Idézet: World-Soft - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 13:14
TV Tunert szeretnék venni.
Sok fórumot olvastam már, de nem sikerült konkrét típust találni, hisz minden kérdésemre nem sikerült választ találni.
Olyan kártyát keresek:
-Vista Media Center kompatibilis
-Támogatja a rádiót és a TV-t is
-A Teletextet vagy a képernyőre írja, vagy a program egy külön ablakban jeleníti meg. De semmiféleképpen valami webes böngészőben.
-Természetesen jó képet adjon, és kis erőforrással (HW tömörítés) jó minőségben tudjon tömöríteni/felvenni
-lehessen távirányítani
-legyen time-shifting funkció
-ha lehet ne a line-in bemenettel kelljen összekötni a hangkártyával, hanem valahol a gépen belül.
-az sem baj ha stereo
-minél nagyobb felbontást támogasson
-de azért megfizethető legyen

Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném?

Zoli
Nem értem, miért erőlteti mindenki ezt a vista-t... :confused:
Értsétek meg, a Vista-hoz sok gyártónak még nincs driver-e!
Másik: NINCS OLYAN, hogy egy tv-tuner minél nagyobb felbontást támogasson! A tv adások sugárzása szabványok szerint történik, Magyarországon PAL rendszer van, ami 720x576-os felbontást jelent! Nem lesz sem kisebb, sem nagyob!! ennél.

Hardveres tömörítésű eszközökből kicsi a valaszték, így a teletext-ről is csak annyit írnék, örülhetsz, ha megy. Ezt azért írom, mert a webböngészővel megjelenített txt-t kifogásoltad. Nem rossz az sem, egy korábbi tv-tuneremhez így működött, gyors volt, esztétikus, szerettem.

Ja, és még valami: a hardveres tömörítőknek mindenképpen a PCI buszon át megy a hangja is, mivel már a kátyán lévő chipről a tömörített anyag érkezik oda. Nem is lehetne külön kábellel megoldani, azt csak külső forrás esetén használhatod.
A nem hardveres tuner-ek között is hasonlóan van már megoldva, csak az olcsóbb, vagy régebbi típusokat kell még külön a hangkártyára kötni (házon kívül, vagy belül).