HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP 64-Bit - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP 64-Bit Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1121 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 05. 01. 20:02

Idézet: Janadai - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 20:09

Sziasztok!

Nincs időm végig nyálazni a topikot, a kérdésem:Létezik Magyar nyelvű 64bites Win.XP Pro?

Nem

#1122 Felhasználó inaktív   Janadai 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 21:00

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 21:02

Nem

Ok! Kösz! Englisül nem beszélni nem is olvasni :(  :(
EVGA Supernova Nex 650G1,Asus M5A97R2 ,FX8350,4x4GB Corsair Vengeance 1866Mhz,Gigabyte R9 390 G1 Gaming,LG W2486L

#1123 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 23:53

Idézet: Janadai - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 22:00

Ok! Kösz! Englisül nem beszélni nem is olvasni :(  :(

Azért ne csüggedj, ha ismered a magyar XP-t elboldogulsz vele szépen ;)

#1124 Felhasználó inaktív   Martin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 15:36

Nem tudja valaki hogyan lehetne beizzítani a régi 16 bites progikat a  64 bites xp alattt.? Compatibiliti Wizard nem segített.

Sajnos nincs 32  bites motorom a GIB-hez (pedig megvan törvényesen), továbbá van egy kedvenc 16 bites riportszerkesztőm, amit munkaeszköznek használok a cégnél, de otthon nem megy a 64 bites környezetben.
CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB  OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0  - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A  - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB  - Samsung SyncMaster 710T

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)

Martin

#1125 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 18:16

Idézet: Martin - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 16:36

Nem tudja valaki hogyan lehetne beizzítani a régi 16 bites progikat a  64 bites xp alattt.? Compatibiliti Wizard nem segített.

Sajnos nincs 32  bites motorom a GIB-hez (pedig megvan törvényesen), továbbá van egy kedvenc 16 bites riportszerkesztőm, amit munkaeszköznek használok a cégnél, de otthon nem megy a 64 bites környezetben.

dosbox (próbáltam derive-al és ment)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1126 Felhasználó inaktív   panisz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 04. 06:48

Idézet: Martin - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 15:36

Itt a válasz: DOS, 16 bit és 32 bit x64 alatt

#1127 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 11:59

Hali!

Windows XP Professional x64 Edition oprendszerbe integrált Windows Media Player 10 esetén, hogyan lehet a konfigurációs varázslót előhívni? A probléma az, hogy internetes TV nézésekor ezt a hibaüzit jeleníti meg:

Kép
Másik felhasználói fiókon megy rendesen a steam, illetve ezen a fiókon is, hanem wmp-t használunk, hanem mondjuk jetaduio6-t vagy winamp-ot. A WMP hol tártolja a profil adatokat?

https://forum.hwsw.h...c=96934&st=2280

Lehet köze van hozzá.. nem vagyok benne biztos, de lehetséges, hogy közbejátszik, két tény is.. az egyik, hogy Internet Exolorer 7 Beta -2 van anyukám gépén is (amivel van ez a WMP-s 64 bites XP-n gond) ,illetve az én gépemen is ami egy 32 bites rendszer 32 bites XP. Viszont a 32 bitesen sincs semmi gond a WMP-vl. A másik tény meg az, hogy anyukám gépén az Outlook induláskor :
Kép
ezt írja ki, de ha rámegyek a  Try Again (próbálja újra) gombra akkor leszedi a leveleket...
Hozzátartozik még, hogy Windows XP 64 bit SP1 Firewall van fent (ami annyit jelent mint 32 bites XP-n az SP2 ), valamint ADSL kapcsolat van, routeren keresztül..., és hogy mint ahogy mondtam , a 64 bites XP-n lévő másik Accounton ez a probléma nem fordul elő )egyelőre legalábbis).

@Brd , köszi amit belinkeltál megnéztem, de sajnos csak annyival lettem tőle okosabb, hogy más is járt már így :s

https://forum.hwsw.h...c=96934&st=2310

Erre nincs valami ötletetek ? Az XP topicban is rákérdeztem... de ott nem nagyon akadt solution :)

#1128 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 01:49

A probléma megoldása ;)

#1129 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 21:09

A TV-tuner témához:
Win64 driver Pinnacle PCTV 50i/110i-hez.
Nálam működik. :)

#1130 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 01:45

Ez nem minden PC TV-vel megy ugye ?

#1131 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 08:16

Gyanítom hogy ebben a formában tényleg csak az 50i-hez és a 110i-hez jó. 110i-vel biztosan működik, de 100e-vel nem, legalábbis az itt olvashatók szerint. Viszont az előzményekből az is kiderül, hogy egy módosított Terratec driverről van szó, szóval a későbbiekben a szorgalmas hackerek akár tovább is bővíthetik a támogatott kártyák listáját. :D

#1132 Felhasználó inaktív   bexxter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 19:31

Üdv

64bites XPre feltettem a WindowBlinds legujabbját ami a leirás szerint 64bit kompatibilis.
Hát nem volt az. Később találtam meg külföldi oldalon, hogy explorer.exe-t kilövi. nálam is ez volt. gondoltam uninstall segít. de ezt hogyan ?! a könyvtárában nem volt hozzá fájl. Programok hozzáadása és törlése. addwiz.cpl a system32 könyvtárból. meg is lennénk, ujraindítást kért. ám legyen. utána extra featuraként eltüntetett mindent a winyomrol. 3 particio volt, 20+80+85. egyik sincs. annyira, hogy 194gb unpartitioned space-t ir a win telepito. természetesen nem telepitettem rá. kaptam kölcsön 3gb vinyot, most azon van egy 32bit xpsp2... épp megy a drive test meg stb. nagyon remélem hogy nem halt meg, mert 80+85gb potolhatatlan cucc.(ami még épp nem fért dvdre..)
nemtudom, van-e köze a 64bithez vagy a windowblindshez, de így törpént :(

#1133 Felhasználó inaktív   kroni1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 20:27

Sima 32bites angol WinXP van a gépre telepítve. Ha váltani akarok 64bitesre akkor elég upgradelni, vagy a váltáshoz teljesen friss XP-t kell telepíteni? Gondolom teljesen új renszer kell, de ez csak sejtés, ha tud valaki biztosat, írjon plíz..

Mikor lesz szerintetek magyar nyelvű XP 64bit Edition?!

Előre is THX a válaszokat!!!
A számítógép sakkban levert, de boxban én voltam az erősebb..

#1134 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 21:11

friss telepítés kell. 32 bites wint nem lehet frissíteni 64bitre. de mielőtt belevágsz feltétlen keress minden  hardware-edhez 64bites driveokat.
Valószínűleg sosem lesz magyar x64, mire elkészülne kijön a vista.

#1135 Felhasználó inaktív   kroni1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 21:18

Idézet: gbr - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 22:11

friss telepítés kell. 32 bites wint nem lehet frissíteni 64bitre. de mielőtt belevágsz feltétlen keress minden  hardware-edhez 64bites driveokat.
Valószínűleg sosem lesz magyar x64, mire elkészülne kijön a vista.

:respect: THX!
A számítógép sakkban levert, de boxban én voltam az erősebb..

#1136 Felhasználó inaktív   endre1 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 19. 10:09

Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni. Win xp 64 bites rendszerre sehol sem találok a Tv tuneremhez drivert. Mshoot kártya (philips 7130). Az mshoot honlapján sincs és a philips-én sem. Próbáltam már minden keresővel és sehol semmi! Előre is köszönöm a segítséget! :respect:

#1137 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 17:25

Idézet: endre1 - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 11:09

Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni. Win xp 64 bites rendszerre sehol sem találok a Tv tuneremhez drivert. Mshoot kártya (philips 7130). Az mshoot honlapján sincs és a philips-én sem. Próbáltam már minden keresővel és sehol semmi! Előre is köszönöm a segítséget! :respect:

nem olyan nagy márka mint pl a Pinnacle, és ahhoz is mostanában lett csak driver ,és ott is csak az újabb modellekhez ha jól tudom... szóval nem bizti, hogy hamar lesz...

#1138 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 06:38

Valaki próbálta már ezt a 64 bit-es béte zonealarmot?

Felületre azonosnak tűnik mint a normál 32bit-es verzió, de valami nem tiszta nekem, mert ha felrakom akkor a rendszer boot-olása úgy belassul, hogy nem bírom végigvárni, sőt lehet, hogy be sem jön, így safe módban szépen le is szedtem. Pedig ha beta is azért alapvetően működnie kéne.

Megcsináltam a dual boot rendszert, de még mindig a 32bit-es win az alapértelmezett.
My photos

#1139 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 12:06

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 7:38

Valaki próbálta már ezt a 64 bit-es béte zonealarmot?

Felületre azonosnak tűnik mint a normál 32bit-es verzió, de valami nem tiszta nekem, mert ha felrakom akkor a rendszer boot-olása úgy belassul, hogy nem bírom végigvárni, sőt lehet, hogy be sem jön, így safe módban szépen le is szedtem. Pedig ha beta is azért alapvetően működnie kéne.

Megcsináltam a dual boot rendszert, de még mindig a 32bit-es win az alapértelmezett.

A 64 bites ZA-t vissza is hívták nem olyan régen, mert volt valami bugbenne, szóval nem tudom most megvan e vagy sem, nézd meg a ZA oldalán ha elérhető, akkor jó, ha meg nem elérhető, akkor megint levonható a konzekvencia. Amúgy minek külön tűzfalat használni? Ha valaki nem lamer teljesen, akkor a beépített windows firewall is bőven megteszi a dolgát, ha valami belső portot akar nyitni akkor úgyis szól... Nekem is a Windows Tűzfal van használva...

1. Ingyenes
2. Mivel MS csinálta 100%, hogy kompatibilis

#1140 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 06:59

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 13:06

A 64 bites ZA-t vissza is hívták nem olyan régen, mert volt valami bugbenne, szóval nem tudom most megvan e vagy sem, nézd meg a ZA oldalán ha elérhető, akkor jó, ha meg nem elérhető, akkor megint levonható a konzekvencia. Amúgy minek külön tűzfalat használni? Ha valaki nem lamer teljesen, akkor a beépített windows firewall is bőven megteszi a dolgát, ha valami belső portot akar nyitni akkor úgyis szól... Nekem is a Windows Tűzfal van használva...

1. Ingyenes
2. Mivel MS csinálta 100%, hogy kompatibilis

Azért merült fel a kérdés, mert természetesen a hétvégén szedtem le a bétát a hivatalos oldalról, tehát kint van. Igazából azért szeretem a security suit-ot, mert benne van mind a három biztonsági elem (vírus és antispyware is) így nem kell két egyéb progit feltennni. Úgymond a tűzfal része érdekel a legkevésbé a za-nak, mert eleve hw-es tűzfallal rendelkező router mögött van mindkét gépem, tehát ehhez valóban elég a win tűzfal.

Szóval kéne valami normális 64bit-bites vírusgyilok, meg kémirtó. Természetesen dual boot-ra álltam rá, mivel még nem érzem a 64bit-es rendszerben, hogy eljött volna annyira az ideje, hogy mindent rábízzak. Majd ha már mindent meg tudok csinálni rajta, majd akkor jöhet a teljes átállás, de szerintem az már 2007-ben lesz. :(
My photos

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.