Használtam 2 hónapot - bedöglött. Boltba vissza, nagykerbe fel.
Nagyker ült rajta fél évet, mire küldtek egy újat, de a Smartkábelt közben elkeverték.
Utoljára ígéretet tettek, hogy megszerzik végre.
Kábel megjött - de tévedésből(?) nem a szervízbe vitték, hanem a boltba, ahol el is adták.
Utána sokadik ígéret, kábel meglesz, küldik egy másik szombathelyi cég autójával.
Ma ismét sokadik érdeklődés - kábel meg sem jött a beszállítótól, majd talán hétfőn.
Tehát kb. 2 hónap használat után több, mint fél évet töltött gariba a rackem - mivel nincsen kábel, használni sem tudom. A nagyker csak ígérget, de nem csinál semmi, én meg a kifizetett 30k HUF-omtól el is búcsúzhatok két okból is:
1, a Vipowernek ez a külső rackje sztem nagyon gagyi (ha ilyen kevés használat után tönkrement)
2, ha már ennyit ködösít a nagyker, minimális esélyt látok arra, hogy valaha is használni tudom a racket
Esetleg majd ilyen meséket találnak ki:
a, megrendeltük a kábelt Tajvanból, le is gyártották, el is küldték repülővel de a repülő sajnos lezuhant és a búvárok most szedik elő az óceán mélyéről
b, elküldték a kábelt, de a marslakók lecsaptak rá, mert pont ez az egy alkatrész hiányzott az űrhajójukból
c, bármi egyéb mese...amiknek kb. hasonló a valóságtartalma, mint amivel eddig etettek.
A kiskert nem akarom felnyomni a fogyasztóvédelemnél, mert sokat vásárolok ott és eddig mindig korrektek voltak árban is és garanciális szempontból is - nem is egyszer.
Na és a végére, csak hogy egy kis reklámot csináljak a nagykernek, mert megérdemli: a CHS-ről volt szó, ahonnét mind a mai napig NEM KAPTAM VISSZA A SMARTKÁBELEM!!!