HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2521 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:15

Tuljutottam, viszont most meg az a gond, hogy a brumai kapitannyal kellene beszelnem az idegenrol a varosban, de a topicja nem valt aranyra, csak a regi hulyesegeit hajtogatja. :) Pedig a zold nyil ot jelzi, es a naplo is azt irja, hogy beszeljek vele. :(
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2522 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:19

Idézet: Frosty - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 18:13

Engine nem témogatja Z cullingot ezért a nem látható pixeleket is kiszámoltatja. x1900-al is nyaldossa ~20fps-t bazi füves részen.

Nevetséges!Vagy inkább siralmas?!

Nem lesz ehhez valami javítás?

#2523 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:24

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 18:15

Tuljutottam, viszont most meg az a gond, hogy a brumai kapitannyal kellene beszelnem az idegenrol a varosban, de a topicja nem valt aranyra, csak a regi hulyesegeit hajtogatja. :) Pedig a zold nyil ot jelzi, es a naplo is azt irja, hogy beszeljek vele. :(

Szerintem tölts újra egy picivel előbbi állást.

Amúgy ^Sunrise^ te még csak most kezdted el a játékot ,vagy csak a főszálat húztad idáig?

Szerkesztette: chris77 2006. 04. 11. 19:27 -kor

#2524 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:31

Idézet: chris77 - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 20:24

Szerintem tölts újra egy picivel előbbi állást.

Amúgy ^Sunrise^ te még csak most kezdted el a játékot ,vagy csak a főszálat húztad idáig?

Elorebb nincs, csak Autosave, meg Quicksave van.....

Nem, nekem ez mar kb a 10. karakterem, csak ez az elso amelyikkel eljutottam a foszallal idaig. :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#2525 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:35

^Sunrise^ most kezdte-e el? :D Már régóta nyomja. :)

Lehet, hogy még tenni kellene valamit. Már régen jártam ott. Most nagyban benne vagyok a Mage's és a Fighter's Guild küldetésekben. :D Esetleg az "Oblivion crysis" opció van? Talán arra kell kattintani. Kérdezz végig mindent, hátha mond valamit, de valami shrine-nál lesznek, asszem'.

Ja, és gratula a 8000-hez. :D

Szerkesztette: Necros 2006. 04. 11. 19:40 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2526 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:49

Shrine meg az elso spy megvan az nem gond, hanem a masodik... Sot ott is csak az idiota kapitannyal vannak gondok aki nem hajlando beszelni.. :D
Egyebkent ez a legnagyobb gondja a jateknak, a baromi sz*r scripteles... Tolvajkuldik kozul az egyik szinten ilyen, nalam vannak a quest itemek, nem is engedi kidobni oket, de akihez vinni kell, nem latja, hogy nalam van. Vagy a harcosoknal a will-o-wisp-es cave, a zold nyil mutat egy helyre, de nincs ott semmi. :omg:  :omg: Es a forumot elnezve a magyar PiszkosFred-eknel, nem csak nalam jatszotta el ezeket. :mad:

#2527 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:51

Ja, koszi, eszre sem vettem. :D

Par kep a karimrol, ez most tenyleg jol sikerult lett. :)

Kép

KépKépKép

KépKépKép

#2528 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:04

Nézz be a Társalgóba is. ;)

SPOILER!!!

Amúgy itt a konkrét megoldás. Ennél pontosabban én sem tudom elmondani. Én rátörtem a házában Jearl-re, úgy emlékszek.

Kép Kép Kép Kép
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2529 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:11

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 20:49

Shrine meg az elso spy megvan az nem gond, hanem a masodik... Sot ott is csak az idiota kapitannyal vannak gondok aki nem hajlando beszelni.. :D
Egyebkent ez a legnagyobb gondja a jateknak, a baromi sz*r scripteles... Tolvajkuldik kozul az egyik szinten ilyen, nalam vannak a quest itemek, nem is engedi kidobni oket, de akihez vinni kell, nem latja, hogy nalam van. Vagy a harcosoknal a will-o-wisp-es cave, a zold nyil mutat egy helyre, de nincs ott semmi. :omg:  :omg: Es a forumot elnezve a magyar PiszkosFred-eknel, nem csak nalam jatszotta el ezeket. :mad:

Az egyik a shrine-nál van, a másik pedig a brumai kapuban (clode temple felé) vár, ha beszéltél a kapitánnyal, de ha ott nem találod, akkor a házában, vagy a város alatti cave-ben keressd! A kapitány pont azt mondja, hogy ő még nem tud semmi ilyesmiről (mármint kémtevékenységről) a városban...
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#2530 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 23:19

Will-o-Wisp -eket hogy tudnam megolni, ha nem varazslo vagyok?:s Kard nem fog rajtuk, egyedul valami alap tuz labdam van, de az ugylatszik nem hat rajuk... valami tipp, megis hogy szerezhetnem meg toluk ami kell az Azura Shrine-hoz?
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2531 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 23:23

az alap tűzlabda jó lesz ;)
én is csak szenvedek a harcosommal ellenük :D
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2532 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 23:53

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 23:19

Will-o-Wisp -eket hogy tudnam megolni, ha nem varazslo vagyok?:s Kard nem fog rajtuk, egyedul valami alap tuz labdam van, de az ugylatszik nem hat rajuk... valami tipp, megis hogy szerezhetnem meg toluk ami kell az Azura Shrine-hoz?

Will-o-the-Wisp 

Típusa: Creature
    Level 9
    Health 220
    Magicka 100
    Fatigue 205
    Combat Skill 65
    Magic Skilll 100
    Stealth Skill 15
    Támadása: Magic Only
    Lelkének értéke: Common

Milyen fegyvereket használ:Nem használ
Távolsági varázslatai: Mind Numb (Absorb Health , Absorb Magicka , Damage intelligence, damage willpower)
Közelharci varázslatai: Wrack (Absorb Health , Absorb Magicka )
Képességei, amire figyelni kell: Immune to Normal weapons, Immune to Disease, Immune to Paralysis, Immune to Poison
Gyengeségei, amit ki lehet használni: Nincs

Hát fegyverrel necces lesz. Tegyél rá enchantot, vagy használj scrollokból spelleket, ha nem vagy egy varázsló típus.
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2533 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 00:36

Thx! Vegulis az alap tuzlabdaval lekaptam... de ugylatom ebben a jatekban nagyon kell tapolni a varazslatokra is. Most csuktam be a masodik Oblivion gatet Brumanal (talaltam egyet annal a banyanal is, ahol az 5 vampire-t kikell nyirni az Azura Shrine kuldetesben... de oda nem volt kedvem bemenni... raer az.)

Most par fast travels kovetkezik, illetve a varosok, ahova eloszor megyek oda jo hosszu lovaglas... de ezt mar holnap (szoval alvas utan) mert a lovaglas kicsit uncsi...

#2534 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 01:26

Igen, nagyon kell a varázslatra is tápolni. Ha nincs kedvem vesződni a harccal, akkor 2-3 Flame Touch (vagy mi) és megfeküdt az ellen, úgy, hogy hozzám sem ért. :D De vannak még poén varázslatok. Nekem már megvan a Chain Lightning-nak megfelelő cucc. Egy kis trükkel az egyik küldetésben meg lehet szerezni. ;)

#2535 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 01:45

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 0:36

Thx! Vegulis az alap tuzlabdaval lekaptam... de ugylatom ebben a jatekban nagyon kell tapolni a varazslatokra is.

Ahogy nézzük. Hiába van harcosként brutál varázslatod, nem lesz manád ellőni (kevés intelligencia + kevés skill értékek a mágia osztályoknál = kevés mana, és a varázslat sokba fog kerülni). Szóval lehet hogy néha scrollok jobban használhatóak. De leginkább enchantra, és mérgekre lehet ilyenkor számítani. Két enchantolt karddal (shock az egyik, meg szabadon választott sebzés a másikon) már lehet aprítani, ellenféltől függően váltogatva. Jó dolog a mágia, de ha nem készül rá a karakter, magasabb szintű, igazán kemény értékekkel rendelkező varázslatot nem lesz képes egy harcos ellőni. Vagy ha igen, trükközve, és max egyszer.

De mágikus fegyverekkel, soksok resisttel és constant shield-del, nincs ellenfeled;] Vagy legalábbis a medvéket leszámítva te vagy a nyerő...
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2536 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 04:28

"Harcra fel!" üzemmód:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
"Lopakodó" üzemmód:
Kép

:)

Ez a kicsikém. Még csak 15. szintű, mert túl sokat töltök otthoni sétálgatással, lakberendezéssel, úszkálással (megnyitottam az anvili strandot), meg egyebekkel... Kissé hanyagolom a küldetéseket, unaom a tápolást, csak játszogatok, de ezekkel a felszerelésekkel elég jól boldogulok, bár harcos/tolvaj lévén ezek a kis izék nekem is fejtörést okoznak. Sem a vadak, sem a dremorák, sem a minotauruszok, de ezek a will o wisp-ek igen.
Amúgy engem csak az bosszant a játékban, hogy miután találtam ezüst cuccost, nem sokkal később találtam törpe, majd egy labirintussal odébb elf, meg ebony cuccokat. Vagyis már a törpét sem használtam, és az elfet is csak addig, amíg le nem henteltem a labirintust irányító muksót, akinek véletlenül mégjobb cuccai voltak :(
Szóval felesleges volt ennyifélét csinálni, ha ki sem használhatom...

Nálatok jobban néz ki, de enkem így is tetszik. Egy kis hegyi túra :)
Kép
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#2537 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 09:41

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 2:45

Ahogy nézzük. Hiába van harcosként brutál varázslatod, nem lesz manád ellőni (kevés intelligencia + kevés skill értékek a mágia osztályoknál = kevés mana, és a varázslat sokba fog kerülni). Szóval lehet hogy néha scrollok jobban használhatóak. De leginkább enchantra, és mérgekre lehet ilyenkor számítani. Két enchantolt karddal (shock az egyik, meg szabadon választott sebzés a másikon) már lehet aprítani, ellenféltől függően váltogatva. Jó dolog a mágia, de ha nem készül rá a karakter, magasabb szintű, igazán kemény értékekkel rendelkező varázslatot nem lesz képes egy harcos ellőni. Vagy ha igen, trükközve, és max egyszer.

De mágikus fegyverekkel, soksok resisttel és constant shield-del, nincs ellenfeled;] Vagy legalábbis a medvéket leszámítva te vagy a nyerő...

Hat en joool befurodtem... olvasas nelkul megvettem 2 varazslatot...  :D  Az egyiket eselyem se lesz hasznalni... a masikat talan... hamarosan. 25os restoration kell, most 23as. Gyogyito varazslat, ez hatarozottan jol jon. Aprobb varazslatokra azert megprobalok tapolni, ha lesz sok penzem, de amugy inkabb a harcos szalat erositem.

Meg csak lvl5 vagyok, most zartam be a brumai kaput... eloszor leszeretnem tudni a foszalat, es utana szabadon boklaszni. Amit nagyon nem szeretek, hogyha az utcan hallok valamit questet, eselyem sincs ignoralni... tiszta kaosz mar most a jegyzetfuzetem, es nehez megtalalni a tenyleg fontos dolgokat, nomeg a foszalat.

#2538 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 09:49

Fene vinne el a sebzest, csak nem akar noni. :( Van mar kimaxolt Blade skillem (111), az erom is 80 korul mozog, de a sebzes torpe hosszukarddal meg csak 9. Elf hosszukarddal 10, de az nem magikus. :(

#2539 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 10:11

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 10:49

Fene vinne el a sebzest, csak nem akar noni. :( Van mar kimaxolt Blade skillem (111), az erom is 80 korul mozog, de a sebzes torpe hosszukarddal meg csak 9. Elf hosszukarddal 10, de az nem magikus. :(

Hmm, én 28-at vagy 29-et sebzek Daedric Longsword (of Destruction)-nel. A blade skillem tán 100 meg az erőm is.

#2540 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 11:30

Van valami hatranya, ha nem csukogatom be az Oblivion kapukat ahogy megtalalom oket, hanem haladok a kuldetesekkel?

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.