Az én történetem kicsit ki fog lógni a topicból, de tanulságos...
Kaptam egy fülest egy ismerősömtől, hogy a miskolci Media Markt-ban lehet kapni egy Philips DVD/SACD lejátszót (963), ami anno a Philips majdnem csúcs DVD-je volt (~90e Ft volt anno), 28e Ft-os akciós áron. Mivel úgyis kerestem egy CD játszót magamnak (nagyon szép CD hangja van DVD lejátszó létére) úgy gondoltam miért ne, kocsiba be, közben felhívtam haveromat nem kell-e neki is egy, kellet is 2, így aznap meg is vettem 3 db-ot ebből az akciós, kifutó DVD-ből.
Egy került hozzám, egy haveromhoz, egy meg az ő haverjához. Mindenki boldog volt, amikor 1 hónap után a 3-ból 2 meghalt. Lefagytak, nem lehetett bekapcsolni őket. Garanciában vissza hát a szervízbe, ahol kiderült, hogy nem javítható, kapni meg már nem lehet ezt a típust, így csere a mostani hasonló kategóriás lejátszóra.
Ez pedig a Philips egyik legjobb most kapható DVD-je (DVP9000s) picivel 100e Ft alatti árral. A történet vége, hogy mindketten hozzájutottunk egy igen drága, új, garanciális DVD-hez 28e Ft-ért, pedig én csak egy CD lejátszót kerestem...

Tanulság? A Philips garanciális ügyintézése úgy tűnik működik, érdemes vadászni a kifutó modellekre, és az nevet, aki a végén nevet.