Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 27. 17:54 -kor
Painkiller - Battle out of hell
Elküldve: 2005. 01. 01. 18:39
hűű
én is elkezdtem
az első pálya elég elmebeteg volt de a többi amin eddig voltam már normálisabb
a bolt gun nagyon király!
én is elkezdtem
Elküldve: 2005. 01. 01. 21:49
Idézet: N_Gabber - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 18:39
hűű
én is elkezdtem

én is elkezdtem
...a voice from the darkness.....
Akkor hajrá, "Swing it Gabber!!"!
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Elküldve: 2005. 01. 01. 22:33
új gép, hatalmas élményekkel 
minimum grafon 150 FPS-re is felmegy
pedig videokártya maradt ge2 
most kezdtem újra alapjáték 5 star challenget nyehehhe
minimum grafon 150 FPS-re is felmegy
most kezdtem újra alapjáték 5 star challenget nyehehhe
Elküldve: 2005. 01. 02. 02:52
Doomer, de a GF2-t is cseréled azért majd, ugye...?
Odakint Blood Judgment adott egy linket a Black Edition verzió borítójára. A DVD-korongon rajta lesz a MECH-videó is, remélem MPEG2-ben, meg egy 26 perces "Making of..." is. Kíváncsi leszek majd a beszerzési lehetőségekre...
S még egy érdekesség: nézzetek bele ebbe a topicba! Talán a második oldalon van egy videó is, amit Varus készített. Szóval ha sikerül kilőni a leguruló nagy labdát a "Loony Park"-ban, akkor a továbbiakban az ellenfelek mind mozdulatlanok maradnak! És állítólag ez nem bug, hanem tényleg benne van a scriptben, szóval teljesen szándékos (más dolog, hogy "poéntalan" úgy játszani, de néha ki lehet próbálni)...
Közben eljött a január, és én remélem, hogy a BOOH végre kapható lesz kis hazánkban is. A másik dolog, amit még remélek, hogy a PCF már hétfőn kiad egy jó nagy patchet az eddigi hibák javítására (tudom, hogy ez utópia)...
Doomer, de a GF2-t is cseréled azért majd, ugye...?
Odakint Blood Judgment adott egy linket a Black Edition verzió borítójára. A DVD-korongon rajta lesz a MECH-videó is, remélem MPEG2-ben, meg egy 26 perces "Making of..." is. Kíváncsi leszek majd a beszerzési lehetőségekre...
S még egy érdekesség: nézzetek bele ebbe a topicba! Talán a második oldalon van egy videó is, amit Varus készített. Szóval ha sikerül kilőni a leguruló nagy labdát a "Loony Park"-ban, akkor a továbbiakban az ellenfelek mind mozdulatlanok maradnak! És állítólag ez nem bug, hanem tényleg benne van a scriptben, szóval teljesen szándékos (más dolog, hogy "poéntalan" úgy játszani, de néha ki lehet próbálni)...
Közben eljött a január, és én remélem, hogy a BOOH végre kapható lesz kis hazánkban is. A másik dolog, amit még remélek, hogy a PCF már hétfőn kiad egy jó nagy patchet az eddigi hibák javítására (tudom, hogy ez utópia)...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 02. 02:58 -kor
Elküldve: 2005. 01. 02. 12:04
Hmmm... Black Edition. Még az elnevezéssel is különcködnek (nem a szokványos Gold Edition). 

Egész héten szabadságon voltam, mégis alig volt időm játszani. De most újult erővel. Jól jönne egy kis segítség a Panzer Spider-hez a Pentagonban. Miután lemegy ~50%-ig az életereje, hiába lövöm bármivel, meg sem kottyan neki. Azok az ágyúk is csak dísznek vannak körben, mert egyáltalán nem sebeznek rajta. Egy ideig rázza az áram, de ha melegítem egy kicsit a hajszárítóval, akkor ez az állapota elmúlik, viszont innentől kezdve semmi változást nem tudok előidézni rajta. Ja és egyáltalán nem használok kártyákat (túl táposak
), lehet hogy ez a baj?
Doomer, nem próbálod meg a sérülésmentes végigjátszást Traumán? Snowy Bridge-ig jutottam, aztán közbejött a BooH
. Sajnos a csúszkálós részt eddig nem tudtam rögzíteni, mert ha megy a felvétel, akkor érezhetően megváltozik a játék fizikája, pl. nem tudok rendesen lemászni a draútkötélen, illetve a jég is másként "viselkedik".
Idézet
"Doom Who?" Computer Gaming World
Egész héten szabadságon voltam, mégis alig volt időm játszani. De most újult erővel. Jól jönne egy kis segítség a Panzer Spider-hez a Pentagonban. Miután lemegy ~50%-ig az életereje, hiába lövöm bármivel, meg sem kottyan neki. Azok az ágyúk is csak dísznek vannak körben, mert egyáltalán nem sebeznek rajta. Egy ideig rázza az áram, de ha melegítem egy kicsit a hajszárítóval, akkor ez az állapota elmúlik, viszont innentől kezdve semmi változást nem tudok előidézni rajta. Ja és egyáltalán nem használok kártyákat (túl táposak
Doomer, nem próbálod meg a sérülésmentes végigjátszást Traumán? Snowy Bridge-ig jutottam, aztán közbejött a BooH
Elküldve: 2005. 01. 02. 15:26
Mégiscsak fogott rajta az ágyú
. Először 25 percig birkóztunk, de most sikerült 3:03 alatt.
Elküldve: 2005. 01. 02. 15:35
Peti, etess vele egy kis ólmot (egy profi nem érdemel több segítséget, nekem sem volt semmi, de rá lehet jönni
), de nem mindegy mikor, hanem...
És akkor lebénul egy kis időre, hogy Neked legyen időd...
Utána megint sebezheted, míg már csak 1 HP-je marad, és akkor...
Kártyák nem kellenek, de persze hasznosak lehetnek az első néhány találkozáskor, meg akkor, ha időre játszol. Tőlem több segítséget nem kapsz (legalábbis egyelőre)...
Egyébként az a Panzer Spider a legjobban kitalált ellenfél, szerintem..mármint megölhetőség szempontjából...
Kíváncsi lennék, hogy aki leszólja a játékot a gondolkodtatás hiánya miatt, az itt vajon mihez kezdene (mert ez a pont egy igazi kivétel)...? 
Peti, etess vele egy kis ólmot (egy profi nem érdemel több segítséget, nekem sem volt semmi, de rá lehet jönni
Elküldve: 2005. 01. 02. 15:39
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 15:26
Mégiscsak fogott rajta az ágyú
. Először 25 percig birkóztunk, de most sikerült 3:03 alatt.
Na tessék, mondtam én: felesleges volt az előző hozzászólásom...
Elküldve: 2005. 01. 03. 07:48
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 12:04
előbb újra el kéne jutni traumáig ha itt tartunk :Đ
főleg hogy mivel vidkártycsere nem volt, swamp még mindig láthatatlan...
ui: jó az avatarod
Szerkesztette: DOOMER 2005. 01. 03. 07:48 -kor
Elküldve: 2005. 01. 03. 12:09
Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 7:48
előbb újra el kéne jutni traumáig ha itt tartunk :Đ
Ezt nem értem. Letörölted az eredeti PK-t a BooH telepítése előtt, vagy teljesen új játékot kezdtél? :confused:
Én úgy kezdtem el a kiegészítőt, hogy betöltöttem a legfrissebb mentett állást, majd ezután írtam alá a paktumot. Most is bármikor indíthatnám akármelyik játékot - minden korábbi pont és statisztikai adat megmaradna. Csak azt sajnálom, hogy nem lehet a két játékkal egyszerre játszani, mert ehhez az kellene, hogy a Map-on minden epizód pályái párhuzamosan elérhetők legyenek (valami közös keréken).
Idézet
ui: jó az avatarod 
Köszi. Új év, új Pi.
Remélem Operát vagy Firefoxot használsz, és a HWSW régi skinje van nálad kiválasztva, mert úgy az igazi.
Elküldve: 2005. 01. 03. 12:43
Ha nem mondjátok észre sem veszem az új avatart (ugyanis le vannak tiltva az aláírásokkal együtt
) Tényleg jó lett
Elküldve: 2005. 01. 03. 20:45
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 12:09
Ezt nem értem. Letörölted az eredeti PK-t a BooH telepítése előtt, vagy teljesen új játékot kezdtél? :confused:
újraraktam alap painkillert (savek megvannak). nem nagy veszteség mert a régi pályák már hiányoztak és amíg booh fenn volt, addig nem tudtam velük jáccani (kiestem a világból azonnal)
Elküldve: 2005. 01. 04. 15:07
hmm
érdekes hogy még fel sem merült itt, de lenne kedvetek multizni? ma este például. ha kell, tudok hostolni, bár csak 128k a kimenő sávszélem, de a pingem legalább jó
1.5-ös BooH természetesen.
na, ki van benne?
érdekes hogy még fel sem merült itt, de lenne kedvetek multizni? ma este például. ha kell, tudok hostolni, bár csak 128k a kimenő sávszélem, de a pingem legalább jó
1.5-ös BooH természetesen.
na, ki van benne?
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2005. 01. 04. 15:27
Nekem meg csak 56k (ami jó, ha eléri a 45-öt), de egy próbát megér. Mondd az IP-címet!
Elküldve: 2005. 01. 04. 15:40
uh hát 56k-val nagyon rossz lesz 
80-as ping felett teljesen játszhatatlan mert elb*szták a netkódot
80-as ping felett teljesen játszhatatlan mert elb*szták a netkódot
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2005. 01. 06. 18:22
Egyszer talán majd én is megnézem a MP-t, de egyelőre csak az SP izgat..meg nem akarom multiban "égetni" magam (életemben nem multiztam egy játékban sem, soha..bár talán egy "kivétel" volt, a NetWars, LOL), egyelőre...
Egyébként éppen az imént írtam egy kissé türelmetlen hangnemben az Automex-nek. Igencsak érdekelne már, hogy egyáltalán megjelentetik-e valamikor kis hazánkban is a BOOH-t, vagy pedig külföldről importáltatják be az érdeklődőkkel...? :confused: Odakint már mindenütt kapható (pl. egy Holland TR-es ismerős a napokban lement a helyi shopba és simán megvette), talán csak mi lógunk ki a sorból (nevetséges, hogy már egy hónapja megjelent, de itthon még mindig csak a warez hozzáférhető), és még csak előrendelésről sem beszélnek a hazai online shopok...
Majd megírom, hogy mit válaszoltak - reméljük a legjobbakat... 
Egyszer talán majd én is megnézem a MP-t, de egyelőre csak az SP izgat..meg nem akarom multiban "égetni" magam (életemben nem multiztam egy játékban sem, soha..bár talán egy "kivétel" volt, a NetWars, LOL), egyelőre...
Egyébként éppen az imént írtam egy kissé türelmetlen hangnemben az Automex-nek. Igencsak érdekelne már, hogy egyáltalán megjelentetik-e valamikor kis hazánkban is a BOOH-t, vagy pedig külföldről importáltatják be az érdeklődőkkel...? :confused: Odakint már mindenütt kapható (pl. egy Holland TR-es ismerős a napokban lement a helyi shopba és simán megvette), talán csak mi lógunk ki a sorból (nevetséges, hogy már egy hónapja megjelent, de itthon még mindig csak a warez hozzáférhető), és még csak előrendelésről sem beszélnek a hazai online shopok...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 06. 18:24 -kor
Elküldve: 2005. 01. 06. 18:34
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 18:22
Egyébként éppen az imént írtam egy kissé türelmetlen hangnemben az Automex-nek.
kíváncsian várom ki válaszol, mert ismerek ott valakit akit utálok :Đ
Elküldve: 2005. 01. 08. 17:30
Na végigmentem Nightmare-en is, közben megszereztem az összes csillagot
. A secret cuccok - néhány trükkösebbet leszámítva - tényleg nincsenek se túlságosan eldugva, se túlságosan nehezen elérhető helyre rakva, sőt némelyik már-már bosszantóan egyszerű
. Egy-két érdekesebb: Loony Park / csapóajtó mögött (ezt csak ma találtam meg), Dead City / a tűzlétrás résznél a tetőn... hirtelen nem is jut eszembe több. Ja, Underworld / a híd alatt (emiatt is megtettem néhány kört oda-vissza). A Colosseumban meg volt egy jó ugrálós rész, de az is eléggé lájtosra sikerült.
Elküldve: 2005. 01. 10. 19:17
Nos, az Automex válaszolt: már megrendelték a terméket, de késik a beszállítás. Ez két dolgot jelenthet: az egyik, hogy akkor biztosan lesz BOOH, míg a másik, hogy lehet, hogy nem magyar borítóval és kézikönyvvel, vagy ha igen, akkor az további késést fog eredményezni... Egyébként odakint egy izlandi játékos (Bjossi) is mondta, hogy Izlandon is ugyanez a helyzet..sehol sincs még a BOOH...
Reménykedjünk, hogy még ebben a hónapban megjelenik...
Nos, az Automex válaszolt: már megrendelték a terméket, de késik a beszállítás. Ez két dolgot jelenthet: az egyik, hogy akkor biztosan lesz BOOH, míg a másik, hogy lehet, hogy nem magyar borítóval és kézikönyvvel, vagy ha igen, akkor az további késést fog eredményezni... Egyébként odakint egy izlandi játékos (Bjossi) is mondta, hogy Izlandon is ugyanez a helyzet..sehol sincs még a BOOH...

Súgó
A téma zárva.