HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 08. 10:08

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 10:59

Ugy latszik van olyan is, aki erti, felfogja mire megy ki a jatek... :respect:

Ismetlem magamat: elegem (elegunk) van a "Zarhato" feliratu temakbol es a kiszerkesztett hozzaszolasokbol.

Krinyo

Thx. :) Amennyiben meg a szerkesztési időn túl zárható a téma, akkor  ti úgyis eldöntitek.
"Légy szerény mint én..."

#702 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 15:48

Idézet: Friczy - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 9:46

Itt nem csak erről van szó. Az is rendszeresen előfordul, hogy valaki eladásra meghirdet egy-két cuccot, erre az egyikről valamiért szép hosszú flame alakul ki, ennek hatására esetleg módosítja az ajánlati árat (netán szétszedi az eredeitleg egyben kínált konfigot. Ha sok hozzászólás van, akkor esetleg több oldalt is át kell olvasni ahhoz, hogy megtudd, az eladni kívánt cuccokból mi van még meg, és mennyiért. Ez sem az eladónak, sem a potenciális vevőnek nem jó. Korántsem (csak) arról van szó, hogy valaki húszféle árut hirdet, arról is, hogy akár egy eladandó cucc ármódosítását is jó a nyitó hozzászólásban jelezni.

Nézzétek.  Ez itt egy fórum. Nem apróhirdetési oldal, egy fórum. Egy apróhirdetési oldalon a fejlesztők egy csomó fícsört ajánlhatnak az ott hirdetőknek, itt nem, mert a fórumnak nem ez az alapvető funkciója. Mivel a HWSW-n hagyománya van a fórumon meghirdetett cuccoknak, ezért van egy külön szekció, ahol a fórum adta kereteken belül  lehet biznicelni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nagy energiákat akarunk ennek a fórumnak a továbbfejlesztésére fordítani, pusztán a bolhapiac kedvéért. Számos megoldás létezik az általatok jelzett problémákra, amiket tök evidens módon lehet majd használni. Tessék ezt elfogadni.

#703 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 08. 20:35

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 10:59

Ugy latszik van olyan is, aki erti, felfogja mire megy ki a jatek... :respect:

Ismetlem magamat: elegem (elegunk) van a "Zarhato" feliratu temakbol es a kiszerkesztett hozzaszolasokbol.

Krinyo

a lovaglásról ennyit, épp arról írtam én is, hogy a zárható, és egyéb zöldségek megszűnnének a bolhapiac szerkeszthetőségével.
lehet, hogy nem pont ebben a topicban, mert van még ehhez hasonló.
és csak fogatlan ;) prókátorként teszem, hiszen nem én vagyok a bolhapiac hőse.
a ti dolgotok, a ti fórumotok, azt csináltok, amit akartok.
részemről inkább tanács volt, mint kötözködés.

#704 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 20:37

Idézet: Rive - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 11:04

Khm. És a többiek? Az ő jogaikkal mi van :confused:

milyen többiek? mindenki felhasználó, a modokat kivéve.
olvasol is, vagy csak írsz?

#705 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 20:42

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 16:53

Nézzétek.  Ez itt egy fórum. Nem apróhirdetési oldal, egy fórum. Egy apróhirdetési oldalon a fejlesztők egy csomó fícsört ajánlhatnak az ott hirdetőknek, itt nem, mert a fórumnak nem ez az alapvető funkciója. Mivel a HWSW-n hagyománya van a fórumon meghirdetett cuccoknak, ezért van egy külön szekció, ahol a fórum adta kereteken belül  lehet biznicelni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nagy energiákat akarunk ennek a fórumnak a továbbfejlesztésére fordítani, pusztán a bolhapiac kedvéért. Számos megoldás létezik az általatok jelzett problémákra, amiket tök evidens módon lehet majd használni. Tessék ezt elfogadni.

ha eddig jól értettem kikapcsoltatok meglévő funkciókat, és drasztikus (de nem kötelező) korlátokat alkalmaztok a saját kényelmetek érdekében.
ezzel nincs is semmi gond, amíg új a fórum.
eddig le lettek tolva azok, akik többszörösen indítottak azonos/hasonló témában (akár bolhapiaci adás-vétel) topicot. volt, hogy napi ismétléssel.
most kötelező lesz.
jó munkát.

#706 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 21:44

Idézet: joe39 - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 21:47

eddig le lettek tolva azok, akik többszörösen indítottak azonos/hasonló témában (akár bolhapiaci adás-vétel) topicot. volt, hogy napi ismétléssel.
most kötelező lesz.
jó munkát.

:think: Hogy mi lesz kötelező  :confused:

#707 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 05:08

Idézet: joe39 - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 21:42

milyen többiek? mindenki felhasználó, a modokat kivéve.
olvasol is, vagy csak írsz?

???

Figyi, a reakciód alapján a tanácsodat magad fogadd meg előbb :rolleyes:

Idézet

attól még a felhasználó jogai sérülnek, ha a saját gondolatait/írását visszavonná, megmásítaná.

Kétféle felhasználó van. Aki az adott hozzászólást írta az csak az egyik, és igen durva kisebbségben van a többiekhez, az olvasókhoz képest.  Az ő jogaikkal mi van? Hm?

Ui.: és akkor még szó nem esett azokról, akik esetleg válaszoltak is ... Nekik is akadnak jogaik...

Szerkesztette: Rive 2004. 04. 09. 07:06 -kor

Elköltöztem :-)

#708 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 07:05

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 16:53

Ezeket a kérdéseket nem elsősorban azért feszegetjük (ahogy elnézem, nem csak én), mert kifejezetten át szeretnénk alakítani a bolhát, hanem azért, hogy az adott kereteken belül a legjobban használható legyen. A lehetőségeket nem mi ismerjük, mi csak használjuk, ezért a sok kérdés, adott esetben megvalósíthatatlan javaslat. Mivel egy csomó minden másként működik most, mint a korábbi fórumban, teljesen természetes, hogy a fórumot 'be kell lakni'. Miért baj az, ha közben kérdez az ember? :think: A gyerek is attól okosodik :D

Viszont ha neked vannak ötleteid az eddig megválaszolatlan kérdések kapcsán, ne tartsd magadban :) Ez a 'számos megoldás' - legalábbis számomra - eddig nem tűnik egyértelműnek :(
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#709 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 07:10

A kedvencek dolgot ajánlgatta valaki, de én pl nem tudom az milyen szempontból segíthet rajtam, ha ugyanazt szeretném olcsóbban meghirdetni, mert nem ment el. Így-is úgy is kénytelen leszek új témát nyitni, vagy a modot nyaggatni, hogy írja át nekem, egyik sem jó megoldás.

#710 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 18:46

Vki magyarazza mar el a modoknak, hogy a kiemeles NEM ARRA VAN, hogy az AMUGY IS NAGYON FUTO TEMAT MEG INKABB DOMINANSSA TEGYUK.

A kiemeles PONT arra van, hogy a dominans, futo temak NE TUDJAK ELNYOMNI az amugy OROKZOLD temakat.

A jatekoknal Vx boldogan kozli, hogy kiemelte a Far Cry topikot - engem ugyan nem zavar, de MINEK????? Azzal jatszik egy rakas ember, raadasul tipikusan aktiv emberek - egesz nap fent van a topic. AKKOR MINEK?

Kiemelesre erdemes lenne, ha pl vki vmilyen hiba megoldasat teszi kozze egy futo jatekhoz - az oke. Avagy  pl egy CS topic, mert az orokzold - de Far Cry?  :think:  :confused:

#711 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 21:07

Sajnos ez egy új funkció, amit még nekik is meg kell tanulniuk, hogy mire kellene használni.

Pl, a programok beszerzése téma lehetne kiemelt, vagy ami anno elindult, de kudarcba fulladt, megjelenések témát lehetne még újraéleszteni kiemeltként.

#712 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 21:44

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 9, péntek - 16:12

Sajnos ez egy új funkció, amit még nekik is meg kell tanulniuk, hogy mire kellene használni.

Pl, a programok beszerzése téma lehetne kiemelt, vagy ami anno elindult, de kudarcba fulladt, megjelenések témát lehetne még újraéleszteni kiemeltként.

Peldaul.

Avagy amit anno en elkezdtem, majd Vortex folytatott, az aktualis megjelenesek.

#713 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 21:55

OFF
T2K! Nem akarod javítani az aláírásodban a linkeket?
/OFF

ON
Egyébként a hozzászólásodban sok igazság van, de ha normális stílusban vezeted elő, valószínűleg akkor is megértjük . Nem kell ez a "valaki magyarázza már el" duma, ha úgy kezded a mondatot, hogy "szerintem", sokkal emészthetőbb a stílus. Ez a sok kiemelés meg olyan érzetet kelt, mintha össze-vissza ordibálnál. Minek? Nem emberéletről van itt szó, hanem egy jó ötletről. Társalgási stílusban és hangerővel is meg lehet érteni klasszul, hidd el, ill. próbáld ki.

#714 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 22:49

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. április 9, péntek - 17:00

OFF
T2K! Nem akarod javítani az aláírásodban a linkeket?
/OFF

ON
Egyébként a hozzászólásodban sok igazság van, de ha normális stílusban vezeted elő, valószínűleg akkor is megértjük . Nem kell ez a "valaki magyarázza már el" duma, ha úgy kezded a mondatot, hogy "szerintem", sokkal emészthetőbb a stílus. Ez a sok kiemelés meg olyan érzetet kelt, mintha össze-vissza ordibálnál. Minek? Nem emberéletről van itt szó, hanem egy jó ötletről. Társalgási stílusban és hangerővel is meg lehet érteni klasszul, hidd el, ill. próbáld ki.

OFF
Ahh. nincs ra idom meg kedvem. :D Majd hetvegen tlaan...
ON

Nem ertek vmit: szamomra ezek evidens dolgok. Csak nekem?
Amugy turelmesen vartam egy HETET, hogy helyukre kerulnek ezek a dolgok, mivel ugye trivialis az ertelmuk, azutan - elismerem, mas ugybol kifolyolag, kisse pipan :D - szova tettem.

Ha kiemelek, az azert van, hogy hangsulyt adjak neki. :p Ugy tuti, hogy kiuti a szemet. :D Ha meg emiatt engem utal meg, hat na puff, nem muszaj szeretnie, csak javitsa a hibat.

Utana is lehet bekulni majd... :nevet:

#715 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 00:50

Csodalom, hogy nem hasznaltal NAGY PIROS VASTAGITOTT betuket. :cool: :respect:

#716 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 08:04

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. április 10, szombat - 1:55

Csodalom, hogy nem hasznaltal NAGY PIROS VASTAGITOTT betuket. :cool: :respect:

OFF
Konyorgom, ne adj otleteket neki... :D ;)
ON

Kedves hazigazdak: megtenne valaki, aki eppen arra jar, hogy a szigeten belul inditott "Repülős topic" cimeben es leirasaban szereplo ket csunya hibat kijavitana... a helyes cim: "Repülős topic" es "Érdekes légi járművek..."

Koszi,
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#717 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 10. 18:19

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 9, péntek - 23:54

OFF
Ahh. nincs ra idom meg kedvem. :D Majd hetvegen tlaan...
ON

Nem kéne egy kis hétvégét hirdetni? Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#718 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 19:39

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 9, péntek - 22:12

Bizony, bizony! Egyetértek.  :respect:

Meg anno nagyon remek beszélgetős témák voltak a warez-al és a konzolokkal kapcsolatban (meglepő módon emlékeim szerint mégcsak nem is voltak SG és Origo topic szintű flémek).

Azokat kellene felhozni és kiemelni, mert sok új tag van, akit bizton érdekelhet.

Esetleg a "Nosztalgiatopic" (ehh, hát minden szentnek maga felé hajlik a keze. :) Egy kicsit.... De hát az végülis még a nevében és a témájában is örökzöld).  ;)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#719 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 22:02

A Piftuka által felsoroltakból én egyedül az "Eredeti játékok elérhető áron, hol?" (vagy ilyesmi :) ) c. topikot látnám szívesen a kiemeltek között, de azt nagyon. :)

#720 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 00:10

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 10:57

:) forumozik itt parezer ember, erdekes, van akinek semmi gondot nem okoznak ezek a valtozasok... talan mert nem lovagol hulyesegeken, csak forumozik?

Krinyo

Bingo! ;)

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »