Hellósztok!
Úgy látom ez egy aktív topic, ezért remélem választ kapok a kérdésemre. Tudom hogy valószínűleg már ki van tárgyalva ez a kérdés, de sajnos nincs időm végigolvasni az összes oldalt, légyszi ne haragudjatok rám ezért!
Szóval van nekem egy double layer-es dvd filmem (kb.7,2giga) és erről szeretnék készíteni otthonra 1db sima dvd-re biztonsági másolatot a lehető legjobb minőségben. A dvd-n nincs másolásvédelem, tehát ilyen gond nincs. A lényeg, hogy NEM csak a főfilm kellene, hanem minden rajta lévő cucc, az összes hangsáv, menük, extrák, szóval minden ami az eredeti dvd-n is rajtavolt.
A legfontosabb szempont: A lehetséges legjobb minőség elérése bármi áron. Tehát idő tényező nem számít nekem, nem érdekel ha reggel kell elindítanom és csak estére végez.
Szóval a legjobb program kéne nekem ehhez a feladathoz. Na és még nem csináltam sohasem ilyet, tehát a program beállításában is kéne a segítség...
Tehát összefoglalva: DL dvd-ből sima dvd, lehető legjobb minőség, minden elemre kiterjedő másolás (menük, extrák is nem csak a főfilm)
Ebben kérném a segítségeteket a tapasztalt guruktól!!
Előre is köszönöm!