The Elder Scrolls IV
Elküldve: 2006. 04. 11. 19:15
Tuljutottam, viszont most meg az a gond, hogy a brumai kapitannyal kellene beszelnem az idegenrol a varosban, de a topicja nem valt aranyra, csak a regi hulyesegeit hajtogatja.
Pedig a zold nyil ot jelzi, es a naplo is azt irja, hogy beszeljek vele.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2006. 04. 11. 19:19
Idézet: Frosty - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 18:13
Engine nem témogatja Z cullingot ezért a nem látható pixeleket is kiszámoltatja. x1900-al is nyaldossa ~20fps-t bazi füves részen.
Nevetséges!Vagy inkább siralmas?!
Nem lesz ehhez valami javítás?
Elküldve: 2006. 04. 11. 19:24
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 18:15
Tuljutottam, viszont most meg az a gond, hogy a brumai kapitannyal kellene beszelnem az idegenrol a varosban, de a topicja nem valt aranyra, csak a regi hulyesegeit hajtogatja.
Pedig a zold nyil ot jelzi, es a naplo is azt irja, hogy beszeljek vele. 
Szerintem tölts újra egy picivel előbbi állást.
Amúgy ^Sunrise^ te még csak most kezdted el a játékot ,vagy csak a főszálat húztad idáig?
Szerkesztette: chris77 2006. 04. 11. 19:27 -kor
Elküldve: 2006. 04. 11. 19:31
Idézet: chris77 - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 20:24
Szerintem tölts újra egy picivel előbbi állást.
Amúgy ^Sunrise^ te még csak most kezdted el a játékot ,vagy csak a főszálat húztad idáig?
Elorebb nincs, csak Autosave, meg Quicksave van.....
Nem, nekem ez mar kb a 10. karakterem, csak ez az elso amelyikkel eljutottam a foszallal idaig. :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Elküldve: 2006. 04. 11. 19:35
^Sunrise^ most kezdte-e el?
Már régóta nyomja. 
Lehet, hogy még tenni kellene valamit. Már régen jártam ott. Most nagyban benne vagyok a Mage's és a Fighter's Guild küldetésekben.
Esetleg az "Oblivion crysis" opció van? Talán arra kell kattintani. Kérdezz végig mindent, hátha mond valamit, de valami shrine-nál lesznek, asszem'.
Ja, és gratula a 8000-hez.
Lehet, hogy még tenni kellene valamit. Már régen jártam ott. Most nagyban benne vagyok a Mage's és a Fighter's Guild küldetésekben.
Ja, és gratula a 8000-hez.
Szerkesztette: Necros 2006. 04. 11. 19:40 -kor
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 04. 11. 19:49
Shrine meg az elso spy megvan az nem gond, hanem a masodik... Sot ott is csak az idiota kapitannyal vannak gondok aki nem hajlando beszelni.. 
Egyebkent ez a legnagyobb gondja a jateknak, a baromi sz*r scripteles... Tolvajkuldik kozul az egyik szinten ilyen, nalam vannak a quest itemek, nem is engedi kidobni oket, de akihez vinni kell, nem latja, hogy nalam van. Vagy a harcosoknal a will-o-wisp-es cave, a zold nyil mutat egy helyre, de nincs ott semmi.
Es a forumot elnezve a magyar PiszkosFred-eknel, nem csak nalam jatszotta el ezeket.
Egyebkent ez a legnagyobb gondja a jateknak, a baromi sz*r scripteles... Tolvajkuldik kozul az egyik szinten ilyen, nalam vannak a quest itemek, nem is engedi kidobni oket, de akihez vinni kell, nem latja, hogy nalam van. Vagy a harcosoknal a will-o-wisp-es cave, a zold nyil mutat egy helyre, de nincs ott semmi.
Elküldve: 2006. 04. 11. 19:51
Elküldve: 2006. 04. 11. 20:04
Nézz be a Társalgóba is. 
SPOILER!!!
Amúgy itt a konkrét megoldás. Ennél pontosabban én sem tudom elmondani. Én rátörtem a házában Jearl-re, úgy emlékszek.
SPOILER!!!
Amúgy itt a konkrét megoldás. Ennél pontosabban én sem tudom elmondani. Én rátörtem a házában Jearl-re, úgy emlékszek.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 04. 11. 20:11
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 20:49
Shrine meg az elso spy megvan az nem gond, hanem a masodik... Sot ott is csak az idiota kapitannyal vannak gondok aki nem hajlando beszelni.. 
Es a forumot elnezve a magyar PiszkosFred-eknel, nem csak nalam jatszotta el ezeket. 
Az egyik a shrine-nál van, a másik pedig a brumai kapuban (clode temple felé) vár, ha beszéltél a kapitánnyal, de ha ott nem találod, akkor a házában, vagy a város alatti cave-ben keressd! A kapitány pont azt mondja, hogy ő még nem tud semmi ilyesmiről (mármint kémtevékenységről) a városban...
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-
ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe
-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-
ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe
Elküldve: 2006. 04. 11. 23:19
Will-o-Wisp -eket hogy tudnam megolni, ha nem varazslo vagyok?
Kard nem fog rajtuk, egyedul valami alap tuz labdam van, de az ugylatszik nem hat rajuk... valami tipp, megis hogy szerezhetnem meg toluk ami kell az Azura Shrine-hoz?
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2006. 04. 11. 23:23
az alap tűzlabda jó lesz
én is csak szenvedek a harcosommal ellenük
én is csak szenvedek a harcosommal ellenük
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 04. 11. 23:53
Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 23:19
Will-o-Wisp -eket hogy tudnam megolni, ha nem varazslo vagyok?
Kard nem fog rajtuk, egyedul valami alap tuz labdam van, de az ugylatszik nem hat rajuk... valami tipp, megis hogy szerezhetnem meg toluk ami kell az Azura Shrine-hoz?
Will-o-the-Wisp
Típusa: Creature
Level 9
Health 220
Magicka 100
Fatigue 205
Combat Skill 65
Magic Skilll 100
Stealth Skill 15
Támadása: Magic Only
Lelkének értéke: Common
Milyen fegyvereket használ:Nem használ
Távolsági varázslatai: Mind Numb (Absorb Health , Absorb Magicka , Damage intelligence, damage willpower)
Közelharci varázslatai: Wrack (Absorb Health , Absorb Magicka )
Képességei, amire figyelni kell: Immune to Normal weapons, Immune to Disease, Immune to Paralysis, Immune to Poison
Gyengeségei, amit ki lehet használni: Nincs
Hát fegyverrel necces lesz. Tegyél rá enchantot, vagy használj scrollokból spelleket, ha nem vagy egy varázsló típus.
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]
Elküldve: 2006. 04. 12. 00:36
Thx! Vegulis az alap tuzlabdaval lekaptam... de ugylatom ebben a jatekban nagyon kell tapolni a varazslatokra is. Most csuktam be a masodik Oblivion gatet Brumanal (talaltam egyet annal a banyanal is, ahol az 5 vampire-t kikell nyirni az Azura Shrine kuldetesben... de oda nem volt kedvem bemenni... raer az.)
Most par fast travels kovetkezik, illetve a varosok, ahova eloszor megyek oda jo hosszu lovaglas... de ezt mar holnap (szoval alvas utan) mert a lovaglas kicsit uncsi...
Most par fast travels kovetkezik, illetve a varosok, ahova eloszor megyek oda jo hosszu lovaglas... de ezt mar holnap (szoval alvas utan) mert a lovaglas kicsit uncsi...
Elküldve: 2006. 04. 12. 01:26
Igen, nagyon kell a varázslatra is tápolni. Ha nincs kedvem vesződni a harccal, akkor 2-3 Flame Touch (vagy mi) és megfeküdt az ellen, úgy, hogy hozzám sem ért.
De vannak még poén varázslatok. Nekem már megvan a Chain Lightning-nak megfelelő cucc. Egy kis trükkel az egyik küldetésben meg lehet szerezni.
Elküldve: 2006. 04. 12. 01:45
Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 0:36
Thx! Vegulis az alap tuzlabdaval lekaptam... de ugylatom ebben a jatekban nagyon kell tapolni a varazslatokra is.
Ahogy nézzük. Hiába van harcosként brutál varázslatod, nem lesz manád ellőni (kevés intelligencia + kevés skill értékek a mágia osztályoknál = kevés mana, és a varázslat sokba fog kerülni). Szóval lehet hogy néha scrollok jobban használhatóak. De leginkább enchantra, és mérgekre lehet ilyenkor számítani. Két enchantolt karddal (shock az egyik, meg szabadon választott sebzés a másikon) már lehet aprítani, ellenféltől függően váltogatva. Jó dolog a mágia, de ha nem készül rá a karakter, magasabb szintű, igazán kemény értékekkel rendelkező varázslatot nem lesz képes egy harcos ellőni. Vagy ha igen, trükközve, és max egyszer.
De mágikus fegyverekkel, soksok resisttel és constant shield-del, nincs ellenfeled;] Vagy legalábbis a medvéket leszámítva te vagy a nyerő...
[ www.elderscrolls.hu ]
Elküldve: 2006. 04. 12. 04:28
"Harcra fel!" üzemmód:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
"Lopakodó" üzemmód:

Ez a kicsikém. Még csak 15. szintű, mert túl sokat töltök otthoni sétálgatással, lakberendezéssel, úszkálással (megnyitottam az anvili strandot), meg egyebekkel... Kissé hanyagolom a küldetéseket, unaom a tápolást, csak játszogatok, de ezekkel a felszerelésekkel elég jól boldogulok, bár harcos/tolvaj lévén ezek a kis izék nekem is fejtörést okoznak. Sem a vadak, sem a dremorák, sem a minotauruszok, de ezek a will o wisp-ek igen.
Amúgy engem csak az bosszant a játékban, hogy miután találtam ezüst cuccost, nem sokkal később találtam törpe, majd egy labirintussal odébb elf, meg ebony cuccokat. Vagyis már a törpét sem használtam, és az elfet is csak addig, amíg le nem henteltem a labirintust irányító muksót, akinek véletlenül mégjobb cuccai voltak
Szóval felesleges volt ennyifélét csinálni, ha ki sem használhatom...
Nálatok jobban néz ki, de enkem így is tetszik. Egy kis hegyi túra

"Lopakodó" üzemmód:

Ez a kicsikém. Még csak 15. szintű, mert túl sokat töltök otthoni sétálgatással, lakberendezéssel, úszkálással (megnyitottam az anvili strandot), meg egyebekkel... Kissé hanyagolom a küldetéseket, unaom a tápolást, csak játszogatok, de ezekkel a felszerelésekkel elég jól boldogulok, bár harcos/tolvaj lévén ezek a kis izék nekem is fejtörést okoznak. Sem a vadak, sem a dremorák, sem a minotauruszok, de ezek a will o wisp-ek igen.
Amúgy engem csak az bosszant a játékban, hogy miután találtam ezüst cuccost, nem sokkal később találtam törpe, majd egy labirintussal odébb elf, meg ebony cuccokat. Vagyis már a törpét sem használtam, és az elfet is csak addig, amíg le nem henteltem a labirintust irányító muksót, akinek véletlenül mégjobb cuccai voltak
Szóval felesleges volt ennyifélét csinálni, ha ki sem használhatom...
Nálatok jobban néz ki, de enkem így is tetszik. Egy kis hegyi túra

Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-
-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-
Elküldve: 2006. 04. 12. 09:41
Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 2:45
Ahogy nézzük. Hiába van harcosként brutál varázslatod, nem lesz manád ellőni (kevés intelligencia + kevés skill értékek a mágia osztályoknál = kevés mana, és a varázslat sokba fog kerülni). Szóval lehet hogy néha scrollok jobban használhatóak. De leginkább enchantra, és mérgekre lehet ilyenkor számítani. Két enchantolt karddal (shock az egyik, meg szabadon választott sebzés a másikon) már lehet aprítani, ellenféltől függően váltogatva. Jó dolog a mágia, de ha nem készül rá a karakter, magasabb szintű, igazán kemény értékekkel rendelkező varázslatot nem lesz képes egy harcos ellőni. Vagy ha igen, trükközve, és max egyszer.
De mágikus fegyverekkel, soksok resisttel és constant shield-del, nincs ellenfeled;] Vagy legalábbis a medvéket leszámítva te vagy a nyerő...
Hat en joool befurodtem... olvasas nelkul megvettem 2 varazslatot...
Meg csak lvl5 vagyok, most zartam be a brumai kaput... eloszor leszeretnem tudni a foszalat, es utana szabadon boklaszni. Amit nagyon nem szeretek, hogyha az utcan hallok valamit questet, eselyem sincs ignoralni... tiszta kaosz mar most a jegyzetfuzetem, es nehez megtalalni a tenyleg fontos dolgokat, nomeg a foszalat.
Elküldve: 2006. 04. 12. 09:49
Fene vinne el a sebzest, csak nem akar noni.
Van mar kimaxolt Blade skillem (111), az erom is 80 korul mozog, de a sebzes torpe hosszukarddal meg csak 9. Elf hosszukarddal 10, de az nem magikus.
Elküldve: 2006. 04. 12. 10:11
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 10:49
Fene vinne el a sebzest, csak nem akar noni.
Van mar kimaxolt Blade skillem (111), az erom is 80 korul mozog, de a sebzes torpe hosszukarddal meg csak 9. Elf hosszukarddal 10, de az nem magikus. 
Hmm, én 28-at vagy 29-et sebzek Daedric Longsword (of Destruction)-nel. A blade skillem tán 100 meg az erőm is.
Elküldve: 2006. 04. 12. 11:30
Van valami hatranya, ha nem csukogatom be az Oblivion kapukat ahogy megtalalom oket, hanem haladok a kuldetesekkel?

Súgó
A téma zárva.