HWSW Informatikai Kerekasztal: Externet ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Externet ADSL vélemények, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#1221 Felhasználó inaktív   horex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 30. 22:42

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 12:33

Sokat érsz a szabályok betartásával, ha ő nem tartják be.
Én pl. elküldtem nekeik egy szerződésmódosítási kérelmet, hogy szereld magad csomagossá szeretnék vállni, erre úgy vették mintha ezzel 1 év hűséget is vállaltam volna. Így aztán megakadályozták hogy szolgáltatót váltsak, és alacsonyab havi díjjal netezzek.

szerk.
Közben most tudtam meg, hogy kemény harc árán 5 hónap után a harmadik szolgáltatóváltási kísérletem végre sikeres lett, és sikerült megszabadulnom az externettől. :)

Na igen, az ilyen esetekben tényleg nehéz a harc

Nos, mivel több mint 30napja nem kapcsolták be az ADSL-t felhivtam az ügyf.szolgát.
Csak kb. 10 perc kellett mig felvette, addig a reklám szerint fotelböl kényelmesen intézhetem ugyeim ha meglátogatom a honlapjukat.
HA lenne internetem, miért látogatnám meg őket? Ha meg nincs, akko' meg hogyan?
Hölgy végre felveszi, mondom mi a gond. Nagy nehezen megtalálja a ügyet, hát ez elakadt a matávnál.
Miiiivan? Merthogy nemegyezik a vonal tulajdonosi lakhelye meg az ADSL létesitési cim
Nem lehet nekem tel.vonalam pl. Debrecenben?
Mé' nem tudtak ezért már emilezni, telefonálni nekem, vagy jobban megnézni a megrendelő papirokat és az miert gond?
Sokat nem tudott a hölgy mondani, továbbitja :)

Megint kell faxolnom nekik, arra legalább azonnal visszahivnak.
Hááát, ez már a XXI.század, az elektronika kora :D

by horex
"Tégy jót, s gondold meg, minden óra lehet az utolsó" /Talmud/
HOREX

#1222 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 09:15

Idézet: horex - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 23:42

Sokat nem tudott a hölgy mondani, továbbitja :)

Na ebből a "továbbítom az illetékesnek" szövegből én kaptam eleget...

Akkor elárulnám, mire jöttem rá:
Az externetnek 2 ügyfélszolgálata van.  Egy igazi, és egy kamu, amelyik lelkisegélyszolgálatként működik: meghallgatja az ember, majd továbbítom az illetékesnek felkiáltással búcsúzik. Az illetékes pedig vagy válaszol, vagy nem. Nekem az esetek nagy többségében nekem nem válaszolt.
Az igazi ügyfélszolgálat az tényleg ott van a központban, és utánna tud nézni dolgoknak, intézkedni tud azonnal.

És honnan lehet tudni, mikor melyik ügyfélszolgálattal beszélünk?
Amikor hívjuk őket, jön a menü, majd a zene. Egy idő után, ha nem veszik fel a telefont, akkor jön egy sípszó, mintha kicsöngene, és indul egy másik zene. Na ekkor lehet lerakni a telefont, mert ezután már csak a lelkisegély jön be. Velük is jól el lehet dumálgatni, de elintézni semmit nem tudnak. Valószínűleg csak azért vannak, hogy az ASZF-ben szereplő értékeket be tudják tartani arra vonatkozóan, hogy mennyi ideig szabad váratni a telefonáló ügyfelet.

#1223 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 09:29

Idézet: horex - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 22:42

Megint kell faxolnom nekik, arra legalább azonnal visszahivnak.
Hááát, ez már a XXI.század, az elektronika kora :D

Jól értem, hogy az externet 30 napig nem kötötte be a netedet, de te mégis küzdesz érte, miközben ebbe a topicba látogatsz?  :think: ;)

#1224 Felhasználó inaktív   horex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 10:31

Idézet: desiderius - Dátum: 2009. jan. 31., szombat - 10:29

Jól értem, hogy az externet 30 napig nem kötötte be a netedet, de te mégis küzdesz érte, miközben ebbe a topicba látogatsz?  :think:   ;)

Jol erted, mert tel.modemes vagyok, talán az országban az utolsó  :D
Aztán + csóró is és az ajánlatuk 1440/hó PrePaid.
Mit tehetnék mást?  :confused:

by horex
HOREX

#1225 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 15:05

Nahh...én is váltottam! :)
Igaz..kb 1 hónapot vett igénybe a dolog..pedig elvileg semmi probléma nem volt.
Érdekes...váltás után 3 héttel este 8-kor!! felhívtak,hogy miért akarok váltani,mondom azé mert kúrva drága (8 ezret fizettem 4 Mb-ért)erre felajánlottak egy kedvezményes összeget,ami még mindig jóval drágább volt a Datanetes árnál..szóval nem fogadtam el.
Ok...eltelik 1 nap,és megint telefonálnak,hogy akciós árat kínálnának,ha aláírok még 1 évet!
Mondom éppen váltok,és ezt már elmondtam tegnap a kollégájának is.
Majdhogynem fel volt háborodva..és közölte velem,hogy én tuti hogy nem váltok,mert hogy ő azt látná a rendszerében ha igényeltem volna.
De mondom 3 hete igényeltem..háthogy ő biztos benne hogy akkor sem lesz ebből semmi,mert azt ő látná.
Na erre rá 3 napra kapok Datanettől SMS-t,hogy aktiválták a netet... ;)
Ezekszerint ezzel én még egyszerűen megúsztam..mert amiket olvasok itt... :eek:
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#1226 Felhasználó inaktív   StarT 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 17. 22:56

Kicsit fura lesz a kérdésem...

Lejárt az 1 évem, 1 Mbit (korlátlan) 4680 Ft/hó VOLT.
Ajánlottak: 2.5 Mbit 3990/hó. Elfogadtam.
Viszont valamit nem értek. Email-ben kaptam egy pdf fájlt, amit Nekem kellett kinyomtatni (nonszensz...) és kitölteni, gyakorlatilag csak aláírni kellett mert ők már megírták amit kellett, az ajánlatot telefonon tették meg. A lényeg, hogy csak átfutottam a papirt, és volt ott egy olyan pont, hogy 2 GB korlát és egy csillag, de az én 2.5 Mbit/sec netemre ez elvileg nem vonatkozott, nem volt a csillag mellette. Azért felhívtam őket, hogy mi ez a 2 GB limit. Azt mondták a 2.5 MBit csomagra az nem vonatkozik. Így visszaküldtem a papirt. Azóta már él a 2.5 MBit és számla is jött, 3990 Ft. De, szerintem én nem forgalmazok egy hónapban 2 GB-ot sem, de azért nem szeretném, ha meglepetés érne. Szóval tud erről Valaki valamit. Tutira korlátlan ez a csomag? Mert az a papir elég sablonos volt...

#1227 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 00:00

Stét.Más is tapasztalta,hogy a tegnapi naptol megint X idönként van szakadozás? 17 ker.Eddig nem volt semmi és megint.Nemrég hivtam fel az ÜFSZ-t és a faszi is látta a szakadozásokat,mondta szol a T-comnak vonali bemérés miatt és 48h bellül hivnak.Régebben kértem és tökéletes volt akkor.Nah majd elválik... :think:
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#1228 Felhasználó inaktív   horex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 07:40

Idézet: StarT - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 23:56

Kicsit fura lesz a kérdésem...

Lejárt az 1 évem, 1 Mbit (korlátlan) 4680 Ft/hó VOLT.
Ajánlottak: 2.5 Mbit 3990/hó. Elfogadtam.
Viszont valamit nem értek. Email-ben kaptam egy pdf fájlt, amit Nekem kellett kinyomtatni (nonszensz...) és kitölteni, gyakorlatilag csak aláírni kellett mert ők már megírták amit kellett, az ajánlatot telefonon tették meg. A lényeg, hogy csak átfutottam a papirt, és volt ott egy olyan pont, hogy 2 GB korlát és egy csillag, de az én 2.5 Mbit/sec netemre ez elvileg nem vonatkozott, nem volt a csillag mellette. Azért felhívtam őket, hogy mi ez a 2 GB limit. Azt mondták a 2.5 MBit csomagra az nem vonatkozik. Így visszaküldtem a papirt. Azóta már él a 2.5 MBit és számla is jött, 3990 Ft. De, szerintem én nem forgalmazok egy hónapban 2 GB-ot sem, de azért nem szeretném, ha meglepetés érne. Szóval tud erről Valaki valamit. Tutira korlátlan ez a csomag? Mert az a papir elég sablonos volt...

Egy korlátos van most 1440/ho 2Gb-ig
Esetleg az oldaluk, vagy a szerződés ujabb elolvasása?

Nekem végre megjött, hasitok rendesen :)

by horex
HOREX

#1229 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 09:21

Idézet: StarT - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 23:56

Tutira korlátlan ez a csomag? Mert az a papir elég sablonos volt...

Vagy nézd meg az online ügyfélszolgálaton, vagy hívd fel őket, ha van egy szabad fél órád. Ennyi pénzért amúgy biztosan korlátlan szerintem.

Egyébként lett volna olcsóbb is:
http://home.datanet....sValtoTcom.html
3 156 Ft váltóknak a 2,5 Mbit.
"Felfelé történő sebességmódosítás esetén (ISP váltás során): a sebességmódosítás ingyenes, és a továbbiakban a választott sebességhez tartozó váltócsomag havi díját fizeti tovább. "

#1230 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 18:00

Hát nem nagyon kerestek,  :reklamacio: elmult a 48h és sehol semmi a net meg szakadozik rakjam beléjük!!!!!!
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#1231 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 18:37

Idézet: DjPremier - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 19:00

Hát nem nagyon kerestek,  :reklamacio: elmult a 48h és sehol semmi a net meg szakadozik rakjam beléjük!!!!!!

Nekem is volt ilyen, csak nem szakadozás, hanem sebességcsökkenés. Igérték, hogy jelzik a hibát a t-comnak, de nem jelezték. A második hibabejelentésem után csak szóltak a t-comnak, azok meg jöttek, láttak, bütyköltek.

#1232 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 23:51

Kicseréltem a modemet és lekopogom azota nincs szakadozás  :omg: Most ilyenkor mi van?  :think:
Ma ujra felhivtam és a faszi azt mondta nem jelzett vissza a trékom és ezért nem hivtak. :rolleyes:

Szerkesztette: DjPremier 2009. 02. 19. 23:52 -kor

#1233 Felhasználó inaktív   sydoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 08:26

nah én is itthagyom őket! megyek a datanethez.

eddig 8mbitem volt, még a tvnetes időkből. most 1 hónapon belül 2x írtam nekik, hogy mi kell a szerződésmódosításhoz, mert 2mbit-re akarok visszaváltani. elsőre jött egy válasz ami olyan, mintha 4 sablonlevél lenne összevágva. tele helyesírási hibákkal, értelmetlen mondatokkal, semmit nem vágtam belőle.
másodszorra meg semmi válasz.. gondolom ha felfelé akarnék váltani, kapnék rendes választ. biztos úgy vannak vele, majd megunja a paraszt, aztán marad. hát nem :)

#1234 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 11:48

Idézet: sydoka - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 9:26

nah én is itthagyom őket! megyek a datanethez.

Sok szerencsét a váltáshoz...
Majd számolj be, hány hónap alatt sikerült. :)

#1235 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 22:30

Ma felhivtak a vonalam az tökéletes,vszinü a modem adta meg magát.Már nincs hüségem náluk a modem csere akkor pénzbe kerülne?

#1236 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 22. 04:11

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 11:48

Sok szerencsét a váltáshoz...
Majd számolj be, hány hónap alatt sikerült. :)

Nekem két hét volt, nulla kiesés, nulla ügyintézés.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1237 Felhasználó inaktív   tbundy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 02. 22. 08:37

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2009. febr. 22., vasárnap - 4:11

Nekem két hét volt, nulla kiesés, nulla ügyintézés.

nekem szintén, csak amiatt aggódok, h még mindig küldözgeti externet a csekkeket, pedig már jan. vége óta datanetnél vagyok elvileg...  :think:

#1238 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 22. 09:26

Idézet: DjPremier - Dátum: 2009. febr. 21., szombat - 23:30

Már nincs hüségem náluk a modem csere akkor pénzbe kerülne?

Nem a hűségtől függ.
Fizettél a modemért, vagy ők adták? Ha fizettél érte, akkor a tied, és ha elromlott te veszel újat.(ha csak nincs rá még garancia - de ha a hűség már lejárt, gondolom a gari is)

#1239 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 22. 12:31

Idézet: tbundy - Dátum: 2009. febr. 22., vasárnap - 8:37

nekem szintén, csak amiatt aggódok, h még mindig küldözgeti externet a csekkeket, pedig már jan. vége óta datanetnél vagyok elvileg...  :think:

Nekem is, de az admin felületen azt írja már így is túlfizetésem van, szóval nem nagyon zavar. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1240 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 22. 22:11

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2009. febr. 22., vasárnap - 9:26

Nem a hűségtől függ.
Fizettél a modemért, vagy ők adták? Ha fizettél érte, akkor a tied, és ha elromlott te veszel újat.(ha csak nincs rá még garancia - de ha a hűség már lejárt, gondolom a gari is)

Ök adták és az elsö havi számlában benne volt az ára is. :confused: Ez jelent vmit?

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.