Idézet
ééérdekes, én mintha találkoztam volna vele...

feküdt is tőle a gép

Hol láttál te a Doom3-ban vizet? Mert én csak custom, user-made pályán...
Idézet
Nem értem, miért annyira hihetelen... Nekem is gyanús volt, hogy csinálták meg minden motorral, de persze, hogy mindegyik motorral az arra "jellemzö" textúrát rakták volna a sziklára, nem ugyanazt, ha eredeti let volna.
Idézet
apropó, miért támadod ennyire a D3-t és engine-jét? szvsz a D3 engine még meg sem mutatta magát igazán, a HL2 meg kihozta a sourceból amit lehetett...[QUOTE]
Támadta a rák a Doom3 motorját, pont az van, amit mondtál, nem mutatott meg túl sokat a motor, mosott textúrák(persze nem az "elérhetetlen" Ultra szinten), fizika alapból 0, a játék meg jó poén, csak copy+paste-tel a kétszeresére elhúzták a játékidöt...Mit lehetett benne látni? Fém falakat, számítógépeket, részletesen lemodellezett szörnyeket(bár az is lowpoly volt mind), kevés tárgyat, meg pár sziklás-szakadékos terepet. Ennyi. A Half-Life 2 meg elképesztöen kidolgozott, részletes világot mutat. A Far Cry is nagyon szép volt, csak kicsit egyhangú a sok dzsungeles pályával... Lehet, hogy 2 év múlva kihozzák a Doom3 motorból a tutit, de akkor már U3, meg X verziójú CryENGINE meg ki tudja, mi lesz...szevasz. A Source motort EGY JÁTÉKHOZ csinálták, és ez meg is látszik. Persze, az se tökéletes. De a játék kéne, hogy a lényeg legyen mindegyiknél. Az UT2003 is áll-llejtös volt anno, forradalmian volt a grafika, de a game... Aztán készültek Unreal 2 motorral játékok, de ha elnézed a Deus Ex:Invisible Wart, vagy a Thief3-at, hát, mindkettö eléggé csúnyácska(a Splinter Cell mondjuk nagyon szép volt). Mindkettöhöz csinált is egy John P. nevü fickó egy magasabb felbontású textúra-csomagot... A lényeg a végén mindenképpen az, hogy mennyit lehet kihozni a motoból, és a Source motorból kihozták a maxot, a Doom3 meg majd, esetleg, ha valaki licenceli a motort (vagy félmillió dollárért...)