Idézet: lugosi - Dátum: 2005. ápr. 8., péntek - 15:15
Amellett, hogy nagyon jó, hasznos dolgok vannak ott, sokat lehet tanulni az illetőtől, van egy cikk, a bangladesi fotós kirándulásáról. A pontos számokra nem emlékszem, de úgy rémlik, hogy olyan 15000 kép körül csinált a kiránduláson, és 85-öt tartott "elég jónak". A te arányod ehhez képest (1:50, 1:100) nagyon jónak számít. Kicsit több önbizalom
Rallyt fotózni jó lehet, egy barátommal mi is megbeszéltük hogy tennénk ilyet, de egyelőre még nem jött össze. Leírhatnád mire kell különösen odafigyelni, mik a tapasztalataid. Állványt gondolom nincs hely/idő használni.
Bocs, hogy csak most válaszolok, csak valahogy átlapoztam a hozzászólásodat.
A rallyfotózásról a tapasztalatom: mivel már megint családilag voltam itt is, sajna itt sem volt elég időm. Szóval összesen egy gyorsaságit láttam, ráadásul pont az volt az a futam, amit lefújtak amiatt, hogy valami autótolvaj felgyújtotta a tarlót.
Állványt vittem magammal, ez jól jött olyan képeknél amiket beállítottam egy pontra és ott nagyjából jól el tudtam kapni a kocsikat. A pálya szélén álltam, mert a többi helyen mindenhol belelógtak az emberek a képbe. Ez amiatt rossz, így utólag átgondolva a dolgokat, mert a túlzott közelség miatt a kocsik túl gyorsan elmentek mellettem. Én lassabban tudtam fordulni, illetve reagálni, mint hogy egy 200-al repesztő wrc elszáguld mellettem.
Az egylábú állványnak is nagy hasznát láttam volna, de azt odaadtam egy lelkes barátomnak, aki teljesen fel van buzdulva a fényképezésen és nemrég vett egy kompakt canon digitálist.
Szóval összefoglalva a dolgot legközelebb biztos, hogy ha megyek legközelebb ilyenre,
1. Akkor egyedül megyek.
2. Egész napra
3. Előre végigjárok egy szakaszt, ahol megkeresem a lehető legjobb helyet a fotózáshoz.
4. Inkább távolabbról, telével fotózok, hogy jobban le tudjam követni a gyors mozgásokat.

Súgó
A téma zárva.