HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL csomagvaltozas varhato? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL csomagvaltozas varhato? Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   ZoliJ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:20

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 20:17

Hy Mindenki!

Én is nagyon várom hogy növeljék a sávszélességem. 384esem van, idén szeptemberbe kötöttem be. lépnék én is 512re ha akkor 1024et kapok. :) jó lenne.
amúgy mostanába szarakodik adslem. dialcom adsl bridge-m van. és volt olyan hogy 10 perc után megszűnt az adatforgalmam. és utána csatlakozott és mindig ezt csinálta. beszóltam hibajelentőnek meg minden, aztán utána pár nap után elmúlt most ma meg tegnap megint csinálta aztán most megint nem. mi lehet hiba? amd 2500as 512 ram, 128 gf fx 5200, abit kv7 alaplap és ezen található hálókártya. ez nagyon szar? vegyek pci-osat? megéri? így is 50el töltök.

várom segítséget! cső

a telefonközpontban van a hiba

#722 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:21

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 22:17

Hy Mindenki!

Én is nagyon várom hogy növeljék a sávszélességem. 384esem van, idén szeptemberbe kötöttem be. lépnék én is 512re ha akkor 1024et kapok. :) jó lenne.
amúgy mostanába szarakodik adslem. dialcom adsl bridge-m van. és volt olyan hogy 10 perc után megszűnt az adatforgalmam. és utána csatlakozott és mindig ezt csinálta. beszóltam hibajelentőnek meg minden, aztán utána pár nap után elmúlt most ma meg tegnap megint csinálta aztán most megint nem. mi lehet hiba? amd 2500as 512 ram, 128 gf fx 5200, abit kv7 alaplap és ezen található hálókártya. ez nagyon szar? vegyek pci-osat? megéri? így is 50el töltök.

várom segítséget! cső

asszem van vmi windows beallitas
hogyha nincs forgalom, akkor szetkapcsol
azt az opciot keresd meg, es allitsd mindig kapcsolatban marad-ra
vagy vmi ilyesmi

Tyrael

#723 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:29

oprendszer? xp, 98?

Nem érdemes PCI-s hálókarit venni, gyakorlatilag 0% a különbség..
JóSebesség

#724 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:31

Idézet: Tyrael - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 22:12

okes, megegy kerdesem lenne
anno mikor igenyeltem a netet (aprilis) meg a tavaszi akcio futott.
aprilis utolso napjaiban kijott az axeleros uzletkoto, alairtam az eloszerzodest (vagy mi a fene), es az internettel egyutt igenyeltem akcioban a telefonvonalat. a foszer azt mondta, max 3 het, mig bekotik.
aztan hetente, majd naponta telefonaltam, ahogy az osszem velem egyszerre rendelo havernak bekotottek a netet, uzletkoto, mindig lerazott, es szidta a matavot. (utolag kiderult, ok basztak el, mert bent a kozpontban egyik kollega, az elbiralasnal felrerakta az enyemet, merthogy a telefonszam, amire kotnek a netet, hibasan van kitoltve, ugyanis 00 volt beirva, ami amugy azt jelenti, hogy a nettel egyutt kotik)
juniusban megjott a matavos szerzodes, alairtam, visszakuldtem, azt hiszem 21.-en kotottek be.
junius 1-tol mar a nyari akcio ment, amiben nyar vegeig ingyenes net , es 0 FT bekotesi dij volt. No nem baj, mondom en, nekem meg lessz netkameram. Hat az nem lett, sot telefonkeszulek sem, holott a szerzodesben ugy irtak, hogy elengedik az 5000 forintos telefonbekotesi dijat (az 5000 forintos dijban a matavnal telefonkeszulek is jar). Valamelyik nap nezegettem az szerzodeseket, es latom, hogy a matavoson, mint nyari akcios szereplek, es az axelero szerzodesben is ugy irjak, hogy ha atcsuszok a bekotessel a masik akcio idejere, akkor azok a feltetelek ervenyesek ram.
Na kivancsi lennek, hogy errol mi a velemenyetek. Ugyanis ez nehany 10000 forint kulonbozet.

Tyrael

Olvasd el aszf-et!

Matav 45 munkanapot vallal a bekotesre. Ez cirka 2 honap es egy kicsi... ha ennel tovabb tart a bekotes, akkor reklamalhatsz, ellenkezo esetben nem nagyon. Amugy az akcional azt is olvasd el, hogy a leadas vagy a bekotes datuma szamit, mert altalaba a leadas datumhoz kotik.

Aga

#725 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:32

A vonal+adsl-hez nem jár készülék, az üzletkötő átcseszett finoman fogalmazva.

Egy jótanács mindenkinek:

Ha Matávval kapcsolatban van megrendelésed, az 1212-höz fordulj, ne ügynökhöz és Matáv Ponthoz.

Ha internetszolgáltatással kapcsolatban van megrendelésed akkor az aktuális internetszolgáltatóhoz fordulj, ne az ügynökhöz.

Az ügynökök sajnos bort isznak és vizet prédikálnak..... Nekik a jutalék a lényeg, hogy az ügyfél mit kap az már mellékes!!!!!!

#726 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:32

szerintem se nálam van a hiba, mert ha nálam lenne akkor nem hol menne hol nem hanem nem menne. xp-m van. de először ennél a modemnél az is volt hogy ilyen 1 percig nem jött be xp mikor bekapcsoltam gépet csak így állt és utána lett jó. aztán valami ipket beállítottam hogy állítólag így jó a modemnek és azóta tényleg "1s" alatt betölt. ezt tudja vki miért jó?

#727 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:43

Amennyiben a megrendeléskor megadott címen, és telefonszámon az ADSL szolgáltatás csak az akció határidejének lejártát követően válik elérhetővé, úgy az Axelero fenttartja a jogot, hogy amennyiben az Előfizető a szerződés érvényességének határidejében belül nem mondja le megrendelését, úgy e későbbi időpontban érvényes aktuális akciós feltételek mellett biztosítsa az Előfizető számára az ADSL hozzáférést.

Nah, ez van a szerződésben. Amugy lehet egyaltalan ilyet csinalni, hogy tavasziban rendelem, boven a nyariban kotik, matav vonal is nyari elofizetonek szamit, a rajta keresztul nyujtott internetszolgaltatas pedig tavaszi akcios ugyfelnek?

Tyrael

#728 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:45

Idézet: matavman - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 22:32

A vonal+adsl-hez nem jár készülék, az üzletkötő átcseszett finoman fogalmazva.

Egy jótanács mindenkinek:

Ha Matávval kapcsolatban van megrendelésed, az 1212-höz fordulj, ne ügynökhöz és Matáv Ponthoz.

Ha internetszolgáltatással kapcsolatban van megrendelésed akkor az aktuális internetszolgáltatóhoz fordulj, ne az ügynökhöz.

Az ügynökök sajnos bort isznak és vizet prédikálnak..... Nekik a jutalék a lényeg, hogy az ügyfél mit kap az már mellékes!!!!!!

axelerot hivtam, es ok kuldtek ezt a fickot.

Tyrael

#729 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:46

Idézet: Tyrael - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 20:43

Amennyiben a megrendeléskor megadott címen, és telefonszámon az ADSL szolgáltatás csak az akció határidejének lejártát követően válik elérhetővé, úgy az Axelero fenttartja a jogot, hogy amennyiben az Előfizető a szerződés érvényességének határidejében belül nem mondja le megrendelését, úgy e későbbi időpontban érvényes aktuális akciós feltételek mellett biztosítsa az Előfizető számára az ADSL hozzáférést.

Nah, ez van a szerződésben. Amugy lehet egyaltalan ilyet csinalni, hogy tavasziban rendelem, boven a nyariban kotik, matav vonal is nyari elofizetonek szamit, a rajta keresztul nyujtott internetszolgaltatas pedig tavaszi akcios ugyfelnek?

Tyrael

nem. ez tuti hogy gáz. te a nyári akcióra vagy jogosult. bár azt nem tom hogy mikortól számít akció. a megrendeléstől vagy bekötéstől, úgy tudom hogy megrendeléstől. Érted? tehát ha én mondjuk szepttől novig ingyenes azaz 2 hónapig ha én szeptbe megrendelem és csak nov 2án kötik be nem kapok ingyen 2 hót!

amúgy nem tom hívd fel 1234et egy kérdést megér!

csumi

#730 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:47

Nem a központ rontja el a szerződést hanem az ügynök küld hülye adatokat, mire az adatcsere megtörténik lejár az akció és a helyes adatokkal az uj akcióban inditja a központ.. Mondtam, felejtsétek el az ügynököket!

#731 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:50

Sztahura ida :
"Sziasztok, egy dolgot tisztázzunk: nem az internet szolgáltató ad kisebb vagy nagyobb sávszélességeket, hanem TOVÁBB ADJA a telko (pl Matáv) által biztosított ADSL csomagokat.
A Matáv jelenleg nem ad 1024-e csomagot és nem is ígért ilyet senkinek, TVnet-nek sem.....
Ezek a tények. Ha lenne változás, az minden ISP-re kiterjedne.
Nem hírzárlat van, hanem nincs sávszélemelõ ajánlat."

ez mekkora már^.^  kamuzik hogy megtartsák az ügyfeleket^.^
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#732 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:51

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 22:46

nem. ez tuti hogy gáz. te a nyári akcióra vagy jogosult. bár azt nem tom hogy mikortól számít akció. a megrendeléstől vagy bekötéstől, úgy tudom hogy megrendeléstől. Érted? tehát ha én mondjuk szepttől novig ingyenes azaz 2 hónapig ha én szeptbe megrendelem és csak nov 2án kötik be nem kapok ingyen 2 hót!

amúgy nem tom hívd fel 1234et egy kérdést megér!

csumi

ja, ezen csodalkozom en is
tavaszi akcioban a webkamera lett volna a +, amit nem kaptam
ezzel szemben a nyariban -10000, mert nincs bekotesi dij, es bekotestol (jun 1) aug 31ig nem lett volna szamla, ami meg egyszer ~16000+12000
osszesen 38000 forint kulonbozet

matavman a ficko azt mondta, hogy az axeleros kozpontban csesztek el, mert nem esett le az ottani foszernek, hogy azert nincs beirva a telefonszam, mert az adsl-lel egyutt rendeltem akcioban

Tyrael

#733 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:51

azért a tvnet nem hasraütésre írta ki a honlapra a dolgokat, igen keményen büntetnék őket ha mégse ugy lenne ahogy ők csinálták az ajánlatokat stb
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#734 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:55

nem ertem mit kavarnak
ha mar ugyis kiszivargott az info, akkor ne huzzak ilyenekkel az agyam.
:bolond:  :grrr:  :doom:  :reklamacio:  :nag:  :fuck2:

Tyrael

#735 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:59

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 20:51

azért a tvnet nem hasraütésre írta ki a honlapra a dolgokat, igen keményen büntetnék őket ha mégse ugy lenne ahogy ők csinálták az ajánlatokat stb

Én is internetszolgáltatónál dolgozom. ha a tvnet kamuzott akár a hif engedélyével is játszhat. az tuti. de nem tudom hogy azt tudjátok e hogy mivel átlagos elérést biztosítanak az 1.5 ös net ha mondjuk 384en vagy 512ön megy már nem reklamálhatsz szóval ez van és nem tudom hogy a matáv mit fosik akinél nem tud emelni akkor is a minimálisat tudja adni, mert ugye ez nem garantált sávszél!

matavman? teveled is lehet beszélni ha vki 1234 et hívja? és most onnan netelsz? tök jó:)

#736 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:02

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 22:50

Sztahura ida :
"Sziasztok, egy dolgot tisztázzunk: nem az internet szolgáltató ad kisebb vagy nagyobb sávszélességeket, hanem TOVÁBB ADJA a telko (pl Matáv) által biztosított ADSL csomagokat.
A Matáv jelenleg nem ad 1024-e csomagot és nem is ígért ilyet senkinek, TVnet-nek sem.....
Ezek a tények. Ha lenne változás, az minden ISP-re kiterjedne.
Nem hírzárlat van, hanem nincs sávszélemelõ ajánlat."

ez mekkora már^.^  kamuzik hogy megtartsák az ügyfeleket^.^

Ez a dolga vazze, hivatalos álláspontot mondott...

Amugy jövöre felmondom az axeleroval a szerződést, mert hiábavannak "házon belül", elegem van belőlük.... :omg:

#737 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:03

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 22:59

Én is internetszolgáltatónál dolgozom. ha a tvnet kamuzott akár a hif engedélyével is játszhat. az tuti. de nem tudom hogy azt tudjátok e hogy mivel átlagos elérést biztosítanak az 1.5 ös net ha mondjuk 384en vagy 512ön megy már nem reklamálhatsz szóval ez van és nem tudom hogy a matáv mit fosik akinél nem tud emelni akkor is a minimálisat tudja adni, mert ugye ez nem garantált sávszél!

matavman? teveled is lehet beszélni ha vki 1234 et hívja? és most onnan netelsz? tök jó:)

Én 1212 vagyok :p

Nem csövesék :D :D

#738 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:03

Idézet: matavman - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 21:02

Ez a dolga vazze, hivatalos álláspontot mondott...

Amugy jövöre felmondom az axeleroval a szerződést, mert hiábavannak "házon belül", elegem van belőlük.... :omg:

???? miért? nekem tök jó 384et kértem 400-410el jön MINDIG nem szólhatok rá semmit. mi lesz helyette Neked? WLAN? az jobb szerinted? hát...

#739 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:11

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 22:59

Pedig ez bloff, akarmit mondasz! En is ISP vagyok es van meg korulottem par masik ISP es meg egyik sem kapott a matavtol HIVATALOS tajekoztatast, hogy mennyi az annyi. Ha pedig 1valaki kap, akkor azt egyszerre mindenki megkapja es igyekszik minel hamarabb kihasznalni a hir marketing erteket. Mivel ezt meg mi sem tettuk meg, igy ez azt jelenti, hogy meg mi sem kaptunk infot.

Aga

#740 Felhasználó inaktív   he7edik. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:13

Idézet: Aga - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 21:11

Pedig ez bloff, akarmit mondasz! En is ISP vagyok es van meg korulottem par masik ISP es meg egyik sem kapott a matavtol HIVATALOS tajekoztatast, hogy mennyi az annyi. Ha pedig 1valaki kap, akkor azt egyszerre mindenki megkapja es igyekszik minel hamarabb kihasznalni a hir marketing erteket. Mivel ezt meg mi sem tettuk meg, igy ez azt jelenti, hogy meg mi sem kaptunk infot.

Aga

meg kérdezhetem melyiknél?
Mindenhol jó de legjobb a mákostészta!!!

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.