HWSW Informatikai Kerekasztal: Társasjátékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Társasjátékok táblás játékok, kártyajátékok Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#321 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 20. 16:07

zsírság :D
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#322 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 20. 18:41

Ez is érdekes lehet:

Kép

www.boardgamegeek.com/boardgame/59946/castle-ravenloft-dungeons-dragons-board-game
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#323 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 22. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2010. 05. 30. 16:46

Ha esetleg érdekel valakit: a német társasjáték újság, a Spielbox ez évtől megjelenik angolul is.
...

Még egy kis "reklám": most már az osztrák WIN Das Spiele Journal is megjelenik angolul.
Egy szám máris letölthető .pdf-ben.

Szerkesztette: scaurus 2010. 08. 22. 10:43 -kor

#324 Felhasználó inaktív   nemethgab 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 05. 11:37

Sziasztok!
Balaton Rt. nevű társasjátékhoz keresek játékszabályt. Tudna alaki segíteni? Néztem a régebbi hozzászólásokat is, de nem aktívak már.
Köszi előre is.
E-mailom: ittasellato@gmail.com

#325 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 05. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: nemethgab - Dátum: 2010. 09. 05. 12:37

Sziasztok!
Balaton Rt. nevű társasjátékhoz keresek játékszabályt. Tudna alaki segíteni? Néztem a régebbi hozzászólásokat is, de nem aktívak már.
Köszi előre is.
E-mailom: ittasellato@gmail.com

Nekem nincs meg, de egy tipp, hátha él még (augusztusban még élt) ez az egyébként erre a célra, mármint játékszabály kérésre létrehozott cím: jatekszabaly[kukac]tarsasjatekos[pont]hu

Viszont.
Annyian keresik.
Nem is értem, hogy, hogy aki előbb-utóbb beszerzi, mi a francért NEM teszi elérhetővé/letölthetővé?

Szerkesztette: scaurus 2010. 09. 05. 12:10 -kor

#326 Felhasználó inaktív   zh1972 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 09. 17:10

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2010. 09. 05. 13:02

Nekem nincs meg, de egy tipp, hátha él még (augusztusban még élt) ez az egyébként erre a célra, mármint játékszabály kérésre létrehozott cím: jatekszabaly[kukac]tarsasjatekos[pont]hu

Viszont.
Annyian keresik.
Nem is értem, hogy, hogy aki előbb-utóbb beszerzi, mi a francért NEM teszi elérhetővé/letölthetővé?

Hétvégén beszkennelem! Adjatok ötletet hová töltsem fel? :s

#327 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 09. 09. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: zh1972 - Dátum: 2010. 09. 09. 18:10

Hétvégén beszkennelem! Adjatok ötletet hová töltsem fel? :s

Toldacuccot.hu. Bár régebben ide is lehetett fileokat csatolni, de saját tárhelyemen pld. mindig azért hagyok meg mindent, mert valakinek úgyis kell majd 3 év múlva, aztán "elfér", ez a dolga.
Make love not Wor.

#328 Felhasználó inaktív   zsborg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 10:48

Most feldobom ide újra a Balaton Rt. társasjáték szabályának magyar nyelvű részét, amit már többen kértetek tőlem privátban. (régen jártam már erre) A régi szabály elérhetősége már megszűnt, (mint ahogy tapasztaltátok is) ezért felraktam máshová. -Nem is gondoltam, hogy ennyien fogjátok keresni.

Most íme itt van, elérhető és letölthető:

Balaton Rt. 2/1

Balaton Rt. 2/2

Kép

Szerkesztette: zsborg 2010. 11. 21. 11:17 -kor

#329 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 12. 11. 23:44

A The Red Dragon Inn társasjáték-sorozat egy szerepjáték parti levezetéséhez (is) jó lehet:

Kép

Röviden, sacc/kb, NEM szó szerint:

"Te és a barátaid egy hősi fantasy csapat tagjai vagytok.
Rajtaütöttetek a szörnyeken, megöltétek őket és megszereztétek a kincsüket.
Mostanra visszatértetek, és mi lenne jobb módja a legutóbbi diadal megünneplésének, mint egy estét eltölteni a Vörös Sárkány Fogadóban.
Társaiddal az estét ivással, szerencsejátékkal és kocsmai verekedéssel fogjátok tölteni.
Aki elég mértékletes, hogy józan maradjon és elég agyafúrt, hogy megőrizze az aranyát, az győz.

A boardgamegeek.com oldalon a vélemények megoszlanak 1-től 10-ig mindegyik értékelést megkapta. :nevet2:
(Mondjuk ez sok játékkal előfordul... )

#330 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 12:20

Sziasztok, kicsit felhoznam a temat. Pesten hova lenne erdemes elmenjek, ha ilyen tarsasokat akarnek venni? Foleg 2-4 szemelyes felnotteknek szolo minel komolyabb es komplexebb strategia szeru jatekokat keresnek. Most irom ossze a listat, hogy miket szeretnek, de ilyesmire gondoltam mint a topicban mar emlitett catan telepesei, the red dragon inn, civilization, macao, titania.

Elore is koszonom a segitseget!
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#331 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 07. 21. 13:20

Sziasztok, kicsit felhoznam a temat. Pesten hova lenne erdemes elmenjek, ha ilyen tarsasokat akarnek venni? Foleg 2-4 szemelyes felnotteknek szolo minel komolyabb es komplexebb strategia szeru jatekokat keresnek. Most irom ossze a listat, hogy miket szeretnek, de ilyesmire gondoltam mint a topicban mar emlitett catan telepesei, the red dragon inn, civilization, macao, titania.

A sugárban van egy kreatív játékok boltja, ott nagyon széles választék van társasokból. Nem jut eszembe a bolt neve, de nem túl nagy a sugár, hogy elvesszél. Emeleten van, az biztos, az egyik oldalfolyosóban.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#332 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 07. 21. 13:38

Gondolkodó Játékbolt, I. emelet 217c, az Árkád-átjáró felé.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#333 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 21. 13:45

Sziasztok, kicsit felhoznam a temat. Pesten hova lenne erdemes elmenjek, ha ilyen tarsasokat akarnek venni?

Asszony ezt találta, ami a legjobb poén, hogy lehet társast kölcsönözni, ha nem szeretnél zsákbamacskát venni:

"A Szellemlovas bolt is, nem csak webáruház: 1067 Budapest Szondi u. 18/a Tel.: 302-2326 Nyitva: H-P 12-20-ig, Szo. 10-18-ig"

Azt hiszem van helyben játszós megoldásuk, de valami levegőtlen pincében, így azt hamar feladtuk. Többit összeszedem, mert még családban is van társasos webboltos kontakt, de persze az nem jut eszembe :-)
Make love not Wor.

#334 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 15:00

A körúton van egy kis bolt, a Corvin negyed es a Mester utca között, valami Compaya, vagy mi. Elég nagy a választék, de nem olcsó.

Szerkesztette: INT21H 2011. 07. 21. 15:01 -kor

"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#335 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 15:16

Koszonom szepen a segitseget!

A gondolkodo jatekbolt jonak tunik, asszony is mondta, hogy volt ott es nagy a valasztek. Namost ami nekem utbaesik az inkabb a Raday utcai, nem az ami az Orson van. Mehetek inkabb abba, vagy lenyegesen nagyobb a Sugarban levo, es mindenkepp oda menjek? (9-kor ujpesten kell legyek, utana tudok indulni... majd vissza kell menjek ujpest kozpontba, majd 12ig elkell induljak Balatonra... szoval necces a program, ezert is probalok sakkozni az idovel, es talan a Raday utcaba hamarabb odatudok erni.)

Meg egy kerdes... probalom szukiteni a kort, hogy ami a boltban is elerheto.

Civilization, Shogun, Catan (Carcassone? Mi a kulonbseg, melyiket erdemes?), Munchkin, Macao, Titania. Ezek kozul 1et kellene jelenleg valasszak, mit ajanlotok? Civilization, Shogun meg Titania az ami leginkabb szimpatikus. A civilization ara kicsit huzos (16k), de ha jo akkor ezen ne muljek. Ha hasonlo a jatekmenete mint a szamitogepes jateknak akkor ez kell nekem.:) Persze barmi mas tipp johet.:)

Elsosorban 2 fos jatekot keresek, de nem baj ha 3-4 is tudna vele jatszani. Inkabb jelenkori, vagy kozepkori (esetleg okori) stilus, semmikepp se scifi. Es minel komplexebb, melyebb legyen. Nem baj, ha nem a leggyorsabb a jatekmenet.

Szerkesztette: Boba 2011. 07. 21. 15:42 -kor

#336 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 16:04

Catan nagyon jo, de baromira ajanlott mindenfele kiegeszito valtozatok beszerzese es sajnos alapbol max. 4 jatekossal megy. Catanokbol van meg 2 szemelyes is, azok is baromi jok! :)
Carcassone (alapbol max. 5 jatekosig) szinten kiraly, de itt is kell mindenfele kiegeszito egy komolyabb jatekosnak.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#337 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 16:04

www.szellemlovas.hu

www.gemklub.hu

Szerkesztette: Harlequin 2011. 07. 21. 16:05 -kor

"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#338 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2011. 07. 21. 17:04

Catan nagyon jo, de baromira ajanlott mindenfele kiegeszito valtozatok beszerzese es sajnos alapbol max. 4 jatekossal megy. Catanokbol van meg 2 szemelyes is, azok is baromi jok! :)
Carcassone (alapbol max. 5 jatekosig) szinten kiraly, de itt is kell mindenfele kiegeszito egy komolyabb jatekosnak.

Ezt az alapbol max 4 jatekkosal megyet ugy ertsem, hogy csak 4 jatekos jatszhatja, vagy 2 jatekos is eltud lenni vele?

Ha mar kiegeszitok, akkor melyiket ajanljatok mindketto stilusbol? Valamint neztem ezt a SmallWorld-ot is, az is szimpi.

Nomeg a munchkin, amit nagyon sok helyen ajanlanak, valszleg azt is megfogom szerezni. 3-4 rugo, az nem para. Abbol az alapjatek is eleg kezdesnek?

#339 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 16:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 07. 21. 16:10

Ezt az alapbol max 4 jatekkosal megyet ugy ertsem, hogy csak 4 jatekos jatszhatja, vagy 2 jatekos is eltud lenni vele?

Ha mar kiegeszitok, akkor melyiket ajanljatok mindketto stilusbol? Valamint neztem ezt a SmallWorld-ot is, az is szimpi.

Nomeg a munchkin, amit nagyon sok helyen ajanlanak, valszleg azt is megfogom szerezni. 3-4 rugo, az nem para. Abbol az alapjatek is eleg kezdesnek?

Catan alapbol 3-4 jatekos, ketten nem lehet jatszani (ill van kiegeszito hat jatekosig). IMHO 4en sokkal jobb. Kiegbol en Tengeri Utazot, illetve Lovagok es Varosokat toltam, az elozo szerintem felejtos, nem ad igazan semmi pluszt, a masodik viszont must have, sokkal jobb lesz tole a jatek.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#340 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 16:34

Okes, akkor Catan kizarva. Carcassone?

Szoval szukul a lista... civilization, shogun, small world, macao, titania. (Ez kb a sorrend is, hogy mi mennyire szimpatikus.)

(ui, nagy respect mindenkinek a gyors segitsegert... 3 hetente jarok pesten, es hetvegere kell a jatek, es csak holnap tudok menni vasarolni valamit.)

Esetleg kartyajatekok is jatszhatnak ha azok eleg komplexek. Az lenne a celom, hogy egy PC-s strategia jatekhoz kozeli szintet tudjunk jatszani tablan Parommal. (Pl Civilization is ez miatt erdekelne annyira meg a Shogun...)

Szerkesztette: Boba 2011. 07. 21. 16:43 -kor

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.