Idézet: FJ_FoX - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 16:35
Udv,
omnibus mint legelterjettebb?

vegulis van ket installaciojuk(duna es tv2) de ebbol ha jol tudom a tv2 egy regebbi verzio (talan a hollandoktol szereztek), mert sok problemajuk volt.
Haat mivel mas nemnagyon vanik ertekelheto, nemnagyon tok mast mondani.
A legelterjettebb manapsag a standard pc nagyobb hattertaral, composite kimenettel es valami egyszerubb adaslebony szoftverrel. A rendes broadcast rendszer toredekebbol kihozhato.
igen, ez a tescogazdasagos hozzaallas. a lajtatol keletre ez a method mondjuk egy kis varosi tv esetere oke.
AH, ha jol tudom az kulon csoda volt amikor vegre SDI-t tudott fogadni a codecekrol, tole varni hogy vegre ac3-t meg HD sugarazzon az kicsit optimista hozzaallas.
A kemeim azt jelentettek, hogy az AH DVB muxerei, meg az antenna digital is tud(na) ASI-t fogadni, ha kapna.
A 10 milliard keves lesz mindharom tv tarsasagnak, talan egy atalakitasat fedezne HD-re. Az mtv-nek teljesen elavult a rendszere, tobb studioja is analog. Bar mindig belekezdenek egy nagy fejlesztesbe, sosincs ra penz, hogy teljesen vegig vigyek. Az rtl most epitett fel egy teljes szekhazat, nem valoszinu, hogy az egeszet csak ugy kidobbjak. Tv2 majdnem ugyanebbe a cipoben jar.
nem gondoltam, hogy ennyire rossz a helyzet, mar ami a digitalizaciot illeti.
Az elso HD adast valoszinuleg a sport1-2 fogja addni magyarorszagon, erre meg egy nagyobb osszeget is hajlando vagyok feltenni.

A nagy orszagos tv-k meg 2-3 ev kessesel fogja kovetni oket.
FJ
Igen ezt igertek, meg aztis, hogy a focivb mar HD-ben fog menni. aztan megse