HWSW Informatikai Kerekasztal: Tönkremehet-e attól a gép, hogy...? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tönkremehet-e attól a gép, hogy...? (sokváltozós függvény) Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 07. 17:20

Idézet: zako - Dátum: 2004. júl. 7., szerda - 15:41

...

Csak gratulálni tudok, jól szórakoztam az írásodon!
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#22 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 20:51

Köszönöm, de a fentieket az élet írta, én csupán szavakba öntöttem... :)
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#23 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 21:10

Kezd nagyon  :offtopic:  és nagyon élvezetes lenni. :lol:
... a trip back in time is all I need ...

#24 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 08. 10:13

Idézet: zako - Dátum: 2004. júl. 7., szerda - 21:51

Köszönöm, de a fentieket az élet írta, én csupán szavakba öntöttem... :)

Az irasoddal szerintem jopar ember torteneteit meselted el majdnem szorol szora. Nagyon jo. :respect:
En az unokatesommal es szuleivel szivok mindig ugyan igy.
Az utolso alkotasa emlekezetes volt. A 14 eves szamitogep szaki haverja berakta a vinyojat. Termeszetesen a floppy tapkabelet lehuzta majd fejteton dugta vissza. Az IBM floppyn levo chipek fele megolvadt es az alaplapnak tonkrement a floppy vezerloje. Ja es a srac vinyoja sem ment.
Felhivtak nezzem meg miert nem lehet floppyrol megnyitni a fajlokat. Csodalkoztam is mi az istennek hasznalnak floppyt amiota osszeraktam nekik az "UJ" gepet (cel366/128MB/8gig fergeteges konfig) nem nagyon hasznaltak mondtak is h nekik nem is kell bele nem e tudnam eladni...
Bekapcsoltam a gepet. Elindul az XP. Rakom be a floppyt. Na a tap venti ennyi ido alatt megtoltotte a szobat egett szaggal. Tap kikapcs. Gep szetszed. Tudatos barmolas nyomai. Nyulok a floppy meghajto fele es a tapkabel nagyon gyanusan fel le mozog. Kicsavarozas. Hatulja szenesre egve (kesobb szetszedtem belseje is). Kerdezem mi tortent a geppel. Nem tudom egyszer csak nem mennt rajt a floppy. Jo adtam neki masikat 1000 forintert. Na ekkor mar szulok huztak a szajukat. Nem ertettem h miert akkor meg nem mondtam h uj alaplap is kell :). Alaplapot azota sem vettek... de nagyon nem erdekel.
Kesobb kiderult az aranyos kis "lurkok" kozoltek h rosszul raktam ossze a gepet es azert mennt tonkre a floppy meg a srac vinyoja. Na ez kb 3 honapja volt termeszetesen kiscsavonak megmondtam vidd vissza a hddt a boltba ha garis ha meg nem akkor hasznalhatod levelnehezeknek. Mint annyiszor most is megfogadtam h tobbet nem nyulok a gepehez.
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#25 Felhasználó inaktív   mckay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 12:18

Zako,
vindikálom magamnak a copyrightot a novellád vége felé emlegetett CMedia-s hangkari ügyében.
:)
Az ügy azóta is talány számomra: a winlogon task megakad a bejelentkezéskor lejátszandó windows tada környékén, és kiléptet, míg a windows hangok kihagyása esetén "szépen" feláll a gép és még empéhármat is játszik a BX443-as lapon. No further comment.

És mégegyszer köszi, hogy - némi exhibicionista attitüddel - belinkelted nekem a topicot. El kell ismernem: sokunk szívéből írtál ki keserű élményeket, és ezért nyugodtan lehetsz is büszke a művedre.
Apropó, nem indítasz egy szépirodalmi szekciót a HWSW-n Életünk és érzéseink címmel?
:D

És persze gratula a többieknek is...

2-More,
legutoljára nekem is egy "Gazdagok sulineteznek és smucigoznak" történettől keseredett meg a szám íze.
Családi ház, vállalkozás, közgáz phd, félmilliós laptop (persze nem tőlem :o), rohangálok helyettük sulinet nagykerek között hogy olcsóbb legyen egy ezressel az adófizetőktől ajándékba kapott proci, és mondom: majd a régi gépet nekem jó áron számítom be, hogy valamit én is keressek. De mégis, mennyit érhet? - kérdik. Hát a telefonos elmesélés alapján cirka és max 30-at monitorral - válaszolom, és még hozzátettem: de még be kéne tesztelni. Oh, persze, persze. Aztán behozzák (floppyból nem kérünk újat, rakd át a régit), új gép összerak, floppy nem bootol, adok a saját készletemből (-2e). Monitor totál fókuszhibás (LG, de így szart sem ér, -3e), sdram hibázik (pedig az lett volna az érték, -3e), vga kari nem tv kimenetes, stb. Vinyó legalább jó volt. Mondom nekik telefonba: a különbözetet majd megint át kéne egy kicsit beszélni. Erre puffogás, anyázás, és hogy én különben is tartsam magam az "adott" szavamhoz. A legszebb: egy nap helyett két hetet lógtak nekem a sulinetes számlák aláírásával, én meg nap mint nap tördeltem a kezem a nagykeremben miattuk.

Kis ügyek, de elveszik az ember kedvét.
Pedig még mindig azt gondolom, hogy jó koncepció, amit csinálunk: személyes eladás (kicsit drágább, mint a teszkó, de hosszútávon megéri a családoknak/vállalkozásoknak), egy kis hittérítéssel díszítve. Elvégre információs társadalmat építünk, nem?
:think:
De így?!
:(

És bocs, hogy én is :offtopic: voltam.

Szerkesztette: mckay 2004. 07. 09. 12:47 -kor

#26 Felhasználó inaktív   MPCRS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 12:58

Zako, ez gyönyörű volt! Csak gratulálni tudok!  :respect:  :respect:  :respect:

:lol:  :lol:  :lol:

#27 Felhasználó inaktív   MPCRS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 13:05

Elolvastam mégegyszer...  :D  :D  :D

#28 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 13:42

Idézet

Zako,  vindikálom magamnak a copyrightot a novellád vége felé emlegetett CMedia-s hangkari ügyében.  :)  Az ügy azóta is talány számomra: a winlogon task megakad a bejelentkezéskor lejátszandó windows tada környékén, és kiléptet, míg a windows hangok kihagyása esetén "szépen" feláll a gép és még empéhármat is játszik a BX443-as lapon. No further comment.

Hehe, a jó író valós élményekre épít, hogy "életszagú" legyen a dolog... Az írásomban szereplő személyek NEM a képzelet szüleményei, a valósággal való mindennemű hasonlóság NEM a véletlen műve. Néhány hozzászólásból úgy éreztem, hogy sokunk közös élményei ezek.
Az általad írt hibajelenség tipikus példája annak a misztikus "bug"-nak, amely a hobbi- és profi szervízesek rémálma: racionális magyarázat nem nagyon van rá, legtöbbször reprodukálhatatlan és nagyon kellemetlen az ilyesmivel a család figyelő szeme előtt szívni. :)

Idézet

És mégegyszer köszi, hogy - némi exhibicionista attitüddel - belinkelted nekem a topicot. El kell ismernem: sokunk szívéből írtál ki keserű élményeket, és ezért nyugodtan lehetsz is büszke a művedre.  Apropó, nem indítasz egy szépirodalmi szekciót a HWSW-n Életünk és érzéseink címmel?  :D 

Khm, a figyelemfelhívó e-mail még azelőtt elment, hogy a hozzászólásom megszületett volna, szóval nem a saját fényezésem volt az ok, hanem mert egy cipőben evezünk,  akarom mondani egy csónakban járunk...
A szépirodalmi szekció nem is rossz ötlet, de jobb lenne valami "bulvárosabb" cím neki, pl. "Pistike esete a tomátó alaplappal és a milliomos szülőkkel", vagy "Unokatestvérem, a flex és a moddolás", esetleg "Tízéves vagyok és tuningolni akarok"... Azt hiszem mindenkinek lenne egy-két jó története.

Idézet

Pedig még mindig azt gondolom, hogy jó koncepció, amit csinálunk: személyes eladás (kicsit drágább, mint a teszkó, de hosszútávon megéri a családoknak/vállalkozásoknak), egy kis hittérítéssel díszítve. Elvégre információs társadalmat építünk, nem? :think: De így?! :(

Valahogy úgy vagyunk ezzel, mint anno a szocializmussal: a koncepció ott is jó volt, na de a megvalósítás... ráadásul az emberek jó része sem rajongott érte túlzottan. Az elképzelésed ott hibádzik, hogy az emberek túlnyomó többsége hihetetlen és végletes módon árérzékeny, függetlenül attól, hogy milliomos vagy több cége van. Egyszerűen a hipermarketek árversenye belehajszol mindenkit egy lefelé tartó spirálba, ahol egyetlen tényező számít: az ár. Ebben a versenyben a szakértelemnek, a hozzáértésnek, a hosszútávú stratégiai gondolkodásnak nem osztanak lapot. Illetve igen, amikor a végig nem gondolt, szakértő nélkül kivitelezett vásárlások ("Képzeld, vettünk tök olcsón az X áruházban számítógépet, de nem akar működni, megnéznéd?"), a "gombhoz a kabátot" mentalitás, amely itt a HWSW-n is terjed ("Van egy 6 gigahertzes procim, ajánljatok minél olcsóbb lapot alá" - procira elverte a spórolt pénzét, alaplapra nem igazán maradt), a PR-duma miatt a konfig túlbecsülése ("Van egy Geforce 2 MX-em videóbemenettel és reklámfilmeket akarok szerkeszteni-vágni"), és még ragozhatnánk.

Mifelénk hagyománya van a kockáztatásnak, a "próbáljuk meg, hátha működik"-nek. Magyarországon csak az vesz márkás tápegységet, akinek legalább egyszer már elvitte mindenét egy Vargánya vagy JeNCi táp, az vesz rendes gépházat, akinek már szétszabdalta a kezét a sorjás, előnytelen kialakítású, rosszul szellőző háza, az áldoz normális kábelekre, aki vesztett már adatot hibás IDE-kábel miatt, stb. Tanulópénz megfizetése nélkül nem vagyunk hajlandók áldozni a biztonságra, a minőségre.

Valaki írta, hogy föl volt háborodva a kuncsaft, amikor pénzt merészelt kérni a munkájáért. Ilyenkor a legegyszerűbb (és legpofátlanabb) megoldás: kihúzni két darab madzagot tetszőleges helyről, odatolni elé a nyitott gépházat, és csináld meg magad, ha ilyen nagy az arcod. Kis erőfeszítéssel bármilyen madzagot be lehet dugni bármilyen aljzatba.
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#29 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 14:01

zako:

Ez egyszerűen gyönyörű volt. Elis mentettem magamnak. Tökéletes, az élet írta történet szép megfogalmazásban!  :up:  :respect:
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#30 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 14:16

A kábelhuzigálásra: az öregem csinálta egy időben, hogy ha g*ciztek vele, a fénymásológépben amit éppen javitott, ötletszerüen széthúzott egy stekkert, de csak annyira, hogy még érintkezzen, de a 3. papirelakadásra garantáltan permanensé váljon a probléma. Szopjon vele aki akar:D
Amugy, én ilyen esetben szót se szólok, nem fizet, száját húzza, davaj el, köszönök szépen viszlát, de olyan arccal, hogy 5 percel a távozásom után kezdjen el gondolkozdni az ember, hogy fel merjen e mégegyszer hivni. Szerencsére egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt ilyen.
Amugy életszag: na igen...kedvenc ügyfelem gépe: Procomp ZXes lap, 900as Cerka, persze 104es FSBvel, tököt-mákot ir ki rá a bios, AT ház 230as J&L táppal, Geforce4 MX440es videokaresz, ALPS hangkártya, Hollywood magic MPEG kártya, 192 MB ram,40xes Mitsumi iró, 16x LG DVD olvasó, 3.2+20GBs HDDk....
A szűz windows is akad, minden baja van, de nem szoktam spendirozni hogy mit kéne cserélni. Minek? Ahol az a fő koncepció hogy a gépház beférjen az asztal alá? Nemegyszer szoptam vele hajnalig, összekalapálom minden általam ismert optimalizáló prgvel. 1 hét az átlag. Aztán ugyanott van a floating faroktudjamilyen alarmclock-prg, gyereknek kormány, NFSUG, stb stb...és miért nem megy a Tesco gazdaságos 2e forintos, DVD tokos Bike race? Rettegek amikor a szám megjelenik a kijelzőn...
És ilyen van még nem kettő. Egy másik gépem 600as cel, 128 ram, 20as LCT. A gép forgalmi értéke CCA 20 rongy tokkal vonóval, rongyá szétfirkált, lelakott ház, 4xes Mitsu CDiró, stb. A körités pedig: HP 7450x diafeltétes scanner 90e, Sony Cybershot digifényképezőfép Carl Zeiss objektivvel, amicsak 120e felár volt, meg egy Sony digikamera, firewire meg minden. És miért nem lehet vodeót vágni a gépen? Hát én nem is tudom...

#31 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 15:25

Pedig azt hittem, az összes idiótával nekem kell összefutnom... :) Legutóbbi eset: nagy gravírozós cég, este 8-kor hívnak, gép lefagyott és többet el sem indult újra, reggel nem tudunk kinyitni, stb. Insert boot disk... Mondom hdd meghalt, adatokra lehet keresztet venni, de szedd le az oldalát, nyomkodd meg a kábeleket, hátha. "De hát nemrég vettük az A***pban, majdnem a legdrágább volt..." Nem megy, jó megyek megnézem. Gondoltam magamban valami jófajta Maxtort tettek bele, nem is csoda, hogy eddig bírta. Odaérek, nézem a gépet, az oldalfala kívülről olyan meleg, hogy alig lehet megfogni. Szétszedem, P4 konfig összerakva a következőképpen: P4 2.8 egy Abit IC7 lapban, 1G ram (eddig nem is olyan rossz), gyári Intel cooler a procin, northbridgen 20 rpm-el köröző beállt venti, Barracuda 7200.7 120GB, Codegen narancs 300W, passzív Gf4MX. A házban EGYETLEN házhűtő venti sem volt, az egész gép pedig be volt építve a üzlet pultjába. A ház szellőztetését magára vállaló egyetlen tápventiben porcicák kergetőznek. A hdd csapkodja a fejét és olyan forró, hogy percekig megérinteni sem lehet. Ezután végigjártam az összes üzletüket, hasonló kép fogadott mindenhol. "Dehát olyan jóban vagyunk az A***posokkal, mindig adnak kedvezményt" Rendben, vásároljatok továbbra is ott.

Ez egyébként sajnos nem újkeletű betegség, hogy 2.5-3.2-es proci mellé beb*sszuk a jókis MX440-et vagy újabban az FX5200-at és az egész hóbelevancot meghajtjuk egy 300-as Acorppal, aztán apuka nem érti, hogy miért nem indulnak meg szaggatnak a gamék, amikor "kéccázötvenezerbe került"...
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#32 Felhasználó inaktív   mckay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 11:05

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 13:16

És ilyen van még nem kettő. Egy másik gépem 600as cel, 128 ram, 20as LCT. És miért nem lehet vodeót vágni a gépen? Hát én nem is tudom...

:D
Nekem is, nekem is: éves szinten 4 millert keres egy nőre és két gyerekre, de 800as cel, 256 ram (ezek még tőlem, két évvel ezelőtt) és most vett bele valahol ("mert nem akart már megint engem nyaggatni" ;) ) egy noname gf440 kareszt egy tnt2-ért + 3e kp-ért, és azóta eltűnik a tálca, start menü, stb. Telefonköltségben már rég rám költötte azóta egy jobb kártya árát, egyszer (pipaklubot és asszonyt is hátrahagyva) ki is szálltam, rendszervisszaállítás, több detonator kipróbál, megy, majd pár nap múva hív: az eredmény ugyanaz. Ez volt egy hónapja. Most elhozta hozzánk a cuccot (didaktikailag ragaszkodtam hozzá, hogy nem szállok ki). Nem fogom elkapkodni...
:)

De azért a kihúzunk egy madzagot és kicseszünk a rossz ügyféllel dolgot nem támogatom: ma már nem bízik meg senki egy autószerelőben és egy biztosítási ügynökben. És mi szerelünk és ügynökösködünk is...
:cool:

#33 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 11:23

Éééééés igen, az oblák ma is indul. A felikvens: Abit AH-6 intel LX+ali chipset, Asus V3000 VGA, 2*32MB EDO, 4.3as Seagate, ratyvadt kék codegen táp. Jelenség: az egérmutató időnként, amikor úgy akarja, megáll mint a cövek. Persze a gépre mi kell még más, ha nem a rémálmom, egy FAXPROGRAM. Na azzal a világból lehet kikergetni. RVS, FaxTalk és társai...egész estés program, minek ide DVD meg házzimozzi? Simán fogok annyit káromkodni mint egy turet-szindrómás FTC-szurkoló.

#34 Felhasználó inaktív   mckay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 14:03

Idézet: EV6 - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 14:25

"Dehát olyan jóban vagyunk az A***posokkal, mindig adnak kedvezményt" Rendben, vásároljatok továbbra is ott.

Korábban meg Zako írta:

Idézet

Egyszerűen a hipermarketek árversenye belehajszol mindenkit egy lefelé tartó spirálba, ahol
egyetlen tényező számít: az ár.

Gyerekek, egy évvel ezelőtt itt a PÁF-on volt egy teszkó cincáló topic, oda is beírtam: ez egy hosszú folyamat, de én már látom (szeretném látni?) a fényt az alagút végén.
Ahogy fontosabbá válnak az adataink, ahogy kicsit jobban élünk, ahogy elmerülünk nyakig az információs társadalomban (még a júzerek is :)), úgy fontosabb lesz a megbízhatóság, a support, és akkor a személyes eladás itt is győz.
Protézist is csak ott csináltatsz magadnak, ahol megbízol a fogászban, hiszen fontos a saját szád "műszaki" állapota.  :p

EV6,
a sztori viszont nagyon jó. Még sok ilyent szeretnén olvasni.
Szerintem egy kicsit mi is tanulunk belőle.
Pl. jó látni, hogy hova és mire szánják, amit megrendelnek...
;)

#35 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 16:18

Jól felhoztátok a topicot, így utólag a sötét szomszéd már mosolyt csal az arcomra...
Marha jót röhögtem egy-két történeten...
. . . a n y t h i n g

#36 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 12. 16:27

Idézet: Ghilette - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 17:18

Jól felhoztátok a topicot, így utólag a sötét szomszéd már mosolyt csal az arcomra...
Marha jót röhögtem egy-két történeten...

Létrehozva: 2004. júl. 5., hétfő - 18:33

hol van itt felhozás?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#37 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 16:46

Idézet: charlie - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 17:27

Létrehozva: 2004. júl. 5., hétfő - 18:33

hol van itt felhozás?

megtöltötték élettel
csak másként fogalmazta
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#38 Felhasználó inaktív   James Sunderland 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 19:14

Óóó, hát amikor az első gépet megkaptam, nálunk is megfordult párszor a szerelő egy-egy '98 úratelepítésre.
Aztán megunta, és megmutatta hogyan kell a GHOST-ot használni...  :D

#39 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 20:27

Tudjátok, ez a nehéz. Megtanulni nemet mondani. Először az ismerősöknek akiknek a gépeit reszeled. Aztán az ügyfélnek is. Mert neki is vannak ötletei. És egyszerűbb azt mondani, hogy bocs, ezt nem tudom megcsinálni, mint megindokolni, hogy ez az ötletszikra igazából nekem kb. 15 órányi munkám, az ugye X pénz, és azt az X-et kimondani se érdemes, én viszont az alatt nem esek neki, eleget szívtam már.

#40 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 23:07

Na igen. Csak sajnos én olyan családból származom, ahol ez genetikailag lehetetlen. Amikor az ügyfél benyögi a "de hát fiatalember" kezdetű átkos mondatot, akkor megtör az ellenállás, és mégis otthagyhatja a sz*ros, szátheftölt faxát, amiben koromfekete a táp (elakadt csak a papir), a szanaszéttört, leakadt betükaros irógépet (csak szalagot kell cserélni), a fénymásológépet amin mélyszántás van az OPCn meg a teflonhengeren, a festéket 7edjére öntötték vissza a szemetesből, amugy meg másfél millió példány van benne, és újrapapirra fénymásolnak(tegnap még fekete volt a másolat és tűéles), jah és az egész*ros, rozsdás oldalú, kvikkszilver meg devergó matricákkal elboritott Acorp AT házat ( ez tavaly nagyon drága volt).

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó