Szervusztok!
Lehet egy kicsit off lesz, de nem tudok nagyon magyarázatot a következőre:
Most vettem egy A8N-E alaplapot, 3200+ Venice E6-s procival, 2*512 MB TwinMOS Rammal, Inno3D 7800GT ViVo kártyával. Volt az előző gépemből (NF3 Ultra) egy Hauppage Wintw PVR 150-s tunerkártyám, ami azóta hogy betettem az új konfigba, képet ad, de hangot az istennek sem, valamint hajlamos a lefagyásra is. A lefagyás előtt átvált színesre a kép úgy, hogy csak piros vagy valamilyen színárnyalat lesz a kép helyén, aztán kampec. Ezidáig a BIOS beállításokon, PCI slotok cserélgetésén, a driver megfelelő, a Hauppage honlapján előírt módszer alapján történő telepítésen (eddig 628 alkalommal)

, és a Winfos két különböző winchesterre történt újratelepítésén (eddig 5 alkalommal) vagyok túl. Kipróbáltam eddig a saját WInTV2000 és a ChrisTV 4.60-t, ugyanezzel az erdménnyel. De ha ez így megy, akkor egy hátsófali infarktuson is túl leszek délutánra, vagy a közvetlen hozzátartozóim fogják kárát látni, de akkor benne leszek a fél hetes hírekben.

Önirónia: Fel a kezekkel!!! Hauppage TV tuner van nálam, és nem félek használni!!!:DDD
Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném! 

Annyira önző állat vagy, hogy már embernek is beillesz...