Idézet: pjotr007 - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 12:31
És a fogyasztóvédelemtől mit vársz?
Elintézik neked?
Nem fogják, mindenkinek magának kell kiharcolnia az igazát.
Csak akkor tagadhatják meg a cserét vagy javítást, ha be tudják bizonyítani, hogy a hiba nem rendeltetésszerű használat eredménye.
Ezt bizonyítani kell, nem csak elhajtani a vevőt.
Ha ezt nem akarják, akkor békéltető testület majd bíróság.
Arra kell figyelni, hogy a bíróságon ne csak a hibás ügyintézést kérd számon rajtuk (bizonyítás hibája) hanem kérd a károd megtérítését is.
Már nem tudom, hová forduljak. 75000Ft+munkadíj egy amúgy is selejtes gépnél....Már 6 hetet simán töltött szervízben. Azt próbálták bemagyarázni, hogy ráraktam egy táskát. De se horpadás, semmi, meg tudom, hogy nem raktam rá, nem vagyok hülye. A következő az lesz, hogy megfogtam. (Egyébként 55kg az össz. súlyom. Ha egy 55kg-os nő megfog egy laptopot, amin karcolás sincs és az LCD megfolyik, akkor az annyit is ér...-nem az én véleményem.) Nagyon vigyáztunk rá, nem hurcoltuk, ezért lehet, hogy később jöttek ki a hibák. A másik kedvencem, hogy a Dicota tokba begyömöszöltem az alkatrészeket, akkumulátort, az egeret meg még nem tudom mit. Ez egyszerűen kizárható, bele sem férne.......A másik ötlet, hogy az egész paksamétát (minden dokumentálva van) elküldjük a Fujitsu Siemens Magyarországnak.Egyébként csak azt szeretném, hogy kicseréljék az LCD-t, valahogy megszabaduljak tőle és akár több pénzért vegyek egy normálisat. Nem mondom, hogy az összes Fujitsu termék rossz, de többet egy darabot sem akarok látni.