Idézet: saen - Dátum: 2005. jan. 22., szombat - 22:11
A PictureProject az egy gagyi program, felejtsd el nyugodtan és semmi köze a NikonViewhoz.
Photoshop-ot meg érdemes beszerezni és megtanulni, nagyon jó kis progi, fogalmazhatunk úgy, hogy a legjobb képszerkesztő program a piacon. Ráadásul szépen összedolgozik a NikonCapture-rel. Persze ne számíts arra, hogy kapásból csodákat fogsz művelni, tényleg nem egyszerű. Nekem már az alapok talán mennek, de nagyon komplex dolgokra még nem vagyok képes és már egy ideje próbálkozom.
Na akkor ez kitolás hogy nekem nem járt a Nikonview. Utána is járok a neten. Most regisztráltam a terméket a nikon weboldalon, és azt írták hogy köszönik, és akkor most ingyen letölthetem a nikon fotoshare nevű alkalmazást. Kár, hogy (1) ezt adták is hozzá cd-n és még el se indítottam, (2) már rég használok ilyen célra (katalógus és képküldés) egy másik - szintén ingyenes - progit, a photoshop album starter editiont. Szóval köszönöm, letöltöttem a fotoshare-t, de annyi.
Na nézem ezt a view-t mert mostmár izgat.
Egy kérdés tényleg: úgy vettem észre, ha raw-ban fotózok, a képek következetesen alexpósok. Persze a raw feldolgozóval ez nem gond, de nálad is így van?