HWSW Informatikai Kerekasztal: VHS>DVD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

VHS>DVD Másolásvédett kazettáról

#151 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 09. 12:45

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 12:34

Szóval ha megjön a cucc, akkor szólok. Addig is nyúzlak a videótisztítás kérdésekkel, mert van nyersanyagom, amit tisztítani kellene. Ismered a VirtualDub fxVHS szűrőjét?

Nem használom a VirtualDub-ot  :D  Az ok amiért nem az roppant egyszerű. Nem kezeli rendesen az interlace-t. Pontosabban a DC30+ MJPEG drivere (és a hardware is) 50 field/sec rendszerben működik. Ezt viszont nem képes tökéletesen kezelni a VD ezért a kimentett MJPEG AVI elveszti eredeti interlace tulajdonságait. Pontosabban benne marad mind a két félkép de mivel a Directshow nem képes ezt lekezelni csíkos lesz és ez nem a hagyományos interlace csík ami akkor keletkezik amikor a progressive monitoron nézed. Ez bekerül az AVI-ba és megjelenik a TV-n is. Persze csak akkor lehet észrevenni megállítod és úgy nézed.

Szóval a fentiek miatt a VD-t kilőttem.

#152 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 13:17

Ez azt jelenti, hogy a DirectShow csíkossá teszi a videót? Esetleg ezért nem jó a directshow alapú driver szerkesztésre?  :confused:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#153 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 13:23

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 13:17

Ez azt jelenti, hogy a DirectShow csíkossá teszi a videót? Esetleg ezért nem jó a directshow alapú driver szerkesztésre?  :confused:

A DC30+ esetében igen. De szerintem minden olyan eszköznél ahol valódi félképes rögzítés van.

#154 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 14:47

Az MTV1-ről felvettem a Bangkok Hiltont. Ezt még MPEG2-be, mert a DC30 még kísérletezés tárgya, míg ez a film ugye nem vár rám: leadták.
Tehát van egy MPEG2-be rögzített, zajos filmem.
Érdekelne, hogy ki milyen szűrőket vet be a tisztább kép érdekében.
Mivel gondolom itt mindenki más programot használ e célra, ezért is érdekelne a dolog, esetleg átültetem a saját programomra. :)
Most a Studio 9-ben szerkesztem (nem kell sokat), és a Video Cleansinget használom, ahol háromféle zajszűrést állíthatok: a Light 20-on, a Regular és a Heavy 1-en van. Bár ez tudom nem sokat mond, de hátha.
Ezután van a listában a Blur szűrő, Vertical 1 értéket kapott, a többi mind nullán van (Horizontális elmosás, valamint a mosási régiók: bal, jobb, fenti, lenti).

Van még olyanom, hogy Deflick 2-Pass, azt hiszem ezt VDub alól hozták át.

Tehát várom az ötleteket, sajna a kép 20K-ban nem fér be. :(

Szerkesztette: Mykee 2005. 01. 03. 14:50 -kor

#155 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 14:55

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 14:47

Az MTV1-ről felvettem a Bangkok Hiltont. Ezt még MPEG2-be, mert a DC30 még kísérletezés tárgya, míg ez a film ugye nem vár rám: leadták.
Tehát van egy MPEG2-be rögzített, zajos filmem.
Érdekelne, hogy ki milyen szűrőket vet be a tisztább kép érdekében.
Mivel gondolom itt mindenki más programot használ e célra, ezért is érdekelne a dolog, esetleg átültetem a saját programomra. :)
Most a Studio 9-ben szerkesztem (nem kell sokat), és a Video Cleansinget használom, ahol háromféle zajszűrést állíthatok: a Light 20-on, a Regular és a Heavy 1-en van. Bár ez tudom nem sokat mond, de hátha.
Ezután van a listában a Blur szűrő, Vertical 1 értéket kapott, a többi mind nullán van (Horizontális elmosás, valamint a mosási régiók: bal, jobb, fenti, lenti).

Van még olyanom, hogy Deflick 2-Pass, azt hiszem ezt VDub alól hozták át.

Tehát várom az ötleteket, sajna a kép 20K-ban nem fér be. :(

Nem MPEG2 előtt kellett volna szűrni?  :D  MPEG tömörítés előtt bevetett zajszűrés jó minőségű és hatékony tömörítést eredményez.  :D

#156 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 03. 14:59

Ez nagyon helyén való lenne, ha
- lenne zajszűrőm
- ha tudom előre milyen zajos a kép
Szóval az anyag megvan, csak tisztogatni kéne. Előre nem gondolkozhatok ilyen esetben, mivel a csatornák nálam pengén jönnek. Tehát az MTV1 miért nem javította fel digitálisan minden egyes képkockáját? :D
Szóval még találtam olyat is, hogy fxVHS, de semmi manuál, hogy melyik paraméter micsoda. :(

#157 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 15:12

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 14:59

Ez nagyon helyén való lenne, ha
- lenne zajszűrőm
- ha tudom előre milyen zajos a kép
Szóval az anyag megvan, csak tisztogatni kéne. Előre nem gondolkozhatok ilyen esetben, mivel a csatornák nálam pengén jönnek. Tehát az MTV1 miért nem javította fel digitálisan minden egyes képkockáját? :D
Szóval még találtam olyat is, hogy fxVHS, de semmi manuál, hogy melyik paraméter micsoda. :(

De ha már MPEG2-ben van ami ugye zajos akkor minek kellene még rontani a helyzeten azzal, hogy kikódolás, szűrés majd ismét tömörítés MPEG2-be. Ez minőségromlást eredményez. Nem tudom mi neked a zajos. De ha már MPEG2-be van szerintem hagyd úgy ahogy van. Ha manipulálsz a képen akkor ezt csak minőségvesztés árán tudod (persze ha van pld. Canopus Edius 2.5 vagy Pro 3 hardware MPEG2 támogatással akkor érdemes  :D  ) elvégezni. Minőségvesztés alatt értem a digitális zaj megjelenését (kockásodás, hártyásodás). Ha az MPEG2 anyagot újratömöríted akkor mindig generációs veszteség árán tudod ezt megtenni még akkor is ha ugyanazokkal a paraméterekkel tömöríted újra.

#158 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 03. 15:40

Namármost.
Az MPEG2 8 Mbittel lett felvéve, és két részt akarok feltenni egy DVD-re. Tehát reklám kivág, összefűz, átkódol. Viszont van még egy szűrő (MSU Denoising: http://www.compressi...g/index_en.html ), ami jól is nézne ki. Tehát mission: impossible - meg kell oldanom a dolgot. :)

#159 Felhasználó inaktív   vati70 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 03. 15:55

Sziasztok, BUÉK!

Teljesen új vagyok a hwsw-n, örülök hogy végre találtam ilyen fórumot.
Néhány kérdésem lenne. Előre is bocs a hosszért, nem fog sűrűn előfordulni.

Egy Snazzi III PCI kártyát használok a topikcím-beli célra, másfél éve.

- Használ valaki ilyen kártyát?
Tapasztalatok, összehasonlítás? Úgy látom, nem igazán elterjedt nálunk.
Eddig azt olvastam róla -amit tapasztaltam is-, hogy a chipje nem rossz konstrukció, de a hozzá adott szoftverek rettenetesen rosszak.

A bugos driverrel való szenvedés és kísérletezés után többé-kevésbé elégedett vagyok az eredménnyel. Vagyis voltam, mert 3 napja egy XP újratelepítés után lehetetlennek tűnik életre kelteni a kártyát, "Failed to initialize capture device" üzenet kíséretében. Három napja ugyanezen a vason ugyanezzel az XP verzióval jó volt.
Device Managerben látható hiba, erőforrásütközés nincs, az XP szerint minden OK. Minden ilyenkor kézenfekvő hibakeresési eljárást (PCI slot dugdosás, IRQ-k átsakkozása, driver fel/le stb...) végigjátszottam, semmi. Az utolsó tipp-szalmaszál amit kaptam, hogy próbáljam meg ledobni a DirecX9-et és rakjam vissza a 8.1-et, a capture alkalmazások érzékenyek lehetnek a Dx verzióra. Ez nem jutott eszembe.

- Ha tfh. a DirecX downgrade sem jön be, mit lehetne még kipróbálni hogy újra életre keljen?

Hosszas kísérletezés után nálam a következő digizési módszer adott elfogadható eredményt:
1. Filterek (VCD input, horizontal/vertical/chroma) bekapcsolása, hogy még a MPEG2 tömörítés előtt szűrjön amit lehet.
2. kontraszt-fényerő belövése próba alapján úgy, hogy utólag ne kelljen hozzányúlni
3. Hossztól függően úgy belőtt bitráta, hogy biztosan tudjam: a megvágott végeredmény pontosan egy DVDt fog kitölteni, sem többet sem kevesebbet.
4. Digizés, vágás, authoring. (CSAK vágás, semmi újrakódolás)
Úgy tapasztaltam, hogy a szoftveres videó újrakódolás (akár a kép szélén levő szemét levágása miatt is) minden esetben látható és elfogadhatatlan minőségromlással jár. Ezért MPEG2+WAV-ba digizek a pontosan kiszámított bitrátával és legfeljebb az audiót kódolom át, monóra.

- Hogyan tudjátok használni a VirtualDubot, ha úgyis DVD végeredmény kell? Mivel tud MPEG2 kimenetet produkálni? Kicsit ismerem VDt, a szűrői is tetszenek.

- Az összes felvételemben van egy elég enyhe, max. 2-3 pixeles vertikális remegés. Nem feltűnő csak ha direkt azt figyeljük, de ha kiszúrom, baromi zavaró. Milyen célszerszámmal lehetne ezt megszüntetni?

- Ha mégis érdemes lenne nagy bitrátával (10-15 mbps) fölvenni aztán szoftveresen újrakódolni, ajánljatok egy normális sw-t rá. Eddig a Canopus Procoder jött be legjobban, de csak ha nagyon muszáj. Azt tapasztaltam, ami "egymenetes" módszerrel nem digizhető jól, azon a nagy bitráta+újrakódolás sem segít.

Vagy másfél éve elrontok valamit, amiről nem is tudok...

Szerkesztette: vati70 2005. 01. 03. 16:06 -kor

#160 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 19:54

Sziasztok a másik témában feltettem pár kérdést. >> ITT<<
Az lenne a kérdésem hogy milyen digitalizáló kártyát ajánlotok videokazetták rögzítéséhez. Leginkább tapasztalatokra vagyok kiváncsi, elég fontos lenne a dolog.

#161 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 09:36

Ehhez a cucchoz mit szóltok? Jó ez a videokazik rögzítésére, vagy keressek vmi egyszerűbbet?

#162 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 04. 14:27

Én, mint fentebb olvashattad, egy DC30+ tulajdonosa vagyok, és mostanában fogom rendesen megnyúzni (ennyi idő után, csak most lesz rá nagyobb esélyem). Ki-bemenete van, de XP-s drivere csak maszekban, viszont amit eddig próbálgattam, azt kell mondjam: szép a képe. 15-ért vettem és csak digizni jó, analóg forrásról.

#163 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 05. 14:06

A méreg esz meg ezektől az inkompatibilitásoktól!
Az a zajos MPEG, csak az ne vóna... :D
Szóval megtaláltam a megfelelő filtert (fxVHS), rá is teszem, previewban ok. Erre aszondom a Studiónak, hogy készítse el a DVD fájlokat, mire a lapozófájlt elkezdi feltölteni, egészen 1,6 gigáig (!!!), majd közli, hogy ugyanmá, dobjak a gépbe még pár mega ramot és növelem meg a lapozófájlt, mert ez így nagyon instabil.
OK, megnöveltem a lapozófájlt 3 gigára max, de ő továbbra is dobáljha a hibaüzit, és nem renderel pár percnél tovább.  :reklamacio:
Kísérletezgettem, és kiderült, a szűrő az oka, hiszen anélkül a lapozófájl nem megy 700 mega fölé. Viszont a többi szűrő meg nem volt olyan jó, mint ez.
Szóval a vicc az, hogy megvan minden a tisztításhoz, de az utolsó lépésnél elhasal a cucc.

Valakinek valami ötlete?

#164 Felhasználó inaktív   pik20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 15:15

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 13:06

A méreg esz meg ezektől az inkompatibilitásoktól!
Az a zajos MPEG, csak az ne vóna... :D
Szóval megtaláltam a megfelelő filtert (fxVHS), rá is teszem, previewban ok. Erre aszondom a Studiónak, hogy készítse el a DVD fájlokat, mire a lapozófájlt elkezdi feltölteni, egészen 1,6 gigáig (!!!), majd közli, hogy ugyanmá, dobjak a gépbe még pár mega ramot és növelem meg a lapozófájlt, mert ez így nagyon instabil.
OK, megnöveltem a lapozófájlt 3 gigára max, de ő továbbra is dobáljha a hibaüzit, és nem renderel pár percnél tovább.  :reklamacio:
Kísérletezgettem, és kiderült, a szűrő az oka, hiszen anélkül a lapozófájl nem megy 700 mega fölé. Viszont a többi szűrő meg nem volt olyan jó, mint ez.
Szóval a vicc az, hogy megvan minden a tisztításhoz, de az utolsó lépésnél elhasal a cucc.

Valakinek valami ötlete?

Ez csak egy gondolat mindamellett, hogy én is a tökéletesre törekszem:

Próbáld élvezni ahogy most van és ne gyűjtsd tovább a rákos sjteket!
Örülj, hogy sikerült rögzítened és élvezd ne azt nézd, hogy milyet szerettél volna, hanem, hogy mi van az anyagban!

Na ennyit a bölcselkedésből ;)

Egyébként a TMPGenc 3 Xpress-ben is vannak szűrők. Mpeg>>szűrt mpeg és ac3 hang. Próbáld ki, lehet hogy jobb lesz. Nekem a VHS>>>DVD-re bevált. Élvezhetőbb lett a végeredmény mint az eredeti VHS kazi!

#165 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 05. 16:44

A dühöngésben én is átvágtam a gordiuszi csomót. A Ulead DVD MovieFactoryval újraszerkesztettem, és a végeredmény elég jó lett. Bár a fájl végül nagyobb lett egy gigával mint a tervezett (gondolom a sok szemcse miatt), de a DVD Shrink ezt is megoldotta. PC-n sem lete észrevenni konkrét romlást, nagyítóval meg nem nézem, hiszen tévén nézzük majd.
Szóval mostmár neki kell fogjak komolyan beizzítani a DC30-ast, mert ez az MPEG szerkesztés az idegeimet eszi. Kell már egy rendes avi, amire aztán ráegedhetem a szűrőkészletet. :D

Szerkesztette: Mykee 2005. 01. 05. 16:44 -kor

#166 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 16:38

Na az MPEG fájlon túltettem magam, végül nem szűrtem, mert tévén viszont egész jóképű lett.

Most wpepit zargatnám ismét.
A DC30-cal felvett videót (ugyebár nagyobb, mint 2 giga) a Premiere 6.5 nem akarja benyelni. VirtualDub, Studio 9 gond nélkül megnyitja. A Gspot aszongya, hogy Bad chunk in frame data: Invalid lenght. Törölni sem engedi a Windows, csak újraindítás után, mert azt mondja, valaki fogja a fájlt. A Premiere lenne a ludas?  :confused:

#167 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 11:30

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 16:38

Na az MPEG fájlon túltettem magam, végül nem szűrtem, mert tévén viszont egész jóképű lett.

Most wpepit zargatnám ismét.
A DC30-cal felvett videót (ugyebár nagyobb, mint 2 giga) a Premiere 6.5 nem akarja benyelni. VirtualDub, Studio 9 gond nélkül megnyitja. A Gspot aszongya, hogy Bad chunk in frame data: Invalid lenght. Törölni sem engedi a Windows, csak újraindítás után, mert azt mondja, valaki fogja a fájlt. A Premiere lenne a ludas?  :confused:

Eredetileg a Pinnacle driver nem OpenDML MJPEG AVI-t készít/kezel. Ez a "hackelt" driver rögzít OpenDML-be. Ha az általad használt "hackelt" driver a Premiere-hez az eredeti Pinnacle MiroInstant plugin-t tartalmazza akkor valószínű, hogy itt a gond mivel a MiroInstant nem OpenDML struktúrát használ. Ezt egyszerűen ki tudod próbálni. Úgy olvasd be a Premiere-be, hogy nem DC30-as project-et nyitsz (ekkor nem indul el a MiroInstant plugin se).

#168 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 13:12

A hackelt driver (tehát az 1.5-ös) sem OpenDML avit csinál. Csak engedi a 2 gigánál nagyobb avi rögzítését, valamint a Premiereben is lehet vele capture-ölni. A vicc az, ha az Instant Plugin nem OpenDML-es, akkor hogyan játszhatok ki timeline-ról?  :confused:
Vagy hagyjam az egészet a csudába? :think:
Ugyanis most feltettem egy Win2k-t Premiere 6.5-tel, hogy tudjak rendesen beszedni, erre a premiere makacskodik, bármilyen profilt választok ki. Ezzel szemben a Studio 9-nek semmi baja. Viszont ahhoz ugye nincs plugin. Szóval az 1.42-es driverrel is kipróbáltam (1.5 nélkül) és Win2k alatt a Premiere nem darabol. Hogyan is írták ezt meg Win2k-ra?  :think:

És még azt nem értem, hogyha a kész fájl nem OpenDML alapú, akkor hogyhogy képes kezelni azt más program? (pl. Studio 9, VirtualDub)

Szerkesztette: Mykee 2005. 01. 12. 13:31 -kor

#169 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 13:56

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 13:12

A hackelt driver (tehát az 1.5-ös) sem OpenDML avit csinál. Csak engedi a 2 gigánál nagyobb avi rögzítését, valamint a Premiereben is lehet vele capture-ölni. A vicc az, ha az Instant Plugin nem OpenDML-es, akkor hogyan játszhatok ki timeline-ról?  :confused:
Vagy hagyjam az egészet a csudába? :think:
Ugyanis most feltettem egy Win2k-t Premiere 6.5-tel, hogy tudjak rendesen beszedni, erre a premiere makacskodik, bármilyen profilt választok ki. Ezzel szemben a Studio 9-nek semmi baja. Viszont ahhoz ugye nincs plugin. Szóval az 1.42-es driverrel is kipróbáltam (1.5 nélkül) és Win2k alatt a Premiere nem darabol. Hogyan is írták ezt meg Win2k-ra?  :think:

És még azt nem értem, hogyha a kész fájl nem OpenDML alapú, akkor hogyhogy képes kezelni azt más program? (pl. Studio 9, VirtualDub)

A Pinnacle fórumában a "hackelt" driver fejlesztője azt írta, hogy a WDM2.0 már OpenDML. Ha az 1.5 amit Te használsz nem lenne OpenDML akkor nem lehetne 4GB-nál nagyobb AVI-t rögzíteni. Az OpenDML tulajdonképpen egy belső speciális szegmensekből (chunk) álló AVI struktúra mely a file-on belül 2GB-os felosztásokban van. Éppen ezért az OpenDML struktúrát csak olyan programmal lehet megnyitni ami képes ezt értelmezni. A Premiere-hez fejlesztett MiroInstant nem OpenDML struktúrát olvas hanem hagyományos AVI szerkezetet. Valószínű, hogy nálad az a gond, hogy a rögzített AVI OpenDML struktúra és a MiroInstant nem tudja értelmezni. Ezért írtam, hogy próbáld ki  nem DC30 project-be mert ha úgy be tudod olvasni akkor ez a gond.

"Szóval az 1.42-es driverrel is kipróbáltam (1.5 nélkül) és Win2k alatt a Premiere nem darabol. Hogyan is írták ezt meg Win2k-ra?"

Ezt, hogy érted?  :think:
A Premiere nem darabol. Éppen ezért használok én is AVI-IO-t rögzítésre.

"És még azt nem értem, hogyha a kész fájl nem OpenDML alapú, akkor hogyhogy képes kezelni azt más program? (pl. Studio 9, VirtualDub)"

Minden AVI ami nagyobb 4GB-nál csak és kizárólag OpenDML struktúrájú lehet csak.  A szabvány az, hogy az AVI 1.0 az max. 1GB, az AVI 2.0 max. 2GB de vannak programok melyek elfogadják a 4GB-os méretet is viszont a szabvány 2GB mely biztosítja, hogy minden program képes legyen kezelni.
Az OpenDML egy speciális állomány melyben 2GB logikai szegmensekben van az információ (AVI 2.0). Az OpenDML mérete nem korlátozott.

Ha jól tudom a Premiere hagyományos tehát AVI 2.0 struktúrájú file-ból max. 2GB-os darabot fogad el. Ennél nagyobb AVI-t csak akkor olvas be ha OpenDML struktúrájú (pld. DV AVI az OpenDML).

Szerkesztette: wpepi 2005. 01. 12. 14:13 -kor

#170 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 14:14

Akkor itt van a kutya elásva. :)
Csak azt nem értem a sok avi szabvány közül, hogy:
- a miro Capture alapból 2 gigánál megáll. De ha beírsz egy registry értéket, akkor addig veszi a filmet, amíg tetszik
- a Premiere 2 gigásnál nagyobb fájloktól dobja a hátast
- ha a fájl nem OpenDML, és mégis nagyobb 2 gigánál, akkor hogyhogy meg tudja nyitni más program?  :confused:
- ha az 1.5-ös driver nem OpenDML-t készít, akkor hogyan lehet 2 gigánál nagyobb méretet rögzíteni?
- a 2.0-ás driver már tényleg oké, az simán veszi a végtelen fájlméretet és a Premiere is kezeli.  :up:
- a 2.0-áshoz létezik egy külső srác által készített DCxx VCR progi, ami be is húzza, és ki is játssza a filmet. Ha érdekel, átküldöm.
- az 1.42-es (gyári) driver esetében ha a miro Capture registryjét megbuherálod, akkor sem tudja megnyitni a Premiere. Tehát akkor hogyan írta meg a Pinnacle a cuccot W2k alá?  :think:  Ráadásul W2k alatt csak a miro Capture használható a régi driverrel.
Az egész vacakolást megoldottam, hogy feltettem a 2.0-ást, és a DCxx VCR-rel be tudom húzni a cuccot. :D A kijátszást meg még kitalálom.

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.