HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#306 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 27. 17:53

a három ojject fenn lesz a felszínen szerintem egy párkányon :)

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 27. 17:54 -kor

#307 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 18:39

hűű
én is elkezdtem :)
az első pálya elég elmebeteg volt de a többi amin eddig voltam már normálisabb :up:
a bolt gun nagyon király! :cool:  :respect:

#308 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 01. 21:49

Idézet: N_Gabber - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 18:39

hűű
én is elkezdtem :)
az első pálya elég elmebeteg volt de a többi amin eddig voltam már normálisabb :up:
a bolt gun nagyon király! :cool:  :respect:

...a voice from the darkness.....

Akkor hajrá, "Swing it Gabber!!"! ;) És BÚÉK Mindenkinek! :)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#309 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 22:33

új gép, hatalmas élményekkel :D

minimum grafon 150 FPS-re is felmegy :up: pedig videokártya maradt ge2 :)

most kezdtem újra alapjáték 5 star challenget nyehehhe :evil2:

#310 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 02. 02:52

Doomer, de a GF2-t is cseréled azért majd, ugye...?  :p

Odakint Blood Judgment adott egy linket a Black Edition verzió borítójára. A DVD-korongon rajta lesz a MECH-videó is, remélem MPEG2-ben, meg egy 26 perces "Making of..." is. Kíváncsi leszek majd a beszerzési lehetőségekre...  :rolleyes:

S még egy érdekesség: nézzetek bele ebbe a topicba! Talán a második oldalon van egy videó is, amit Varus készített. Szóval ha sikerül kilőni a leguruló nagy labdát a "Loony Park"-ban, akkor a továbbiakban az ellenfelek mind mozdulatlanok maradnak! És állítólag ez nem bug, hanem tényleg benne van a scriptben, szóval teljesen szándékos (más dolog, hogy "poéntalan" úgy játszani, de néha ki lehet próbálni)... :)

Közben eljött a január, és én remélem, hogy a BOOH végre kapható lesz kis hazánkban is. A másik dolog, amit még remélek, hogy a PCF már hétfőn kiad egy jó nagy patchet az eddigi hibák javítására (tudom, hogy ez utópia)...  :think:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 02. 02:58 -kor

#311 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 12:04

Hmmm... Black Edition. Még az elnevezéssel is különcködnek (nem a szokványos Gold Edition). :up:

Idézet

"Doom Who?" Computer Gaming World

:D :D

Egész héten szabadságon voltam, mégis alig volt időm játszani. De most újult erővel. Jól jönne egy kis segítség a Panzer Spider-hez a Pentagonban. Miután lemegy ~50%-ig az életereje, hiába lövöm bármivel, meg sem kottyan neki. Azok az ágyúk is csak dísznek vannak körben, mert egyáltalán nem sebeznek rajta. Egy ideig rázza az áram, de ha melegítem egy kicsit a hajszárítóval, akkor ez az állapota elmúlik, viszont innentől kezdve semmi változást nem tudok előidézni rajta. Ja és egyáltalán nem használok kártyákat (túl táposak :p), lehet hogy ez a baj?

Doomer, nem próbálod meg a sérülésmentes végigjátszást Traumán? Snowy Bridge-ig jutottam, aztán közbejött a BooH :). Sajnos a csúszkálós részt eddig nem tudtam rögzíteni, mert ha megy a felvétel, akkor érezhetően megváltozik a játék fizikája, pl. nem tudok rendesen lemászni a draútkötélen, illetve a jég is másként "viselkedik".

#312 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 15:26

Mégiscsak fogott rajta az ágyú :). Először 25 percig birkóztunk, de most sikerült 3:03 alatt.

#313 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 02. 15:35

Peti, etess vele egy kis ólmot (egy profi nem érdemel több segítséget, nekem sem volt semmi, de rá lehet jönni :p), de nem mindegy mikor, hanem... ;) És akkor lebénul egy kis időre, hogy Neked legyen időd... ;) Utána megint sebezheted, míg már csak 1 HP-je marad, és akkor... ;) Kártyák nem kellenek, de persze hasznosak lehetnek az első néhány találkozáskor, meg akkor, ha időre játszol. Tőlem több segítséget nem kapsz (legalábbis egyelőre)... :D Egyébként az a Panzer Spider a legjobban kitalált ellenfél, szerintem..mármint megölhetőség szempontjából...  :up:  Kíváncsi lennék, hogy aki leszólja a játékot a gondolkodtatás hiánya miatt, az itt vajon mihez kezdene (mert ez a pont egy igazi kivétel)...? ;)

#314 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 15:39

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 15:26

Mégiscsak fogott rajta az ágyú :). Először 25 percig birkóztunk, de most sikerült 3:03 alatt.

Na tessék, mondtam én: felesleges volt az előző hozzászólásom... :D Szép munka!  :up:

#315 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 07:48

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 12:04

Doomer, nem próbálod meg a sérülésmentes végigjátszást Traumán? Snowy Bridge-ig jutottam, aztán közbejött a BooH :)

előbb újra el kéne jutni traumáig ha itt tartunk :Đ

főleg hogy mivel vidkártycsere nem volt, swamp még mindig láthatatlan... :)

ui: jó az avatarod ;)

Szerkesztette: DOOMER 2005. 01. 03. 07:48 -kor

#316 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 12:09

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 7:48

előbb újra el kéne jutni traumáig ha itt tartunk :Đ

Ezt nem értem. Letörölted az eredeti PK-t a BooH telepítése előtt, vagy teljesen új játékot kezdtél? :confused:

Én úgy kezdtem el a kiegészítőt, hogy betöltöttem a legfrissebb mentett állást, majd ezután írtam alá a paktumot. Most is bármikor indíthatnám akármelyik játékot - minden korábbi pont és statisztikai adat megmaradna. Csak azt sajnálom, hogy nem lehet a két játékkal egyszerre játszani, mert ehhez az kellene, hogy a Map-on minden epizód pályái párhuzamosan elérhetők legyenek (valami közös keréken).

Idézet

ui: jó az avatarod ;)

Köszi. Új év, új Pi. :D
Remélem Operát vagy Firefoxot használsz, és a HWSW régi skinje van nálad kiválasztva, mert úgy az igazi. ;)
Kép

#317 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 12:43

Ha nem mondjátok észre sem veszem az új avatart (ugyanis le vannak tiltva az aláírásokkal együtt ;)) Tényleg jó lett :)

#318 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 20:45

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 12:09

Ezt nem értem. Letörölted az eredeti PK-t a BooH telepítése előtt, vagy teljesen új játékot kezdtél? :confused:

újraraktam alap painkillert (savek megvannak). nem nagy veszteség mert a régi pályák már hiányoztak és amíg booh fenn volt, addig nem tudtam velük jáccani (kiestem a világból azonnal) :rolleyes:

#319 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 15:07

hmm
érdekes hogy még fel sem merült itt, de lenne kedvetek multizni? ma este például. ha kell, tudok hostolni, bár csak 128k a kimenő sávszélem, de a pingem legalább jó :)
1.5-ös BooH természetesen.
na, ki van benne?
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#320 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 15:27

Nekem meg csak 56k (ami jó, ha eléri a 45-öt), de egy próbát megér. Mondd az IP-címet! :)

#321 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 15:40

uh hát 56k-val nagyon rossz lesz :(
80-as ping felett teljesen játszhatatlan mert elb*szták a netkódot :(
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#322 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 06. 18:22

Egyszer talán majd én is megnézem a MP-t, de egyelőre csak az SP izgat..meg nem akarom multiban "égetni" magam (életemben nem multiztam egy játékban sem, soha..bár talán egy "kivétel" volt, a NetWars, LOL), egyelőre... :D

Egyébként éppen az imént írtam egy kissé türelmetlen hangnemben az Automex-nek. Igencsak érdekelne már, hogy egyáltalán megjelentetik-e valamikor kis hazánkban is a BOOH-t, vagy pedig külföldről importáltatják be az érdeklődőkkel...?  :confused: Odakint már mindenütt kapható (pl. egy Holland TR-es ismerős a napokban lement a helyi shopba és simán megvette), talán csak mi lógunk ki a sorból (nevetséges, hogy már egy hónapja megjelent, de itthon még mindig csak a warez hozzáférhető), és még csak előrendelésről sem beszélnek a hazai online shopok...  :omg: Majd megírom, hogy mit válaszoltak - reméljük a legjobbakat... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 06. 18:24 -kor

#323 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 18:34

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 18:22

Egyébként éppen az imént írtam egy kissé türelmetlen hangnemben az Automex-nek.

kíváncsian várom ki válaszol, mert ismerek ott valakit akit utálok :Đ

#324 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 17:30

Na végigmentem Nightmare-en is, közben megszereztem az összes csillagot :). A secret cuccok - néhány trükkösebbet leszámítva - tényleg nincsenek se túlságosan eldugva, se túlságosan nehezen elérhető helyre rakva, sőt némelyik már-már bosszantóan egyszerű :D. Egy-két érdekesebb: Loony Park / csapóajtó mögött (ezt csak ma találtam meg), Dead City / a tűzlétrás résznél a tetőn... hirtelen nem is jut eszembe több. Ja, Underworld / a híd alatt (emiatt is megtettem néhány kört oda-vissza). A Colosseumban meg volt egy jó ugrálós rész, de az is eléggé lájtosra sikerült. :)

#325 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 10. 19:17

Nos, az Automex válaszolt: már megrendelték a terméket, de késik a beszállítás. Ez két dolgot jelenthet: az egyik, hogy akkor biztosan lesz BOOH, míg a másik, hogy lehet, hogy nem magyar borítóval és kézikönyvvel, vagy ha igen, akkor az további késést fog eredményezni... Egyébként odakint egy izlandi játékos (Bjossi) is mondta, hogy Izlandon is ugyanez a helyzet..sehol sincs még a BOOH...  :rolleyes:  Reménykedjünk, hogy még ebben a hónapban megjelenik...  :)

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.