HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit tudnak a felhasználók? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit tudnak a felhasználók? avagy amikor a user a pocsék... Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 17. 21:01

Idézet: cyberde - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 10:49

Ez 1 igazi 'fasság/urban legend, esetleg az "étteremtulajdonos" haverod nem étteremtulajdonos, hanem _moslékbolt_ tulajdonos!   :down:

Nincs _szakács_ a világon aki hajlandó lenne ilyet megcsinálni, pláne, hogy a Brassói aprópecsenyén nincs mit melegíteni, merthogy _frissensült_.   :cool:

És ezt, mint étteremtulajdonosnak, hidd el nekem.  :respect:

áhá, iskolai menza, alap  :rolleyes:
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#182 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 18. 09:46

Idézet: FireShadow - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 21:01

áhá, iskolai menza, alap  :rolleyes:

Az nem étterem. :rolleyes:

#183 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 19. 02:28

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 9:29

vagy a macska, egy zongoraláb vastagságút.
a macska viszont szabadon garázdálkodik a telepen, fogynak is a gyerekek meg a nyugdijasok,

jézusom, te bengáli tigrist tartasz szobacicának vagy mi a rossebb? ROTFL

#184 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 19. 09:02

Tumor alapvetően békés, embertársait szerető ....állat :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#185 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 19. 12:53

Idézet

Én: remélem Chieftec
Ő: a faszt! annyit nem dobok ki érte! 400w
Én: milyen márkájú? 
Ő: Codegen, mi lenne?
Én: mekkorát fogok aszalni rajtad ha úgy leég az az egész fos géped mint az istálló 
Én: mind1, én szóltam előre 
Én: https://forum.hwsw.h...showtopic=25888
Én: olvasgass
Ő: qrvára, másoknak Azona van már 3 éve, 420w és semmi nem volt eddig vele........
Én: az Azona az 2x jobb 
Én: de csak a pfc változat
Ő: azért kerül fele annyiba
Én: pff
Én: hallod, ha meghalt a géped, nekem adod a döglöt cuccokat belőle? 
Én: nem lehetsz ennyire hülye, már megbocsáss 
Én: nekem egy 1GHz-es konfigtól megdöglött egy 300w-os, szal... 
Ő: haha, yolvan má! Vegyen Chieftech-et, akinek 2 anyja van......
Én: te tudod
Én: és ugyanezt mondanád ha mondjuk
Én: leégne a géped? 
Én: mert szerintem nem
Én: nem akarom hogy leégjen az a fasza géped, szal melegen ajánlom hogy ha ilyen sok kütyü van benne
Én: cserélj tápot
Én: ja, és ha nem igazán POST-ol a géped akkor az a táp miatt lesz, előre szólok 
Ő: ugyan már, mit izélsz itt! Lefog égni! hahaha! lefog égni! vegyél Chieftechet!!! hahaha! mást se tudsz mondani? úgy se fog leégni, nem tom mit szarozol.......
Én: mind1
Én: akkor nem fog leégni
Én: te tudod

Mihejst leégett, értesítek róla mindenkit! :D
Rhino666

#186 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 19. 13:41

Idézet: Rhino666 - Dátum: az médium,2005. febr. 19., szombat - 12:53

Idézet

Ő: haha, yolvan má! Vegyen Chieftech-et, akinek 2 anyja van......

Nekem csak egy van, ezért vettem Enermax-ot :Đ Node vannak még akik hisznek ebben "az óccsó is ugyanolyan jó mint a drága" izében... :omg: (én nem hiszek, inkább abban bízom, hogy minőségi terméket kapok a pénzemért, és nem durran el fél év múlva :))

#187 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 19. 13:46

A szörnyű az egészben az hogy zsír új nemtomhányezres konfig, ráadásul még telerakta fénycsövekkel meg ilyenekkel hogy biztosan és minél hamarabb szétdurranjon az a táputánzat! :eek: :bolond:
Rhino666

#188 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 16:43

[quote name='NeoPampalini' date='2005. febr. 19., szombat - 13:41'] [/QUOTE]

Nekem csak egy van, ezért vettem Enermax-ot :Đ Node vannak még akik hisznek ebben "az óccsó is ugyanolyan jó mint a drága" izében... :omg: (én nem hiszek, inkább abban bízom, hogy minőségi terméket kapok a pénzemért, és nem durran el fél év múlva :)) [/quote]
Nem, nem azzal van a baj, hogy eldurran (jó, persze, ne durranjon, igaz), hanem, hogy ha már homár, ne legyen kövér, a gép többi alkatrésze ne kapjon leckét repülésből.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#189 Felhasználó inaktív   Sean(25)UK 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:35

Jot mulatok a storykon amiket itt olvasok, feldobjatok unalmas munkahelyi kozerzetem :)
En is "megleplek" titeket 1 sztorival. 1994, 286AT vihargyors 12Mhz Acer, 1024kb ram,cga/hercules(ez erdekes volt hol CGA kent kapcsolt be hol herculeskent :D) kartya,1.44Mb floppy,penz semmi bovitesre de beszerez egy
HDD 20Mb 30Kilo, sugarhajtomu hang,fel Paks lehuzva amikor bekapcsolom(valszinu sokak emlekeznek a Park.com-ra mert ezeket meg parkolni kellett kikapcs elott) :D
Rettento boldog voltam mivel mindig szerettem volna hasznalni a win3.0-at minden defekt nelkul(ezalatt ertem hogy addig ugy futtattam hogy haverhoz elmentunk 10 mega az egesz addig torolgettuk a drivereket es a programfileokat amig 1,7 MB nem lett
es fel nem fert egy felformazott 1.44Mb kislemezre, majd mivel a write es a paint ide mar nem preselodott be, csinaltam az XMS-be egy ramdriveot es oda masoltam fel oket. Keszitettem egy bootlemezt egy bat filet es kesz volt az orom, win3.0 futott 1 lemezrol+paint es word ramdriverol)
szoval a winyot betettem de sajnos nem ment mert XT winchester volt es pontosan nem emlexem de a hdd vezerlo kartya es az
alaplap akkoriban meg nem volt nagy kompatibilitasban egymassal:) 1 ora idetlenkedes, probaltam mindent, kozben nem vettem eszre hogy egy csavar raesett az alaplapra. Lecsukom a hazfedelet bekapocsolom a gepet es villogo karakterek a kepernyon boot helyett, mindenhol gyors gep ki hazfedo fel, ellenoriz minden, ujrabe ugyanaz. Megmozditom a gepet es a villogo betuk elkezdtek futni mint a matrixban(lehet innen ered az otlet ?:D) majd mivel hallottam a csorgest igy sikerult a csavart eltavolitanom, bekapcsoltam es mukodott (ezek a gepek meg T34esek voltak:))
Termeszetesen floppy/hdd kabelidetlenkedes, 14colos osregi monitor meglazult csatlakozo forditva racsatlakoztatas siettsegben
elofordultak,ha es megvalami az emlitett alaplapon a cmos clear ugy tortent hogy az alaplapi P8 P9 tapcsatlakozokat forditva dugtam ra :) bekapcs 5 mp kikapcs es mukodott, a mai tapokkal es alaplapokkal ezt mar (bar elofordulhat) bar vaszinu nem mernem megtenni!:)
Minden jot :)
Udv Janos

#190 Felhasználó inaktív   Virág elvtárs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 09:26

Idézet: cyberde - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 11:49

Ez 1 igazi 'fasság/urban legend, esetleg az "étteremtulajdonos" haverod nem étteremtulajdonos, hanem _moslékbolt_ tulajdonos!   :down:

Nincs _szakács_ a világon aki hajlandó lenne ilyet megcsinálni, pláne, hogy a Brassói aprópecsenyén nincs mit melegíteni, merthogy _frissensült_.   :cool:

És ezt, mint étteremtulajdonosnak, hidd el nekem.  :respect:

Háááát.... remélem nem csak a mundér becsületét véded.
Tudod én már kaptam olyan brassóit, amelynek a húsain rajta volt a panír....
És nem egy nagyon lepukkant helyen történt.

#191 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 17:37

Idézet: Sean(25)UK - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 14:35

HDD 20Mb 30Kilo, sugarhajtomu hang,fel Paks lehuzva amikor bekapcsolom(valszinu sokak emlekeznek a Park.com-ra mert ezeket meg parkolni kellett kikapcs elott)

OFF
Csak nem egy Seagate ST225 -ös MFM volt? (Féltett kincsként őrzök egyet, kábelekkel és kontrollerrel együtt! ;) )
ON

Szintén a 90-es évek legeleje: Turbó(!) XT alaplap, Hercules videokártya hátsó lemeze hiányzik - így a kapkodás közepette sikeresen fordítva dugtam rá a kiszerelt alaplapra. Füst, bűz, ahogy az illik. VISZONT!  Miután a kipukkadt 74LS245-ös buszmeghajtót kicseréltem, az alaplap és a videokártya is működött!  Kétlem, hogy egy bármilyen mai alaplap ekkora ostobaságot túlélne! ;)
flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#192 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 18:07

Túléli, csak a 300 lábú, BGA csipkészletet nehezebb cserélni... :think:

#193 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 18:25

Idézet: didyman - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 19:07

Egy pettyet valóban körülményesebb... :D
flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#194 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 10:20

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. febr. 19., szombat - 12:53

Mihejst leégett, értesítek róla mindenkit! :D

LoL  :pokeas2:

hát meg kell mondjam, anno, kb. 3 hónappal ezelőttig, én is kb. ugyanígy álltam a dologhoz! szal amióta volt "rendesebb" gépem, meg én vettem a cuccokat, Codegen tápom volt :rolleyes: 300W, sárgamatricás! és ha kivétel erősíti a szabályt, akkor mondhatom nem volt vele semmi baj, pedig nem celeron300-at hajtottam vele, hanem a lentebbi konfigot, csak fele annyi ram-al meg NW magos cpu-val! és én nem tapasztaltam semmi táp jellegű gondot, vagy csak nekem nem jött le ha vmiért szarakodott akkor az a táp :respect:
na szal, de  annyit olvastam itt a dolgokat, hogy karácsonykor jött a lóvé, na mondom, úgyis kerül a gépbe pár új cucc, talán nem ártana egy RENDES táp végre valahára!
és hát jött a Chieftec  :up:  :respect:
amúgy amikor kézbe vettem boltban tápot, igaz dobozostúl (nem mintha az az 1 deka karton számítana) hát aszittem padlózok, olyan nehéz volt, mondom mi van ebben, vmi gravitációs kísérleti fegyver  :p
otthon meg kiszerel codegány, azzal meg ping-pongozni lehetett volna  :cool:
szal télleg ha vki tud fizetni rendes CPU-ra, normál memóra, erre-arra, akkor ne a TÁP legyen kispórolva! :up:  ;)
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#195 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 14:02

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 11:20

LoL  :pokeas2:

hát meg kell mondjam, anno, kb. 3 hónappal ezelőttig, én is kb. ugyanígy álltam a dologhoz! szal amióta volt "rendesebb" gépem, meg én vettem a cuccokat, Codegen tápom volt :rolleyes: 300W, sárgamatricás! és ha kivétel erősíti a szabályt, akkor mondhatom nem volt vele semmi baj, pedig nem celeron300-at hajtottam vele, hanem a lentebbi konfigot, csak fele annyi ram-al meg NW magos cpu-val! és én nem tapasztaltam semmi táp jellegű gondot, vagy csak nekem nem jött le ha vmiért szarakodott akkor az a táp :respect:
na szal, de  annyit olvastam itt a dolgokat, hogy karácsonykor jött a lóvé, na mondom, úgyis kerül a gépbe pár új cucc, talán nem ártana egy RENDES táp végre valahára!
és hát jött a Chieftec
amúgy amikor kézbe vettem boltban tápot, igaz dobozostúl (nem mintha az az 1 deka karton számítana) hát aszittem padlózok, olyan nehéz volt, mondom mi van ebben, vmi gravitációs kísérleti fegyver
otthon meg kiszerel codegány, azzal meg ping-pongozni lehetett volna  :cool:
szal télleg ha vki tud fizetni rendes CPU-ra, normál memóra, erre-arra, akkor ne a TÁP legyen kispórolva!

Szóval rossz tapasztalatod nem volt, de mégis vegyünk új tápot?  :think:
Ja, amúgy én sem szeretnék kilogni a sorból. Ha valakinek leégne a tápja, akkor írjátok meg mindenképp, hogy felvidítsátok a napom. LOL meg minden. Kösz. :smoker:
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#196 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 17:31

Idézet: didyman - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 18:07

Leszedni könnyű a BGA tokozású mütyüröket: hőlégfúvó a hátoldal felől, és lepottyan az magától is. :D Igaz, általában jön vele néhány más SMD alkatrész is, de kicsi(k)re nem kell adni! :pokeas2:
... a trip back in time is all I need ...

#197 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 17:33

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 14:02

Ja, amúgy én sem szeretnék kilogni a sorból. Ha valakinek leégne a tápja, akkor írjátok meg mindenképp, hogy felvidítsátok a napom. LOL meg minden. Kösz.   :smoker:

Ez a bölcs hozzáállás. Laragirl83 tanult a más kárán.
... a trip back in time is all I need ...

#198 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 19:34

Idézet: Telcontar - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 17:33

Ez a bölcs hozzáállás. Laragirl83 tanult a más kárán.

ott a pont  :cool2:
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#199 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 23:51

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 14:02

Ja, amúgy én sem szeretnék kilogni a sorból. Ha valakinek leégne a tápja, akkor írjátok meg mindenképp, hogy felvidítsátok a napom. LOL meg minden. Kösz.   :smoker:

A meggyőződéses marhaságnál már csak az a rosszabb, ha a meggyőződés tudatlansággal párosul.

#200 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 01:26

[quote name='didyman' date='2005. febr. 20., vasárnap - 16:43']
Nekem csak egy van, ezért vettem Enermax-ot :Đ Node vannak még akik hisznek ebben "az óccsó is ugyanolyan jó mint a drága" izében... :omg: (én nem hiszek, inkább abban bízom, hogy minőségi terméket kapok a pénzemért, és nem durran el fél év múlva :)) [/QUOTE]
Nem, nem azzal van a baj, hogy eldurran (jó, persze, ne durranjon, igaz), hanem, hogy ha már homár, ne legyen kövér, a gép többi alkatrésze ne kapjon leckét repülésből. [/quote]
Bizony..
Erről van egy mókás storym...
Barátnőméknél festés volt kimentem hozzájuk. Rohadtul untam magam mondom összerakom a gépet ha ott befejezték a melót.
Nah nekiestem szép nyugodtan rakosgatom össze minden fasza legvégén tápcsati bedug ahogy szoktam. Nah erre minden felpörög mint a rohadt ég amperszag nah mondom basszamegabüdösgecicodegenjét (Isten eskü szavára mondom zárva volt a ház eddig sosem figyeltem milyen táp van benne de ez csúszott ki a számon)

Nah és mit ad isten mi volt benne? Nah jó hogy codegen kékcímkés 300-as csoda...
Gondoltam gyorsan lokalizálom mi döglött meg letéptem proci hűtőt vizsgálgatom proci nem égett meg juhé mondom akkor valszeg semmi más...

Hát a nagy büdöscsődörrudat. Minden meghalt kivéve a procit :) Mondom is magamnak biztos a többi besértődött mert nem vizsgáltam meg és megdöglött :)

Mondtam bnőm faterjának legközelebb vagy kérdezzen meg milyen csodát rak a gépbe vagy legalább a drágábbat vegye.. ugye az össze melója winyón volt az mind oda lett..

Rá 1 héttel büszkén cibálja haza gépet. Mondom ok nem izgatott..
Utána vett egy tv tunert mert azt nem tudták egyből hozni nah berakom mi fogad? Mercury... Nah egy kurva nagyot káromkodtam magamban és egy széles mosoly kiséretében rázártam a házra az oldalát.

De van olyan haverom akinek Mohaa egyszer cska megfagyott és utána kicsi indiát L játszotta a gépe. Én is jelen voltam de ilyen mintaszerű füstjeleket én még nem láttam. Mondanom sem kell ha lúd akkor legyen kövér alapon ott is minden megrohadt :)

Nem tudom felfogni hogy az emberek miért nem képesek megóvni az a nyüves gépet amit kemény pénzen vettek? Basszus nekünk a biztosításban nagyobb biztosítási tételt képez a gépem mint az életem :D De ha a hálóba belecsap a villám vagy akármi történik vele akkor kapásból fizetik ;) nem rossz dolog az :)

Üdv

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.