HWSW Informatikai Kerekasztal: Vodafone Super - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vodafone Super 3600 forintos percdíj

#21 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 06. 09:45

Idézet: FőDudu - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 15:21

Nem a tarifa csomagról vol,t szó, hanem x év hűségről.

Idézet

es "csak" 3 evig kotelezo a havi 5 rongyos alapdijat fizetni.

Nekem ez azt jelenti, hogy 3 évig nem válthatsz csomagot, ui. egyedül a szuper csomagnak ilyen magas a havidíja. Hm?
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#22 Felhasználó inaktív   Lanti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 14:47

Lehet, hogy nagy butaságot mondok, de milyen jólenne, hamár így beléptünk az unióba, valami egységes díjszabási rendszert létrehozni, vagy legalább az eu-országok kozotti telefonálásban valami kedvezményes árszabályozást alkalmazni. Ki tudja, előbb-utóbb nem lehetetlen.. Mert ugye a fogyasztók érdekeit nagyon védik az eu-ban és ha lenne valami egységes szabály, nem érnék váratlanul az embereket az ilyen jellegű számlázások.

#23 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 15:00

A legjobb az egészben az hogy a topic indítója azóta be sem nézett ide :)

Egyébként nevetséges GPRS díjak vannak külföldön, való igaz.

#24 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 22:19

Idézet: Yoisten - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 18:37

Ha jól olvastam 1250/mega a német yoda hálózaton a gprs netezés. (fél megás egységekben mérve)
Ebből hogy jött ki 10ropi? Nem lett volna célszerűbb utazás előtt tájékozódni?
Ha a munkahely megköveteli a mailezést, miért nem fizeti ki?

Upd: Máj 2-től érvényes árakat néztem. Előtte ezek szerint más volt.

És mindez május háromtól van így. Előtte minden olyan napon amikor internet.vodafone.net APN-en keresztül csatlakoztál vodafone-on keresztül, 10.000,- Ft + 25% ÁFA került kiszámlázásra... Azaz a GPRS Internet napidíja 12500 Ft volt.

Egyszer én is belefutottam, mikor soproni látogatásomkor nem figyeltem oda a hálózatra, jött az sms, emailom érkezett, én meg rutinszerűen letöltöttem. Ezt követően láttam, hogy a hálózat one volt, így már felkészülten vártam a következő havi telefonszámlát, amin ott szerepelt a napi GPRS Internet, 12500 Ft.

Én tudtam, hogy mennyit kóstál, csak figyelmetlen voltam, neki pedig tájékozódnia kellett volna, mielőtt külhonba lépett volna.

Mostmár május három óta nagy könnyítés a félmegás egység, valamint a jóval kedvezőbb ár, mivel így aki kinn csak emailt tölt le, nem olyan egetverően magas GPRS számlára számíthat...

Illetve bizonyos telefonokon létezik egy olyan menü, hogy a GPRS elérhetősége csak honos hálózatban engedélyezett. Talán nem véletlenül...

Tehát így vagy úgy, de mi már megfizettük a tanulópénzt...

SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#25 Felhasználó inaktív   Noiseless 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 23:34

Idézet: Kory - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 16:00

A legjobb az egészben az hogy a topic indítója azóta be sem nézett ide :)

Egyébként nevetséges GPRS díjak vannak külföldön, való igaz.

Benéztem, csak nem írtam.
Köszönöm a hozzászólásokat, ma feladtam a számlát.

Szerkesztette: Noiseless 2004. 05. 06. 23:34 -kor

"Angyalom, sok erényem biztos nincs, de diszkrét az vagyok..."

#26 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 10:25

Idézet: Lanti - Dátum: 2004. máj. 6., csütörtök - 15:47

Lehet, hogy nagy butaságot mondok, de milyen jólenne, hamár így beléptünk az unióba, valami egységes díjszabási rendszert létrehozni, vagy legalább az eu-országok kozotti telefonálásban valami kedvezményes árszabályozást alkalmazni. Ki tudja, előbb-utóbb nem lehetetlen.. Mert ugye a fogyasztók érdekeit nagyon védik az eu-ban és ha lenne valami egységes szabály, nem érnék váratlanul az embereket az ilyen jellegű számlázások.

Vodafone Európa tarifa???

Bár 5125 a a havi, az nem kevés...
. . . a n y t h i n g

#27 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 06. 02. 11:46

Ha már így beoffoltuka  topikot :) , egy rohadt nagy kérdésem akad nekem is, amire "évek óta" választ keresek.
Hangposta. Hívok. Jelentkezik. Az élvonal szolgáltatónál létezik egy nyamvadék kis turhó sípszó (hogy a varjú vájja ki a szemét :D ), ami közli velem, hogy átirányítás foganatosodik a hangpostára. A sípszó lényege, anno ha jól emlékszem, emiatt lett bevezetve, hogy ilyenkor még kapcsolat létrejötte nélkül lehet a hívást megszakítani, ergo nem kerül számlázásra összeg. A másik két pénzmarkoló miért nem tud egy ilyen aprócska, hangyafingnyi szívességet megtenni kedves ügyfelei felé? Miért kell nekem ezért fizetnem, ha egyszer nem fhagyok üzenetet, ahogy gyanítom, sok előfizető nem hagy?? Már eleve etikátlannak tartom azt is, hogy a bevezető szövegért fizetek-hiszen azt kénytelen-kelletlen kell meghallgassam, bár ha az élvonal it is tud olyat, hogy asszem a #-re (vagy a 6-os gombra?) átugorja, akkor talán a többi is..vagy nem?
Még egy kérdés: Noiseless, ez ha jól veszem ki, azt jelenti, hogy a telefon csörgése egyben pénzcsörgés is innentől kezdve??
Hasonlóan nem értem,  ahangpostáért nekem, aki meghallgatja, miért kell fizetnem. Legyen havidíja, hiszen fenntartják állandóan, de jelen esetben egy kétperces egyoldalú telefonbeszélgetésért ketten fizetünk.
szerk, még egy: Másodperc alapú számlázás. Most akkor visszafelé fejlődünk? Perc alapú? Félerc alapú? 10perc alapú?
Szóval ezeket nem értem, vagy csak nagyon radikálisan más felfogásom van dolgokról...

Szerkesztette: didyman 2004. 06. 02. 11:49 -kor

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#28 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 02. 12:00

Én csak azt nem értem, hogy... :think:

"Mér' szomorú a gyermekem hangja? Postahang! Tudja?"  :p :pokeas2:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#29 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 17:34

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 13:00

Én csak azt nem értem, hogy... :think:

"Mér' szomorú a gyermekem hangja? Postahang! Tudja?"  :p :pokeas2:

Nincs 20 forintjuk? Minek csenget? :think:  :nevet2:  :respect:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#30 Felhasználó inaktív   Suicide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 03. 18:25

Nekem meg mióta minden telefonhívás kezdeményezése előtt mégegyszer végiggondolom, hogy most biztosan, feltétlenül telefonálnom kell-e, egész szépen lecsökkent a telefonszámlám.

#31 Felhasználó inaktív   Noiseless 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 19:11

Idézet: didyman - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 12:46

...

Nagyon is hasonló gondolatok miatt nyitottam ezt a topikot.
A tré az az egészben, hogy én nem is kértem, hogy legyen hangpostám, mégis be volt kapcsolva, holott én letiltattam ezelőtt kb. fél évvel.
"Angyalom, sok erényem biztos nincs, de diszkrét az vagyok..."

#32 Felhasználó inaktív   Zack 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 13. 16:10

Nem csak a Super, hanem a Vodafone valamennyi csomagja, meg az egész cég egy nagy rakás sz*r!  :reklamacio:
Én már minden magyar mobil szolgáltatót kipróbáltam, szinte valamennyi tarifacsomaggal és azt mondom Westel (pontosabban T-mobil) Domino Forever!!!  ;)

#33 Felhasználó inaktív   KOCsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 16:44

Idézet: Zack - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 17:10

Nem csak a Super, hanem a Vodafone valamennyi csomagja, meg az egész cég egy nagy rakás sz*r!  :reklamacio:
Én már minden magyar mobil szolgáltatót kipróbáltam, szinte valamennyi tarifacsomaggal és azt mondom Westel (pontosabban T-mobil) Domino Forever!!!  ;)

Gratulálok neked, jóember!
Ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalt:
http://www.t-mobile....ino/index.shtml

Csúcsidőben hálón belül/kivül: 50/95 Ft percenként, 30 sec alapon számlázva

Ennél bármelyik Vitamax jobb...

#34 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 23:55

Idézet: Zack - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 17:10

ki mire használja a telefonját...

több évig vitamaxom volt, szüleimnek előtte praktikum (már ők is vodások)

Majd kollégista lettem, barátnőm itthonmaradt, úgyhogy hamar elment az a 2500ft-os feltöltés (pedig sima city volt). Kb hetente tölöttem a kártyám, de csütörtök felé már már monda, hogy 300 alatt vagyok stb.

Aztán novemberben lett egy 2 éves csúcs plusz előfizetésem (60ft/10perc), aztán meg kijött a Szuper. Átváltottam, és igy 2 éves szerződéssel van egy ilyen csomagom. 8-9000Ft-os számlák jönnek mióta megvan. Kevesebb, mint 4-5 feltöltő/hó és mindemellett "rengeteget" beszélek.

Szerintem szuper :D
dolfer
I tried bouncing my flash and it broke into  20 pieces...

#35 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 18. 07:28

Naja...

Idézet

cirka 6-8 éve vagyok ugyanott, számolgattam, nem tudtok olyat mondani amiért érdemes váltanom.
Aki a percdíjakat számolgatja állandóan annak jó a voda, akinek minőség kell mást választ. Én is sokat telefonálok, mégis havi 5-7e számláim vannak. Bemennem nem nagyon kell a szolgáltatóhoz, telefonon-neten keresztül el tudok rendezni mindent.

Idézet

Gratulálok neked, jóember!
Ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalt:
http://www.t-mobile....ino/index.shtml

Csúcsidőben hálón belül/kivül: 50/95 Ft percenként, 30 sec alapon számlázva

Ehhez csak annyit:

Idézet

Több domino díjcsomag van, ki lehet választani a megfelelőt...
"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

#36 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 18. 08:26

Idézet: gabyka - Dátum: 2004. jún. 18., péntek - 8:28

Aki a percdíjakat számolgatja állandóan annak jó a voda, akinek minőség kell mást választ. Én is sokat telefonálok, mégis havi 5-7e számláim vannak. Bemennem nem nagyon kell a szolgáltatóhoz, telefonon-neten keresztül el tudok rendezni mindent.

Több domino díjcsomag van, ki lehet választani a megfelelőt...

Mégis valaki fogalmazza már meg a "minőség" fogalmát...nem vágom mitől minőségibb a T-mobile hálózat? Térerő? Vagy esetleg a szolgáltatások "minősége" jobb?

Egyébként több Vitamax csomag van ki lehet választani a megfelelőt...A Dominók lassan meg már mind perc alapúak lesznek (már a Dominó 7 is)...

#37 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 18. 08:27

Idézet: gabyka - Dátum: 2004. jún. 18., péntek - 8:28

Naja...

cirka 6-8 éve vagyok ugyanott, számolgattam, nem tudtok olyat mondani amiért érdemes váltanom.
Aki a percdíjakat számolgatja állandóan annak jó a voda, akinek minőség kell mást választ.

Ezt az ostoba közhelyet, bazz... Ha 6-8 éve ugyanott vagy, akkor honnan lehetne fogalmad a Vodafone minőségéről? :bolond:

#38 Felhasználó inaktív   mkoteles 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 22. 13:37

Nekem magán előfizetőként(1997 óta, azelőtt 0660-am volt)T-Mobile-om van, mert a 4 telefon számlája összesen 7-10.000 HUF, aranytárskártya, lebeszélhető havidíj, szóval megéri.
De! A Céges telefonszámlám esetében bizony komoly különbség lenne a Voda és T-Mobile között, nem véletlenül van a cég a Vodánál. Mindent összeszámolva a különbség volna 7-10.000 :)
Egyet azonban biztosan állíthatok: nem igazán van különbség minőségben a két szolgáltató között.
S1690LCDház,SpeezeFanController,KN8-Ultra,Enermax365PV-E, AMD643200+, 2*256DDRVitesta,2*256Geil,GEF660GT, PromiseUltra100,SBLive5.1,PCTVPro, LG52*,PioneerDVD105S,NEC2500DVD+-RW, Maxtor80G7200SATA,Maxtor80G7200PATA,WD30G7200PATA

#39 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 12:43

Az elöbb egy kolléga az "élvonal" beli szolgáltatót dícsérte... Én régóta náluk vagyok, 1 év "kapcsolat" és 6 hónap Voda használat mellett... A Vodától hánynom kellett minden tekintetben, nem az árakra gondolok..

Én szívesen fizetek 400 forintal többet egy hónapban, de normális ügyfélszolgálatot, korrektséget, átverés nélküli feltételeket akarok.

A Vodát 2 réteg használja számottevően MO-n A céges nagykedvezményes helyeken, és a filléres "nincsenpénzakártyámon" típusú emberek.. Talán nincs még egy olyan ország ahol a Voda nem tudta rendesen megvetni a lábát, mert 2 komoly, minőségi mobilszolgáltató az emberek szimpátiájával is bír, technológiailag is az élvonalt képviselik: T-Mobil (MMS elöször európában) Pannon (térerő a metróban-elöször európában) 
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#40 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 12:46

Az elöbb egy kolléga az "élvonal" beli szolgáltatót dícsérte... Én régóta náluk vagyok, 1 év "kapcsolat" és 6 hónap Voda használat mellett... A Vodától hánynom kellett minden tekintetben, nem az árakra gondolok..

Én szívesen fizetek 400 forintal többet egy hónapban, de normális ügyfélszolgálatot, korrektséget, átverés nélküli feltételeket akarok.

A Vodát 2 réteg használja számottevően MO-n A céges nagykedvezményes helyeken, és a filléres "nincsenpénzakártyámon" típusú emberek.. Talán nincs még egy olyan ország ahol a Voda nem tudta rendesen megvetni a lábát, mert 2 komoly, minőségi mobilszolgáltató az emberek szimpátiájával is bír, technológiailag is az élvonalt képviselik: T-Mobil (MMS elöször európában) Pannon (térerő a metróban-elöször európában) :respect:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.