Idézet: bogdan - Dátum: 2008. aug. 23., szombat - 14:05
írtam, h egy átlagos 16 éves már felfogta volna, miért tilos ez a fajta közzététel. mert nem engedélyezte a szerző. így egyértelműen jogsértő, nincs ha meg hát, meg hét meg has. meg amikor meg és. az, h ezt te nem tudtad idáig feldolgozni, az sajnálatos. de azt sem sikerült felfognod, miért írtam, hogyan kell eltüntessék a törvénysértő tartalmakat, csókolom, mert kapcsolódik hozzá szervesen, és mert az általad szofisztikált bírósági procedúra meg jogggyakorlat egyáltalán nem kell hozzá, nem kell jogerős bírósági ítélet. teccikérteni? itt nem a pénzerzés, büntetés a lényeg első körben, hanem a jogsértő magatartás megszüntetése. tökmindegy profitál-e vagy se, ez biza jogsértő, és a szolgáltató eltávolítja, 99% -ban mindenféle tárgyalás vagy hatósági felszólítás nélkül is, mert neki is problémája lesz belőle. alapesetben túlzott jogi következményei nincsenek, ez tény, első körben felszólítják a jogsértő magatartás felfüggesztésére, vagy maga a szolgáltató törli. aztán ha nem, beindulhat a gépezet, kinek ízlése szerint, második körben a hatóság már lefoglalhatja vizsgálat céljából a szervert. ezért nem szarozik a szolgáltató általában, hanem töröl, kapásból.
Idézet
lásd fentebb. de nagyon képben vagy, mert nem külföldi példa, invitel, tóth benedek? biztos külföldiek, ja. de ezek szerint fingod nincs miről beszélünk, nem is érdekel valójában, nem is akarod felfogni, csak sportból kötekedsz. mondj már egy címet, hova küldhetek ásd el magad felszerelést? könyörgöm, ha lehet, akkor azért arccal lefele tedd, nem akarok a feltámadáskor sem belédbotlani, vagy ha meggondolnád magad. kaparj lefele a kínaiakhoz. ha igyekszel, talán még eléred az olimpia végét.
Idézet
magaddal nem tudsz mit kezdeni, azért idegesíted halálba folyamatosan a totyikokban a jónépet a tamáskodásoddal, meg a folyamatos szarrágásoddal.
Idézet
ahogy ez is az lett. csak azért fejtegetem hosszan ezeket, ha esetleg vki idevetődik, ne csak a te felböfögött felinformációd rögzüljenek, hanem olyanok is, melyek közelebb állnak a valósághoz.
Idézet
vs.
Idézet
nem írtál te semmilyen repro díjról. fullhülyén idevetted az üreskazetta díjat, aminek semmi köze sincs hozzá.
Szerkesztette: avman 2008. 08. 23. 16:32 -kor

Súgó
A téma zárva.