HWSW Informatikai Kerekasztal: DVD másolás könnyen - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DVD másolás könnyen Értékeld a témát: -----

#1221 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 01. 17:47

Idézet: GTamas - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 15:35

Eskuszom nem ertem az embereket !
Sporolonak azon a kurva 20-30 forinton lemezenkent, aztan sirnak, hogy nem mennek a filmek, akadnak, stb.
Tessek minosegi lemezre irni !!

mi neked a minőségi lemez? én nem spórolok rajta....

mondj minőséget és árat / db

#1222 Felhasználó inaktív   GTamas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 19:29

Idézet: pauz - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 18:47

mi neked a minőségi lemez? én nem spórolok rajta....

mondj minőséget és árat / db

Már mondtam: Plextor, 120-125 Ft/db, itt a bolhán ... Keresd GunnerS kollégát, én is tőle veszem, korrekt srác !

Szerkesztette: GTamas 2006. 08. 01. 19:34 -kor

#1223 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 08. 02. 16:29

jáccik még verbatim, +os ricoh. a plextor címke miatt meg nem fogok 30 ft-al többet kiadni korongokként.

Szerkesztette: avman 2006. 08. 02. 16:30 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1224 Felhasználó inaktív   raci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 31. 15:44

Sziasztok !

Bocs hogy nem olvasom el az eddigi 41 oldalt, becsületemre váljon elkezdtem de a 2. után feladtam.
Szóval biztos volt már szó ienről a korábbiakban de most mégis megkérdezném hogy lehet Dvd-t ugy lemásolni hogy megmarad a menu de az extra részt kiszedem belőle. Magyarán az a rész a menube inaktiv lesz.
Találkoztam már jó pár ien lemezzel de nem tom hogykészulnek. Szal erről erről szeretnék valami infot hogy milyen progival lehet meg milyennel érdemes ennek nekiállni

köszi

#1225 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 17:49

Miután 3. nekifutásra sikerült értelmeznem a vessző- és "ly" mentes mondataidat, felfogtam, hogy mire vagy kíváncsi. :rolleyes:
Ha ingyenes megoldást szeretnél, akkor a VobBlanker + PgcEdit párost ajánlom. Előbbivel ki tudod blankolni a nemkívánatos tartalmakat (pl. extrákat, hangsávokat), utóbbival pedig le tudod tiltani a menüben az eltávolított részekre mutató gombokat.
Ha egy kis ppénzt is áldoznál a dologra (~45 $ neten vásárolva), akkor a DvdReMake Pro-t javaslom. Ki tudod próbálni a Demo verziót, a teljes verzióval megegyezően működik, csak megvágja a videót 10 mp után. Ezzel minden fentebb említett változtatást meg tudsz csinálni a DVD filmen, és még a felülete is egyszerűbb, barátságosabb.

#1226 Felhasználó inaktív   odipapa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 14:42

Idézet

hi

nekem dvd irassal lenne gondom. leszedem rar-ba kicsomaglom ISO lesz. azt dvd decrypterrel irom fel. 2x-en.

es sokszor azt csinalja, hogy lejatszom asztaliban es a vege akadozik de mindig csak a vege kb 10perc, mitol lehet?

a lemez kek tdk, nagykeraras:) hengeres

Ezt az is okozhatja ha rosszul fogod meg az origi. lemezt és újlenyomatosan teszed be az íróba.
Az újlenyomatodra nem tud írni rendesen, de erről meggyőződhetsz ha figyelmesen megnézed a megírt lemezt mert az újlenyomat rajta marad letörölhetetlenűl az irás után. :think:

#1227 Felhasználó inaktív   Barbas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 09:51

Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni. Csak az írással van bajom, zsinorban, bármivel próbálkozom (clondvd, shrink, ...), az írás közben leáll. A clondvd-nél cssak simán megáll, semmi hibaüzi. A shrink legalább ad vmi üzit: vmi olyasmit, hogy sikerült a kódolás, és keressek megfelelő írót.
Úgy is próbáltam, hogy a vinyóról kiírni, de a nero is leáll. Hol lehet a gond? Kösz.

Csatolt fájl:

#1228 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 12:42

Ezeréves firmware, ezeréves Nero és ismeretlen lemez. Frissítsd az előbbieket, és írj normális lemezre.

#1229 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 13:23

Idézet: erdoke - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 13:42

Ezeréves firmware, ezeréves Nero és ismeretlen lemez. Frissítsd az előbbieket, és írj normális lemezre.

...és lehetőleg ne 16x-an írjon dvd-video-t, mint ahogy eddig, mert nem biztos, hogy a vinyója is képes ellátni kellő mennyiségű adattal a megfelelő pillanatban az írót...  :p
A(z esetleges) lejátszási anomáliákról már nem is beszélve... :omg:

#1230 Felhasználó inaktív   Barbas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 17:05

Idézet: erdoke - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 12:42

Köszi a választ. A NERO-t frissítettem, a lemez amire írok Verbatim.
Ha megmondanád, hogy firmware frisítést hol tudok csinálni nagyon megköszönném, mert istentelen "lama" vok. Egyébként soha nem írom 16X-an, csak már qrva pipa voltam, és nem figyeltem oda erre.

#1231 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 21:27

Idézet: Barbas - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 18:05

Köszi a választ. A NERO-t frissítettem, a lemez amire írok Verbatim.
Ha megmondanád, hogy firmware frisítést hol tudok csinálni nagyon megköszönném, mert istentelen "lama" vok. Egyébként soha nem írom 16X-an, csak már qrva pipa voltam, és nem figyeltem oda erre.

Ezt: http://wwwbsc.pioneer.co.jp/product-e/ibs/...11D_FW129EU.EXE , innen: http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?cate...4&manufactor=25 (DVR-111D, 1.29-es)

#1232 Felhasználó inaktív   Falánk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 11:33

Sziasztok!  :)
A kérdés a következő:
Ha az UltraISO progival készítek egy kétrétegű DVDVideo-ról egy ISO képet, és ha azt kiírom az ImgBurn -nal, akkor az teljesen tükörkép lesz? A rétegváltás tekintetében érdekes.
Köszönöm
:mirror:
Szeretem a sört, bort, pálinkát no meg a Nőket is!

#1233 Felhasználó inaktív   Barbas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 22:24

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 21:27

Kösz, minden OK.

#1234 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 07:12

Idézet: Falánk - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 10:33

Sziasztok!  :)
A kérdés a következő:
Ha az UltraISO progival készítek egy kétrétegű DVDVideo-ról egy ISO képet, és ha azt kiírom az ImgBurn -nal, akkor az teljesen tükörkép lesz? A rétegváltás tekintetében érdekes.
Köszönöm
:mirror:

Plusszos lemezre írj, s akkor nem lehet hiba. Annál tetszőleges helyen lehet a váltás.

#1235 Felhasználó inaktív   hidavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 20:31

Hellósztok!

Úgy látom ez egy aktív topic, ezért remélem választ kapok a kérdésemre. Tudom hogy valószínűleg már ki van tárgyalva ez a kérdés, de sajnos nincs időm végigolvasni az összes oldalt, légyszi ne haragudjatok rám ezért!  :)

Szóval van nekem egy double layer-es dvd filmem (kb.7,2giga) és erről szeretnék készíteni otthonra  1db sima dvd-re biztonsági másolatot a lehető legjobb minőségben. A dvd-n nincs másolásvédelem, tehát ilyen gond nincs. A lényeg, hogy NEM csak a főfilm kellene, hanem minden rajta lévő cucc, az összes hangsáv, menük, extrák, szóval minden ami az eredeti dvd-n is rajtavolt.

A legfontosabb szempont: A lehetséges legjobb minőség elérése bármi áron. Tehát idő tényező nem számít nekem, nem érdekel ha reggel kell elindítanom és csak estére végez.

Szóval a legjobb program kéne nekem ehhez a feladathoz. Na és még nem csináltam sohasem ilyet, tehát a program beállításában is kéne a segítség...

Tehát összefoglalva: DL dvd-ből sima dvd, lehető legjobb minőség, minden elemre kiterjedő másolás (menük, extrák is nem csak a főfilm)

Ebben kérném a segítségeteket a tapasztalt guruktól!!  :)
Előre is köszönöm!

#1236 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 23:34

Idézet: hidavid - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 21:31

Hellósztok!

Úgy látom ez egy aktív topic, ezért remélem választ kapok a kérdésemre. Tudom hogy valószínűleg már ki van tárgyalva ez a kérdés, de sajnos nincs időm végigolvasni az összes oldalt, légyszi ne haragudjatok rám ezért!  :)

Szóval van nekem egy double layer-es dvd filmem (kb.7,2giga) és erről szeretnék készíteni otthonra  1db sima dvd-re biztonsági másolatot a lehető legjobb minőségben. A dvd-n nincs másolásvédelem, tehát ilyen gond nincs. A lényeg, hogy NEM csak a főfilm kellene, hanem minden rajta lévő cucc, az összes hangsáv, menük, extrák, szóval minden ami az eredeti dvd-n is rajtavolt.

A legfontosabb szempont: A lehetséges legjobb minőség elérése bármi áron. Tehát idő tényező nem számít nekem, nem érdekel ha reggel kell elindítanom és csak estére végez.

Szóval a legjobb program kéne nekem ehhez a feladathoz. Na és még nem csináltam sohasem ilyet, tehát a program beállításában is kéne a segítség...

Tehát összefoglalva: DL dvd-ből sima dvd, lehető legjobb minőség, minden elemre kiterjedő másolás (menük, extrák is nem csak a főfilm)

Ebben kérném a segítségeteket a tapasztalt guruktól!!  :)
Előre is köszönöm!

Jó minőséget semmivel nem fogsz kapni ekkora nyomorgatásnál, max. elfogadhatót... :(

1. javaslat: vegyél valahol egy Verbatim-os +DL-lemezt 1000 ft-ért, és a teljesen ingyenes Decrypter+ImgBurn párossal másfél óra alatt megúsztad 2.4x-en is...  :cool: És minden eredeti fényében van rajta. :smoker:

2. javaslat: ha mindenáron ragaszkodsz a tömörgetéshez, akkor kell egy DVDRebuilder Pro (a menü miatt csak a Pro jó), egy CinemaCraft Encoder/Canopus Procoder (esetleg a Rebuilder setup-jával) szállított HC Encoder. Ebből csak a legutolsó ingyenes, és közepesen erős gépnél 1 napi prociidő, és ahogy már előzőleg is mondtam: nem lesz igazán szép sem. :think:  :down:

Ön dönt: iszik vagy vezet...???! :D

#1237 Felhasználó inaktív   hidavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 12:35

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 23:34

Jó minőséget semmivel nem fogsz kapni ekkora nyomorgatásnál, max. elfogadhatót... :(

1. javaslat: vegyél valahol egy Verbatim-os +DL-lemezt 1000 ft-ért, és a teljesen ingyenes Decrypter+ImgBurn párossal másfél óra alatt megúsztad 2.4x-en is...  :cool: És minden eredeti fényében van rajta. :smoker:

2. javaslat: ha mindenáron ragaszkodsz a tömörgetéshez, akkor kell egy DVDRebuilder Pro (a menü miatt csak a Pro jó), egy CinemaCraft Encoder/Canopus Procoder (esetleg a Rebuilder setup-jával) szállított HC Encoder. Ebből csak a legutolsó ingyenes, és közepesen erős gépnél 1 napi prociidő, és ahogy már előzőleg is mondtam: nem lesz igazán szép sem. :think:  :down:

Köszi, tudod az a fő gond, hogy nekem az íróm nem ír DL lemezt...  :(  Úgyhogy az első lehetőség kizárva.

A második lehetőség jöhetne akkor csak számításba. Nos, én ezeket a progikat nem ismerem, honnan lehetne őket letölteni, és miért kell kettő is belőle?
Azt pontosan hogy érted, hogy nem lesz igazán szép?
Nekem egy 2800+-ra húzott Barton procim van, ezzel azért már neki lehet fogni, nem? Idő az annyira nem számít, csak azért úgy 16-18 óránál ne tartson tovább ha lehet...  :p

Köszi a segítséget!  :respect:

#1238 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 09. 24. 13:00

esetleg 2db dvd? mert akkor dvdfab, asszem pár hét teljes értékű a shareware változat...
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1239 Felhasználó inaktív   hidavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 13:13

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 23:34

Csináltam Nero Recode-vel egy masolatot: Minden minőségi beállítást alkalmaztam rajta. Tudom hogy ez nem számít valami profi programnak, de én nem vettem észre smmi különbséget az eredeti és a másolt között. (legalábbis így itt monitoron teljes képernyőn wmp-el...) Nem tudom, érdemes-e vele többet sz*rakodni.  :confused:

2 dvd szóba se jöhet egyrészt mert a menük is kellenének, másrészt meg eleve 2 dvd-s a film  :)

#1240 Felhasználó inaktív   hidavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 13:24

Illetve most hogy jobban megnézem, talán mintha egy kicsit élesebbek lennének a kontúrok az eredetin...  :rolleyes:  De csak ha nagyon meresztem a szemem és direkt arra figyelek akkor látom...

Egyébként a lemez amire vettem az egy 200Ft-os slim 16x-os minusz Maxell, az íróm meg 8x-os Pioneer A07-XLB, ezek jónak számítanak?  :confused:

Szerkesztette: hidavid 2006. 09. 24. 13:26 -kor

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.