HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 05. 13:03

Idézet: Viktorka - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 11:28

lehet. de ha ketten beszélünk egyszerre, én nem hallom a másikat. mondjuk ez nem mindig baj :))

Ezt írta más is a topic elején, szerintem telefonálj be ügyfélszolgálatra, mert ez nem normális és nem is általános. Nálam teljesen jól kétirányú.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#582 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 09:29

Üdvölet!

Hozzáértőkhöz (NSD, üzletkötők, felhasználók) lenne egy pár kérdésem, amire a UPC honlapján nem találtam választ:
1) Ha más (matávos, mobiltelefonos) hívja az én leendő UPC telefonomat, akkor neki milyen díjjal számlázódik a hívás? Mintha "rendes" matávos telefont hívna?
2) Ehhez az alap havidíjmentes kipróbálási akcióhoz lehet rendelni az Itthon kiegészítő csomagot?

Válaszokat előre is köszönöm!

Ja, mégvalami: Nyíregyen használja már valaki? Mik a tapasztalatok?

#583 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 10:43

Idézet: Csoszi - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 9:29

1) Ha más (matávos, mobiltelefonos) hívja az én leendő UPC telefonomat, akkor neki milyen díjjal számlázódik a hívás? Mintha "rendes" matávos telefont hívna?

Mivel a helyi körzetszámokhoz illeszkedő számot kapsz (esetleg hordozod a régit), aki téged hív, nem is fogja tudni, hogy te voipozol --> olyan mintha hagyományos T-Com-os számot hívna. Szerintem. (persze az XL és XXL csomagokkal kapcsolatos vitákba nem szeretnék belemenni, arról szép hosszú thread volt előrébb)
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#584 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 12:33

Idézet: Csoszi - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 10:29

Ugyanúgy számláz a t-com, mintha helyi vagy belföldi t-com-os számot hívna az ismerősöd.

#585 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 14:12

Idézet: gdeak - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 11:43

(persze az XL és XXL csomagokkal kapcsolatos vitákba nem szeretnék belemenni, arról szép hosszú thread volt előrébb)

Nincs mit belemenni, világosan meg lett mondva, hogy Matáv (T-Com) -> UPC irányba nem vonatkozik se az XL, se az XXL kedvezmény. Sajnos ezt egy ismerősöm már a saját bőrén is tapasztalta, mert nem hitt nekem. A válasz többi része okés, helyi hívásnak számít.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#586 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 08. 07:01

Upci gyors, mint a villám. Hétfőn megrendeltem, kedden bekötötték a telót. :respect:
Ügyfélszolgálatos hölgy az első kérdésemre nem tudott konkrét választ adni, de ő is azt tartotta valószínűnek, hogy díjszabás szempontjából tékomos telefonnak látszik. Remélem, ez így is marad, mert a genya fatáv XL, XXL díjcsomagjának ingyenessége az ÁSZF-ük szerint valóban NEM vonatkozik rá :reklamacio:
Este tesztelve is lett vagy másfél órán át: semmi beszédakadozás, igazán jól megy.  Tetszenek még a plusz szolgáltatások: éjszakára fel lehet függeszteni, hívástiltások, stb...
Apropó, a hangpostát ki lehet kapcsolni? A tájékoztató füzetke erre nem adott választ.

#587 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 08. 07:15

Idézet: Csoszi - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 18:01

Apropó, a hangpostát ki lehet kapcsolni? A tájékoztató füzetke erre nem adott választ.

Szia!
Igen, ki lehet kapcsolni. A #67# és a #61# kódokkal törölni kell a "nem felel" és a " hívásátirnányítas foglaltság esetén" érvényben lévő átirányítáaokat. Inyenkor a hívo fél foglat jelzést hall és nem a rögzítő jelentkezik, ha valaki mással beszélsz
Üdv,
Gábor

Szerkesztette: gabor87 2005. 06. 08. 07:17 -kor

#588 Felhasználó inaktív   webmester 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 09. 05:17

Már Miskolcra is hírdetik a "telefont". Nos nekem Chellom van, vezetékes telefonom nincs.
Ilyenkor lehetséges a bekötése? Hogy is van ez?

#589 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 06:53

Idézet: webmester - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 5:17

Már Miskolcra is hírdetik a "telefont". Nos nekem Chellom van, vezetékes telefonom nincs.
Ilyenkor lehetséges a bekötése? Hogy is van ez?

Természetesen lehetséges. Kapsz szépen egy különbejáratú upci telefonszámot: a körzetszáma megegyezik majd Miskolc fatávos körzetszámával + 6 jegy.
Egy koaxon jön minden: gordonka, telefon, catv. Kapsz egy telefonadaptert (nekem Atlanta Scientific Webstar), abba megy bele a koax és a táp. A line kimenetére dugod a hagyományos analóg telefonodat (lehet DECT is). A készülék egyben kábelmodem is, Ethernet és USB intefésszel: ezen keresztül zenélhetsz.

Ja, és a cselló megléte miatt még kedvezményt is kapsz a havidíjból: klasszikus hangszerrel 2500 Ft helyett csak 15xx Ft.

Szerkesztette: Csoszi 2005. 06. 09. 06:59 -kor

#590 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 06:55

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. jún. 8., szerda - 7:15

Szia!
Igen, ki lehet kapcsolni. A #67# és a #61# kódokkal törölni kell a "nem felel" és a " hívásátirnányítas foglaltság esetén" érvényben lévő átirányítáaokat. Inyenkor a hívo fél foglat jelzést hall és nem a rögzítő jelentkezik, ha valaki mással beszélsz
Üdv,
Gábor

Köszi, majd megtanulmányozom. Igazából az lenne a lényeg, hogy 6 kicsengés után ne vágja hangpostára, hanem csörögjön még tovább egy darabig, hogy a kert végéből is fel lehessen érni.

#591 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 08:12

Idézet: Csoszi - Dátum: 2005. jún. 8., szerda - 7:01

fatáv XL, XXL díjcsomagjának ingyenessége az ÁSZF-ük szerint valóban NEM vonatkozik rá :reklamacio:

Az xl, xxl csak matáv-on belül él.
Sőt, pl. a Neophone-ok behívószámai - annak ellenére, hogy körzet előhívó nélküli helyi számok -, egyes szolgáltatóknál "betelepült,  idegen szolgáltató" számának számítanak, gyakorlatilag belföldi távhívás díjáért hívható matáv vonalról.  Az UPC számok hívása egyelőre szerencsére helyi tarifával megy matáv felől, de más szolgáltatónál pl. invitel stb, meg kell nézni a helyi díjszabásban.

Szerkesztette: llamada 2005. 06. 09. 08:13 -kor

#592 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 16:19

Idézet: llamada - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 9:12

Az UPC számok hívása egyelőre szerencsére helyi tarifával megy matáv felől, de más szolgáltatónál pl. invitel stb, meg kell nézni a helyi díjszabásban.

Azért kicsit pontosítsunk: akkor helyi, ha bp-i matáv hív bp-i UPC számot. Ez fontos, főleg hogy nemsokára országos lesz UPC telefon. Szerintem egyszerű annyit megjegyezni, hogy körzetszámtól függ, meg hogy a köcsög matáv általában hálózaton belül adja a kedvezményeket. (Ha úgy tűnik, hogy nem, akkor is, max. nem tünteti fel a hirdetésekben.)

#593 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 16:38

Ott a pont. A vicces az, hogy mióta T-minden van, azóta van voda dumabérlethez hasonló opció a T-mobile-nál, persze vezetékes irányban csak a matáv fele lehet felhasználni az extra perceket...

#594 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 10. 22:40

Akkor már mostanában az új modem + ATA kombókat szerelik Bp-en?

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#595 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 07:53

Idézet: Charles - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 23:40

Akkor már mostanában az új modem + ATA kombókat szerelik Bp-en?

Üdv!

Igen.

#596 Felhasználó inaktív   lildiko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 12:35

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 6:53

Igen.

A régieket is cserélik majd?

#597 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 12:42

Idézet: lildiko - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 13:35

A régieket is cserélik majd?

Erről egyelőre nincs szó. A bekötést is alig győzzük.

#598 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 15:34

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 13:42

Erről egyelőre nincs szó. A bekötést is alig győzzük.

Pénzér' nem lehetne cseréltetni ilyen kombóra? :)

#599 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 15:42

kikötés-bekötés áráért simán ;)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#600 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 15:54

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 16:42

kikötés-bekötés áráért simán ;)

Az nem jó, mert hűségezve van :)

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.