Idézet: ekoder - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 15:52
Ha minden igaz, a DvdReMake 3-as változatában lesz stream processing is, de valószínűleg még nem a 3.0-ban. Legalábbis a 3 béta verzióiban még nincs ilyesmi.
Írásra én is a Decryptert preferálom, de mióta meghackeltem a Nerot, hogy mutassa az aktuális írási sebességet, képfájlt azzal is írogatok.
DVDDecrypterrel IFO módban csak a filmet kiszedem, szükséges hangsávok demuxolva, video és feliratok maradnak a rippelt vobokban. Feliratokat eezekből Vobsubbal szedem ki (Vobsub formátumban ugye, nem szöveges feliratállományént). Ha a filmet nem kell tömöríteni, akkor VOB-ból Vstrippel kiszedem az M2V stream-et, ezt ha kell ReStreammel zéró timecode-ra állítom, hogy stimmeljen a feliratokhoz. Ha tömöríteni kell, akkor a VOB-okból DVD2AVI-val project, ehhez kis AviSynth script, ezt megetetem a CCE-vel (manuális beállítás a film hossza, bitráta, film képének jellege alapján) 4-6 pass. szükséges Bitrátát könnyű kiszámolni a film időben hosszát és a demuxolt audio sávok állományainak méretét figyelembe véve. Vobsub feliratból Subresync-kel megfelelő authoring kompatibilis feliratscript + bittérképes állományok generálása, majd mindez az elkészült videósávokkal, hangsávokkal megy bele az előkészített authoring sablonba. A rippelés, tömörítés idejét leszámítva körülbelül 10 perc foglalatosság. Általában csak 5-10MB marad szabadon a lemezen a bejáratott módszernek köszönhetően. Ha menü is kell (nem szoktam), akkor annak a VOB-ját képileg feldolgozom ugyanúgy mint a film videótóját, a menük subpicture streamjeit (ami a gombokhoz kell) Subrippel könnyű kiszedni a menü VOB-okból bittérképes formátumban. Egy menüt újra összerakni így félóra, ha bonyolultabb akkor egy óra.

Súgó
A téma zárva.