HWSW Informatikai Kerekasztal: Garancia tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Garancia tapasztalatok átvert illetve elégedett vevők! Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 08. 13:54

Idézet: avman - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 14:36

nézd, lehet h szőröznének, miszerint, a kondenzátorok, nyák, memória típusa, hűtés gyártója eltér. ésatöbbi .de lehet, h nem. mert a műszakilag dilettáns és 20. században megragadt magyar bíróságokról beszélünk, a nőket elébb kiismerni, mint ezt a képződményt. ráadásul ilyen esetben megéri bárkinek is elmenni eddig pro és kontra? egy ideig farkasszemet néznek a felek, aztán aki előbb pislogja el magát, az veszt vagy játsszanak kő papír ollót, az is értelmesebb mint ilyenért pereskedni...

Az árkategóriában "egyező" vga-knál meg úgy általában számítástechnikai eszközöknél sztem  az esetek 90%-ában az alkatrészek gyártója és minősége megegyezik. Persze ilyenen már tényleg hülyeség pereskedni, mert az senkinek sem jó.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#642 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 13:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 13:39

De szép is lenne. Alaplapgyártónak mi köze, hogy Téged miért mekkora kár ért avagy sem? Mondjuk jobb helyeken nyilván beszámítják, meg újra lehet aktiválni, de a legtöbb szerződésben az van, ha nem műxik a telefonod, aztán 200milliót buktál, az ígyjárás, ha kocsid pukkan le, nem érsz oda időben, akkor ígyjárás, meg tovább.

A kártérítés a hibás teljesítés egyik jogkövetkezménye, jótállási igény érvényesítésén kívül, (vagy inkább mellett) a fogyasztó kárának megtérítését is érvényesítheti a kártérítés szabályai szerint.

#643 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 13:59

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 13:52

Ahogy látom a kereskedő minőségellenőrzési kötelezettségéről ma már nem fogok infót kapni, pedig érdekelt volna a dolog.

Kaptál, más kérdés, hogy eddig sem néztél utána!

#644 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 08. 14:08

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 14:56

A kártérítés a hibás teljesítés egyik jogkövetkezménye, jótállási igény érvényesítésén kívül, (vagy inkább mellett) a fogyasztó kárának megtérítését is érvényesítheti a kártérítés szabályai szerint.

Oszt azok meg mik?
Make love not Wor.

#645 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 10. 08. 14:10

az a baj, h sokszor elviekről beszélünk. aztán, ha megnézzük, akkor a nyílegyenesen értelmezhető esetekben is sokszor születik a másodfokon az elsőtől homlokegyenest eltérő ítélet, h aztán az LB egy harmadik félét hozzon. és sajnos azért akad olyan is (hálistennek sztem kevés, de akad), ami lehet h a jog szerint megállja a helyét, de az ember természetes igazságérzéke hevesen tiltakozik ellene.  én azt mondom, ritkán éri meg pereskedni ebben az országban és ha lehet akkor érdemesebb bevállalni olyan kompromisszumot, h megelégszik az ember kárenyhítéssel, és eláll a teljes kártérítési követeléstől (furcsa fintor, h az egyetlen vagyok közel s távol, aki ma küldött el egy hibás teljesítés miatti fizetési felszólítást, de ezt is csak azért, mert a kereskedő 1 hete nem áll szóba velem, így nem sok vacillálni meg tárgyalgatni, egyezkedni valóm maradt)

Szerkesztette: avman 2007. 10. 08. 14:11 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#646 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 14:12

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 14:38

Én személy szerint azt mondom, hogy főszabály szerint a fogyasztó joga eldönteni, hogy kicserélést érvényesít, vagy kijavítást érvényesít.
hm.. ez erdekes. azaz en mint fogyaszto megkothetem a kereskedo kezet, hogy marpedig o javitsa? vagy marpedig o cserelje meg akkor is, ha javitani tudna?

biztos vagy ebben?

Idézet

Aztán, ha kicserélést érvényesít és a kötelezett nem tud ugyanolyan új terméket adni, akkor elállhat.
tovabbra is ertem, hogy ez az allaspontod, de tovabbra sem hoztal e melle jogszabalyi hatteret!

Idézet

A kereskedőnek lehet abban igaza, hogy neki ez veszteségként jelentkezhet, de ez nem korlátozza a fogyasztót a jogának gyakorlásában. Remélem érthető, hogy mi a különbség vkinek az igaza és ugyanannak a vkinek a joga között.
persze, hogy ertheto. de az is vilagos, hogy a fogyasztovedelem nem egyoldaluan a fogyaszto erdekeit vedi, hanem kozosen probal erdekeket nezi. peldaul eloirja, hogy csak akkor jar vissza a penz, ha se kicserelni, se javitani nem lehet. azaz a fogyaszto jogait is korlatozza, mikozben a kereskedonak ad plusz jogokat.

ebben a megvilagitasban kell -- szerintem -- szemlelni a jobbra valo cseret is: az az azonos kicsereles illetve javitashoz kepest nem von el a vevotol feleslegesen jogokat, de a kereskedonek ad tobb lehetoseget, ami egyaltalan nem ellentetes az adott torveny szemleletevel! szerintem a torvenyhozoi akarattal ellentetes az, hogy a szamitastechnikaban csokkennek az arak mikozben hatalmas a termekfluktuacio, igy ezt ki lehet jatszani.

normal termek eseten a mainal inflacioval kevesebb visszakapott penz normalis, mert a vevo kozben honapokig/evekig hasznalta. es ugyancsak termeszetes, hogy a vevo elfogadja a jobbra cseret, hiszen nem tud nyerni a visszakapott penzen. itt viszont igen...
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#647 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 14:14

Idézet: avman - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 15:10

én azt mondom, ritkán éri meg pereskedni ebben az országban és ha lehet akkor érdemesebb bevállalni olyan

Én is azt mondtam mindig, csak az ügyvédfélék biztatják arra az embert. Egészen a másodfokig, majd szétteszik a kezüket, mert ilyen picire közel jártunk, de sajna most az egyszer nem jött be, blábláblá. Hülyeség az egész, főleg ilyen 10ezer pénzek miatt, sajna ez van. Aztán mikor a bíróság bekéri a júzerrel folytatott összes levelezésem, amit fél nap alatt nyomtatok ki, meg kommentáljam? Napok mennek el vele, akkor még kevésbé sem biztos, hogy megnyerem. Napok alatt inkább lóvét termelek, oszt hagyom a vérbe a sportból nem fizetőket, meg mellédumálásokat.
Make love not Wor.

#648 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 14:18

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 14:12

hm.. ez erdekes. azaz en mint fogyaszto megkothetem a kereskedo kezet, hogy marpedig o javitsa? vagy marpedig o cserelje meg akkor is, ha javitani tudna?

biztos vagy ebben?

Ha Te megköveteled, hogy hozzászólásaimat korábbiakkal együtt értelmezzem, akkor úgy gondolom én is megkérhetlek, hogy így tegyél. Korábban elmondtam, méghozzá elég szájbarágósan, hogy milyen feltételek mellett kérheti a fogyasztó a kijavítást, a kicserélést. Légyszíves ne rabold ezzel feleslegesen az időmet! Köszi!

#649 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 14:18

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 15:12

tovabbra is ertem, hogy ez az allaspontod, de tovabbra sem hoztal e melle jogszabalyi hatteret!

mivel te kételkedsz egy állításban, talán neked kellene érveket felhozni.
ptk
248. §
305. § - 314. §
találj már benne valami arra utalót, és vágd ide, h a vevőnek kötelező elfogadni jobbat, ha nem tudják javítani.
http://net.jogtar.hu...cid=95900004.TV
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#650 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 14:23

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 12:54

gratulalok, Te nyerted meg a funkcionalis diszlekcia cimet. amirol en irtam, az az, amikor karpotolja. hiszen oszerinte jobb termeket kap!

"ertem". tehat ha van egy jo vga kartyam, de nekem most eppen autora vagy gyerektartasra kell a penz, akkor vigyem vissza a kereskedonek? vagy ha ez tul eles. ha elromlik, de ugyanolyanra tudna cserelni a bolt, akkor en megis kerhetnem a penzt?

Teljesen kiforgatod, amit a másik ír.

Természetesen az egész előző írásom arra támaszkodott, hogy a vásárolt dolog nem a vevő hibájából ment tönkre, ergo jogos szavatossági igénnyel élhet és nincs a boltban ugyanolyan termék. Ilyen előzmények után fusd át újra az írást és ne 2 soronként forgasd ki.

Nyilvánvaló, ha van ugyanolyan, akkor azt kell elfogadnia, hiába kéne a lé másra. Helyesebben akkor is áttérhet egy másik szavatossági jogra: kérheti az eredeti vételárat, de ami kára (különbözet) van a kereskedőnek abból, hogy pénzvisszafizetés volt lehetséges csere helyett, azt a vevőnek meg kell térítenie.

Gyári számnak nem kell azonosnak lennie, nem is lehet, mert lehetetlen. Az hogy milyen kritériumok mentén számít ugyanolyannak, az a szerződésből derül ki mindig a konkrét esetben. Általánosságban nehéz megmondani az ismérveket.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#651 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 14:23

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 15:14

Napok mennek el vele, akkor még kevésbé sem biztos, hogy megnyerem. Napok alatt inkább lóvét termelek, oszt hagyom a vérbe a sportból nem fizetőket, meg mellédumálásoka

hmm. legközelebb veled biznicelek  :Đ. megy a fizetési felszólítás, h merkülönben a házadat is is perelem asszonyostul, te meg szépen perkálod a lét. hijnye beh jó is lesz... :kezétdörzsöli: :Đ

#652 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 14:31

Idézet: avman - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 15:23

hmm. legközelebb veled biznicelek  :Đ. megy a fizetési felszólítás, h merkülönben a házadat is is perelem

Fordítva szokott lenni, én szó nélkül adok bármit, vagy lét vissza, oszt hagyjanak békén a nyűgös júzerek. Csak nem éppen Pixmania árakon dolgozom, ezt is tessék belekalkulálni, oszt még ilyen is van aki a melót/anyagot nem fizeti ki, nahh, azt kefélhetem.
Make love not Wor.

#653 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 14:38

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 14:59

Kaptál, más kérdés, hogy eddig sem néztél utána!

Linkeld már be légyszives a hsz-ed amiben leírod. Utána fogok nézni amúgy, csak ma nemnagyon van erre időm. Konkrét jogszabály érdekel amúgy.

ERRE gondoltál? Ha igen, akkor ez egy neszesemmi fogdmegjól válasz volt.

Szerkesztette: lordrolee 2007. 10. 08. 14:52 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#654 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 14:40

Idézet: avman - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 15:18

mivel te kételkedsz egy állításban, talán neked kellene érveket felhozni.
allitas all allitassal szemben, tehat mindket fel koteles erveket hozni.

en amugy egy csomo ervet hoztam, nem tunt fel? csak azok nem konkret jogszabalyi helyekre tamaszkodtak, igy en nem hozhatok konkret jogszabalyi idezeseket erveim alatamasztasara.

Idézet

ptk
248. §
305. § - 314. §
találj már benne valami arra utalót, és vágd ide, h a vevőnek kötelező elfogadni jobbat, ha nem tudják javítani.
nos valoban nincs. de az ellenkezojerol sincs benne egy arva szo sem! semmit sem mond arrol, hogy mit jelent a "kicsereles"! ettol nem lettem okosabb.

vilagos, hogy a kicsereles nem okozhat kart a vevonek. no de a jobbra csereles sem okoz kart neki. ergo a jobbra csereles a fenti kicsereles kategoriaja az en szememben, igy tokeletesen megfelel ennek a jogszabalyi helynek.
a forum ma:

#655 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 14:48

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 15:23

Teljesen kiforgatod, amit a másik ír.
maximum azert tettem ehhez hasonlokat, hogy ramutassak erveid belso szerkezetenek hianyossagaira. nem masert!

Idézet

Természetesen az egész előző írásom arra támaszkodott, hogy a vásárolt dolog nem a vevő hibájából ment tönkre, ergo jogos szavatossági igénnyel élhet és nincs a boltban ugyanolyan termék. Ilyen előzmények után fusd át újra az írást és ne 2 soronként forgasd ki.
en is errol beszeltem, es igy valaszoltam eddig is.

Idézet

Nyilvánvaló, ha van ugyanolyan, akkor azt kell elfogadnia, hiába kéne a lé másra.
szerintem is. (lasd jelzesemet a koltoi kerdesrol!) azonban szamomra az is nyilvanvalo, hogy a jobbra cseret is el kell fogadnia. hozzaszolasodban azt nem ertettem, hogy a ketto hol valik el egymastol. miert kell az egyiket elfogadnia, es miert nem kell a masikat?

Idézet

Gyári számnak nem kell azonosnak lennie, nem is lehet, mert lehetetlen.
persze. de pont ez veti fel a kerdest: minek kell azonosnak lennie, es minek nem? miert nem kell a gyariszamnak azonosnak lennie, es miert kell a konkret tipusnak?

Idézet

Az hogy milyen kritériumok mentén számít ugyanolyannak, az a szerződésből derül ki mindig a konkrét esetben.
O szent egyugyuseg! (mar bocsanat..) egy szamlarol, hogy vettem egy 120G-as Samsung winchestert ilyen es ilyen gyari szammal 3 ev garanciaval mi derul ki? hol derul ki rola, hogy mi szamit ugyanolyannak? miert kotelezo a Samsung markat tartani (miert nem jo a Hitachi), es hol derul ki rola, hogy a 120G is azonos kategoria kepzo? mikozben persze a gyari szam nem az.

gyari szamot lehetetlen azonosra cserelni -- irod --, no de lehetetlen 120G-as winchestert is beszerezni 2 ev 11 honappal kesobb. miert erosebb az egyik lehetetlen mint a masik?

Idézet

Általánosságban nehéz megmondani az ismérveket.
en ajanlottam erre egy jo modszert: mondja meg a vevo, hogy szamara mik a minimum feltetelek. ha a kereskedo ezt tudja teljesiteni, akkor marpedig ne kelljen visszaadnia a penzt. Ti azt mondjatok, hogy ez nem igy megy. en meg nem ertem, hogy a) miert?; b) hol van ez leirva?
a forum ma:

#656 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 15:13

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 15:48

egy szamlarol, hogy vettem egy 120G-as Samsung winchestert ilyen es ilyen gyari szammal 3 ev garanciaval mi derul ki? hol derul ki rola, hogy mi szamit ugyanolyannak? miert kotelezo a Samsung markat tartani (miert nem jo a Hitachi), es hol derul ki rola, hogy a 120G is azonos kategoria kepzo? mikozben persze a gyari szam nem az.

Ráadásul az én számláimon elég gyakran "számítógép konfiguráció" vagy csak simán "VGA kártya" vagy "merevlemezes meghajtó" szerepel, minek vegyek fel mindent az árutörzsbe, ha csak egyszeri alkalom. Árát átírom aktuálisra, aztán hadszóljon, néha megjegyzésbe gyári szám, és/vagy gari, gépnél esetleg az alap összetevők. De évi 200 konfigig még emlékezni lehet az összesre, mi van benne :-)
Make love not Wor.

#657 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 15:51

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 15:48

szerintem is. (lasd jelzesemet a koltoi kerdesrol!) azonban szamomra az is nyilvanvalo, hogy a jobbra cseret is el kell fogadnia. hozzaszolasodban azt nem ertettem, hogy a ketto hol valik el egymastol. miert kell az egyiket elfogadnia, es miert nem kell a masikat?

Még mindig nem érted az írásom. Olvassad el azt az ominózus hozzászólást harmadszor is  ;)

Ott véted el, hogy formalogikailag gondolkodsz: ha az ugyanolyat (egyenlőt) el kell fogadnia, akkor a jobbat (többet) is.

Ezt a mechanikus logikát az emberi viszonyok jogi szabályozása töri meg. Attól, hogy el kell fogadnia az ugyanolyat (ez a szabály a kereskedőt védi), jogilag nem következik, hogy a jobbat is (mert ez a szabály jogilag túlzottan védené a kereskedőt, sértené a másik felet).

Az ugyanolyanság: ismétlem, nem lehet pontos ismérveket megjelölni, ami szerint jogilag ugyanolyan. A konkrét szerződést és a konkrét szituációt kell nézni. Amit Jahno írt, hogy a szerződésben (az azt tanúsító számlán) egyszerűen csak "számítógép konfiguráció" van, nem azt vonja természetszerűleg maga után, hogy csere esetén az bármilyen másik konfigurációra lehet cserélni. Mondjuk nem is kell, mert ilyen gyűjtőkategóriás dolgoknál csak alkatrészt szoktak cserélni. Ha "VGA kártya" van írva, ez a pontatlanság akkor sem jelenti azt, hogy bármilyen kártyára lehet cserélni, mert a szerződés nem konkrét. Nyilván érték és szakmai szempontok is bejátszanak. Az ilyen esetek nem is fordulhatnának elő, mert

Idézet: az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) korm. rendelet

3. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztónak a fogyasztási cikkel együtt - külön kérés nélkül - jótállási jegyet átadni.
(2) A jótállási jegyet közérthetően és egyértelműen, magyar nyelven kell megfogalmazni.
(3) A jótállási jegyen fel kell tüntetni:
a) a forgalmazó nevét és címét,
b) a fogyasztási cikk megnevezését, típusát, gyártási számát, továbbá - ahol alkalmazható - azonosításra alkalmas részeinek meghatározását,
...

Ha írásban csak valami általános dolog kerül megjelölésre, és a fenti rendelet sem vonatkozik rá, mert nem kötelező, hanem önkéntes jótállás, akkor sem csak az írás számít. A szerződésnek lehetnek szóbeli részei is. Megint más, hogy a szóbeli részeket önmagukban lehetetlen bizonyítani, de azért lehet rájuk következtetni a bizonyítási eljárásban. Ennek a nehézségnek a kivédésére:

Idézet: a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény

248. § (3) Fogyasztói szerződés esetében a jótállási nyilatkozatnak tartalmaznia kell a jótállás kötelezettjének nevét és címét, a jótállás tartalmát, időtartamát, területi hatályát és a belőle eredő jogok érvényesítésének módját; utalnia kell továbbá arra, hogy a jótállás a fogyasztónak a törvényből eredő jogait nem érinti. A jótállási nyilatkozatot a fogyasztó kérésére írásban vagy más maradandó eszközzel rögzíteni kell, és a fogyasztó rendelkezésére kell bocsátani. ...

Felmerülhet eset, hogy nem is jótállásról van szó, hanem szokványos, nem fogyasztói kellékszavatosságról, még írás sem készül a boltolásról (ami adózási aggályokat vet fel), akkor is el lehet igazodni. A szakmai (műszaki paraméterek) és értékviszonyok (dolog ára) és a jelenlegi készlet (nincs olyan árfekvésű, tudású raktáron, nem is lesz) sokszor eligazít. Az is elméleti, hogy jobbat kínálnak fel csereként, mert a jobb általában drágább és az a boltnak nem éri meg.

Ezért elméleti ez a "honnan-meddig ugyanolyan" vita. A gyakorlatban a konkrét szituáció azonnal tisztázza lehet-e ugyanolyanra cserélni, az előbb felsorolt jogi sziták valamelyikén fennmarad az ügy.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#658 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 15:56

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 15:40

vilagos, hogy a kicsereles nem okozhat kart a vevonek. no de a jobbra csereles sem okoz kart neki. ergo a jobbra csereles a fenti kicsereles kategoriaja az en szememben, igy tokeletesen megfelel ennek a jogszabalyi helynek.

na így már összeállt, és ebben  van logika. egyébként valami ilyesmire én is céloztam már  itt, miszerint polgári perben azt is nézhetik, h van-e valós anyagi vagy erkölcsi és egyéb kár. akár egy ilyen cserénél is. egy ámerikai típpússú esküdtszéken vizionálom működését , beviszi a gépet a felperesnek egy felkent szagértő, nyomja a 3dmarkot meg a  játék timedemo teszteket, kis grafikonokat is hoz, h tessenek nézni, ez ugyanaz, csak a csomagolása más. esküdöttszék meg húúú meg áhh meg színesszagos...  :Đ
de dunsztom sincs, h folyna ez itthon.
azért vegyük már észre, h túlképp mekkora elméleti síkú grandpitiség kapcsán megyünk megint ölre és fektetünk elméletgyártásba energiát. :D
inkább dugjuk össze a fejünket és nézzük az évszázad hókuszpókuszát, azaz miért vagy miért nem és akkor hogyan adható egy évnél kevesebb jótállás arra a fránya projektorlámpára, ami fődarabként bele van építve odabelenekiabba, nem külön csomagolják, mint egy kellékanyagot, nincs külön doboza, gyári száma, anyakönyvi kivonata, szabványa, izója, mizója, mazoja.
mert ez nekem mostanság erősen szekszuálja csőröcskémet  :Đ
(tekintsünk el attól, h a lánc végén ki és mikor szív, meg a gyártó azt mondta mertcsak, csak az érvek és hideg tények, épkézláb indokokkal) 

Szerkesztette: avman 2007. 10. 08. 15:58 -kor

#659 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 16:00

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 16:51

Ott véted el, hogy formalogikailag gondolkodsz: ha az ugyanolyat (egyenlőt) el kell fogadnia, akkor a jobbat (többet) is.

igen. ez ezert suketek vakok es vilagtalanok harca mert a formallogika merkozik a polgari joggal. a jogi oldal ignoralja a formallogikat, a formallogika partjan allo oldal meg a jogot :D

Szerkesztette: SFIJ 2007. 10. 08. 16:04 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#660 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 16:02

Idézet: avman - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 16:56

na így már összeállt, és ebben  van logika. egyébként valami ilyesmire én is céloztam már  itt, miszerint polgári perben azt is nézhetik, h van-e valós anyagi vagy erkölcsi és egyéb kár. akár egy ilyen cserénél is. egy ámerikai típpússú esküdtszéken vizionálom működését , beviszi a gépet a felperesnek egy felkent szagértő, nyomja a 3dmarkot meg a  játék timedemo teszteket, kis grafikonokat is hoz, h tessenek nézni, ez ugyanaz, csak a csomagolása más. esküdöttszék meg húúú meg áhh meg színesszagos...  :Đ

Ez jol hangzik, de ezt en mar bebuktam captain crash-sel szemben a Maksis topikban a kogencia miatt (legalabbis szerinte) :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »