HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1231 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 15. 23:02

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 23:21

6600 pénzért vitték mint a cukrot...

speciel 1 gigás avixe pendriveot használok. tiszta fém a háza, hűti magát, sosem melegszik. 4800 pénzért nem drága.  csak ha van dzsinkadzsunka noname is 100 ftal olcsóbban...

jh, pendrive esetében hatalmas probléma, hogy nem tudja magűt hűteni :D
A mechanikai merevség viszont jól jön, de a fröccsműanyag ebben si elég jó bír lenni.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1232 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 16. 12:40

didyman, te ehhez nem értesz, egy pendrive semmit sem ér valódi tiánium ház és minium három villogó bíborkék 15000Ft/db-os led nélkül.
Ami azért kell, mert a titánium burkolaton keletkező hőt a kék led kvantumpolarizált lézersugara jobban lefújja mint egy ventilátor.... ;)

#1233 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 12:54

Soho router

X idő után se WAN, LAN, bár a LED-ek villognak. 220 ki majd be, de kinek van ehhez kedve rendszeresen?
----------
rohamkocka

#1234 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 28. 16:39

Inno30 Geforce 7600 GST 128 MB

egy hónapos se volt, játék közben monitor kikapcs, az egész gép zárlatos lett (ugy értem, ha a videokátya bentvolt az alaplapban, még akkor se csipogott, ha mellőle memoriát, vagy procit, bármit kivettem)..alaplapot kicserélték gariba mellette, szerencsére..

ja és persze huzva nem volt semmi, hűtéssel se volt gond..

#1235 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 28. 18:12

Idézet: rohamkocka - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 12:54

X idő után se WAN, LAN, bár a LED-ek villognak. 220 ki majd be, de kinek van ehhez kedve rendszeresen?

Egyes LinkSysek is szokták csinálni.
Make love not Wor.

#1236 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 18:26

Nem tudtam hova irjam ezt be! Mivel ezt a topicot elég gyakran látogatják, így hát gondoltam beteszem ide.

Naszóval, adott egy ipse, aki vesz egy webcamerát, kb 5-10 percet vacilál, nézegeti a csomagot, látható a csomagoláson jól, hogy nem a legjobb webcam (352x288-as cif-je van, ez a csomagoláson is fel van tüntetve mint a készülék által készített kép felbontása).
2 nap múlva hozza vissza a webcam-et, hogy neki nem tetszik a képe, cseréljük ki, mert bár a készülék tökéletesen működik, de jobb képminőséget szeretne.

a kérdés: Köteles-e a kereskedő teljes áron visszavenni a webcam-et vagy nem?
Értelmezésem szerint ez a felhasználó hülyesége kategória, hiszen minden technikai paraméter adott volt.

Ha a kérdést nem ide kéne feltennem, akkor mondjátok hova és már elis húztam.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1237 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 18:37

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 18:26

Naszóval, adott egy ipse, aki vesz egy webcamerát, kb 5-10

2 nap múlva hozza vissza a webcam-et, hogy neki nem tetszik a képe, cseréljük ki, mert bár a készülék tökéletesen működik, de jobb képminőséget szeretne.

a kérdés: Köteles-e a kereskedő teljes áron visszavenni a webcam-et vagy nem?

2 nap múlva ha visszahozza, oszt ilyen picsoccsó volt, akkor nálam simán eredeti áron beszámítódik egy jobba, aztán kész. Mit kell ezen bonyolítani?

De hazai tükörben vannak hasonló dolgok, én 3ezer pénzen nem érek rá vitatkozni, még akkor sem, ha kamera utána a kukába megy  :D
Make love not Wor.

#1238 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 18:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 17:37

2 nap múlva ha visszahozza, oszt ilyen picsoccsó volt, akkor nálam simán eredeti áron beszámítódik egy jobba, aztán kész. Mit kell ezen bonyolítani?

De hazai tükörben vannak hasonló dolgok, én 3ezer pénzen nem érek rá vitatkozni, még akkor sem, ha kamera utána a kukába megy  :D

való igaz. thx
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1239 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 12:48

Szerintem valamit magara ado kereskedo szonelkul kicsereli, hiszen nemlehet mindenki szamitogep zseni hogy startbol megallapitsa a leirt parameterekbol a kepminoseget vagy mas egyeb tulajdonsagot.
1.GA-MA790X-UD4 Phenom II X3 720, 4 GB A-Data,Sapphire HD 4670 512Mb/GDDR4, Samsung HD 501LJ, Recom RC-450.
2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB

#1240 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 15:17

ez nem zsenialitás, hanem józan paraszti ész kategória. Ennek hiánya nem ad felmentést senkinek.
Józan paraszti ésszel belátható, hogy minél nagyobb a felbontás, annál jobb aképminőség.
Ráadásul ha 15percig kérdezget mindent az utolsó csavarig, akkor gondolom vmennyire tisztában lehet a technikai adatokkal.
Nade a téma le lett rendezve kultúráltam, ki lett cserélve a cam. Elsősorban csak egy véleményt szerettem volna hallani.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1241 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 17:57

Bocsi de ha 15 percig kerdezgetett akor teljesen mas a dolog mivelhogy megkerdezhette volna a kepminoseget vagy barmit.
1.GA-MA790X-UD4 Phenom II X3 720, 4 GB A-Data,Sapphire HD 4670 512Mb/GDDR4, Samsung HD 501LJ, Recom RC-450.
2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB

#1242 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 19:19

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 15:17

Ráadásul ha 15percig kérdezget mindent az utolsó csavarig, akkor gondolom vmennyire tisztában lehet a technikai adatokkal.

Vagy csak a tipikus "jólértesültvásárló", illetve "engemnemvágtokát" kategória. :)

#1243 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 19:41

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 18:37

Legközelebbi vásárlásoknál ugyis megtérül valamilyen formában :Đ
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#1244 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 20:30

Ezígyvan :cool:
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1245 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 11. 18:11

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 20:30

Ezígyvan :cool:

egyet értek veletek. s csatlakozom előttem szolok hoz.
A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#1246 Felhasználó inaktív   niki24 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 21. 14:57

Fujitsu Siemens Amilo L1310 notebook. 6hónapig működött, aztán se kép, se hang. A vásárlás után 3 hónappal mellékelték a jótállási jegyet némi fogyasztóvédelemmel kapcsoltaos eljárás elővetitése után. Meglepő, mert jónak gondoltuk. Önhibámon kívül lecsúsztam a garanciabővítésről, a felelős tárta szét kezeit egy sajnálom kíséretében. Hibái: ventillátor (kis gond, szervizben töltött idő:3hét), wireless lan felismerése némi kivetnivalót hagyott maga után (szakember gondolkodott, van-e egyáltalán, mivel nő vagyok pár megalázó kérdést el kellett szenvednem, az egyik kedvencem az volt, van-e router, meg bekapcsoltam-e, aztán lassan rájönnek, nem én vagyok a hülye, a gép a rossz). LCD monitor felvillan, majd folyik. (Ütés, sérülés nincs sehol, de még egy karcolás sem) Nem mondom, hogy az összes szemétrevaló, de az enyém az. Már 3hete szervizben van ismét, nagyon lassúak..Legutóbb velem akarták megfizettetni a 75000ft+munkadijas javitást, csak arra nem számitottak, hogy a párom programozó és van néhány hozzáértő ismerőőse, aki ezzel foglalkozik. (Egyébként nem járatnák le magukat, megmonták volna, ha én .....tem volna el valamivel.)

#1247 Felhasználó inaktív   niki24 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 21. 20:34

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 12:31

És a fogyasztóvédelemtől mit vársz?
Elintézik neked?
Nem fogják, mindenkinek magának kell kiharcolnia az igazát.
Csak akkor tagadhatják meg a cserét vagy javítást, ha be tudják bizonyítani, hogy a hiba nem rendeltetésszerű használat eredménye.
Ezt bizonyítani kell, nem csak elhajtani a vevőt.
Ha ezt nem akarják, akkor békéltető testület majd bíróság.
Arra kell figyelni, hogy a bíróságon ne csak a hibás ügyintézést kérd számon rajtuk (bizonyítás hibája) hanem kérd a károd megtérítését is.

Már nem tudom, hová forduljak. 75000Ft+munkadíj egy amúgy is selejtes gépnél....Már 6 hetet simán töltött szervízben. Azt próbálták bemagyarázni, hogy ráraktam egy táskát. De se horpadás, semmi, meg tudom, hogy nem raktam rá, nem vagyok hülye. A következő az lesz, hogy megfogtam. (Egyébként 55kg az össz. súlyom. Ha egy 55kg-os nő megfog egy laptopot, amin karcolás sincs és az LCD megfolyik, akkor az annyit is ér...-nem az én véleményem.) Nagyon vigyáztunk rá, nem hurcoltuk, ezért lehet, hogy később jöttek ki a hibák. A másik kedvencem, hogy a Dicota tokba begyömöszöltem az alkatrészeket, akkumulátort, az egeret meg még nem tudom mit. Ez egyszerűen kizárható, bele sem férne.......A másik ötlet, hogy az egész paksamétát (minden dokumentálva van) elküldjük a Fujitsu Siemens Magyarországnak.Egyébként csak azt szeretném, hogy kicseréljék az LCD-t, valahogy megszabaduljak tőle és akár több pénzért vegyek egy normálisat. Nem mondom, hogy az összes Fujitsu termék rossz, de többet egy darabot sem akarok látni.

#1248 Felhasználó inaktív   a558493 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 21:59

Az egyik ismerősömnek is fujitsu-ja van /mondjuk az asztali/ . Egy darabig rendesen működött
2 hónap után meg olyan dolgokat művel, hogy a haja égnek állt. Most 4-5 hónap után meg eljutott
arra a szintre hogy ha törik ha szakad kicseréli-eltünteti-csakmárneislássam.  :reklamacio:

#1249 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 25. 00:23

Idézet: niki24 - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 20:34

Már nem tudom, hová forduljak. 75000Ft+munkadíj egy amúgy is selejtes gépnél...

Ezek ilyenek. Van velük gond, az óccsó kategóriában a leghullósabb. Amilo pro-k már jobbak, sokkal. A szervizre nem mondok semmit, jól ismerjük azt is :( .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1250 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 01:59

Mozog itt vki a hivatalos FuSi szervizből, talán a bolhán láttam. Hátha.

Egyébként nálunk a cégnél minden FuSi, olyan is. Főleg a serverek meg a monitorok. Hihetetlen történeteim vannak..  :rolleyes:

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.