Hi!
Van egy kis problemam! PCTV PRO+DScaler+SoundStorm eddig tokeletesen mukodott. A tuner az AUX bemetre van kotve, ami el van nemitva, es amikor indul a DScaler, akkor kapcsolja ki a nemitast. Vagyis kapcsolta... merthogy kb. 2 hete nem csinalja, nekem kell kapcsolgatni a mixerben. Semmit nem telepitettem kozben, csak igy egyszercsak meghulyult. Mar vegigneztem tobbszor az osszes beallitast, ami a hanggal kapcsolatos de nem talatam megoldast.
Van valakinek otlete?
A bRadio Pro, PCTV Vision tokeletesen muxik (ebbol a szempontbol), tehat a problema csak a DScalerrel all fenn.
Nem tudom, ki volt, akinek jatek kozben TVzik az asszony (nincs kedvem visszaolvasni annyit

), es az a problemaja, hogy hatterben mukodo alkalmazasnal nem valt csatornat a TVprogi. A PCTV taviranyitoja (mint koztudott) programozhato, ha a General Macros-ba (vagymi, nem tudom a pontos nevet, de oda elore, ami a programoktol fuggetlen gombokat tarolja) allitasz be valamit, akkor azt vegrehajtja, akarmilyen mas ablakban vagy. Tehat kell melle egy parancssorbol (is) vezerelheto TVprogi (nem tudom, hogy a DScaler tudja-e ezt), es meg van oldva a problema.
Mas (kicsit OFF)
A Dolby Surroundba kodolt jelet a SoundStorm ugy, ahogy kirakja 4 hangszorora, viszont tegnap eppen azt csinalta (a Ballistic cimu nagysikeru alkotas

alatt), hogy a hatulrol jovo hangoknal fel cserelte a jobb es bal oldalt. Tehat: amig hang elolrol jon, minden rendben (ez is hallatszik a hatsokon kisse, de rendesen, ahogy kell), viszont azoknal a hangoknal, amik csak hatul szolnak, a csatornak felcserelodnek (pl. elhuz a kamera mogott egy auto balrol jobbra, a hangja meg jobbrol balra megy)
Ez minek a hibaja? Szarul kodoltak a hangot, vagy a dekodolasnal kur el valami valamit?
Szerk.:
Es meg egy problemam lenne: ha valamilyen intenzivebb lemezmuvelet (pl. masolas) folyik, akkor iszonyuan csikosodik a kep. Tudom, ne masoljak TVzes kozben

Ha csak ekkor lenne, nem lenne gond, de capture kozben is csinalja. Mitol lehet? Regen nem csinalta ezt sem, csak miota egy SATA vinyo is van a gepemben.
Szerkesztette: Temes 2004. 10. 18. 11:55 -kor
AMD Barton 2500+ || Abit AN7 || CooLink U1B2 || 512MB DDR400 || Gigabyte GV-R96128D [Radeon 9600] || Maxtor 80GB 7200 RPM || Samsung 60GB 7200 RPM || Samsung 160GB 7200 RPM SATA || Pioneer DVD-106 || NEC ND-2500A@2510A|| Pinnacle PCTV PRO || Turtle Beach Santa Cruz || Samsung SyncMaster 753DF || Logitech MX500 mouse || Samsung SEM-M2A keyboard || Genius SW-5.1 HT