Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 0:30
* És meg is kapom?

Nem hinném.
Ez most hogy is kanyarodott erre?
Idézet
Ja értem már! Tehát az aktív státuszú fórumozókkal nyugodtan gúnyolódhatok!

Erre vonatkozott ez a megjegyzésem:
Idézet
-Az egész gúnnyal való üzengetést magánlevélben kellene intézni, különben megint belefutunk egy ostoba és vég nélküli személyeskedésbe.
Idézet
Te írtad:
Itt nem Jareth-tal van a baj, hanem azzal, hogy Mulydely büntetlenül írosgál a maga pontosjés-agitprop stílusában hetek (évek) óta ide és akkor ti az ezt kifigurázó íráson vagytok kiakadva?! Vadászkutya legyek ha értem...

Igen, mert olyasvalamit látok, láttam öregszem hozzászólásában, ami nem azt mutatta, hogy ő megadná azt a tiszteletet a másiknak, amit egyébként (másutt és máshogy) elvárna magával szemben.
Idézet
Te írtad:Jó, tudom, most kitiltottátok 3 napra egy dologért, ami piti f@sság ahhoz képest, amit eddig összekampányolt, flamelt, stb...
Igen, valóban erről van szó, hogy kitiltottuk ugyanazért, amit Te most reklamálsz (ostoba agitpropért), és
miután kitiltottuk, jött ez a gúnyolódás, meg a reklama, hogy miért nem oldajuk meg a problémát. SZVSZ tök feleslegesen rójuk itt a köröket.
Másrészt - szerencsére - nem tudjátok, hogy magánlevélben mik zajlanak a háttérben. Megnyugtathatok mindenkit: ennek a politikai aknamunkának véget vetünk. A három napos kitiltás volt az első lépés.