál, hogy az esetlegesen az elektronika által rosszul kiértékelt fény-szituációkban korrigáljon az ember, nem pedig 1 konstans korrekció használatra. Nemcsak szerintem sötétek a képek, mert pl: a hozzáadott programok is auto üzemmódban jócskán világosítják a képet, de már a gép lcd-jén, és a hisztogrammon is látható hogy sötét. JPEG-ben fotózva kevesebbszer alulexponált a korrekció nélküli kép is, ez tény (gondolom a gép utófeldolgozza a nyers képet és világosít rajta).

Ami a színtereket illeti, felraktam a monitorom és a nyomtatóm gyári színprofiljait, mit kellene még állítgatnom? Az srgb képek szinte teljesen a monitoron megjelenítettel egyezően nyomtatódnak ki, sőt a kinyomtatott kép gyakorlatilag megegyezik színekben a fotózott téma színeivel (természetesen a technikai korlátokon belül).

A moire-s farmernadrág és vászondzseki tény, akár a fotókat is felrakhatom, ha megmondjátok: hová tudom?

A mélységélességben is van sajnos változás (csökken az éles tartomány), ehhez is tudnék fotókat felrakni. A 70-300-as régi objektívemmel f8 rekesz alatt nem lehet arcképet fotózni, mert pl: a szemre élesített képnél a fülek és az orr már életlen lesz még 1 gyermek arcnál is. Erre valahol máshol is panaszkodtak már.

A színterek kérdése valóban egy kicsit érdekes. Én sokat szenvedtem velük, ha van kedved olvass vissza, vagy nézd meg az index fórumán, ott is írogattam róla míg bele nem jöttem. Alapvetően az adobe rgb egy jó dolog, de kezelendő. Az srgb egy kicsit elhagy részleteket, de kevéssé kezelendő - kb ez a lényege. A kézikönyv is szó szerint úgy írja, hogy adobe rgb-t olyan helyzetekben használj, amikor a képet számítógépes utófeldolgozásnak kívánod alávetni.
Én mostanában jövök rá, hogy sokáig S, A, vagy ritkán M módban fotózgattam, de azok a "kreatív programok" (tájkép, portré) nagyon is használhatók. Valóban könnyű, elfogadható beállítást csinálnak, és a korrekciót majd ráérsz a gép előtt ülve megcsinálni.

#467 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 19:43

Idézet: Anubis - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 20:38

Milyen nyelvű manuál? Angol az eddig is elérhető volt, sőt ha jól emlékszem mindenféle nagyobb világnyelveken nyomtatottat is lehet rendelni -hivatalos forrásból- kb:10 USD+postaköltségért. Szóval 3000 Ft körül. Csak a magyar számít 30 eFt-os unikumnak....
Nekem van angol és magyar is (sőt francia és holland is), semmi különleges és nélkülözhetetlen plussz info nincs bennük, főleg aki már használja a gépét 1 ideje és legalább a menü angol nyelvét megérti, annak tök fölösleges. Szerintem.

Jó de ezek olyan gépek amik még nincsenek hivatalosan bejelentve :)

Ez Nikon D70S és D50, nem D70!

#468 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 19:46

Idézet: saen - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 18:38

Javaslom ezt a topicot is átnevezni Nikon DSLR-re, a'la Canon, mindjárt megjön a többi gép és nagy lesz a zűr :)

Na a D50 user manual lennt van, íme a lényeg:
-ccd ugyanaz, mint D70
-kereső: ez valami fixed-eyelevel penta-Dach mirror, hogy mi ez  :think:  méretben ugyanakkorának tűnik, mint a d70
-AF CAM900 modul szintén, de van új mód: auto AF-C/AF-S
-shutter ugyanaz, mint d70, de csak 1/4000-ig megy max.
-új, nagyobb LCD
-metering 3d color matrix II, cserébe viszont csak 420 segment vs 1005, spot csak 2,5% vs eddigi 1%
-fullos i-ttl vaku a'la D70, kompenzáció is van
-SD kártyát fogad (!!)
-elem ugyanaz, mint d70
-első tárcsa nincs :( ergonómiának lőttek...
-új kit obi, a'la canon, csak silent wave motorral

Így elsőre ennyi, összességében egy nagyon enyhén butított D70, de azért teljesen jól használható szerintem, főleg ha jó ára lesz. Budget kategóriában garantáltan hódítani fog, 300d szintet simán hozza, 350d-t azért nem teljesen, de lesz is árkülönbség.

Hát megmondom őszintén ezt a D50-et meg nem venném. Azt jelenti hogy CF kártyát egyáltalán nem fogad, vagy de igen azt is, csak a másik mellett??? Ha nincs CF, ez egy nagyon-nagyon konzumer (játék) gép lesz. Megmondom őszintén kár volt. Inkább hoztak volna ki egy D100 utódot (most annak kellett volna jönni). A D70 pont azért volt jó, mert nem volt annyira butítva, mint a 300D. Most butítottak rajta, utólag? Visszafelé fejlődünk? Hátha olcsóbban is el lehet adni? Tényleg úgy érzem hogy kár volt érte, egy jól összerakott D100-utóddal, 8 mp-vel jobban jártak volna. Vagy jön az is?

#469 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 19:46

Idézet: saen - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 18:43

Jó de ezek olyan gépek amik még nincsenek hivatalosan bejelentve :)

Ez Nikon D70S és D50, nem D70!

Mi a különbség a D70s, és a D50 között? Hol lehet erről olvasni?

#470 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 19:55

Idézet: Anubis - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 20:31

Expozíciókorrekcióhoz nem tudok mit mondani, ez nem Nikon hiba, meg kell tanulni használni.
A helyes eljárás pedig valóban a képek világosítása, de nem egyformán mindenhol. A csúcsfényeket békén kell hagyni és csak az árnyékos, sötétebb részekből kell előcsalni a részleteket. Ez a lényeg.

A scene módok szerintem semmire sem jók, kizárólag manuált, aperture priority-t és nagy néha shutter priority-t használok, mindent tudnak amit kell és mindent be lehet állítani. Ja és villámgyorsan természetesen. Igazából nem is értem miért eröltetik ezeket a "gagyi-módokat" a gyártók...

A színtereknél meg az adott programot állítsd át adobeRGB-re, mármint ahol rossz a kép. Ha ez nem megy akkor továbbra is használd az adobe-t a nef file-hoz és amikor készíted a jpeg-et, a végén átkonvertálod (nem hozzárendeled!!!) sRGB-be a file-t.

Moire-t elhiszem, nem kell felrakni. Igazából azon csodálkozom, hogy nálad ilyen gyakori, mivel nálam ritka. Ez egyébként minden chipre jellemző, csak minden gyártó máshogy "állítja be" az antialiasing filtert. D70-nél totál ellentétben pl a D100-zal, sokkal jobban engedi a moire kialakulását a gép, cserébe élesebb, részletgazdagabb lesz a kép. Ezt lehet szeretni és utálni is, egyéni preferencia.

Mélységélességben nem lehet változás. Tekerd a telédet 300mm-re, fotózz egyet a filmes géppel és fotózz egyet a d70-nel, ha a filmkocka középső 23,7x15,6mm-es részét nézed akkor teljesen meg fog egyezni a d70 képével mélységélesség szempontjából. Szerintem azt kevered, hogy azt gondolod, hogy a d70 1,5x-esére növeli az obi gyújtótávolságát. Ez nem így van, az obi ugyanúgy 70-300mm-es marad, csak kisebb képet látsz, mint a filmnél.

#471 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 19:59

Idézet: lugosi - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 20:46

Hát megmondom őszintén ezt a D50-et meg nem venném. Azt jelenti hogy CF kártyát egyáltalán nem fogad, vagy de igen azt is, csak a másik mellett??? Ha nincs CF, ez egy nagyon-nagyon konzumer (játék) gép lesz. Megmondom őszintén kár volt. Inkább hoztak volna ki egy D100 utódot (most annak kellett volna jönni). A D70 pont azért volt jó, mert nem volt annyira butítva, mint a 300D. Most butítottak rajta, utólag? Visszafelé fejlődünk? Hátha olcsóbban is el lehet adni? Tényleg úgy érzem hogy kár volt érte, egy jól összerakott D100-utóddal, 8 mp-vel jobban jártak volna. Vagy jön az is?

Semmi baj nincs az SD kártyával, csak nem te vagy a célközönség. Kisebb gépeknél egyre inkább terjed az SD, ez van. Ezt is lehet szeretni, vagy utálni. A D50 az olcsó kategóriát célozza meg, ott van a pénz mivel ott rengeteget lehet eladni. Elég nagy durranás lesz hidd el, ha Nikon jön ki elsőnek egy 600 dolcsis dslr-rel. Az ár természetesen csak hasraütés, de nagyon nem lehet drágább...

D100 utód is jönni fog, de egy Nikon-os főmufti azt nyilatkozta, hogy még várni kell rá egy kicsit, cserébe viszont lesz amiben jobb lesz, mint a D2x!!! Mondjuk ez azt jelenti, hogy legkorábban ősszel lesz, de a jövő tavasz szerintem reálisabb.

#472 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 20:01

Idézet: lugosi - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 20:46

Mi a különbség a D70s, és a D50 között? Hol lehet erről olvasni?

A D70S az egy nagyon picit módosított változata lesz a D70-nek, még nem tudom miben, mivel nem érkezett még meg a users manual, fél világ ezt tölti épp :) Hasonló dolgokra kell gondolni, mint D2H vs D2HS, tehát nagyon kevés lesz a különbség.

A D50 az egy új belépő szintű gép lesz, kicsit butított D70 kb.

#473 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 20:02

Idézet: saen - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 18:55

...azt kevered, hogy azt gondolod, hogy a d70 1,5x-esére növeli az obi gyújtótávolságát. Ez nem így van, az obi ugyanúgy 70-300mm-es marad, csak kisebb képet látsz, mint a filmnél.

Szerintem Saen arra gondolt, hogy a 300mm-es objektív látószöge marad ugyanakkora, mint a filmes vázon. Nem?

Szerk: és ezzel együtt a mélységélességi tartománya is, úgy gondolom (de lehet hogy tévedek).

Szerkesztette: lugosi 2005. 03. 29. 20:03 -kor

#474 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 20:09

Idézet: lugosi - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 21:02

Szerintem Saen arra gondolt, hogy a 300mm-es objektív látószöge marad ugyanakkora, mint a filmes vázon. Nem?

Szerk: és ezzel együtt a mélységélességi tartománya is, úgy gondolom (de lehet hogy tévedek).

Nem, a látószög változik.

Közben Nikon rájött a hibára, levették a file-okat a szerverről, a D70s manualból már csak 2mb volt hátra :( Szerencsére a D50 azért lecsorgott :)

Ja és dpreview forumain is törölték az összes ilyen topic-ot...

Annyi kiderült az új D70s-ről, hogy lesz cable release, új aksi ami kompatibilis a régivel, sokan ebből arra gondolnak, hogy van esély portrémarkolatra, kicsit nagyobb lcd, gondolom némi szoftveres változás is biztos lesz.

Szerkesztette: saen 2005. 03. 29. 20:15 -kor

#475 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 20:15

Idézet: saen - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 19:09

Nem, a látószög változik.

Közben Nikon rájött a hibára, levették a file-okat a szerverről, a D70s manualból már csak 2mb volt hátra :( Szerencsére a D50 azért lecsorgott :)

Ja és dpreview forumain is törölték az összes ilyen topic-ot...

Hajráááá sajtószabadság, hajráááá szólááááásszabadsááááág......

Pedig szerintem pont a D70s lenne az érdekesebb... Mondjuk úgyis megírják a netes siteok a napokban, csak úgy tűnik, hogy most péntekig a net elérésem esetleges lesz (ahova megyek a szállodában állítólag van wireless net - viszem is a céges laptopot  ;)  ) de majd elválik a gyakorlatban. Mondjuk kéne hogy legyen, mert nyomulok az ebay-en egy objektívre...

#476 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 20:17

Idézet: lugosi - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 21:15

Hajráááá sajtószabadság, hajráááá szólááááásszabadsááááág......

Phil Askey a dpreview tulaja mindig próbál jó kapcsolatot kialakítani a gyártókkal és gondolom Nikon megkérte, hogy szedje le a cuccot. Anno pl Sony-s anyagot is leszedett és írta is valahol, hogy Sony kérte, hogy vegye le. Meg is tette...

#477 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 20:22

Idézet: saen - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 19:17

Phil Askey a dpreview tulaja mindig próbál jó kapcsolatot kialakítani a gyártókkal és gondolom Nikon megkérte, hogy szedje le a cuccot. Anno pl Sony-s anyagot is leszedett és írta is valahol, hogy Sony kérte, hogy vegye le. Meg is tette...

És? A következő az lesz, hogy ha mondjuk szidják a D50-et egy fórumban, akkor azt is töröltetni fogják, hogy ne rontsa az image-t? Kérem....

#478 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 20:30

Idézet: lugosi - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 21:22

És? A következő az lesz, hogy ha mondjuk szidják a D50-et egy fórumban, akkor azt is töröltetni fogják, hogy ne rontsa az image-t? Kérem....

Ilyenről szó sincs, csak a tévedésből, idő előtt kikerült anyagokról van szó.

#479 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 20:31

Idézet: saen - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 19:30

Ilyenről szó sincs, csak a tévedésből, idő előtt kikerült anyagokról van szó.

Reméljük. És tudsz valami konkrétat erről a D70s-ről?

#480 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 20:35

Idézet: lugosi - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 21:31

Reméljük. És tudsz valami konkrétat erről a D70s-ről?

Feljebb írtam már egy-két dolgot... Több info-m egyelőre nincs. Igazából gépet lecserélni nem lesz érdemes, túl kicsi különbség. Annak jön majd jól aki most akar majd újat venni.

Téma megosztása:

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.