HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1041 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 06. 01. 14:02

árggh. eztet műegyetemes vizsgaidőszakban meló mellett senki nem várhassa tőlem. :D 
tagoljak? meg nagybetű? ohne szleng és fonetikus írásmód? meg az úri közönség 10 órától táncol? még mit nem. mikor alig tudok lopni pár percet fórumra, azt is igen eklektikusan és csapongó agyműködéssel, energiaital és kv túladagolás kezdődő jeleit mutatva...
elitfórum lett ez is itten, nem ilyen magamfajta vidéki parasztoknak való...  :p ja és ha elárulnám az alapvégzettségem.... felkoncolnátok...  :Đ
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1042 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 01. 16:21

Légy szíves, a fentinél jobban tagold a mondandódat! Olvashatatlan.

A topciban erről ennyi elég is lesz.

Szerkesztette: Carmaged 2006. 06. 01. 16:22 -kor

#1043 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 16:42

Idézet: avman - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 14:16

és most azon gondolkom megkérdem eljárjak -e  nevében és felmenjek pestre vele milőtt lejér 2 év gari (mert ugye cserénél nem adnak pulsz garit a kis huncutok).  gondolom őszre már mutatóba sem marad ezekből a szutykokból. levásárálni az eredeti árat  (ja a sulinyet vimnyettát lehagyták egyébként). merhogy ez esetben ha szivatják/nak, ugyanbizony az már inkább adóhatósági ügy. az meg morcosabb és talán irgumburgum,  mint a nyálas fogyvédelem. bár amilyen kis mulya, sztem a kari marad nálam...

Meghatalmazással nem lehet gond. Aláír ő is, te is, 2 tanú, és mehetsz is intézkedni.

#1044 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 06. 02. 14:54

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 17:21

Légy szíves, a fentinél jobban tagold a mondandódat! Olvashatatlan.

A topciban erről ennyi elég is lesz.

vagy nem. csak néminemű agyműködést kíván, bizonyos részleteiben. de ha nem tetszik vagy nem rendekezel az analitikus szillogizmus egyszerű képességével, hát töröld ki francba.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1045 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 18:02

Idézet: avman - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 15:54

vagy nem. csak néminemű agyműködést kíván, bizonyos részleteiben. de ha nem tetszik vagy nem rendekezel az analitikus szillogizmus egyszerű képességével, hát töröld ki francba.

Te meg tanulhatnál egy kis jó modort is a helyesírás mellé! :(
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?

#1046 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 02. 22:37

avman, utoljára szólok, hogy fogd vissza magad.

[ON]

#1047 Felhasználó inaktív   kétkedő 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 03. 00:01

Idézet: avman - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 14:54

Ne használjunk olyat szavakat amit mi magunk sem értünk, nemhogy mások. Talán az egyetem helyett tanulhatnál magyarul is........

#1048 Felhasználó inaktív   uhuhu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 03. 06:23

sziasztok!

egy gyors és rövid történetet leírnék egy asztali DVD-ről.

A Metróba vettem egy asztali DVd-t név szerint: Orion 2602 Divx es lajátszót.
Nagyon keveset használtam, de igy is a 3. hónap után elkezdett akadozni minden lemez ugy a 45 ik perc környékén.
Gondoltam : irány a szerviz. Melepődve tapasztaltam, hogy kigyózó sor, és mindenkine a hóna alatt pontosan ilyen DVd lejátszó van.
:rolleyes:
A szervizes mosolyog, és kérdi: akad?  mondom: igen. OK akkor fej csere, jöjjek 2 hét mulva, de mivel ebben csak kínai alkatrész van, igy ne tegyem mélyre a fiókomba a garancia jegyet, mert lehet hogy még találkozunk.
Érdekes vélemény egy szerelőtől, gondoltam...
és bejött. a 4. nap után ujra akadnak a lemezek.

Kiszámoltam: 2X oda vissza óbudáról a 17. kerületi szerelőhöz, annyiba kerül mintha vennék egy másik-normális lejátszót. ugyhogy az Orion megy a kukába.
Oriont soha többet.
Tele gagyi alkatrésszel, egyszerüen használhatatlan...

Én azt hittem, hogy az Orionnak neve van, sok sok éve a piacon van, igy nem járatthatják le magukat...
Tévedtem.

#1049 Felhasználó inaktív   bundas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 03. 15:13

Orion meg a márkanév :Đ Kiskínaiak nekiálltak felmatricázni. Kb ennyi köze van a régihez.

#1050 Felhasználó inaktív   Gyalogkakukk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 04. 14:37

Az én történetem kicsit ki fog lógni a topicból, de tanulságos...
Kaptam egy fülest egy ismerősömtől, hogy a miskolci Media Markt-ban lehet kapni egy Philips DVD/SACD lejátszót (963), ami anno a Philips majdnem csúcs DVD-je volt (~90e Ft volt anno),  28e Ft-os akciós áron. Mivel úgyis kerestem egy CD játszót magamnak (nagyon szép CD hangja van DVD lejátszó létére) úgy gondoltam miért ne, kocsiba be, közben felhívtam haveromat nem kell-e neki is egy, kellet is 2, így aznap meg is vettem 3 db-ot ebből az akciós, kifutó DVD-ből.
Egy került hozzám, egy haveromhoz, egy meg az ő haverjához. Mindenki boldog volt, amikor 1 hónap után a 3-ból 2 meghalt. Lefagytak, nem lehetett bekapcsolni őket. Garanciában vissza hát a szervízbe, ahol kiderült, hogy nem javítható, kapni meg már nem lehet ezt a típust, így csere a mostani hasonló kategóriás lejátszóra.
Ez pedig a Philips egyik legjobb most kapható DVD-je (DVP9000s) picivel 100e Ft alatti árral. A történet vége, hogy mindketten hozzájutottunk egy igen drága, új, garanciális DVD-hez 28e Ft-ért, pedig én csak egy CD lejátszót kerestem... :)
Tanulság? A Philips garanciális ügyintézése úgy tűnik működik, érdemes vadászni a kifutó modellekre, és az nevet, aki a végén nevet. :)

#1051 Felhasználó inaktív   jksx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 05:59

Hali!

A minap vásároltam ZALMAN 8x8-as ventillátorokat.
Naívan azt gondoltam, hogy ezek jó minőségü, halk ventik :mad:  A típusuk ZM-F1.
A hozzá adott előtétellenállással ~5,5V-on kerepelnek, morognak. A feszültség emelésével a kerepelés ugyan megszűnik, de a morgás nem. Gagyi igénytelen kivitelüek, megnéztem a veblapjukon, hogy hátha nem hamisítvány amit árúlnak, de a fotók alapján nem tűnik annak.

#1052 Felhasználó inaktív   Bocee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 06:03

Nekem régebben votl 2 darab zalman ZM-F1-es ventim. Érdekes, azzal teljes fordulaton sem volt gond. Sőt egy barátomnak 2db hűti a mai napig a gépét, gond nélkül.
Ezek szerint már a zalman sem a régi. :think:
..:: Asus P5Q-E :: Intel Core 2 Duo E8500 :: Sapphire HD4870 Vapor-X 1 Gb :: 2*2 Gb GeiL Ultra DDR2-1066 :: WD2500KS  :: WD5000AAKS :: WD5000AAKS:: Pioneer DVR-212 :: Pioneer DVR-216D :: Samsung SyncMaster 206BW ::  Cooler Master CM690 :: Logitech G5 :: Logitech S510 :: Logitech Z2200 :: SB Audigy 2 ZS :: Corsair HX520 :: Razer Goliathus Control Edition :: Artic Cooling Freezer 7 Pro ::..

#1053 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 06. 05. 06:55

Idézet: Gyalogkakukk - Dátum: 2006. jún. 4., vasárnap - 15:37

Az én történetem kicsit ki fog lógni a topicból, de tanulságos...
Kaptam egy fülest egy ismerősömtől, hogy a miskolci Media Markt-ban lehet kapni egy Philips DVD/SACD lejátszót (963), ami anno a Philips majdnem csúcs DVD-je volt (~90e Ft volt anno),  28e Ft-os akciós áron. Mivel úgyis kerestem egy CD játszót magamnak (nagyon szép CD hangja van DVD lejátszó létére) úgy gondoltam miért ne, kocsiba be, közben felhívtam haveromat nem kell-e neki is egy, kellet is 2, így aznap meg is vettem 3 db-ot ebből az akciós, kifutó DVD-ből.
Egy került hozzám, egy haveromhoz, egy meg az ő haverjához. Mindenki boldog volt, amikor 1 hónap után a 3-ból 2 meghalt. Lefagytak, nem lehetett bekapcsolni őket. Garanciában vissza hát a szervízbe, ahol kiderült, hogy nem javítható, kapni meg már nem lehet ezt a típust, így csere a mostani hasonló kategóriás lejátszóra.
Ez pedig a Philips egyik legjobb most kapható DVD-je (DVP9000s) picivel 100e Ft alatti árral. A történet vége, hogy mindketten hozzájutottunk egy igen drága, új, garanciális DVD-hez 28e Ft-ért, pedig én csak egy CD lejátszót kerestem... :)
Tanulság? A Philips garanciális ügyintézése úgy tűnik működik, érdemes vadászni a kifutó modellekre, és az nevet, aki a végén nevet. :)

Azzal a lényeges kiegszítéssel, hogy ehhez az ügyintézéshez a Philipsnek van a legkevesebb köze: A hatályos törvények értelmében, azt betartva, a Media Markt helyesen járt el.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1054 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 07:01

Idézet: didyman - Dátum: 2006. jún. 5., hétfő - 7:55

Azzal a lényeges kiegszítéssel, hogy ehhez az ügyintézéshez a Philipsnek van a legkevesebb köze: A hatályos törvények értelmében, azt betartva, a Media Markt helyesen járt el.

Szerintem helyesen akkor járt volna el a MM, ha visszaadja a pénzt. De ha jól értem, így a "károsultak" lényegesen jobban jártak... Úgyhogy "örül" ON...

#1055 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 09:00

Idézet: jksx - Dátum: 2006. jún. 5., hétfő - 5:59

Hali!

Naívan azt gondoltam, hogy ezek jó minőségü, halk ventik :mad:  A típusuk ZM-F1.
A hozzá adott előtétellenállással ~5,5V-on kerepelnek, morognak. A feszültség emelésével a kerepelés ugyan megszűnik, de a morgás nem. Gagyi igénytelen kivitelüek, megnéztem a veblapjukon, hogy hátha nem hamisítvány amit árúlnak, de a fotók alapján nem tűnik annak.

:offtopic:
NMB, Panasonic, SUNON. Ezek ventik! Ezeket próbáld ki, benük nem fogsz csalódni ;)

#1056 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 06. 05. 09:07

Idézet: desiderius - Dátum: 2006. jún. 5., hétfő - 8:01

Szerintem helyesen akkor járt volna el a MM, ha visszaadja a pénzt. De ha jól értem, így a "károsultak" lényegesen jobban jártak... Úgyhogy "örül" ON...

Olvass utána.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1057 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 17:38

Idézet: didyman - Dátum: 2006. jún. 5., hétfő - 10:07

Olvass utána.

Pontosan minek?

#1058 Felhasználó inaktív   Gyalogkakukk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 19:51

Idézet: desiderius - Dátum: 2006. jún. 5., hétfő - 16:38

Pontosan minek?

szerintem annak, hogy alapesetben meg kell próbálni javítani, illetve ha ez nem megy, akkor cserélni azonosra, ha ez sem megy, akkor hasonló készülékre. (esetemben ez történt)

#1059 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 21:32

Idézet: jksx - Dátum: 2006. jún. 5., hétfő - 6:59

Hali!

Elég érdekes, lehet hogy tényleg nem a régi, ugyanis nekem már több mint egy éve vannak ezek a házamban, 5V-on járatom őket és semmi hangjuk nincs. A ventilátoros topikot még én indítottam, akkor sokat kísérleteztem ezekkel és a Zalman-ról csak jót mondhatok el.

#1060 Felhasználó inaktív   jksx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 08:40

Sajnos így jártam :(
Azért vettem Zalmant, mert az utoljára vett Glacialtech ventikből (2db 12x12-es és 2db 8x8-as) a két 8x8-as zajos. A két nagynak viszont semmilyen hangja nincs.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.