HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 11. 02:52

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 0:07

A Piftuka által felsoroltakból én egyedül az "Eredeti játékok elérhető áron, hol?" (vagy ilyesmi :) ) c. topikot látnám szívesen a kiemeltek között, de azt nagyon. :)

hat legyen :)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#722 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 14:10

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 3:57

hat legyen :)

:respect:  :respect:  :respect:

#723 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 14:34

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 10, szombat - 23:07

A Piftuka által felsoroltakból én egyedül az "Eredeti játékok elérhető áron, hol?" (vagy ilyesmi :) ) c. topikot látnám szívesen a kiemeltek között, de azt nagyon. :)

Azt speciel nem is javasoltam (bár kétségtelen, hogy jó ötlet)!  :blink:

De mi bajod a többivel???  :reklamacio:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#724 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 14:57

Nos mivel ezzel az egy kiemeléssel nem váltottuk meg a világot, leírom ide is, hogy nem az amúgy is népeszerű pörgős témákat kell kiemeltté tenni, annak semmi értelme.

Azokat kell kiemelni, amik fontosak, és közérdekre tarthatnak számot, annak ellenére, hogy kevesebb hozzászólás születik bennük, és ha nem lennének kiemelve lenyomnák őket az új témák és a pörgős témák.

Azaz a FarCry és a Diablo2 témát én biztos nem emletem volna ki, előbbi csak addig érdekes, amíg menő a játék, addig meg úgyis fennmarad magától is, nem kell még külön ki is emelni.

Utóbbi, meg a Gameware legpörgősebb témája, szerintem abban több hozzászólás születik, mint a többi témában együttvéve, így azt sincs értelme kiemelni, mert fenntartja magát.

Amit viszont ki lehetne emelni, az a HWSW F1 bajnokság pl, mert közérdekű, hogy sokan lássák, és esetleg kedvet kapnak beszállni.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 11. 15:02 -kor

#725 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 11. 15:33

Egyetértek. A "Kiemelés" funkció nem arra való, hogy a napi szinten amúgy is pörgős témák kerüljenek a kiemelt témák közé.

Szóval egy-egy menő játék topicja, teljesen felesleges a kiemelésre.

Az HWSW F1 Bajnokság feltétlenül oda illik és hát amelyekről eddig szó volt.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#726 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 15:49

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 15:39

Azt speciel nem is javasoltam (bár kétségtelen, hogy jó ötlet)!  :blink:

De mi bajod a többivel???  :reklamacio:

Nem te javasoltad? Mindegy. :)

A warezos topik flame-be menne át pillanatok alatt, a konzolos topik meg nem tart számot akkora éerdeklődésre szvsz hogy helye legyen a kiemelt témák között. :)

#727 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 17:23

Nagy kérdés: ha egyszer egy topic kiemelt lett, hogyan lehet ezt megszüntetni? A D2-t -- bár imádom -- például én se tartom kiemelésre érdemesnek. Hasonló a Chello topic a szolgáltatókban...

Szerkesztette: bean 2004. 04. 11. 17:29 -kor

#728 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 12:51

Idézet: bean - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 17:28

Nagy kérdés: ha egyszer egy topic kiemelt lett, hogyan lehet ezt megszüntetni? A D2-t -- bár imádom -- például én se tartom kiemelésre érdemesnek. Hasonló a Chello topic a szolgáltatókban...

Ezt a mod/hg tudja megszüntetni. A chellos topikot kifejezetten kérte valaki a fórumból, hogy legyen kiemelt, de ha van jobb ötlet, szívesen kicsrélem valami másra, egy hétnél tovább szvsz nem érdemes kiemeltként kezelni a topikokat, kivéve ha valami marha nagy aktualitása van (ötleteket e-mailben légyszi nekem, vagy a Szolgáltatók fórum házigazdáinak).

#729 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 12. 14:31

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 13:56

Ezt a mod/hg tudja megszüntetni. A chellos topikot kifejezetten kérte valaki a fórumból, hogy legyen kiemelt, de ha van jobb ötlet, szívesen kicsrélem valami másra, egy hétnél tovább szvsz nem érdemes kiemeltként kezelni a topikokat, kivéve ha valami marha nagy aktualitása van (ötleteket e-mailben légyszi nekem, vagy a Szolgáltatók fórum házigazdáinak).

Tartok tőle, vannak örökzöld témák - és éppen amiatt tartok tőle, hogy éppen ti nem látjátok ezt be -, amelyeket fenn kellene tartani. Ez lenne a funkciója. (pl. a BIOS piszkálása, az egyes hardverek működésének alapjai, szerkezete, az egyes operációs rendszerek alapvető trükkjei, stb)

Amit egy hétig kiemeltnek kezelnétek, azt egy pillanatig nem érdemes kiemeltnek kezelni. Az a bulvársajtó stílusa, nem egy "szakmai fórumé".
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#730 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 14:40

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 13:56

Az a kérő én voltam. :) Persze, mivel nap mint nap van benne post, lehet, hogy nem kellene kiemeltnek lennie? Akkor mi a kiemelés lényege?

Szerkesztette: zoli62 2004. 04. 12. 14:42 -kor

"Légy szerény mint én..."

#731 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 16:50

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 14:36

Tartok tőle, vannak örökzöld témák - és éppen amiatt tartok tőle, hogy éppen ti nem látjátok ezt be -, amelyeket fenn kellene tartani. Ez lenne a funkciója. (pl. a BIOS piszkálása, az egyes hardverek működésének alapjai, szerkezete, az egyes operációs rendszerek alapvető trükkjei, stb)

Amit egy hétig kiemeltnek kezelnétek, azt egy pillanatig nem érdemes kiemeltnek kezelni. Az a bulvársajtó stílusa, nem egy "szakmai fórumé".

Nem hiszem, hogy egyetlen hét után számon lehetne kérni bármilyen belátást is, ez most a kísérletezés időszaka. Három-négy témánál többet nem érdemes kiemelni, az informatika pedig nem olyan, hogy három négy dolog örökkön örökké foglalkoztassa a népeket, mindig van valami új dolog, vagy ismét aktuális lesz egy régi... Ha nem is hetente, de bizonyos időközönként cserélgetni kell a témákat, és egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy egy új dolog kiszorítson a kiemeltek közül egy régit.
Egyelőre szerintem minden hg próbálgatja a szárnyait: ha jön egy kérés valakitől, hogy ki kellene emelni ezt vagy azt, nem hiszem, hogy nagy ellenállást kellene kifejteni (kivéve, ha valami reklámízű dologról van szó). Ha pedig valami kiemelkedik, akkor egy másik aláhull, ez azonban senkit nem foszt meg attól, hogy hozzászóljon.
A UPC például örökzöld ugyan, de megáll a maga lábán, hosszú hónapok óta ott van mindig az oldal tetején. Majd kialakul melyik fórumban mi a legjobb módszer.

#732 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 12. 18:54

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 17:55

Nem hiszem, hogy egyetlen hét után számon lehetne kérni bármilyen belátást is, ez most a kísérletezés időszaka. Három-négy témánál többet nem érdemes kiemelni, az informatika pedig nem olyan, hogy három négy dolog örökkön örökké foglalkoztassa a népeket, mindig van valami új dolog, vagy ismét aktuális lesz egy régi... Ha nem is hetente, de bizonyos időközönként cserélgetni kell a témákat, és egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy egy új dolog kiszorítson a kiemeltek közül egy régit.
Egyelőre szerintem minden hg próbálgatja a szárnyait: ha jön egy kérés valakitől, hogy ki kellene emelni ezt vagy azt, nem hiszem, hogy nagy ellenállást kellene kifejteni (kivéve, ha valami reklámízű dologról van szó). Ha pedig valami kiemelkedik, akkor egy másik aláhull, ez azonban senkit nem foszt meg attól, hogy hozzászóljon.
A UPC például örökzöld ugyan, de megáll a maga lábán, hosszú hónapok óta ott van mindig az oldal tetején. Majd kialakul melyik fórumban mi a legjobb módszer.

Tudod, rendületlenül nagyon lekes bulvárújságírást gyakorolsz, az olvasás még nem megy.  ;)

Ebben maradtunk, a fene egye meg ezt a hülye ábécét, ebben mindig ugyanaz a negyvenvalahány betű ismétlődik.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#733 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 18:58

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 18:59

Ebben maradtunk, a fene egye meg ezt a hülye ábécét, ebben mindig ugyanaz a negyvenvalahány betű ismétlődik.

Nálam csak negyven. Ha olvasni nem is, azért írni még tudok.

#734 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 13. 03:51

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 14:03

Nálam csak negyven. Ha olvasni nem is, azért írni még tudok.

Az jo.

Akkor mar csak azt aruld el, melyik 3 betut nem ismered avagy nem hasznalod a magyar abece negyvenharom betujebol...

:eek:

Szerkesztette: T2k 2004. 04. 13. 03:51 -kor

#735 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 04:13

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 13, kedd - 4:56

Az jo.

Akkor mar csak azt aruld el, melyik 3 betut nem ismered avagy nem hasznalod a magyar abece negyvenharom betujebol...

Megérdemelnéd T2k, hogy olyan stílusban válaszoljak, ahogy Te szoktál, ha valaki téved - de nem. A magyar ábécé kereken negyven betűből áll. Ellenben mivel ez itt teljesen offtopik már, magánban folytassuk, ha érdekel melyik az a három betű ami nincs benne.

Szerkesztette: ratonyi 2004. 04. 13. 05:38 -kor

#736 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 05:35

Szetunom magamat... asszem elhuzok aludni, nem lesz mar ebbol NV40 info mostanaban...

#737 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 05:41

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. április 13, kedd - 5:18

Megérdemelnéd T2k, hogy olyan stílusban válaszoljak, ahogy Te szoktál, ha valaki téved - de nem. A magyar ábécé kereken negyven betűből áll. Ellenben mivel ez itt teljesen offtopik már, magánban folytassuk, ha érdekel melyik az a három betű ami nincs benne.

Kértem, hogy ábécéügyileg magánban, vagy nyissatok új topikot a szigeten. T2K kapott erről egy e-mailt, a korábbi beírásomban pedig boldoztam a kérésemet. Ne kelljen már több postot kiszednem.

#738 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 05:44

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 23:18

Te torolgeted a postokat?

:eek:

Mitol offtopic? EN azt allitom, hogy HULYESEG, amit irsz. Plane, hogy korrigaltam magamat es nem is 43, hanem 44, ahogyan azt husz eve tanitjak.

Es ne gyere ezzel az olcso 'offtopic' szoveggel, mert ennel szazszor ocskabb temak is elfertek mindenhol.

Tehat varom valaszod, T. ratonyi: mitol lesz negyven betus a negyvennegy betus abece?

Ha megint torolsz, az egeszet felteszem a HRCre, majd az alairasomba, onnan torold le utana.

#739 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 05:45

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. április 13, kedd - 0:46

Kértem, hogy ábécéügyileg magánban, vagy nyissatok új topikot a szigeten. T2K kapott erről egy e-mailt, a korábbi beírásomban pedig boldoztam a kérésemet. Ne kelljen már több postot kiszednem.

De bazz, miert nem mondo el? Komolyan kivancsi vagyok, mivel magyarazzatok meg azt a 4 szerencsetlen betut.

Nincs ebben semmi kulonos es szerintem okulna belole jopar ifju is.

PS: Felreertesz vmit: esetunkben te voltal folenyes, nem en, igy szerintem most joggal varhatom, hogy bizonyitsd az igazadat...

Szerkesztette: T2k 2004. 04. 13. 05:46 -kor

#740 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 13. 08:49

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. április 13, kedd - 5:18

........ A magyar ábécé kereken negyven betűből áll. Ellenben mivel ez itt teljesen offtopik már, magánban folytassuk, ha érdekel melyik az a három betű ami nincs benne.

Khmmm

Tévedéseket, eldöntendő kérdéseket NEM magánban illik.
¤

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.