HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#38 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 18. 19:26

...a voice from the darkness.....

Doomer, ha megpróbálod..nos, valószínűleg át fogsz látni rajtuk... :D

Peti, kemény az avatarod nagyon (stílusosan el van találva  :up:) - úgy tűnik, Te már valóban hegyezed a karókat... :D

Én lehet, hogy "lezavarok" még egy Nightmare-t a hétvégén, úgyis annak a folytatását várjuk. Valamint megpróbálom befejezni holnap az "Experience #1"-videómat... ;)

Amúgy a "Secret Labs"-ről is készült egy videó, letölthető mondjuk innen (ShackNews)...  :cool: Őszintén remélem, hogy a 24-e itthonra is vonatkozik..amúgy abban a pillanatban rendelem is a játékot (ha már előrendelni még mindig nem lehet)...

Szerkesztés: a FileShack-et felejtsük el, mert fent van pl. a PCDome-on is...

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 18. 19:31 -kor

#39 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 20:18

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 19:26

Valamint megpróbálom befejezni holnap az "Experience #1"-videómat... ;)

Mire készülsz? :)

(Ha már meséltél róla, akkor bocs. Mostanában elég dekoncentrált vagyok. :reszeg: :D)

#40 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 19. 17:30

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 21:18

Mire készülsz? :)

(Ha már meséltél róla, akkor bocs. Mostanában elég dekoncentrált vagyok. :reszeg: :D)

Majd a másik topicban adok linket a letöltéshez, ha elkészül..csak egy kicsit macerás videót szerkesztgetni a viszonylag elég gyengusz rendszeremen (384 MB RAM suxx, bár ehhez szerintem még az 1 GB sem feltétlenül elegendő)... :D

Érthető, ha nem tudsz róla még, hiszen csak egyszer említettem, hogy "érik már egy videó", és magam sem voltam biztos benne, hogy el is készítem majd. De aztán felvettem, amiket akartam (összesen 15 dolgot - egyébként lehetett volna több is), és most már csak össze kell állítani. Egy sorozat jó lenne a jövőre nézve, és akkor ez lehetne az első darab..sajnos kissé megkéstem már, és sok extrát nem tudok mutatni, de azért lesz benne egy-kettő, plusz reményeim szerint kielégítően látványos is lesz. Főleg a Secretekről szól, és persze benne van Doomer egyik megoldása is, a nickjével fémjelezve. Amolyan demonstrációs és expertvideó egyben, de remélem, hogy néhányan hasznát vehetik majd, minimum pár Secretnél. Na mindegy..szóval nemsokára, a másik topicban... :)

Jut eszembe, hogy érdemben is hozzászóljak a topichoz... Kicsit figyelmetlen voltam a PK-Fórumon korábban, mert egyébként már régebben is előkerült a Zoom-funkció az új fegyverekhez. Amikor a harmadik PK-demó kijött, mondtam, hogy Fleabay előhozta belőle az új fegyvereket (amik ott még be sem voltak textúrázva), ám később mások ezek Zoom-funkcióit is ki tudták próbálni: itt egy topic erről ("Lehetséges, hogy a PCF 'hazudik...'?" címmel), és ennek második oldalán van három kép, amelyek a "Military Base"-en mutatják a nagyítás lehetőségét. Nézzétek meg őket, szerintem érdekesek... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 19. 17:41 -kor

#41 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 18:07

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 18:30

(384 MB RAM suxx, bár ehhez szerintem még az 1 GB sem feltétlenül elegendő)... :D

na ne már, én 256-al jáccom. csak néha fagy ki :D pl ha démonként lángoló katonákat lövök szét csapatostul :D :D :D

Idézet

Főleg a Secretekről szól, és persze benne van Doomer egyik megoldása is, a nickjével fémjelezve.

hűűűűűűűűű!!!!  :wtf: köszeee! :D

Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 19. 18:09 -kor

#42 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 18:18

Painkiller: Battle Out of Hell first impression

erősen SPOILER :D

"az árvaházban akkor szerezhettem volna Tarot kártyát, ha egyszer sem sérülök meg"

jól kezdődik! ;)

Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 19. 18:27 -kor

#43 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 18:31

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 18:18

Painkiller: Battle Out of Hell first impression

erősen SPOILER :D

"az árvaházban akkor szerezhettem volna Tarot kártyát, ha egyszer sem sérülök meg"

jól kezdődik! ;)

10 pálya? Az nem túl sok :)
Hehe, rögtön első pálya kártyakritériuma nem semmi.... :D

Bah, miért írtad be?.... :reklamacio:

#44 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 19. 18:33

Doomer, mármint a videószerkesztéshez gázos a kevés RAM, úgy értettem (sajnos állandóan kivág a program, mert kevés a memória :()... ;) A dedikáció pedig megérdemelt...  :cool:

Nagyon-nagyon köszi a HCG-linket!  :up: Bár csak elvétve olvasgattam bele, nehogy túl sok spoiler érjen (hát, az a játéklabdás rész azért nem lesz semmi!), de látom, hogy impresszívek Flynn első tapasztalatai. A fenébe, már igazán viszket a tenyerem (az "Orphanage" Tarot-object nagyon tetszik! itt biztos keményebb lesz, mint az AOD-ben, LOL), de még ki kell bírnom a következő hétig. Addig meg mehetek kukutyinba karót hegyezni, mert már én is annyira "be vagyok sózva" (most a cikk átfutása után még jobban)... :D

#45 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 21:08

Ezt a cikket még elolvastam, de mostantól kezdve lakatot teszek a szememre. :pirate: (a másikra is X-))
Ja, és hirtelen felindulásból elkezdtem játszani az Undyinggal. :D

#46 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 11:50

22-e van, ellenben semmi hír. Mi van már? :(
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#47 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 22:20

Ennyire érdektelen lenne a téma? :confused:

#48 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 22. 22:46

HavocS, hidd el, páran vagyunk még, akik ugyanúgy tűkön ülnek már. Piszkosul várom a BOOH-t, és a fél nap azt figyelem, hátha jön valami új hír... De ma sajnos nem volt semmi. A kinti PK-Fórumon sem jelzett senki még, hogy ma megvette volna. Szóval ha valami történt volna ma, mondtam volna, az biztos... :) Talán holnap..s ne feledjük, hogy az IRC-chat is holnap lesz. Én már lehet, hogy reggel feljelentkezem, mert napközben alig bírt csatlakozni... :D

Komolyan mondom Nektek, még a TRAOD-t sem vártam ennyire annak idején (igaz, ott még a TRLE-szintek miatt nem is éreztem igazán a kialakuló űrt), mint most a BOOH-t. Az a leguruló játéklabda az árvaházban..hát szóval, de szeretném már átélni (természetesen a fejhallgató a helyén lesz)! Ha megjelenne 24-én a BOOH, akkor még aznap megrendelném, és a hétvégén már játszhatnék is, az eredeti példányról... Doomer meg Peti ugyanígy "be vannak sózva" - nézd meg az avatarjukat/idézeteiket. :D Szóval itt páran már most a..khm! Szóval igen, páran már most a Pokolban érezzük magunkat, Veled együtt...  :smoker:

A lényeg, hogy semmiképpen sem érdektelen a téma, csak ma sajnos nem történt semmi... :)

#49 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 00:36

Valami azért mégis volt... :)

Olvasható egy új ismertető, ezúttal a GameSpoton, valamint ugyaninnen elérhető néhány újabb screenshot is...

#50 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 13:28

Na, még mindig semmi? Valaki azt írta, hogy 24-én jelenik meg... Jó lenne már!  :D
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#51 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 23. 17:41

Hát, eredetileg Brian Gladman (DreamCatcher) mondta, hogy november 22 (USA) és november 24 (Európa) a hivatalos megjelenési időpontok. Ám most eléggé úgy fest a dolog, hogy ezen a hétvégén sem fogunk még a játékkal játszani... :( A GameSpoton is már november 28-át írnak a megjelenésre (máshol december 3-át meg 5-ét), és a hazai online shopok sem tudnak semmit (a CDGalaxis legfrissebb Karácsonyi/téli katalógusában is csak "Jön" a BOOH aktuális státusza)..szóval lehet, hogy csak Mikulásra kapjuk meg, a bakancsba (de legalább akkor is, ha rosszak voltunk, sőt... :D), pedig szerintem már biztos, hogy elkészült a játék...

Viszont ugye ma este lesz az IRC chat event, talán ott is mondanak valami konkrétat... Én már feljelentkeztem, szerencsére felengedett a QuakeNet... :) Még egyszer, a fontosabb információk...
- Kliens: http://www.mirc.com/ (mondjuk)
- Server: irc.quakenet.org, Port: 6667
- Csati: #painkiller.euro
- Időpont: este 7 órától
- Jelen lesznek: a PCF, a DreamCatcher, meg egy csomó Fan..plusz a GameStar, meg én is "ott kajakozok" majd... :D A szörnyek ezúttal távol maradnak... :D
- Egyéb: igen..naná, hogy a logot közzé teszem majd, legalábbis, ha érdemes lesz közzé tenni...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 23. 17:48 -kor

#52 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 19:09

Idézet

- Egyéb: igen..naná, hogy a logot közzé teszem majd, legalábbis, ha érdemes lesz közzé tenni...

mi az, hogy ha érdemes lesz?? :D

Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 23. 19:10 -kor

#53 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 23. 19:45

Például mert már fél óra eltelt, és még szinte semmi értelmes dolog nem hangzott el: három kérdés, három válasz, s ráadásul kicsit elvesztek a részletekben - legalábbis én így látom. Egyáltalán nem pörög a dolog. Nem tudom, hány kérdésre lesz idő, és mennyi hasznos infót tudunk majd leszűrni ebből a "showműsorból"..tartok tőle, hogy kicsit olyan lesz, mint mikor Gary Reading (ex CORE PR-Manager) tudósított az AOD-ról... Szóval lehet, hogy a füstje nagyobb lesz: kaptok egy csomó KB-nyi logot, aztán próbálhatjátok hámozni belőle a lényeget - s mire sikerül, már meg is jelenik a BOOH... :D Na jó, nem írom le előre...

Egyébként Andrew Poznanski (Lead Level Designer) van ott a PCF-től, meg Simon Vivien (EMEA Marketing Director) a DC-től. Meg van még egy [DC]Funty is, de gőzöm sincs, hogy Ő kicsoda... :) A GameStartól Boe kérdezget... :)

Még valami: egy személyes ismerősömnek már megvan a BOOH. Kapaszkodjatok meg: eredeti, szitázott lemezeken (2 CD), a boltból, bár doboz nélkül. Gondolom, bizonyos kapcsolatok révén (PC Dome cikkírás, stb.) előbb hozzájut mindenhez. De azért ez akkor is, nem igazság: hiszen mi meg várhatunk a Nagyszakállú Télapóra, hátha majd Ő elhozza, vagy mi lesz már...  :omg:  :D

#54 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 23. 20:04

Na, ezt az alábbit nem bírom megállni, hogy ne idézzem be...

"
19:56:50 | <[PCF]Andrew> Its good to keep in mind that most of the huge FPS games this season do not have that much of a replayability factor - you play through them once or a couple of times while PK is considered by many as a game that you can come back to time and time again, simply have a break from reality after work or sth. I think it will provide that value for people for a long time to come :)
"

Nagyon igaz! Az én esetemben pontosan ezért is lehetséges, hogy már közel hússzor végigvittem... :D Amúgy most már egy kicsit érdekesebb a chat, pl. Boe pont most kérdezett valami érdekeset (igaz, nem kifejezetten BOOH-téma)... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 23. 20:11 -kor

#55 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 20:16

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 20:04

pl. Boe pont most kérdezett valami érdekeset (igaz, nem kifejezetten BOOH-téma)... :)

"Anyád hogy van?"

:nevet2:

#56 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 20:16

:D :D :D :nevet:

#57 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 23. 20:47

LOL! Hát, még nem rúgták ki, szóval nem azt kérdezte... :D De igaz-igaz, bizony megtehette volna... :D Arra kérdezett rá, hogy érte-e már támadás a Készítőket és a Kiadót az erőszakos játékmenet miatt? Itt a válaszadók hivatkoztak egyébként egy keresztény gamer-oldalra is, ahol a PK elég jó kritikát kapott - ezt régebben én is láttam, és le is mentettem, de a linkre már nem emlékszem, a lementett anyagot meg a fene tudja, hová tettem már el... :D Ha megtalálom egyszer, akkor majd megadom a linket...

Közben a kinti PK-Fórumon meg azt olvastam ([PCF]Adrian írta), hogy már lesz recordolási lehetőség a BOOH-ben: szóval fel tudjuk venni az akciót, és azt visszajátszani (és a visszajátszást rögzíteni pl. a FRAPS-szel, így amikor játszani kell, nem kell FPS-visszaeséssel számolni). Ez eszméletlenül jó hír (nem kell jelentősen "butítani" a beállításokon, és a szaggatás is kiküszöbölhető)...  :up:  Csak az a gond, hogy egyelőre még hangot nem fog tudni rögzíteni, csak a majdani első patch után...

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.