HWSW Informatikai Kerekasztal: Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? :-) **SZAVAZAS** :-)

Szavazás: Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? (705 felhasználó adott le szavazatot)

Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#161 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 18. 02:13

Kollégiumban van egy gyerek, aki egy linux-os szervert üzemeltet ( a mi boldogságunkra).
Állandóan mérgelődik, meg minden, de mikor a következő történt kissé talán idegesebb volt a megszokottnál:
Egy gurulós codegen háza van, és akkor még egy asszem 2500-as cerka volt benne. Gyakran lefagyott a gépezet...aztán azon a napon ismét megfagyott a drága (vesztére). Kitépett belőle minden kábelt (hátulról). Az ember azt hinné, hogy ettől azért lehiggadt egy kicsit - nem. Kinyitotta a szobaajtót, és végigrugdosta a gépét a folyósón. Az elején még gurult, de utána egyszer csak eldőlt... :D
mj: több 600Gb-nyi tárhely volt benne...

Majd egy-két cigi után visszavitte, összedugdosta, és MENT!!

Azóta lecserélte egy 1,6-os P4-re...

Szerkesztette: Dolfer 2004. 06. 18. 02:15 -kor

dolfer
I tried bouncing my flash and it broke into  20 pieces...

#162 Felhasználó inaktív   kiskrampusz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 18. 11:16

Ez egy jó topic :D

Nekem lassan kéne venni új bill-t, mert nem az a baj, hogy öreg már a mostani, csak idegesítő, hogy amikor warozunk, akkor mnnyuk idegességemben rácsapok a billre (igen, én is ebbe a kategóriába tartozom :D ) és azért bukjuk az adott kört, mert mondjuk hátbatámadják a csapatot, mert a snipa (én :p ) nem figyelte az utcát. És ez is azért van, mert én az asztal alatt keresem, azt a rohadt "w" gombot :D .

Egeret nem bántom, mivel még nincs önálló keresetem, és abban tudnék kárt tenni, meg sajnálom is, drága vót. Kis MX 500-as, eddig csak egyszer sóztam rá, de azt nagyon megbántam, amikor elütött egy kocsi, meg volt zúzódva a csuklóm, úgy játszottam, és amikor mellélőttem (FPS PoWaaa :) ) akkor rávágtam egyet, csakhogy elnlztem az ütést, és a megzúzott csuklómmal ütöttem rá :confused: .

Egyéb eszközöket nem nagyon szoktam bántani, pont a sajnálat (és a szánalom) miatt :) .

Az szerintetek nem lenne jó megoldás a billentyűzetcsapkodóknak, hogy a norm. billjük mellé, amin játszanak odatennének egy ócska bill-t és akkor azt csapkodnák? :D

Konzolokon azért is szeretek jobban játszani, mint PC-n, mert nem tudom, azokon, ha felhúzom magam, akkor közel van az erkély (abból a szobából nyílik, ahol a TV van :) ) és csa kimegyek, elszívok egy cigit, lehiggadok, visszajövök, és utána sikerül is megcsinálnom az adott pályát... Monnyuk PC-nél nem tudom miért nem vagyok ere képes, de nem vagyok :p

Szerkesztette: kiskrampusz 2004. 06. 18. 11:24 -kor

Amíg lesznek álmodozók, akik nem félnek követni álmaikat, addig lesznek hősei ennek a világnak...

#163 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 18. 14:03

Konzoloknál a kontroller szokott kapni, itt a környéken javitottam egy párat. A legzordabb a hugom expasijáé volt, aki a röpke 90 kilójával ráugrott:D:D

#164 Felhasználó inaktív   kiskrampusz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 18. 17:10

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. jún. 18., péntek - 15:03

Konzoloknál a kontroller szokott kapni, itt a környéken javitottam egy párat. A legzordabb a hugom expasijáé volt, aki a röpke 90 kilójával ráugrott:D:D

Szegeny kontroll :(

Ize, nem tudnal szerezni NES kontrollert? Hianyzik a  gyujtemenyembol :)
Amíg lesznek álmodozók, akik nem félnek követni álmaikat, addig lesznek hősei ennek a világnak...

#165 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 14:27

Áh én a kontrollert régen a földhöz vagdostam...az volt ám a jó móka...le is szoktam róla igen hamar (mármint a sz@..s konzolokról)
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#166 Felhasználó inaktív   Grausz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 10:58

Egyéb egység -> Bármi ami a kezembe akad! :):):) (mondjuk ez az egér is szokott lenni)
Billentyűzetet püfföltem, már soxor rendesen, de semmi baja ... érdekes!
Egeret is nyírtam már ki, de nem jelemző :)
Intel Intel D945GCLF2, Intel Atom330HT, Kingmax 2Gbyte DDR2, Hitachi 1Tbyte 3,5"Sata, Western Digital 320Gbyte 2,5"Sata, Samsung SH-S202 DVD-RW, Lian Li PC-Q07 miniITX, FSP 360W

#167 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 25. 15:03

Párszor ráütöttem egy kicsit a billentyűzetre.  :D Meg fifázás közben addig nyomogattam erőből az előre gombot hogy az nem is működött. De szerencsére sikerült megjavítani. Így már van 7-8 éves :respect:
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#168 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 25. 15:06

Idézet: banditos - Dátum: 2004. jún. 25., péntek - 16:03

Párszor ráütöttem egy kicsit a billentyűzetre.  :D Meg fifázás közben addig nyomogattam erőből az előre gombot hogy az nem is működött. De szerencsére sikerült megjavítani. Így már van 7-8 éves :respect:

Ez az avatar mindent elárul :D
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#169 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 25. 17:02

Tegnap este megint szétvertem egy egeret.
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.

#170 Felhasználó inaktív   Kókusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 11:15

Én általában NFSU közben verem a billentyűt... Addig ütöttem hogy elromlott a kitámasztója. Az meég nem is túl súlyos... Eddig csak ennyi volt. Ja, meg NHL közben annyira nyomtam az analóg botot hogy letört a végéről a gomb... :D Olyan szar gamepadom van hogy az nem igaz... most a gomb helyett egy bazinagy műanyag gyöngy van odaragasztva... :)
.:Kókusz. The freshmaker:.

#171 Felhasználó inaktív   diab303 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 20:40

hat nekem anno c64-en joystick hegyek tortek, meg beszakadt a billentyuzet is egyszer (!) :):).. sot ha mocskos volt a floppy drive feje, akkor neha sokkterapiaval gyogyitottam (es meglepoen volt, hogy bejott).. mentsegemre szoljon, hogy akkor olyan 12 korul voltam
sajnos a pc-kben a vinyok nagyon erzekenyek igy azokat nem lehet buntetlenul bantani, de floppykat nagy orommel torok miszlikbe ha bad sectorosak, de inkabb az asztalt szoktam csapkodni ha pl diabloban valami magas szinten 20adszor megdoglok mert belagosodik a jatek.. :)
azt hiszem ahogy oregszik az ember ugy egyre kevesebb dolgot tor ossze mergeben :)

#172 Felhasználó inaktív   Kókusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 20:49

Idézet: diab303 - Dátum: 2004. jún. 27., vasárnap - 19:40

azt hiszem ahogy oregszik az ember ugy egyre kevesebb dolgot tor ossze mergeben :)

Hat igen minél idősebb egy ember annál nagyobb az önfegyelme... Nekünk a magyartanár dulmált mindig erről, elkezdi: Hogyha nem lenne önfegyelmem már biztos halálra vertem volna 1-2 gyereket!! LoL! (Sorry For  :offtopic: !!!)

#173 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 28. 08:04

Idézet: rulla - Dátum: 2004. jún. 25., péntek - 19:02

Tegnap este megint szétvertem egy egeret.

egeszsegedre :)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#174 Felhasználó inaktív   ferix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 28. 10:45

Csekk disz áut! (Bár aki nap mint nap tájékozódik annak nem újdonság)
Most már csak egy egér kellene mellé, és egy strapabiró asztal.  :D
Ebbe már komolyabb feladat beleharapni.  :D  :D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1088415936.jpg

Pizza szállító robogó hátulján: Ha nem figyelsz valaki éhen döglik!

#175 Felhasználó inaktív   Kókusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 28. 17:48

Idézet: ferix - Dátum: 2004. jún. 28., hétfő - 10:45

Csekk disz áut! (Bár aki nap mint nap tájékozódik annak nem újdonság)
Most már csak egy egér kellene mellé, és egy strapabiró asztal.  :D
Ebbe már komolyabb feladat beleharapni.  :D  :D

Megvan az orvosság ingerült játékosok számára  :fly2:

#176 Felhasználó inaktív   Jam. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 02. 11:10

Idézet: Tschongor - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 14:03

Nekem a Joystick-em tört el FreeSpace-ezés miatt, mert az utolsó pályán amikor egy nagy hajót kell szétlőni hogy nehogy elérje a földet akkor mindig az űrhajó életerejének 0,01 %-nál elérte a földet. Na ezt megcsináltam ötödszörre is, és ekkor felment a pumpa, megfogtam a joystick-ot, a falhoz vágtam és ráugrottam kétszer, és a joystick az erőhatások miatt működésképtelen lett  :)
Másik: szervert üzemeltettem a windows-omon, és amikor játszottam mindig 5 másodpercenként megakadt minden, ez a Generalsban volt nagyon idegesítő, és lan partyn a gépem volt a host, és az én 5 másodpercenkénti szaggatásaim miatt mindenkinek szaggatott, erre nagyon ideges lettem, és a hónapokig készített flash-es, php-s oldalamat egy mozdulattal töröltem.  :(

Nekem is FreeSpace közben tört el egy joystickom. Nálam úgy történt, hogy készitetem a joystickhoz lefogatót az asztalra, majd játék közben lazán kitörtem a kart. :D
MSI GX701

#177 Felhasználó inaktív   Árpi bá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 08:35

NFSU! Vezetek 10mp-el, 500m után már 1mp a hátrányom! pedig nem hibázom.
Az egér a földön, nem jószántából!
Lakótelepen, földszinten lakom, amikor ordítok, (megölöm ezt a b@zi programozót) stb, sokszor  hallok röhögést az ablak alól.... :D
Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt büntetni magad!

#178 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 09:34

na mar csak 1 szavazat es 300  :cool:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#179 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 13:45

hűha, érdekesss topic :)

hát lássuk. egy... nem, két billenytyűzet, és vagy 4-5 egér... hmm. asszem csak ezeket szoktam megcsapni :) gépet nembántom mert az drágább  :D  :D

legutolsó egy egér volt. nem tudtam már vele elég gyorsan rélezni, ezért tökerőből hozzácsaptam asztalhzo. na akkor a kapcsolói ööö bemondták az unalmast  :D

jahát meg régen lemezek, ma CD-k néha :)

#180 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 12:43

Én kb 5 éve a szar 486dx4 100mhz-s gépemen játszottam valami gyp játékot, amiben az Istennek sem tudtam megcsinálni egy pályát, és párszor párat ráb@sztam a billzetre aminek letörtek a támasztói. Azóta nem ütök hardwaret, mert viszonylag drága cuccokat használok, de ha NFSU-ban valamelyik verseny utolsó 10 mp-ben maradok le a győzelemről akkor anyázok egy párat meg talán ráütök az asztalra :pokeas2: :pokeas: :box2:

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.