[quote name='didyman' date='2005. febr. 20., vasárnap - 16:43']
Nekem csak egy van, ezért vettem Enermax-ot :Đ Node vannak még akik hisznek ebben "az óccsó is ugyanolyan jó mint a drága" izében...

(én nem hiszek, inkább abban bízom, hogy minőségi terméket kapok a pénzemért, és nem durran el fél év múlva

) [/QUOTE]
Nem, nem azzal van a baj, hogy eldurran (jó, persze, ne durranjon, igaz), hanem, hogy ha már homár, ne legyen kövér, a gép többi alkatrésze ne kapjon leckét repülésből. [/quote]
Bizony..
Erről van egy mókás storym...
Barátnőméknél festés volt kimentem hozzájuk. Rohadtul untam magam mondom összerakom a gépet ha ott befejezték a melót.
Nah nekiestem szép nyugodtan rakosgatom össze minden fasza legvégén tápcsati bedug ahogy szoktam. Nah erre minden felpörög mint a rohadt ég amperszag nah mondom basszamegabüdösgecicodegenjét (Isten eskü szavára mondom zárva volt a ház eddig sosem figyeltem milyen táp van benne de ez csúszott ki a számon)
Nah és mit ad isten mi volt benne? Nah jó hogy codegen kékcímkés 300-as csoda...
Gondoltam gyorsan lokalizálom mi döglött meg letéptem proci hűtőt vizsgálgatom proci nem égett meg juhé mondom akkor valszeg semmi más...
Hát a nagy büdöscsődörrudat. Minden meghalt kivéve a procit

Mondom is magamnak biztos a többi besértődött mert nem vizsgáltam meg és megdöglött
Mondtam bnőm faterjának legközelebb vagy kérdezzen meg milyen csodát rak a gépbe vagy legalább a drágábbat vegye.. ugye az össze melója winyón volt az mind oda lett..
Rá 1 héttel büszkén cibálja haza gépet. Mondom ok nem izgatott..
Utána vett egy tv tunert mert azt nem tudták egyből hozni nah berakom mi fogad? Mercury... Nah egy kurva nagyot káromkodtam magamban és egy széles mosoly kiséretében rázártam a házra az oldalát.
De van olyan haverom akinek Mohaa egyszer cska megfagyott és utána kicsi indiát L játszotta a gépe. Én is jelen voltam de ilyen mintaszerű füstjeleket én még nem láttam. Mondanom sem kell ha lúd akkor legyen kövér alapon ott is minden megrohadt
Nem tudom felfogni hogy az emberek miért nem képesek megóvni az a nyüves gépet amit kemény pénzen vettek? Basszus nekünk a biztosításban nagyobb biztosítási tételt képez a gépem mint az életem

De ha a hálóba belecsap a villám vagy akármi történik vele akkor kapásból fizetik

nem rossz dolog az
Üdv