Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 15:45
Én még mindig nem kaptam meg a levelet, hogy a vezetékes hálózatba irányuló beszélgetések 19-20-án egész nap ingyenesek.
Vagy lehet, hogy azért nem jött levél, mert a UPC nem is küldött, mivel pont március 3-án délelőtt köttöték be a telefont? De ettől még nálam sem volt vonal este ...
Ez a Magyar Posta szörnyű, komolyan mondom.
Szüleim hétfőn adtak postára egy levelet, és még ma sem érkezett meg.
Sziasztok!
Új vagyok itt, de UPC telefonom már 1,5 hónapja van.

Az volt a vicces az egész bekötési dologban, hogy legalább 3szor kellett adatvédelemről nyilatkoznom, és szerintem nekem sikerül mindannyiszor különböző engedélyeket adnom UPCnek.
A szerelő tök rendes volt, mindent beállított szépen, csak egy dolgot kicsit félremagyarázott, amit a szerződés alapján nem is csodálok. Azt mondta, hogy ha meg akarok jelenni a telefonkönyvben, akkor évi 1500+havi 100Ft-ot kell fizetnem. (ugye ezt nem akartam, le is tiltottam mindent.

Majd kiderült (Vivaldi rulez

), hogy ez csak a második megjelenésre vonatkzna. Na mondom, szépen vagyunk. )
A minőségről annyit, hogy tényleg visszhangos kicsit, meg nekem az is feltűnt, hogy ha én beszélek, akkor nem hallom a másikat. Ez normális? Egyébként meg kell, hogy mondjam, hogy nekem semmi bajom a UPC-s minőséggel. Ha baj van náluk, akor mondjuk tényleg meghal az egész rendszer, teljesen, de ha nincs gond, akkor minden megy rendesen.
És ami miatt írok: 16-án kaptam meg az ominózus levelet, hogy ingyen lehet ma/holnap telefonálni.

Remélem tényleg így van, az egész családot telefonálásra biztatom folyamatosan

Viszont a számlát még nem kaptam meg. Gondoltam, ideje lenne; felhívtam Vivaldiékat, és kiderült, ők már 4-én postázták a számlát. Úgyhogy újrakértem. Ennyit a magyar postáról.
Apropó: lehet az, hogy amikor M@távnál havi 6000-et beszéltem (előfizu díj nélkül), akkor most upcnél csak 1900 legyen a számla? Még nem láttam, csak a végösszegből következtetek. Ha ez így van, akkor le a kalappal UPC előtt. (Csak az a VIVALDI ne lenne...

)
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."