...a voice from the darkness.....
FragMaster, a válasz borzasztóan egyszerű: úgy tűnik, hogy a PAK-file-okból nagy mennyiségű adatot csomagol ki a memóriába. És ezt minden egyes visszatöltésnél újra és újra. Odakint valaki szerint kb. 550 MB-ot csomagol ki, minden alkalommal. Na már most, nálam pl. a 384 MB RAM után már kezd is swappelni... Visszatöltésnél meg újra megy az egész elölről, plusz a memóriát is újra kell(ene) szervezni, szóval egy visszatöltésnél még inkább darál. Kilépés után meg pláne. Valahogy gazdaságtalan ez az egész: kéne egy Temp/Cache-könyvtár, amibe bizonyos dolgokat csak egyszer csomagol ki, és pl. ha ugyanazt a szintet kell visszatölteni, akkor már nem kell csomagolni, és így tovább...
Peti, majdnem mindegyik bekezdésedre kommentelek egyet, sorjában...

1. Amikor először láttam Danielt, a megviseltség tűnt fel rajta leginkább. Szerintem elég sok időt tölthetett már Pokolban. Alastor bennem olyan Godzilla-utánérzést keltett (

) az intróban, de a legvégén nagyon jól nézett ki, mint King Alastor (viszont a concept artban volt a legjobb)... Ja, egyébként Alastort nem lehet olyan könnyen becsapni: "I, of all creatures, know a liar when I hear one, Daniel... the stink of your fears reeks louder than your words... now drop the gun. It’s been too long since I had such a worthy subject to torture..."
2. Szerintem is! Komorabb, ahogyan Daniel is kicsit komorabb, sőt, már-már "bunkóbb" lett az előző rész óta ("Dammit Eve!" LOL). Érződik, hogy ez egy folytatás, aminek voltak előzményei, és az egész történet (bagatel vagy nem, LOL) időben már tart egy ideje...
3. Simán! Pont ahogy Doomer mondja. Szerintem egyszerűbbek a Secretek is, mint az alaprészben...
4. Teljesen igazad van, tényleg megtörik itt a változatosság. És legelőször nekem is hasonló volt a véleményem. Azóta viszont már megszerettem azt a két helyszínt is, úgy egymás után. A "Stone Pit" különösen tetszik, amikor a végén kiérkezünk a bányából, és az egész hangulat egészen megváltozik... Még valami: szerintem az a kettő eredetileg egy szint akart lenni, csak a Készítők szétvágták két részre..s talán emiatt is maradt ki pl. az "Underwater Temple" című szint..és odakint említették, hogy a "Pentagon"-t (ezt majd Nightmare-en meglátod) is eredetileg a "Lab" részének szánták...
5-6-7. Hát igen... LOL, a Monáknak szívecskés bugyijuk van?! Hát ezt meg hogy' bírtad meglesni? Szerintem odakint egy ilyen screenshot aratna...

De nézd meg, milyen szépen reng az elejük... Hehe, még valami: feltűnően hosszabb ideig marad meg a tetemük, sokkal később jelenik meg a lelkük, mint a többi ellenfélnek. Ez gondolom, nem véletlen, hanem egy tudatos és határozott döntés eredménye...
8.

Egyébként tényleg, mások is mondták, hogy meg kellett tanulni azt a régi himnuszt. Jó lenne valami lyrics-link hozzá különben (puszta kíváncsiságból), akár magyarul is...
Doomer, akkor sajnos Nálad is előjönnek a hibák. Meg kell várni a patchet mindenképpen. Én azt hiszem, addig nem is foglalkozok az alaprésszel. A minigun erejét már valamelyik régebbi patch keretében is visszavették (talán kétszer is)..hmm, lehet, hogy a BOOH óta meg még jobban?
Péntek, az UFO tetejét és a "Lajka" feliratot láttad már...?
(A fenébe, túl sokat mosolygok.)
SYS "I think we have plenty to talk about!"