Idézet: Kory - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 10:39
Ezzel mondjuk teljesen egyetértek, én az "elavult"-ként úgy értettem, hogy régi alapokon nyugszik, (>15év), persze ha a sok vevőnek még így is megfelel, nyilván gyártják. Persze a PC-k 99%-a is elavult, mert a Neumann -elvre épülnek, az meg már mikori...
Továbbá egy ÚJ motor kifejlesztése akkora összegbe kerül, hogy csak na (nem is véletlen stagnálunk benzinmotorok területén, persze azt is mondhatjuk, hogy szakítsanak végre az OTTO-elvvel, na persze, erre egy egész IPARÁG épült, ezt nem lehet lerombolni csak úgy.....)
Egyébként valóban a PD TDI dízelfronton elavultnak számít, ezt mondtam is, csak GI mindig azt hozta fel a VW-konszernből + traktorhang....
A VW mindig is járta a saját útját. Pl. 80-90-es évek fordulóján nem használt turbót benzinmotorokba, hanem mechanikus feltöltőt lásd G40, G60. Aztán rájött, hogy a turbó csak jobb.
A PD TDI meg csak megnövelt üzemanyag-befecskendezési nyomást jelent. Veszünk egy régi, elavult motort, megküldjük a gázolajat 1 bar-al nagyobb nyomáson, a marketingesek kitalálnak egy jó kis mozaikszót, aztán jó az a németautóbuziknak, igaz, hogy nyikorog, csikorog, meg kulturálatlan, rossz hallani az egészet, de csak VW.
Aztán mostanában nagy sunyiság közepette csak terveztek egy Common- Railt.