HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#41 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 19. 18:07

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 18:30

(384 MB RAM suxx, bár ehhez szerintem még az 1 GB sem feltétlenül elegendő)... :D

na ne már, én 256-al jáccom. csak néha fagy ki :D pl ha démonként lángoló katonákat lövök szét csapatostul :D :D :D

Idézet

Főleg a Secretekről szól, és persze benne van Doomer egyik megoldása is, a nickjével fémjelezve.

hűűűűűűűűű!!!!  :wtf: köszeee! :D

Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 19. 18:09 -kor

#42 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 18:18

Painkiller: Battle Out of Hell first impression

erősen SPOILER :D

"az árvaházban akkor szerezhettem volna Tarot kártyát, ha egyszer sem sérülök meg"

jól kezdődik! ;)

Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 19. 18:27 -kor

#43 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 18:31

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 18:18

Painkiller: Battle Out of Hell first impression

erősen SPOILER :D

"az árvaházban akkor szerezhettem volna Tarot kártyát, ha egyszer sem sérülök meg"

jól kezdődik! ;)

10 pálya? Az nem túl sok :)
Hehe, rögtön első pálya kártyakritériuma nem semmi.... :D

Bah, miért írtad be?.... :reklamacio:

#44 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 19. 18:33

...a voice from the darkness.....

Doomer, mármint a videószerkesztéshez gázos a kevés RAM, úgy értettem (sajnos állandóan kivág a program, mert kevés a memória :()... ;) A dedikáció pedig megérdemelt...  :cool:

Nagyon-nagyon köszi a HCG-linket!  :up: Bár csak elvétve olvasgattam bele, nehogy túl sok spoiler érjen (hát, az a játéklabdás rész azért nem lesz semmi!), de látom, hogy impresszívek Flynn első tapasztalatai. A fenébe, már igazán viszket a tenyerem (az "Orphanage" Tarot-object nagyon tetszik! itt biztos keményebb lesz, mint az AOD-ben, LOL), de még ki kell bírnom a következő hétig. Addig meg mehetek kukutyinba karót hegyezni, mert már én is annyira "be vagyok sózva" (most a cikk átfutása után még jobban)... :D

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

#45 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 21:08

Ezt a cikket még elolvastam, de mostantól kezdve lakatot teszek a szememre. :pirate: (a másikra is X-))
Ja, és hirtelen felindulásból elkezdtem játszani az Undyinggal. :D

#46 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 11:50

22-e van, ellenben semmi hír. Mi van már? :(
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#47 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 22:20

Ennyire érdektelen lenne a téma? :confused:

#48 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 22. 22:46

HavocS, hidd el, páran vagyunk még, akik ugyanúgy tűkön ülnek már. Piszkosul várom a BOOH-t, és a fél nap azt figyelem, hátha jön valami új hír... De ma sajnos nem volt semmi. A kinti PK-Fórumon sem jelzett senki még, hogy ma megvette volna. Szóval ha valami történt volna ma, mondtam volna, az biztos... :) Talán holnap..s ne feledjük, hogy az IRC-chat is holnap lesz. Én már lehet, hogy reggel feljelentkezem, mert napközben alig bírt csatlakozni... :D

Komolyan mondom Nektek, még a TRAOD-t sem vártam ennyire annak idején (igaz, ott még a TRLE-szintek miatt nem is éreztem igazán a kialakuló űrt), mint most a BOOH-t. Az a leguruló játéklabda az árvaházban..hát szóval, de szeretném már átélni (természetesen a fejhallgató a helyén lesz)! Ha megjelenne 24-én a BOOH, akkor még aznap megrendelném, és a hétvégén már játszhatnék is, az eredeti példányról... Doomer meg Peti ugyanígy "be vannak sózva" - nézd meg az avatarjukat/idézeteiket. :D Szóval itt páran már most a..khm! Szóval igen, páran már most a Pokolban érezzük magunkat, Veled együtt...  :smoker:

A lényeg, hogy semmiképpen sem érdektelen a téma, csak ma sajnos nem történt semmi... :)

#49 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 00:36

Valami azért mégis volt... :)

Olvasható egy új ismertető, ezúttal a GameSpoton, valamint ugyaninnen elérhető néhány újabb screenshot is...

#50 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 13:28

Na, még mindig semmi? Valaki azt írta, hogy 24-én jelenik meg... Jó lenne már!  :D
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#51 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 23. 17:41

Hát, eredetileg Brian Gladman (DreamCatcher) mondta, hogy november 22 (USA) és november 24 (Európa) a hivatalos megjelenési időpontok. Ám most eléggé úgy fest a dolog, hogy ezen a hétvégén sem fogunk még a játékkal játszani... :( A GameSpoton is már november 28-át írnak a megjelenésre (máshol december 3-át meg 5-ét), és a hazai online shopok sem tudnak semmit (a CDGalaxis legfrissebb Karácsonyi/téli katalógusában is csak "Jön" a BOOH aktuális státusza)..szóval lehet, hogy csak Mikulásra kapjuk meg, a bakancsba (de legalább akkor is, ha rosszak voltunk, sőt... :D), pedig szerintem már biztos, hogy elkészült a játék...

Viszont ugye ma este lesz az IRC chat event, talán ott is mondanak valami konkrétat... Én már feljelentkeztem, szerencsére felengedett a QuakeNet... :) Még egyszer, a fontosabb információk...
- Kliens: http://www.mirc.com/ (mondjuk)
- Server: irc.quakenet.org, Port: 6667
- Csati: #painkiller.euro
- Időpont: este 7 órától
- Jelen lesznek: a PCF, a DreamCatcher, meg egy csomó Fan..plusz a GameStar, meg én is "ott kajakozok" majd... :D A szörnyek ezúttal távol maradnak... :D
- Egyéb: igen..naná, hogy a logot közzé teszem majd, legalábbis, ha érdemes lesz közzé tenni...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 23. 17:48 -kor

#52 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 19:09

Idézet

- Egyéb: igen..naná, hogy a logot közzé teszem majd, legalábbis, ha érdemes lesz közzé tenni...

mi az, hogy ha érdemes lesz?? :D

Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 23. 19:10 -kor

#53 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 23. 19:45

Például mert már fél óra eltelt, és még szinte semmi értelmes dolog nem hangzott el: három kérdés, három válasz, s ráadásul kicsit elvesztek a részletekben - legalábbis én így látom. Egyáltalán nem pörög a dolog. Nem tudom, hány kérdésre lesz idő, és mennyi hasznos infót tudunk majd leszűrni ebből a "showműsorból"..tartok tőle, hogy kicsit olyan lesz, mint mikor Gary Reading (ex CORE PR-Manager) tudósított az AOD-ról... Szóval lehet, hogy a füstje nagyobb lesz: kaptok egy csomó KB-nyi logot, aztán próbálhatjátok hámozni belőle a lényeget - s mire sikerül, már meg is jelenik a BOOH... :D Na jó, nem írom le előre...

Egyébként Andrew Poznanski (Lead Level Designer) van ott a PCF-től, meg Simon Vivien (EMEA Marketing Director) a DC-től. Meg van még egy [DC]Funty is, de gőzöm sincs, hogy Ő kicsoda... :) A GameStartól Boe kérdezget... :)

Még valami: egy személyes ismerősömnek már megvan a BOOH. Kapaszkodjatok meg: eredeti, szitázott lemezeken (2 CD), a boltból, bár doboz nélkül. Gondolom, bizonyos kapcsolatok révén (PC Dome cikkírás, stb.) előbb hozzájut mindenhez. De azért ez akkor is, nem igazság: hiszen mi meg várhatunk a Nagyszakállú Télapóra, hátha majd Ő elhozza, vagy mi lesz már...  :omg:  :D

#54 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 23. 20:04

Na, ezt az alábbit nem bírom megállni, hogy ne idézzem be...

"
19:56:50 | <[PCF]Andrew> Its good to keep in mind that most of the huge FPS games this season do not have that much of a replayability factor - you play through them once or a couple of times while PK is considered by many as a game that you can come back to time and time again, simply have a break from reality after work or sth. I think it will provide that value for people for a long time to come :)
"

Nagyon igaz! Az én esetemben pontosan ezért is lehetséges, hogy már közel hússzor végigvittem... :D Amúgy most már egy kicsit érdekesebb a chat, pl. Boe pont most kérdezett valami érdekeset (igaz, nem kifejezetten BOOH-téma)... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 23. 20:11 -kor

#55 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 20:16

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 20:04

pl. Boe pont most kérdezett valami érdekeset (igaz, nem kifejezetten BOOH-téma)... :)

"Anyád hogy van?"

:nevet2:

#56 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 20:16

:D :D :D :nevet:

#57 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 23. 20:47

LOL! Hát, még nem rúgták ki, szóval nem azt kérdezte... :D De igaz-igaz, bizony megtehette volna... :D Arra kérdezett rá, hogy érte-e már támadás a Készítőket és a Kiadót az erőszakos játékmenet miatt? Itt a válaszadók hivatkoztak egyébként egy keresztény gamer-oldalra is, ahol a PK elég jó kritikát kapott - ezt régebben én is láttam, és le is mentettem, de a linkre már nem emlékszem, a lementett anyagot meg a fene tudja, hová tettem már el... :D Ha megtalálom egyszer, akkor majd megadom a linket...

Közben a kinti PK-Fórumon meg azt olvastam ([PCF]Adrian írta), hogy már lesz recordolási lehetőség a BOOH-ben: szóval fel tudjuk venni az akciót, és azt visszajátszani (és a visszajátszást rögzíteni pl. a FRAPS-szel, így amikor játszani kell, nem kell FPS-visszaeséssel számolni). Ez eszméletlenül jó hír (nem kell jelentősen "butítani" a beállításokon, és a szaggatás is kiküszöbölhető)...  :up:  Csak az a gond, hogy egyelőre még hangot nem fog tudni rögzíteni, csak a majdani első patch után...

#58 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 22:27

na most nem értem, Fraps tud felvenni hangot is...
vagy nem erre gondoltál?

#59 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 22:28

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 19:45

...hiszen mi meg várhatunk a Nagyszakállú Télapóra, hátha majd Ő elhozza, vagy mi lesz már...  :omg:  :D

Remélem nem lesz igazad. Viszont el tudnám képzelni az öreg Sántát PK-ellenfélként, amint a puttonyával hadonászik, vagy pedig mindenféle borzalmat húz elő belőle. :D

A beépített mozgóképfelvételi lehetőség tényleg haszons, és szvsz nem is baj hogy nincs hang - legalább mindenki kiélheti a zenekomponista hajlamait. :)

#60 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 23. 23:52

Nos, megvolt a "nagy chat-esemény", LOL! Úgyhogy feltöltöttem a teljes logot, a rendelkezésetekre: PKEuro - Chat-Event log - eléggé zavaros, mert a kliensem minden szir-sz@rt lelogolt, de sebaj, majd kihámozzátok belőle a lényeget (már ha van ilyen benne egyáltalán :p)... :D

HavocS, ne olyan felvételre gondolj, mint amilyet a FRAPS csinál. Itt nem állóképeket ment le a program, hanem a játék során történt mozzanatokat jegyzi csak fel. S azok alapján utána újra vissza tudja játszani az egész akciót. Például feljegyzi a következőket: a játékos elhúzta 43 fokkal jobbra a StakeGunt, majd megnyomta a bal egérgombot, amivel kilőtt egy karót, de eközben az a francos ninja lépett négyet balra, s így a karó nem találta el, és így tovább... ;) Ennek az az előnye, hogy nem terheli le a rendszert, valamint az is, hogy így csak kis méretű file-ok keletkeznek: pl. a TRAOD PAD-file-jai csak néhány száz KB-osak, és ez a néhány száz KB több perces "akció-replay"-hez elegendő...  :up: A FRAPS itt csak a visszajátszásnál jön be a képbe: amikor visszajátszom az eseményeket, akkor az egészet felveszem a FRAPS-szel - s teszem mindezt önző módon, hogy valami frappáns, zenés videót tudjak megint összeállítani (de persze az eredeti record-file is megteszi, bár azt csak a PKBOOH tudja majd visszajátszani)... :D

Peti, jellemző, hogy az "öreg Sántát" én "öreg Sátánnak" olvastam..de ő már volt, és ki van lőve...  :smoker: Amúgy én is bízom benne, hogy rossz a megérzésem... (Fohászkodó smiley nincs?  :p )

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 24. 00:01 -kor

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.