HWSW Informatikai Kerekasztal: VHS>DVD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

VHS>DVD Másolásvédett kazettáról

#431 Felhasználó inaktív   ambroa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 16. 11:38

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 7:46

Köszi a linket! :up:

...és itt egy eladó, éppen neked való kütyü:

http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito...1&id=1126427319

#432 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 19. 13:07

Na ez gyorsan elment. :) Bár most így hirtelen nem is lett volna rá pénzem, de köszi, hogy szóltál!
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#433 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 21. 14:17

@Wpepi:
Azt nem értem, hogy ha egy DC30 komaptibilis MJPEG-et a Premiere 6-ba behúzok, akkor a forrásablakban még jó a hangja, de a kimenetnél már recseg. Akár MPEG akár MJPEG a kimenet. Elektronikus zizegése van. Pedig hagyományos lejátszáskor sincs gond a hangjával. De ahogy a timelinera ér, máris megkapja ezt a noise szerű zajt.
A hang PCM 44100-ban lett rögzítve, szabványos, ezért nem értem...  :confused:

Ja, és egy jó hír: a VirtualDub legutolsó verziója már tud szegmensekbe is rögzíteni!

Szerkesztette: Mykee 2005. 09. 21. 14:18 -kor

#434 Felhasználó inaktív   ambroa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 14:26

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 14:07

Na ez gyorsan elment. :)

Már van másik... ...megnézed?:-)

#435 Felhasználó inaktív   ambroa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 14:31

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 15:17

Pedig hagyományos lejátszáskor sincs gond a hangjával. De ahogy a timelinera ér, máris megkapja ezt a noise szerű zajt.

Ezt sajnos én sem értem... ...látni kellene a fájlt egy másik gépen. Van szoftvres MJPEG-kodek. Szerintem próbáld ki egy másik gépen menten és tudni fogod, hogy magával a fájlal, vagy csak a szerkesztőszoftverrel van-e gond...

#436 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 21. 14:49

Ha még a szoftverrel is lenne, nem értem mitől "kattant be" :)
Na látom, ebből már megint újratelepítés lesz. :(
Az ADVC100 nagyon csábító, de sajna se állás, se pénz. :(

#437 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 14:57

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 15:17

@Wpepi:
Azt nem értem, hogy ha egy DC30 komaptibilis MJPEG-et a Premiere 6-ba behúzok, akkor a forrásablakban még jó a hangja, de a kimenetnél már recseg. Akár MPEG akár MJPEG a kimenet. Elektronikus zizegése van. Pedig hagyományos lejátszáskor sincs gond a hangjával. De ahogy a timelinera ér, máris megkapja ezt a noise szerű zajt.
A hang PCM 44100-ban lett rögzítve, szabványos, ezért nem értem...  :confused:

Ja, és egy jó hír: a VirtualDub legutolsó verziója már tud szegmensekbe is rögzíteni!

Kimenet alatt mit értesz? A kártya audio kimenetét?
A project melyet nyitsz az is 44.1KHz PCM-re van állítva? Renderelés után is gond van? A MiroInstant plugin kis hangszórója nincs áthúzva? Ha X-el át van húzva az azt jelenti, hogy nem a kártya a default hangegység.
A plugin-on be van kapcsolva a Scrubbing? A plugin Film Srip indikátora nem jelez gondot?

#438 Felhasználó inaktív   ambroa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 16:39

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 15:49

de sajna se állás, se pénz.

Ez a mondás szerintem másképpen van: "Se prosztó, se pénz."

:o)

#439 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 19:12

Idézet: wpepi - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 15:57

Kimenet alatt mit értesz? A kártya audio kimenetét?
A project melyet nyitsz az is 44.1KHz PCM-re van állítva? Renderelés után is gond van? A MiroInstant plugin kis hangszórója nincs áthúzva? Ha X-el át van húzva az azt jelenti, hogy nem a kártya a default hangegység.
A plugin-on be van kapcsolva a Scrubbing? A plugin Film Srip indikátora nem jelez gondot?

A kimenet loopolva van az Audigyre, hogy halljam, de:
- egy reptiben való rendeelés után a hangszóró nincs áthúzva
- akár scrubbing, akár nem, akkor is recseg, még render előtt is.
- a hang PCM 41000-es, megnéztem a GSpottal, eredetileg is ezt a hangmintát vettem alapul
- a hang a kártya hangbemenetén lett felvéve default beállításokkal
- a project a 4MB-os DC30-as a Premiere-ben
- az indikátor nem jelez gondot
- a hang renderelése után is jónak kéne lennie, ha még a forrás nem is volt az. Én így gondolom.... Vagy nem?
És miért 4 MB-os a project és nem 7? És mi az az Audio scrubbing? ugyanis a helpből nagyon nem derült ki nekem, csak az, hogy bekapcsolhatom meg ki. Mire jó?

Na ezzel a Milleniummal meg az a bajom, hogy hol van kártya, hol nincs. Uis csinálok egy szimpla restartot, mire újraindításkor közli, hogy nincs kártya. Pedig ott van a hardverkezelőben, és mégis. Kikapcsolás se segít.

Szerkesztette: Mykee 2005. 09. 21. 19:36 -kor

#440 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 21. 20:11

A következőket derítettem ki. A pattogás csak VirtualDubbal beszedett filmeken hallatszik ha a DC30-as hangkártyáját használom. Ilyenkor mintha cseppet túlvezérelt lenne a mintavételezés, tehát mintha nem 44100-ban szedné be.
Ha az Audigy Line-In bemenetéről rögzítem, akkor viszont a hang nem pattogzik a timelineon. És ami még érdekes: ha a Source ablakba húzom a filmet, akkor a hangszóró nincs áthúzva, viszont a Program ablakban (bárhogy is renderelem, vagy állítom át a lejátszáshoz a keverőpultot) mindig áthúzott lesz az ikon. Még scrubbolásnál is.  :think:
Jól eljátszogatok mi? :D

Azt írja a súgó, hogy akkor, ha render után is át van húzva, biztos nincs meg a temp állomány hozzá. Na ez igaz, hogy nem csinált olyna hullámos kis jelet az audiosávra, viszont azt hol csinált hol nem. Még nem jöttem rá, hogyan vehetem rá a programot, hogy csináljon. :(

Apropó: 6.5-ös Premierrel van gondja a DC30-nak?

És most jön az, hogy bugos-e a Premiere! :D
Ugyanis ha VirtualDubbal különválasztom a WAV állományt és azt külön teszem be a Premiere-be, akkor nem zizeg!!! Szóval a hang is meg a kép is ok külön-külön, de hogy együtt miért nem eszi meg a timeline...

Szerkesztette: Mykee 2005. 09. 21. 21:05 -kor

#441 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 00:01

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 21:11

A következőket derítettem ki. A pattogás csak VirtualDubbal beszedett filmeken hallatszik ha a DC30-as hangkártyáját használom. Ilyenkor mintha cseppet túlvezérelt lenne a mintavételezés, tehát mintha nem 44100-ban szedné be.
Ha az Audigy Line-In bemenetéről rögzítem, akkor viszont a hang nem pattogzik a timelineon. És ami még érdekes: ha a Source ablakba húzom a filmet, akkor a hangszóró nincs áthúzva, viszont a Program ablakban (bárhogy is renderelem, vagy állítom át a lejátszáshoz a keverőpultot) mindig áthúzott lesz az ikon. Még scrubbolásnál is.  :think:
Jól eljátszogatok mi? :D

Azt írja a súgó, hogy akkor, ha render után is át van húzva, biztos nincs meg a temp állomány hozzá. Na ez igaz, hogy nem csinált olyna hullámos kis jelet az audiosávra, viszont azt hol csinált hol nem. Még nem jöttem rá, hogyan vehetem rá a programot, hogy csináljon. :(

Apropó: 6.5-ös Premierrel van gondja a DC30-nak?

Ugyanis ha VirtualDubbal különválasztom a WAV állományt és azt külön teszem be a Premiere-be, akkor nem zizeg!!! Szóval a hang is meg a kép is ok külön-külön, de hogy együtt miért nem eszi meg a timeline...

Hát nagyon furcsa dolgok történnek nálad  :) . Én már több mint 6 éve használom ezt a kártyát de még olyanokat amiket írtál nem tapasztaltam soha.

Idézet

viszont a Program ablakban (bárhogy is renderelem, vagy állítom át a lejátszáshoz a keverőpultot) mindig áthúzott lesz az ikon.

Mint már említettem a default hangkezelőnek a DC30 kártyának kell lennie. Akkor nem lesz áthúzva. Az áthúzott hangszóró azt jelenti, hogy nem a DC30 az alapértelmezett hangeszköz a Windows-ban. Rakd át alapértelmezettnek és menni fog. A hangot meg ha összekötöd a hangkártyával azaz a DC30 belső hangkimenetét bekötöd a hangkártyád belső bemenetére akkor hallani fogod a kártya hangját akkor is ha a DC30 az alapértelmezett eszköz.

Idézet

Számomra ez is új. Nálam még ilyen úgyszintén nem fordult elő. Ráadásul én másfajta hangformátumokat is szoktam alányomni (pld. QuickTime) és renderelés után simán kijátszik a kártya mindent tökéletesen.

Nincsenek fenn véletlenül codec-ek? Mert ezek okozhatnak galibát mivel a Premiere-es szerkesztéshez semmilyen külső codec nem kell mert minden adott a programban. Külső kapcsolatokat meg plugin-ként kell feltenni.

#442 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 22. 07:57

Ugye milyen furcsaságok vannak?
A WinME alá nem tettem fel kodekeket, sőt, amit a Premiere 5.1-hez adott leírásban javasoltak, azokat le is tiltottam.
A recsegést azért nem értem, mert ha AVI_IO-val vagy a saját progijával veszem fel, akkor nem csinálja. A hang pedig ugyanaz.
Ha kimenetnek is a DC30-at állítom be, de belül össze van kötve a hangkártyával, akkor sem hallom a hangot.  :think:
Ha alapértelmezettnek állítom be, akkor is át van húzva. A súgó ír valami temp dolgokról, de az nekem csak 1-2-szer jelent meg, na akkor nem volt áthúzva. Látom már pucolni kell megint a Premiere-t. :(
Eh, hogy nem egy egyszerű belőni ezt a cuccost...
És az audio scrubbing mire jó?

Ja, nálam az 1.42-es driver állandóan csak MSGSRV32 hibát okoz (tudod, a szép fehér ablak két gombbal), míg az 1.41a szépen megy. Azzal használom. Melyiket használod WinME alatt?

Szerkesztette: Mykee 2005. 09. 22. 07:58 -kor

#443 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 22. 12:17

Na közben újabb köröket futottam. Az alábbiakra jutottam:
- az MSGSRV hibát egy registry bejegyzés okozza, egy suttyomban kiadott registry patch megoldja a gondot.
- Feltettem egy Win98-at a ME helyébe és már hallom a hangot a loopon keresztül
- feltettem egy 5.1c-s Premieret és már a hang sincs áthúzva.
- viszont ez alá nem megy fel csak a 2.50-es CCE, ami meg közli, hogy VBR-nél nem kódolja a hangot. Ezt a 2.62-ben javították.
- a sercegéses gond itt is fennáll, de változatlanul nem értem az okát.
- ja és azt se értem, hogy az MJPEG videót nem hajlandó a CCE MPEG-re átkódolni, csak fekete képernyőt kapok.

Szerkesztette: Mykee 2005. 09. 22. 12:26 -kor

#444 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 22. 14:42

Ilyet még nem kapált a szomszéd! A VirtualDub pont jó lenne, mert XP és 98 alatt is tud szegmensekben felvenni, de:
- Ha Win98-ban veszek fel a DC30-ason keresztül, a mintavételezés 61-62000 Hz lesz átlagosan, a végeredmény a Premiere-ben: recsegés
- ha Win98-ban az Audigyvel veszek fel, akkor a mintavételezés 44100 Hz körüli, és a Premiereben nem recseg
- ha XP-ben veszek fel, akkor a mintavételezés 44100 Hz körüli, de a Premiereben recseg.
Érdekes ez a VirtualDub, vagy mi a nyavaja folyik itten?
Pedig megoldaná a gondomat: XP alatt felveszek vele FAT32-re szegmentálva, amit XP és 98 alól is el tudok érni, ha épp szükségem lenne rá. Az AVI_IO nem látja XP alatt a kártyát, így max az marad, hogy 98 alatt veszek fel, ha szegmentált rögzítést akarok.
De hogy a fenti jelenség mitől lehet...

#445 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 14:42

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 13:17

Na közben újabb köröket futottam. Az alábbiakra jutottam:
- az MSGSRV hibát egy registry bejegyzés okozza, egy suttyomban kiadott registry patch megoldja a gondot.
- Feltettem egy Win98-at a ME helyébe és már hallom a hangot a loopon keresztül
- feltettem egy 5.1c-s Premieret és már a hang sincs áthúzva.
- viszont ez alá nem megy fel csak a 2.50-es CCE, ami meg közli, hogy VBR-nél nem kódolja a hangot. Ezt a 2.62-ben javították.
- a sercegéses gond itt is fennáll, de változatlanul nem értem az okát.
- ja és azt se értem, hogy az MJPEG videót nem hajlandó a CCE MPEG-re átkódolni, csak fekete képernyőt kapok.

Számomra rejtély az ami nálad van.  Win98, WinMe alatt pöccre mennie kell.

Egyébként miért ragaszkodsz a hanggal együttes tömörítésre? Miért nem jó ha külön kinyomod m2v-be?

Idézet

ja és azt se értem, hogy az MJPEG videót nem hajlandó a CCE MPEG-re átkódolni, csak fekete képernyőt kapok.

Ha Premiere-ből exportálsz akkor jónak kellene lennie. Feltéve, hogy a CCE is megfelelően megy (mármint a Premiere plugin).

Idézet

a sercegéses gond itt is fennáll, de változatlanul nem értem az okát.

A recsegést én sem értem. Ez valami helyi sajátosság lesz nálad.

#446 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:03

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 15:42

- Ha Win98-ban veszek fel a DC30-ason keresztül, a mintavételezés 61-62000 Hz lesz átlagosan, a végeredmény a Premiere-ben: recsegés
- ha Win98-ban az Audigyvel veszek fel, akkor a mintavételezés 44100 Hz körüli, és a Premiereben nem recseg
- ha XP-ben veszek fel, akkor a mintavételezés 44100 Hz körüli, de a Premiereben recseg.

Bocs, de már elveszettem a fonalat  :)

Most akkor, hogy is van nálad? Ha a DC30 az alapértelmezett hangfelvételei és hanglejátszási eszköz a windows-ba és így rögzítesz a DC30 hangbemenetén akkor a PCM mintavételezése nem 44100Hz hanem 61-62000Hz?  :think:  Ez meg, hogy a fenébe lehet? A kártya az analóg hangot csak 22000Hz valamint 44100Hz mintavételezéssel képes rögzíteni 16bit felbontásban. Köztes megoldás nincs.
Biztos, hogy átkapcsoltad a Windows hangkezelésében az alapértelmezett felvevő és lejátszó eszközt?

#447 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:25

Na ez az amit én se értek. De haladjunk sorjában:
- a Win98 alatt úgy működik a hang, ahogy korábban megírtad: a DC30 van  ki és bemenetnek állítva és a kimenet loopolva van a hangkártyára, amin hallom a hangot. de ME alatt nem ment.
- Win98 alatt Premiere 5.1c-vel megy a renderelés rendesen, és akkor a hang is ki van játsszva. Közben megnéztem, hogy render előtt ki kell jelölnöm a filmeket, különben nem renderel rendesen. 6.0-ással valahogy nem akaródzott rendesen renderelni
- a VirtualDub kiírja mennyi az aktuális mintavételezés. És a DC30 bemenetére 61-62000 közötti értékeket írt, az Audigynél viszont rendesen 44100 körülieket. A driver esetleg nem jól jelenti le? Próbáld ki a Virtualdub 1.6.10-el, a DC30-at tudja VfW és Directshown keresztül is vezérelni. A VfW rögzítésnél az F6-tal tudsz szegmentált capture-t csinálni, ha engedélyezted a Capture menüben és beállítottad neki a disket a Capture Drives-ban.
- A CCE-ből többet is kipróbáltam az 5.1-eshez (2.50 és 2.62 is), de a végeredmény az lett, hogy kaptam egy szép fekete képernyőt. A fájlméret rendben van, de mégis.  :confused:  Az elkészült fájlt megnéztem 98 és XP alatt is. Csak azért nem értem, mert amit anno XP alatt csináltam Premiere 6.5-tel és szoftveres kodekkel, azt simán kirenderelte. Esetleg nem szereti a DC30 MJPEG kodekét? Vagy nem a DC30-as projectet kéne választanom induláskor?  :think:

#448 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:54

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 16:25

- a VirtualDub kiírja mennyi az aktuális mintavételezés. És a DC30 bemenetére 61-62000 közötti értékeket írt, az Audigynél viszont rendesen 44100 körülieket. A driver esetleg nem jól jelenti le? Próbáld ki a Virtualdub 1.6.10-el, a DC30-at tudja VfW és Directshown keresztül is vezérelni. A VfW rögzítésnél az F6-tal tudsz szegmentált capture-t csinálni, ha engedélyezted a Capture menüben és beállítottad neki a disket a Capture Drives-ban.
- A CCE-ből többet is kipróbáltam az 5.1-eshez (2.50 és 2.62 is), de a végeredmény az lett, hogy kaptam egy szép fekete képernyőt. A fájlméret rendben van, de mégis.  :confused:  Az elkészült fájlt megnéztem 98 és XP alatt is. Csak azért nem értem, mert amit anno XP alatt csináltam Premiere 6.5-tel és szoftveres kodekkel, azt simán kirenderelte. Esetleg nem szereti a DC30 MJPEG kodekét? Vagy nem a DC30-as projectet kéne választanom induláskor?  :think:

Ácsi. Ne a virtualdub-ot nézd, hogy mit ír ki hanem nézd meg pld. a premiere-ben a capture-örlt file-on, hogy mit ír a hangsáv mintavételezési frekvenciájára. Vagy nyisd meg egy hangszerkesztő programmal és nézd meg, hogy mennyi a file mintavételezése. Ha itt nem 44100Hz 16biten akkor valóban gond van. A virtualdub véleményére ne adj. Azt vedd  csak figyelembe amit beállítasz a DC30 1.42 vagy 1.41a driver-ben mint capture mintavételezés és a rögzített állomány valós mintavételezését hidd el.
Az, hogy a VD mit ír a DC30 bemenetére az lényegtelen. Csak és kizárólag az 1.42 vagy az 1.41a driver-t és a Premiere-t használd. Felvételre csak az AVI-IO-t használd minden külső codec meg VD és egyebek nélkül. Simán csak az eredeti driver legyen fenn, állítsd be a Windows default hangeszközének a DC30-at (felvétel és lejátszás egyaránt) majd az AVI-IO programban a capture eszköznek állítsd be a DC30-at, állítsd be a DC30 capture driver-ébe a szükséges bitrátát ill. felbontást, állítsd be a rögzítendő hangot AudioCD formátumra azaz 16bit 44100Hz PCM sztereo majd capture-örlj. Ha megvan akkor a kapott MJPEG állományt tedd be Premiere-be úgy, hogy DC30 projektet nyitsz de úgy, hogy a rögzített hang mintavételezése és felbontása legyen a projectben is. Ha ez kész akkor nézd meg a videó tulajdonságainál a hang mintavételezést és felbontását. Itt 16bit 44100Hz PCM kell hogy legyen. Más nem lehet.

Remélem érthetően fogalmaztam  :)

#449 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 16:33

Persze, és csak a kísérletezgetés miatt nyúzom a Vdubot. A vicc, hogy a GSpot és a Premiere is azt írja: 44100 Hz, 16 bit. Mégis: az AVI_IO-val felvett filmnél nem kekeckedik a hanggal, míg a Vdubéval igen. És mint mondtam, hogy ha kettéválasztod a hangot a filmtől és úgy eteted meg a Premiererel, akkor meg simán gond nélkül megcsinálja a rendert, nem fog zizegni. Na ezért nem értem, és az okát akartam felkutatni. De sajna több idő nincs már rá.

#450 Felhasználó inaktív   lpcollector 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 29. 15:14

wpepi!

Végigolvastam a topicot, de nem tudom megfelelőek e a következtetéseim.
Házi VHS kazettáimat (némelyik reklámmal tüzdelt) , és másolásvédett műsoros kazettáimat venném át DVD-re. A kazetták zöme olyan művészfilmet tartalmaz, amelyek talán sohasem jelennek meg DVD-n, ezért a másolás kényszere.
Arra gondoltam, vennék egy asztali DVD felvevőt (max. 50e körülit), amivel elkészíteném egy RW lemezre a digizett anyagot. Honnan tudhatom meg, hogy a egy asztali DVD felvevő tartalmaz e beépített TBC-t? A műsoros kazettákhoz ha jól értem kell építenem egy macrovision dekódert is, amilyenre az Elektor cikke alapján Te is hivatkozol a topic kezdetén.
Az így bedigizett anyagot kozmetikáznom nem kell, de a házi felvételek egy részéből a reklámokat ki kellene vágnom. Ehhez járható út, ha az asztali felvevővel felvett anyagot PC-re beolvasva vmilyen programmal megvágom, és újra kíírom egy R lemezre, mint videó DVD-t? Milyen egyszerű, a minőséget nem rontó vágó programot tudsz ajánlani? Olyan megoldás lenne a legjobb, amiről írtál, ami nem tömörít újra. A DVD Shrinkkel most ismerkedem, az ilyen? A PC 2,4GHz P4 512 MB RAM win98-al és most éppen egy kölcsön NEC DVD íróval.
Köszi.

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.