HWSW Informatikai Kerekasztal: Alaplapok 10e alatt. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Alaplapok 10e alatt. Tapasztalatok, és kérdések. Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 14. 07:51

Idézet: PAraNoIA21 - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 0:04

Már megint elbeszélsz az érvek mellett ilyen hülye Suzukis hasonlatokkal...  :(  :p
Használati érték szempontjából nem feltétlenül jobb a drágább. A drágább lapokon olyan extrák is vannak, amik nem feltétlenül szükségesek egy mezei juzernek (IEE 1394, RAID stb). És a drágább deszkák általában ezért az extrák és a gyártó neve miatt kerülnek többe, nem pedig azért, mert sz@rok. Miből gondolod, hogy pl. az Asus által az olcsó szegmensbe gyártott alaplapok (AsRock) kevésbé jó alkatrészekből készülnek? Ugyanaz a gyártósor, ugyanaz a minőségellenőrzés stb, csak a chipkészlet (néha még az sem) más, valamint kevesebb extra szolgáltatása van a lapnak... És az így "megspórolt pénzen tudsz több ramot, vagy nagyobb procit rakni az adott gépbe..."
De ha már állandóan ezzel az autós hasonlattal jössz, megkockáztatom én is:
Drágább cucc: Volkswagen Passat, minden földi extrával (= drága alaplap) vs Skoda Oktavia RS 1.8-as turbófeltöltős motorral (=olcsóbb alaplap+több ram+nagyobb proci). Árban kb ugyanott vannak...  :p  :D

Akkor ajánlom, hogy nézz meg egy AsRock lapot és egy eredeti legolcsóbb ASUS vagy ABIT-ot SZEMRE! Ha már szemre nem látsz különbséget akkor 2 eset lehetséges :
- ennyire nem értessz hozzá vagy
- átmentél Ray Charles-ba  ;)
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#62 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 07:51

Idézet: Ladis - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 23:03

Akkor járjál Suzukival, mert olcsó, és megbízhatóan megy... nekem mégis jobban bejön egy valódi minőségi alkatrészekkel, és letesztelt alaplap, mint egy valami olcsó ketyere... nem vennék eleve úgy lapot, hogy tudom, hogy 2 hónap múlva már cserélhetem le, mert nincsen rajta mondjuk Serial ATA... 10k alatt pedig nincsen olyan lap... gyébként megértem, ha valaki nem rendelkezik megfelelő anyagi háttérrel, de ha van rá lehetőség, miért vegyek olcsót??? inkább pár ezrest dobni hozzá, és egy jobbat...

És milyen alaplapot vennél Excel, Word és internet használatra?? Egy negyvenezresezres deluxos ketyerét?? Nekem max bejött a pl. Biostar! A megmaradó lóvét inkább az otthoni gépemre költöm...
Jó Asrock tényleg nem kéne, de van az a bizonyos arany középút!

#63 Felhasználó inaktív   zotyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 10:28

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 8:51

Akkor ajánlom, hogy nézz meg egy AsRock lapot és egy eredeti legolcsóbb ASUS vagy ABIT-ot SZEMRE! Ha már szemre nem látsz különbséget akkor 2 eset lehetséges :

Ugyan nem nekem válaszoltál, de elárulok valamit: lesz@rom, hogy hogy néz ki. Működjön, és ez a lényeg. Ha nem működik, úgyis kicserélem garban, ha az sem, akkor és csak akkor gondolkodom el rajta, hogy másmilyet vegyek. Volt Asus lapom több is, de bevallom, annyira azért nem voltam elájulva tőlük. A valaha volt legjobb alaplapom a már említett ECS K7S5A volt, azaz most is megvan a No.2 gépben.
Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz!

#64 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 14:07

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 11:51

Az alaplap a legfontosabb rész, ezen nem szabad spórolni. Aki mégis megteszi, az vessen magára.  :omg:

Utoljára szólok, okostónik  :mad:

#65 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 14:16

Idézet: zotyesz - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 11:28

Ugyan nem nekem válaszoltál, de elárulok valamit: lesz@rom, hogy hogy néz ki. Működjön, és ez a lényeg. Ha nem működik, úgyis kicserélem garban, ha az sem, akkor és csak akkor gondolkodom el rajta, hogy másmilyet vegyek. Volt Asus lapom több is, de bevallom, annyira azért nem voltam elájulva tőlük. A valaha volt legjobb alaplapom a már említett ECS K7S5A volt, azaz most is megvan a No.2 gépben.

Én szemre csak azt tudom mondani, hogy az NF7-esem az, amire nem fér fel minden hűtő a rossz elrendezés miatt. És azt, hogy a K7S5A Fekete nyákja ezerszer jobban néz ki, mint akármelyik eddigi alaplapom. Az ASUS féle fakó, hányásszínű nyákoktól pedig a hideg ráz ki.

#66 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 14:21

Azert a lila ECS nyakok is eleg erdekesen neznek ki... :D Az ASUS es Abit szineit en is ruhellem, bar a csiricsare Gigabyte amiben a neonzoldtol a narancson at a kekig minden van, meginkabb a rosszullet kerulget... :D :D
Persze nem a szinen mulik a minosege a lapnak. ;)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#67 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 14:22

Én tiszteletben tartom, azok véleményét, akik nem akarnak olcsó alaplapot venni, mert félnek tőle, és nem bíznak bennük. Én is azért nyitottam a témát, mert én sem bízok bennük látatlanban, ezért itt szerettem volna megtudni, hogy melyik az amelyik normális minőségű és a teljesítménye sem marad el jelentősen a drága alaplapokétól. És nem azért, hogy az ilyen elvakultak ész nélküli kétpofára való fikázását olvasgathassam.

Ők tudják, magukról, hogy nem bírják az ilyen lapokat, ne nézzenek be ide, olyan nagy kérés ez?

Én sem nézek be pl.  az Audigy-ról szóló témákba, mert tudom, hogy nincs olyanom és nem is akarok venni.

#68 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 14:31

Az a gond szerintem, hogy legtobbszor aki olcsobb lapot keres az 2 okbol teszi ezt. 1. kell egy masodik gep minel olcsobban, semmi extra felhasznalasra (netezni, levelezni, letoltesre, stb...). 2. Kispenzu juzer akinek behataroltak az anyagi lehetosegei, de valszeg o se fog eppen ezert ebbe a gepbe 9800-at, 2600+-os procit, 1GB ramot tenni, ergo nehezen lehet osszehasonlitani egy hasonlo chippel szerelt de markas v. jobb minosegu(nek mondott) tarsaval.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#69 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 15:13

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 15:31

Az a gond szerintem, hogy legtobbszor aki olcsobb lapot keres az 2 okbol teszi ezt. 1. kell egy masodik gep minel olcsobban, semmi extra felhasznalasra (netezni, levelezni, letoltesre, stb...). 2. Kispenzu juzer akinek behataroltak az anyagi lehetosegei, de valszeg o se fog eppen ezert ebbe a gepbe 9800-at, 2600+-os procit, 1GB ramot tenni, ergo nehezen lehet osszehasonlitani egy hasonlo chippel szerelt de markas v. jobb minosegu(nek mondott) tarsaval.

Csak jótanács volt, aki akarja megfogadja...
Azért még leírom, hogy többször volt dolgom olcsó lapokkal. Összállítottak egy konfigot, ami még a célra tűrhető is volt (nem tuningra, nem játékra kellett), de az alaplapon spóroltak, "elég nekünk ha eldöcög" alapon. Aztán hívnak, hogy nézzem meg, mert "nem megy" ez+az. Főleg win alatt driverhibaüzik, kékhalál, megfejthetetlen hibajelenségek, detektálási problémák (működni működött!, de bosszantó volt, hogy ezt így nem lehet, az nem megy, stb...). Mikor kiderült, hogy az alaplap rendetlenkedik kiemelkedő minősége folytán és megmutattam nekik, hogy egy szerényebb, de jó alaplapos konfigon mennyivel könnyebb dolgozni (fájó szívek halmaza), akkor értették meg azt, amit már itt is leírtak soxor. Bezony...egy gyér lap nagyon sok borsot tud az ember orra alá törni, még akkor is, ha csak alapdolgokra használjuk. A gyér lapok általában a rossz minőség és tervezési hiányosságok miatt olcsók.
Legyen egy kb. 10e-el drágább, olyan 20e küröli (ezen értem azt, hogy még a 28-29e összességében elmegy utolsó esetben)...ez nem olyan nagy többletkiadás, és legalább megbízhatóbb a config, nem kell vele szenvedni, mégha szerény is a feature és a sebesség, vagy van pár kihasználatlan extra szolgáltatás.
Kalandorok ennek ellenére kísérletezhetnek, hogy mekkora az a szint, ami alá nem lehet süllyedni még szerény elvárásokkal sem.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#70 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 15:22

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 16:13

...többször volt dolgom olcsó lapokkal...

Nekem meg többezerszer :)
Egy márkás alaplap úgyanúgy produkál ilyen hibákat, amikor haldoklik. Ez nem az olcsó alaplapok ismérve.
Nem szólnék bele, de ha ezt írod

Idézet

akkor mégis muszáj, ugyanis nem tudom miért jótanács az, hogy valakivel kidobatsz fölöslegesen 10-20e forintot az ablakon.
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#71 Felhasználó inaktív   dr.PAra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 16:01

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 8:51

Mi az, hogy eredeti Asus?  :confused: Az Asrock-ot talán nem az Asus gyártja (ugyanazon a gyártósoron)???  :think:
Jónéhány Abit lapom volt már (BH6, ST6 NF7-S), és volt (illetve van) Asus is, de azt ne magyarázgassa már senki, hogy az alapvető használati értéke egy olcsóbb lapnak jóval kisebb mint egy márkásé mert ez marhaság...  :mad:
Áruld már el, hogy milyen különbséget kellene látnom??? Ennyire nem értek hozzá...  :rolleyes:

#72 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 16:36

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 16:13

Azért még leírom, hogy többször volt dolgom olcsó lapokkal. Összállítottak egy konfigot, ami még a célra tűrhető is volt (nem tuningra, nem játékra kellett), de az alaplapon spóroltak, "elég nekünk ha eldöcög" alapon. Aztán hívnak, hogy nézzem meg, mert "nem megy" ez+az. Főleg win alatt driverhibaüzik, kékhalál, megfejthetetlen hibajelenségek,

Nos ez valóban így volt, de nem mostanában, a Socket7, és a Slot1/PGA370 időkben még valóban ez volt a jellemző, hogy az olcsó lapok meglehetőssen szarok voltak minden szempontból (akkor is volt ami rendesen működött és olcsó volt, de nem ez volt a jellemző) akkor tényleg nehéz volt kifogni jó és olcsó lapot. A másik ok amiből ez a probléma ma is előjöhet, azok a gépek, amiket a SZARÉRTŐK raktak össze. Ezeknek a kezébe adhatsz 50e forintos alaplapot is, azzal sem tudnak stabil és gyors gépet összerakni. Aztán a harmadik a kisgyerekes apuka, ahol apuka válltig állítja, hogy a gyerek nem nyúlt a géphez, mégis a windowsból hiányoznak rendszerfájlok, a logban benne van, hogy az utolsó futtatott program mielőtt a gép "elromlott" a regedit volt... stb. De persze ekkor az olcsó alaplap a hibás, és aki azt ajánlotta, "mert ez nem fordult volna elő, ha nem tőled vesszük a gépet, hanem megvettük volna a Coraban azt ami 2x ennyibe került és tetszett,  yól nézett ki, és az eladó is mondta, hogy az aztán a csúcs, ő pedig biztosan jobban tudja mint te" (Természetesen a CORA-s gép egy giccses Codegen házban levő Ingtegrált VGA-s, 128DDR rammal, 80gb Refurbished HDD, beazonosíthatatlan gyártmányú 84x-es CD-ROBBANTÓ)

Na de ez már egy másik téma, jó lenne visszatérni, arra, hogy azok írjanak tapasztalatokat, akiknek a most kapható olcsóbb alaplakkal van ismerettségük. Pl nem tudom elhinni, hogy az L7S7A annyira lassú lenne, nincs más akinek volt olyanja?

#73 Felhasználó inaktív   Martin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 16:44

Hát igen, érdekes kérdés...  Meg merem kockáztatni, hogy a mai gagyi lapok azért jobbak, mint a 5-6 évvel ezelőtti gagyi.
Mégis, ha valakinek olcsó cucc kell, vegyen egy (kvázi) kifutó, de márkás cuccot. Ezzel biztos nem fog kockáztatni. Pl. egy 845-ös 533-as ASUS 14-15 BR. De mondhatok más annak idején csúcskatógirás cuccot is.
Én is pl. már javában a p4-es korszakban (2002 eleje) vettem egy Tusl2ct-, állítom, az egyik legjobb lap. Jó, csak sd ramos, de ma sem lassabb mint új korában. :)  Épp most akarom meghosszabbítani az használati idejét egy nagyobb vinyóval 3-ról 4-5 évre.
CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB  OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0  - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A  - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB  - Samsung SyncMaster 710T

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)

Martin

#74 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 16:49

Idézet: Jazzos - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 16:22

Nekem meg többezerszer :)
Egy márkás alaplap úgyanúgy produkál ilyen hibákat, amikor haldoklik. Ez nem az olcsó alaplapok ismérve.
Nem szólnék bele, de ha ezt írod  akkor mégis muszáj, ugyanis nem tudom miért jótanács az, hogy valakivel kidobatsz fölöslegesen 10-20e forintot az ablakon.

Hát van, aki ezt nem nézi jó szemmel, ez van ... pedig nem érdekem pénzt kidobatni mással, vegyed véleménynek...
Többezerszer nem volt vele dolgom (csak jópárszor), nem vagyok boltos sajna, ezek szerint több a tapasztalatod.  :respect:
Az viszont nagy igazság, hogy méregdrága deszkával is rá lehet faragni. Ilyet is láttam szépszámmal  :up: De ilyen alapon ne vegyen az ember semmit.

Az előző kérdéshez : nem igaz, hogy nem látsz különbséget ? (most felejtsd el a márkát, flamelni nem akarok). Nézd a nyákot, a forrasztást, a henger alakú ellenállásokat, a térbeli elrendezést (hozzáképzelve a még nem létező kábeltömeget, persze utóbbi a házon is múlik). Hasonlítsd össze egy drágábbal. Én sem vagyok elektronikai zseni, de egy-egy lapnak már a kinézete sem gerjeszt bizalmat, mintha kukából lennének az alkatrészek. Elismerem, ez csak a külső és csak ez alapján nagy hiba ítélni. Egynémelyik hajmeresztő kinézetre is (az embernek van egy érzete : ha ilyen apróságra nem adtak, milyen igénytelen lehet működés közben) :eek: Persze volt fordítva is, mikor ócsároltam valamit kinézetre, aztán közölték, hogy elég drága és jók vele a tapasztalatok  :think:

Sztem ez magyar mentalitás : a "csakazért is az olcsó a jobb és hülye aki pénztkidobál és ezt be is bizonyítom" hozzáállás. Azért nem árt gondolkoni azon, hogy miért drágább az egyik a másiknál. Tudom...néha a márkanév, de ez gyenge indok, be lehet látni, főleg, ha többezerszer volt dolgot lapokkal. Ilyen tapasztalattal meg is erősíthetnél  ...

#75 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 16:59

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 17:49

...
Sztem ez magyar mentalitás : a "csakazért is az olcsó a jobb és hülye aki pénztkidobál és ezt be is bizonyítom" hozzáállás...

Egyáltalán nem erről van szó. Inkább azt próbálom bizonyítani, hogy attól, hogy olcsó, még nem biztos, hogy hulladék. Vagy láttál olyan, ahol azt mondtam, amit írtál? Azt viszont kivehetted a szövegemből, hogy az ár/érték arányban sokszor jobban jössz ki az olcsóbbal.
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#76 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 14. 17:01

Én elég sok ismerősnek raktam össze gépet, olcsó lapra. Egyik sem jött vissza, hogy problémája van. Azok szoktak visszajönni, akiknek valaki más rak össze valami hulladékot, és aztán engem hív, hogy csináljam meg mert nem megy.

Ami a saját tapasztalataimat illeti én sem vagyok szervizes tehát nem tudok többezerről nyilatkozni. De rengeteg márkás alkatrész és alaplap romlott el a környezetemben. Amelyik eleve korrektül működik ott nincs válogatás, hogy márkás vagy kevésbé márkás, vagy olcsó/drága. Bármelyik elromolhat. Egyébként a legtöbb problémám ASUS cuccokkal volt. Igaz ez talán annak is betudható, hogy egy időben elég sokat vettem olyat. De az ABIT sem büszkélkedhet, elég sok szar ABIT lapot is láttam. Egy dolog nem romlik el, amit nem veszel. Ha meg kéne neveznem egy híresebb márkát, hogy azzal még nem volt rossz tapasztalatom, akkor nagyon nehéz dolgom lenne. Csak olyat tudnék mondani, amilyennel még egyáltalán nem kerültem kapcsolatba.

Szerkesztette: Mumia 2004. 08. 14. 17:03 -kor

#77 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 15. 00:32

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 17:36

Na de ez már egy másik téma, jó lenne visszatérni, arra, hogy azok írjanak tapasztalatokat, akiknek a most kapható olcsóbb alaplakkal van ismerettségük. Pl nem tudom elhinni, hogy az L7S7A annyira lassú lenne, nincs más akinek volt olyanja?

annó egy 3dsmax-os összetett, hatalmas fájlt 6 perc 25 mp alatt nyitott meg az L7S7A2L-el, de az NF7-el 45 mp lett csak... ugyanúgy 10x220 MHz-en, 512 mega rammal, 9600XT->FireGL T2-vel... a rendszer többször is újra lett rakva, szóval nem egy omlófélben lévő winfoson múlott a dolog... nagyon stabil volt, de egyszerűen borzalmas volt a memkezelése... és ez nem nagyon múlhat hw hibán...
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)

#78 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 00:36

Idézet: PAraNoIA21 - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 22:04

Már megint elbeszélsz az érvek mellett ilyen hülye Suzukis hasonlatokkal...  :(  :p
Használati érték szempontjából nem feltétlenül jobb a drágább. A drágább lapokon olyan extrák is vannak, amik nem feltétlenül szükségesek egy mezei juzernek (IEE 1394, RAID stb). És a drágább deszkák általában ezért az extrák és a gyártó neve miatt kerülnek többe, nem pedig azért, mert sz@rok. Miből gondolod, hogy pl. az Asus által az olcsó szegmensbe gyártott alaplapok (AsRock) kevésbé jó alkatrészekből készülnek? Ugyanaz a gyártósor, ugyanaz a minőségellenőrzés stb, csak a chipkészlet (néha még az sem) más, valamint kevesebb extra szolgáltatása van a lapnak... És az így "megspórolt pénzen tudsz több ramot, vagy nagyobb procit rakni az adott gépbe..."
De ha már állandóan ezzel az autós hasonlattal jössz, megkockáztatom én is:
Drágább cucc: Volkswagen Passat, minden földi extrával (= drága alaplap) vs Skoda Oktavia RS 1.8-as turbófeltöltős motorral (=olcsóbb alaplap+több ram+nagyobb proci). Árban kb ugyanott vannak...  :p  :D

Látszik az autókhoz sem értesz... Passat földi extrákkal= Superb földi extrákkal... A Bora= Octavia... És ha tudni akarod, a Volkswagen csoportnnál úgy néz a gyengébb minőségű motort rakják Skodába, Seatba... a jók mennek Audiba, Volkswagenbe...  :p
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#79 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 00:37

Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 6:51

És milyen alaplapot vennél Excel, Word és internet használatra?? Egy negyvenezresezres deluxos ketyerét?? Nekem max bejött a pl. Biostar! A megmaradó lóvét inkább az otthoni gépemre költöm...
Jó Asrock tényleg nem kéne, de van az a bizonyos arany középút!

arra bőven elég  egy régi gép is...
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#80 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 00:38

Idézet: zotyesz - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 9:28

Csak azt is számold bele, hogy 2 hét, amíg a garban cserélik... ha szerencséd van kevesebb idő... és addig nincsen lapod...

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.